Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Σπαρτιάτες: 10 "μυστικά" της κοινωνίας τους που εντυπωσιάζουν -Δείτε το βίντεο

Τους Σπαρτιάτες όλοι τους θαυμάζουμε. 

Αποτελούν το πρότυπο ηρωϊσμού, αυτοθυσίας, πειθαρχίας. 

Οι τέλειοι πολεμιστές .
Ο μύθος τους δεν μπορεί να καταρριφθεί από τα όποια αρνητικά αυτής της κοινωνίας που “γεννούσε” διαρκώς πολεμιστές.

Στο βίντεο 10 “λεπτομέρειες” για τους Σπαρτιάτες .

Μερικές απ΄ αυτές εντυπωσιάζουν.

Ανακάλυψε και 4η «Μακεδονία» ο Ζ.Ζάεφ: «Και η Αλβανία έχει Μακεδονία»! - Κακοποιούν τον Ελληνισμό και την ιστορία

Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, στην πρώτη του εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση μίλησε για τα επόμενα βήματα και τις δυσκολίες μετά την συμφωνία στις Πρέσπες. 
Ο Ζόραν Ζάεφ άνοιξε τα χαρτιά του αλλά το σημαντικότερο και κάτι ου πέρασε στα «ψιλά» ήταν ότι έβαλε και την Αλβανία στο «παιχνίδι» του μακεδονικού.

Έλληνες στρατιωτικοί: «Βόμβα» από το Δικηγορικό Σύλλογο Ελλάδος για τις κινήσεις της Τουρκίας

ellines2Θρίλερ με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται εδώ και τέσσερις μήνες στις φυλακές Αδριανούπολης - Τι υποστηρίζουν Έλληνες δικηγόροι - Γιατί ζητούν να μεταβούν στην Τουρκία Ευρωπαίοι δικηγόροι
Η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε σήμερα, Σάββατο (07/07/2018) στην Κοζάνη, θα ζητήσει την άμεση αποστολή των παρατηρητών του Ευρωπαϊκού Δικηγορικού Συλλόγου (CCBE) στην Τουρκία δεδομένου ότι παρήλθε άπρακτη η ταχθείσα προθεσμία για τις επιβαλλόμενες ενέργειες της γείτονας χώρας ως προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται παράνομα εδώ και τέσσερις μήνες.

Σκοπιανή προπαγάνδα στην Ελλάδα - Μάταια παίγνια εξουσίας

Σκοπιανή προπαγάνδα στην Ελλάδα
Του Ν. Λυγερού

Όχι μόνο έχουμε Έλληνες πολιτικούς που δεν λένε τίποτα επίσημα, αφήνουμε να αναπτυχθεί η σκοπιανή προπαγάνδα μέσω βάρβαρης ιδεολογίας. Διότι ξέρουμε ότι και στα Σκόπια το δημοψήφισμα θα είναι στημένο σαν το Σχέδιο Ανάν, αφού ακόμα και η ερώτηση δεν θα είναι «Είστε υπέρ της ονομασίας Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», αλλά «Είστε υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ υποστηρίζοντας την ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», πράγμα που σημαίνει ότι εκμεταλλεύονται αυτές τις δύο υπερδομές για να

Η λαϊκή αξιολόγηση της Συμφωνίας - Η FYROM δεν είναι εχθρός για την Ελλάδα

Η λαϊκή αξιολόγηση της Συμφωνίας
Του Ν. Λυγερού

Όταν μερικοί πολιτικοί αναρωτιούνται πώς ο ελληνικός λαός αξιολογεί τη Συμφωνία ενώ υπάρχουν όλα τα στοιχεία μέσω των δημοσκοπήσεων που αποδεικνύουν πόσο απαράδεκτη είναι για τον Ελληνισμό. Ο ελληνικός λαός δεν χαίρεται που τόσες δεκαετίες δεν έχει επιλυθεί το Σκοπιανό, αλλά τώρα έχει επαναστατήσει ενάντια σε αυτή τη Συμφωνία που καταπατά την ιστορία μας, διότι δεν θέλει τη διπλή χρήση του όρου Μακεδονία και Μακεδόνας, δεν θέλει να ονομαστεί μακεδονική μια γλώσσα που δεν

Το Άρθρο 23 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας - Το θεμελιακό πρόβλημα της FYROM

Το Άρθρο 23 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας
Του Ν. Λυγερού


Πολλοί πολιτικοί της Ελλάδας φαίνεται όχι μόνο να μην έχουν διαβάσει την Ενδιάμεση Συμφωνία και ειδικά το Άρθρο 23. Έτσι θεωρούν ότι πρέπει να ακολουθήσουν κάποια δέσμευση αλλιώς θα υπάρξουν επιπτώσεις. Ας εξετάσουμε λοιπόν το δύο εδάφια αυτού του Άρθρου.
1. This Interim Accord shall enter into force and become effective on the thirtieth day following the date on which it is signed by the representatives of the Parties as set forth below.