Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ελληνική Δημόσια Εταιρεία Υδρογονανθράκων

Του Ν. Λυγερού


Τώρα όσοι δεν πίστευαν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά, έχουν ένα πρόβλημα αντικειμενικό, διότι η ιστορία του μέλλοντος έρχεται να τους διαψεύσει με τον πιο δυναμικό τρόπο. Μετά την υπογραφή του Δικαίου της Θάλασσας από την πατρίδα μας το 1982 και την ψήφιση του κυρωτικού Νόμου από τη Βουλή των Ελλήνων το 1995, είχαμε την εντύπωση ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα στη χώρα μας. Και ενώ υπήρχε ο Νόμος περί Υδρογονανθράκων 2289/1995, δεν τον είχαμε αξιοποιήσει. Σιγά σιγά όμως τα πράγματα αλλάζουν και μπαίνουν στη θέση τους. Έτσι ήρθε και η τροπολογία του Νόμου 4001/2011, η οποία επέτρεψε επί του πρακτέου και τον διαγωνισμό για τις σεισμικές έρευνες, που έγιναν στο Ιόνιο και Νότια της Κρήτης από τη Νορβηγική Εταιρεία PGS και έληξε μετά από 120 μέρες και 12.431 Km.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ... ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ... ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!

Μιά απίστευτη αγγελία που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ" της Πάτρας, φέρνει στην επιφάνεια το ενημερωτικό e-magazino.gr, σε μιά ανάρτηση με τίτλο: Πάτρα : "Άνεργοι πετούν φέιγ βολάν με τα βιογραφικά τους! Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί:

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν άνεργοι από τη Πάτρα προκειμένου να βρουν δουλειά. Πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα και αφήνουν φωτοτυπημένα σημειώματα με τα στοιχεία τους και ένα υποτυπώδη βιογραφικό!

Τουρκία: Απίστευτη η φωτογραφία της "γυναίκας με τα κόκκινα"..

Ντυμένη με το κόκκινο, βαμβακερό της φόρεμα, με ένα κολιέ στον λαιμό και κρατώντας μία λευκή τσάντα, θα μπορούσε κανείς να την φανταστεί στον κήπο ενός σπιτιού όπου γίνεται πάρτι. Όμως η φανταστική αυτή εικόνα αλλάζει βίαια, καθώς μπροστά της ένας αστυνομικός με αντιασφυξιογόνο μάσκα την ψεκάζει με χημικά κάνοντας τα μαλλιά της να κυματίσουν στον αέρα.
 
Η εικόνα της "γυναίκας με τα κόκκινα" κυκλοφόρησε ευρέως στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε καρικατούρα σε αυτοκόλλητα και πόστερ και τελικά το σύμβολο της γυναίκας διαδηλώτριας στην διάρκεια των συνεχιζόμενων αντικυβερνητικών διαμαρτυριών στην Κωνσταντινούπολη.

Το φυτό που σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες!

Κινέζικο φυτό σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες..!!

Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως… δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του …παγκρέατος.
Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Mηχανή αέναης κίνησης λειτουργεί… χωρίς ενέργεια!(Βίντεο)

perierga.gr - Παράξενη μηχανή λειτουργεί αδιάλειπτα χωρίς ενέργεια! Ο Νορβηγός Reidar Finsrud δημιούργησε ένα μηχανισμό με την ονομασία «Finsrud Wheel», ο οποίος συνεχίζει να λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1996, χωρίς να έχει κάποια σύνδεση με εξωτερική πηγή ενέργειας. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό της βαρύτητας, μαγνητών αλλά και τη φιλοσοφία του εκκρεμούς, η παράξενη «μηχανή του Finsrud» λειτουργεί ασταμάτητα από το 1996 που συναρμολογήθηκε για πρώτη φορά.

Προφανώς δεν μπορεί καμία μηχανή να κινηθεί χωρίς ενέργεια. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών καθώς δεν έχει εξηγηθεί επακριβώς ο τρόπος λειτουργίας του.

Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα!

Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο....
οποίο “αιμοσταγείς” Έλληνες πραγματοποίησαν “εθνοκάθαρση” στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». 



Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως… έχει ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όλα αυτά τυπώθηκαν φέτος ...στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας.

Ελλήνων Αφύπνιση...

O Κίσσινγκερ έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί...


ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!

Απόσπασμα από ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ σελ. 112

........Όλος ο υπόλοιπος λαός που πεινάει και λιμοκτονεί πνευματικά, είναι υποχρεωμένος να τρέφεται με την Σύφιλη των Συγκεκαλυμένων Ψευδοεπιστημών εβραιογενών Πανεπιστημίων και Ακαδημιών ενός Προδοτικού Κράτους που αρχαιοκαπηλεύεται τις Επιστήμες των Πατέρων του.
Διότι οι έλληνες πρέπει να ξέρουν σαν επινοητές των ανακαλύψεων της Φυσικής, τους διάφορους κλεπταποδόχους εβραίους Αινστάϊν, Ρήμαν κλπ…

Πράσινο φως για ένταξη της Λετονίας στην ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δώσει την Τετάρτη στη Λετονία το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε να η χώρα να γίνει το 18ο μέλος της ζώνης του ευρώ, ξεκινώντας από την αρχή του επόμενου έτους, δήλωσαν τη Δευτέρα αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ θα δημοσιεύσει έκθεση σχετικά με το εάν το κράτος της Βαλτικής πληροί τα κριτήρια για την ένταξη του στο ενιαίο νόμισμα, τα οποία περιλαμβάνουν χαμηλό πληθωρισμό, σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία καθώς και χαμηλό δημόσιο χρέος και έλλειμμα.

"Η κυπριακή κρίση θα επηρεάσει την οικονομία της ευρωζώνης όχι της Ρωσίας"

Η κυπριακή κρίση χρέους δεν θα έχει αισθητή επίδραση στη ρωσική οικονομία, αλλά στην κατάσταση στην ευρωζώνη, εκτίμησε ο Ρώσος πρέσβης στην ΕΕ Βλαντίμιρ Τσιζόφ, λίγο πριν από τη σύνοδο Κορυφής ΕΕ – Ρωσίας, που διεξάγεται στο Αικατερινμπούργκ της Ρωσίας και ήδη ασχολήθηκε εκτενώς με την κρίση στην Κύπρο, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Η κυπριακή κρίση χρέους δεν θα έχει άμεσα αισθητή επίδραση στη ρωσική οικονομία, αλλά θα έχει επίδραση στην κατάσταση στην ευρωζώνη. Είχαμε διατυπώσει ερωτήματα για τις μεθόδους εξόδου της Κύπρου από την κρίση, οι οποίες προτάθηκαν και υλοποιήθηκαν. Όλα αυτά έμοιαζαν να έχουν μπολσεβίκικη μορφή, να μοιάζουν με κατάσχεση περιουσίας», είπε ο Β.Τσιζόφ, συμπληρώνοντας ότι ο χρηματιστικός τομέας της Κύπρου υπερδιογκώθηκε όχι μόνο προς την κατεύθυνση της Ρωσίας, αλλά και της Ελλάδας και «όταν κονιορτοποιήθηκαν ελληνικές τράπεζες, κατέρρευσαν και οι κυπριακές».

Για έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ Ε.Ε. και Ρωσίας έκανε λόγο ο Πούτιν

Η κρίση χρέους της Κύπρου ανέδειξε την ανάγκη αύξησης της εμπιστοσύνης και της διαφάνειας στις σχέσεις Ρωσίας και ΕΕ, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στην κεντρική ομιλία του κατά τη Σύνοδο Ρωσίας – ΕΕ στο Εκατερινμπούργκ, στα Ουράλια.

Ρωσία και ΕΕ πρέπει να εργαστούν επιπροσθέτως για την αύξηση της εμπιστοσύνης και της διαφάνειας όσον αφορά την κρίση χρέους στην Κύπρο, είπε ο πρόεδρος Πούτιν, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξουν «πρόσθετες διαβουλεύσεις».

Ομαδικός βιασμός Αμερικανίδας στην Ινδία

Ρεπορτάζ: Μουζακίτης Σπύρος
Από το real.gr

Μια Αμερικανίδα τουρίστρια υπέστη ομαδικό βιασμό σε ένα θέρετρο που βρίσκεται σε βουνό, στη βόρεια Ινδία. Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη χώρα, για την οποία εκφράζονται και διεθνώς ιδιαίτερες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των γυναικών.

Η τουρίστρια έκανε οτοστόπ σε ένα φορτηγό αργά το βράδυ της Δευτέρας, στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες, οι οποίοι δέχθηκαν να την οδηγήσουν στο σπίτι που φιλοξενείτο στην πόλη Μανάλι. Όπως έγινε γνωστό από τους αστυνομικούς, οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις.

Τα ειρωνικά σχόλια της κας Ρεπούση

Με άρθρο της η ιστορικός και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επανέρχεται στο θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και του χορού του Ζαλόγγου και με ειρωνικό τρόπο προτείνει στα κόμματα να δημιουργήσουν τμήματα επιστημών.

«Μ’ αυτόν τον τρόπο, πολιτικοί και στελέχη των κομμάτων θα μπορούσαν, με μικρές αποχρώσεις, να δίνουν πανομοιότυπες απαντήσεις, πράγμα που θα ήταν σωτήριο για το κόμμα. Και θα ήταν ενδεχομένως λιγότερο αμήχανοι στις απαντήσεις τους, όταν οι ερωτήσεις που τους απευθύνονται είναι δύσκολες και χρειάζονται μια τεκμηρίωση, λίγα λόγια τέλος πάντων. Να απαντούν, για παράδειγμα, όχι μονολεκτικά, έγινε δεν έγινε, αλλά δίνοντας και περιγραφές και εξηγήσεις που θα ικανοποιούν το ακροατήριο. Γιατί, καλά κάποιοι που τα άκουσαν από τις γιαγιάδες και τους παππούδες τους, αλλά αν δεν τα έχουν ακούσει, πώς θα τα καταφέρουν;»

Νομοσχέδιο για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τη Χρυσή Αυγή

Από το protothema


Πρόταση νόμου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων και την διαφύλαξη της εθνικής μνήμης κατέθεσε η ΚΟ της Χρυσής Αυγής στην Βουλή επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να δώσει την δική της απάντηση στα αντιρατσιστικά νομοσχέδια που καταθέτουν τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Η πρόταση θεσπίζει ως ιδιώνυμο τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών ενώ προβλέπει φυλάκιση «τουλάχιστον 2 έτων» για όσους αρνούνται τα εγκλήματα γενοκτονίας σε βάρος των Ελλήνων.

Σαν την υπόθεση Νταλάρα-Πανούση εξελίχθηκε η κόντρα Παπανδρέου-Καμμένου

Σε νέα υπόθεση «Νταλάρα – Πανούση» εξελίχθηκε η πολύμηνη δικαστική διαμάχη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, με τον Αντρίκο Παπανδρέου, συγγραφέα και αδερφό του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. 

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, «το πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο». 

Εκατομμύρια επικίνδυνες μέδουσες απειλούν τη Μεσόγειο

Για «επέλαση» μεδουσών στη Μεσόγειο φέτος το καλοκαίρι προειδοποιούν οι ειδικοί επισημαίνοντας ότι οι τσούχτρες όχι μόνο απειλούν την βιοποικιλότητα της συγκεκριμένης περιοχής αλλά και την υγεία δεκάδων χιλιάδων τουριστών. Μάλιστα, ορισμένα τουριστικά θέρετρα της Μεσογείου προσανατολίζονται στην τοποθέτηση ενός ειδικού διχτυού για την προστασία των λουόμενων.

Οπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Guardian» επικαλούμενη ειδικούς που συμμετέχουν σε μεσογειακό πρόγραμμα με στόχο την καταγραφή της αύξησης των μεδουσών, η υπεραλίευση σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή έχουν ήδη οδηγήσει σε δραματική αύξησή τους στη Μεσόγειο.

Άνοιξε θέμα άρσης της αναστολής των πλειστηριασμών στα ακίνητα...Το έθεσε -για πρώτη φορά- ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ.Σκορδάς στη Βουλή

Τους προβληματισμούς για τις συνθήκες που δημιουργεί το παρατεταμένο «πάγωμα» των πλειστηριασμών στην αγορά των ακινήτων εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, θέτοντας εμμέσως -για πρώτη φορά – ζήτημα άρσης του συγκεκριμένου μέτρου. Είναι δε ενδεικτικό ότι ο υφυπουργός κάλεσε τα κόμματα να προσέλθουν σε διάλογο έτσι ώστε μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο να έχει βρεθεί λύση.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, εξήγησε πως αν το καθεστώς του παγώματος των πλειστηριασμών παραταθεί για καιρό ακόμα τότε στην λήξη του θα σημειωθούν μαζικοί πλειστηριασμοί και κατ επέκταση θα πέσει δραματικά η αξία της ακίνητης περιουσίας.

Ραδιενεργό το νερό στη Φουκουσίμα

Ραδιενεργό το νερό στη Φουκουσίμα
Η εταιρεία Tokyo Electric Power Co (TEPCO) παραδέχθηκε σήμερα ότι εντόπισε ραδιενεργό καίσιο στο νερό που αντλείται από το έδαφος και χρησιμοποιείται για την ψύξη των αντιδραστήρων στο κατεστραμμένο εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊίτσι, αναιρώντας την προηγούμενη διαβεβαίωσή της πως η όποια μόλυνσή του ήταν αμελητέα.

Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα της αρχικής υποβάθμισης ενός προβλήματος από την TEPCO και στην συνέχεια η αναθεώρηση των ευρημάτων της και η παραδοχή της χρήσης εσφαλμένων διαδικασιών. Αυτό εγείρει περαιτέρω αμφιβολίες σχετικά με τον τρόπο και τον βαθμό ελέγχου της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της χειρότερης πυρηνικής καταστροφή έπειτα από εκείνη του Τσερνόμπιλ το 1986.
«Για άλλη μια φορά τους διέφυγε κάτι που θα όφειλαν να γνωρίζουν», σχολίασε ο Ατούσι Κασάι, πρώην ερευνητής για την προστασία από την ραδιενέργεια στο Ινστιτούτο Έρευνας για την Ατομική Ενέργεια της Ιαπωνίας.

Αντίθετος ο Σεμέτα με μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Αντίθετος ο Σεμέτα με μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση
Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη το 2014 και κάνοντας λόγο για σαφή δείγματα αύξησης της εμπιστοσύνης έναντι της χώρας, εμφανίστηκε ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος για θέματα Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης, Ελέγχου και Καταπολέμησης της Απάτης, Αλγκίρντας Σεμέτα.
Μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Οικονομικών, Θεσμών και Διαφάνειας, ο κ. Σεμετά αναγνώρισε ότι έχει γίνει σκληρό έργο, τόσο από τις ελληνικές αρχές όσο και από τον ελληνικό λαό, ώστε να επιτρέπονται αισιόδοξες προβλέψεις.

Μεταξύ των 96 και 97 μονάδων κινήθηκε για πολλοστή φορά το ΧΑΚ

Λευκωσία: Σταθεροποιητικές τάσεις, για άλλη μια ημέρα, επικράτησαν στη χρηματιστηριακή συνάντηση της Τρίτης με τον Γενικό Δείκτη να παραμένει "κολλημένος", για πολλοστή φορά την τελευταία περίοδο, μεταξύ των επιπέδων των 96 και 97 μονάδων, παρουσιάζοντας συνολικό εύρος διακύμανσης μιας μονάδας.

Η αγορά κατέγραψε τη Δευτέρα αμελητέα κέρδη σε ποσοστό 0,05% και έκλεισε στις 96,91 μονάδες, με την αξία των συναλλαγών να παρουσιάζει μικρή αύξηση σε σχέση με το τελευταίο διάστημα και να ανέρχεται στα €77.487.

Επιστροφή στις 980 μονάδες

Του Βασίλη Γεώργα  από το capital.gr

Εκφυλίστηκε η ανοδική αντίδραση στο Χρηματιστήριο της Αθήνας υπό την πίεση των πωλητών στις τράπεζες και την απροθυμία των αγοραστών να στήσουν αναχώματα στην υπόλοιπη αγορά μετά την νέα καθοδική διάσπαση των 1.000 μονάδων. Ο Γενικός Δείκτης δεν έχασε μόνο για άλλη μια φορά το –ψυχολογικό- σημείο αναφοράς του, αλλά με βασικό βαρίδι την Coca  - Cola (-4,52%) ενδοσυνεδριακά υποχώρησε σε νεότερα χαμηλά από αυτά της περασμένης Παρασκευής, γράφοντας ελάχιστο ημέρας στις 976,38 μονάδες όπου οι απώλειες του έφτασαν στο 3,29%. Στα τελευταία λεπτά της συνεδρίασης το εγχείρημα βελτίωσης της εικόνας σε επιμέρους μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης είχε ως αποτέλεσμα οι απώλειες να περιοριστούν στο -2,78% στις 981,50 μονάδες με τον τζίρο να διαμορφώνεται σε συγκριτικά χαμηλότερα επίπεδα σήμερα, ξεπερνώντας οριακά τα 72 εκατ. ευρώ.

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΕΖ.εα
ΑΠΟ ΤΟ perseasorion

"Ειν ένα θάμα το αττικό στην ιστορία του κόσμου,
και σκαλιστό ένα ποίημα στον αθηναίο το Βράχο,
το ποίημα της εντέλειας..."

...εξυμνεί έκθαμβος ο ποιητής Κωστής Παλαμάς.Και γεννάται ευλόγως το ερώτημα:Γιατί άραγε η Ακρόπολις των Αθηνών δεν συμπεριλαμβάνεται στα "επτά θαύματα του κόσμου? "Η απάντηση είναι απλή:


"Η Ακρόπολις των Αθηνών ξεπερνά κάθε ανθρώπινο θαύμα,αγγίζει τα όρια του θείου,της θεϊκής εντέλειας.Και ως εντέλεια,ήταν,είναι και "έσσεται ήματα πάντα¨,ασύγκριτη και μοναδική.Ότι τελειότερον έχει να επιδείξη ο Ανθρώπινος Πολιτισμός.Επάνω στον ιερό Βράχο των Αθηνών,έσμιξαν με αρμονία πρωτόφαντη και ανεπανάληπτη ο Λόγος,το Κάλλος,το Μέτρον."

Άννα Τζιροπούλου-Ευσταθίου