Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Υποβρύχιο Παπανικολής – Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του ’40, που λάβωσαν τους Ιταλούς(Βίντεο - Φωτο)

Ο Ελληνο-ιταλικός πόλεμος μαίνεται, όχι μόνο στα βουνά της Ηπείρου, αλλά και στη θάλασσα της Μεσογείου. Το ιταλικό ναυτικό ήταν το μεγαλύτερο των εμπολέμων, ξεπερνούσε ακόμα και το βρετανικό. Το ελληνικό ναυτικό είχε μόλις 5 υποβρύχια, τεχνολογίας Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.


Ένα από αυτά ήταν το υποβρύχιο «Ο Παπανικολής». Κυβερνήτης του ήταν ο Μίλτος Ιατρίδης, ένας θαρραλέος, αλλά και απείθαρχος θαλασσόλυκος.

ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ «ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

 Άτακτη υποχώρηση της Άγκυρας μετά από τις έντονες αντιδράσεις της Ρωσίας στις πληροφορίες ότι η Τουρκία αναγνωρίζει την παράνομη αρχή των Τατάρων της Κριμαίας, που επιδιώκουν την επιστροφή της χερσονήσου στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Şafak, η Τουρκία διαψεύδει τις πληροφορίες που κυκλοφορήσαν στην Ρωσία ότι στηρίζει αυτονομιστικά κινήματα των Τατάρων της Κριμαίας εναντίον της ρωσικής «κατοχής».

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ» ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ… ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ALEXANDER
Δείτε το
αρχικό δημοσίευμα της Hürriyet 
                     ΕΔΩ

 Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis
 
Οι παράνομοι μετανάστες που θα συνεχίσουν κατά δεκάδες χιλιάδες να έρχονται στην Ελλάδα καθώς κάνεις δεν έχει την διάθεση να τους ελέγξει, οργανώνονται σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα και πλέον θα έχουν προγραμματισμένη την μετάβαση τους στα ελληνικά νησιά και στην Δ. Θράκη.

Ο βροχοποιός που προκάλεσε τη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή με νεκρούς και κατολισθήσεις.(Βίντεο)

«Δεν παράγω βροχή. Απλά βοηθάω τα σύννεφα να κάνουν τη δουλειά τους». Ο βροχοποιός που προκάλεσε τη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή με νεκρούς και κατολισθήσεις. Δεν αποκάλυψε ποτέ το μυστικό του

Την περίοδο που η Καλιφόρνια περνούσε τη χειρότερη περίοδο ξηρασίας των τελευταίων 1.200 χρόνων, κάτοικοι της «Χρυσής Πόλης» -όπως την αποκαλούσαν- στράφηκαν σε ακραία και απελπισμένα μέτρα για να σβήσουν τη δίψα τους.
Οι αγρότες προσέλαβαν «μάγους του νερού» για να ανακαλύψουν υπόγειες πηγές χρησιμοποιώντας διχαλωτά κλαδιά.

ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ..ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ..«Στείλτε Φυλακή Μέρκελ, Ντράγκι και Τραπεζίτες» (BINTEO)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ…

Ο Οικονομικός σχολιαστής και επιχειρηματίας, Karl Denninger λέει ό, τι αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κρίση χρέους είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο πρόβλημα. «Όλες οι χώρες έχουν εμπλακεί στην ίδια θέση. Συμμετέχουν στην ίδια θεμελιώδη απάτη, η οποία κτίζεται για να παραμείνει σε μόνιμη βάση. Είναι η ίδια απάτη που γίνεται και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ρώσοι κυκλοφορούν «ενημερωμένους» χάρτες της Τουρκίας στα κοινωνικά μέσα

Έτσι γίνεται ένα καυτό τσάι στους -40°C Ένα διαφορετικό πείραμα

Ο Michael Davies, φωτογράφος από Οντάριο, στον Καναδά, απαθανάτισε μερικές εντυπωσιακές στιγμές με την βοήθεια του φίλου του Markus.

Ο Markus εκσφενδόνισε καυτό τσάι ενώ η θερμοκρασία ήταν του -40°C και ο Micheal αποτύπωσε τις σκηνές με την κάμερα του.

Το καυτό τσάι με το που ήρθε σε επαφή με τον αέρα κρυσταλλοποιήθηκε χαρίζοντας μοναδικά πλάνα!

Στην Μπρέσια Ιταλία: Ηλικιωμένη έκλεψε καραμέλες - Τις πλήρωσαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να τη συλλάβουν

«Μας αγκάλιασε κλαίγοντας», δήλωσαν συγκινημένοι οι ένστολοι με την ιστορία της 75χρονης που δεν είχε χρήματα για δώρο στα εγγόνια της
Δεν είχε χρήματα για να αγοράσει δώρο για τα εγγόνια της μία 75χρονη από την Μπρέσια της Ιταλίας, με αποτέλεσμα να πάρει τη δύσκολη απόφαση και να… κλέψει καραμέλες από ένα σουπερμάρκετ.

Όταν υπάλληλος αντιλήφθηκε την κλοπή, κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο μόλις οι ένστολοι έφτασαν στο σημείο συγκινήθηκαν από την ιστορία της 75χρονης και επέλεξαν να πληρώσουν εκείνοι τις κλεμμένες καραμέλες.

Ινδονήσιοι εφάρμοσαν τη Σαρία Σκληρές φωτογραφίες: Έδειραν με ραβδί γυναίκα γιατί «βρέθηκε πολύ κοντά σε άντρα που δεν ήταν σύζυγός της»

Η γυναίκα ούρλιαζε από τον πόνο και στο τέλος κατέρρευσε - Η τιμωρία θεωρήθηκε «παραδειγματική» και έγινε μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος σε τζαμί
Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε ένα τζαμί στην Ινδονησία για να παρακολουθήσουν την παραδειγματική τιμωρία μιας γυναίκας που παρέβη τον Ισλαμικό Νόμο, τη Σαρία.

Η γυναίκα υπέστη πέντε χτυπήματα με ραβδί στην πλάτη γιατί έκανε το «έγκλημα» να βρεθεί πολύ κοντά σε έναν άντρα που δεν ήταν σύζυγός της.

Τέλος η… Άνοιξη – Έρχονται πολικό ψύχος και χιόνια ακόμα και στην Αθήνα

Μπορεί να μην είδαμε «λευκά» Χριστούγεννα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα δούμε χιόνια την Πρωτοχρονιά ακόμα και μέσα στην Αθήνα.
Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τετάρτη, με κύρια χαρακτηριστικά την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, έως και 12 βαθμούς Κελσίου και τα χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Η ψυχρή «εισβολή» αρκτικών αερίων μαζών από τη Ρωσία και την Ουκρανία που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Τετάρτης και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, θα αλλάξει εντελώς το σκηνικό του καιρού.

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – «ΒΟΜΒΑ» ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ: «Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!

Ένα περίεργο σενάριο που λέει ότι, ο Κώστας Καραμανλής πρόκειται να ζητήσει παρασκηνιακά από τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο διατηρεί ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας, να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, προκειμένου στη συνέχεια να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ (μαζί και με τους ΑΝΕΛ), εφόσον στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκλεγεί αρχηγός ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία μέσα. Αν εκλεγεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είναι πολύ πιθανό ένα τέτοιο σενάριο», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι.