Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πάτρα: Οι έμποροι... κηδεύουν τη Μικρομεσαία Επιχείρηση


Τελεσίγραφο Αγανακτισμένων προς Γκερέκου: «Αν ψηφίσετε, θα υποστείτε τις συνέπειες»

Από το ιστολόγιο http://www.corfupress.com/


Μετά τα εξώδικα που απέστειλαν Έλληνες πολίτες σε πολλούς νομούς της χώρας εναντίον βουλευτών, αντιπροσωπεία της συνέλευσης των Κερκυραίων Αγανακτισμένων επέδωσαν σήμερα ψήφισμα στο γραφείο της Αντζελας Γκερέκου κατηγορώντας την για «εσχάτη προδοσία»αν ψηφίσει το μνημόνιο!
Το ψήφισμα συντάχθηκε στις λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποιούνται στην Πλατεία Δημαρχείου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ενώ αντιπροσωπεία αποφάσισε να το επιδώσει σήμερα λόγω της αυριανής κατάθεσης του αναθεωρημένου μνημονίου στη Βουλή.

«Εσχάτη προδοσία!»

Το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Προς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου: Ο Κερκυραϊκός Λαός θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα κάτωθι: Εάν κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος –όπου και όποτε αυτό γίνει- ψηφίσετε θετικά, δηλαδή εναντίον του λαού, θα θεωρηθείτε ως ένοχη εσχάτης προδοσίας για δεύτερη φορά και θα υποστείτε τις συνέπειες της πράξης σας, όταν η χώρα αποκτήσει ξανά ελληνική κυβέρνηση. Κερκυραίοι πολίτες».
Το ψήφισμα δεν παραδόθηκε στην ίδια λόγω της απουσίας της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, αλλά στη γραμματέα της, ενώ αντίστοιχες κινήσεις με «τελεσίγραφα» προς βουλευτές πυκνώνουν σε πολλές περιοχές της χώρας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 11ο Μέρος (ANTI Psywar...!!)

SCALAR WEAPONS ????


Τα όπλα αυτής της κατηγορίας η καλύτερα τα υπερόπλα , είναι τα λεγόμενα τα 3 (τουλάχιστον) διαδοχικών επιπέδων ανταπόκρισης/αντίδρασης  και πάνω η επίδρασή τους σε απλά κατανοητά ελληνικά .....

Και τι εννοούμε με αυτό  , π.χ το HAARP , μπορεί να λειτουργεί σαν όπλο , όπως έλεγχος καιρικών συνθηκών (weather control), μετατροπή συχνοτήτων και έλεγχο ζωντανών οργανισμών (behaviour /mind control), καταρρίψεις αεροπλάνων (air to air effects/compat) και ακόμα , υποθαλάσσια χτυπήματα κ.λ.π , κ.λ.π

Αυτό είναι ένα υπερόπλο SCALAR!!!!
http://www.cheniere.org/books/part4/index.html
http://www.angelfire.com/oz/cv/scalarweapons.html

Τώρα , ας πάρουμε το HAARP , πως λειτουργεί??
Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).
Το πρόγραμμα έχει συνοδευτεί από συνωμοσιολογικές θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες, το HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.
Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας (μέλη Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Κίνα), καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου....

Αυτό είναι ένα από τα επίσημα που γνωρίζουμε και οι γνώστες ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών και ολίγον φυσικοί νομίζω πως καταλαβαίνουν πως είναι αρκετά ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ΩΣ ΥΠΕΡΟΠΛΟ!!!! 


Τώρα όπως βλέπετε όλες οι μεγάλες χώρες και γενικά αυτές που έχουν και το γενικό πρόσταγμα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι , είναι ΜΈΛΗ , η κατέχουν την τεχνολογία ΑΥΤΗ!!!!

Μπορείτε να φανταστείτε για πιο λόγο ?????
.......... 

Η ημέρα που γράφτηκε ιστορία

Η ημέρα που γράφτηκε ιστορία

Πέρασαν 24 χρόνια από την ημέρα που σημάδεψε για πάντα το ελληνικό μπάσκετ, την 14η Ιουνίου του 1987.
Σαν σήμερα η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ, που διεξήχθη στο ΣΕΦ. Το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε ομαδικό άθλημα στην ιστορία της χώρας μας, αποτέλεσε το εφαλτήριο για την εξέλιξη του αθλήματος, ανοίγοντας το δρόμο για τις μετέπειτα επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Οι εκδηλώσεις λατρείας από τους Έλληνες φιλάθλους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, από τις 3 έως τις 14 Ιουνίου του 1987, παραμένουν μέχρι και σήμερα η πιο ζωντανή εικόνα στο μυαλό όλων! Η χώρα μας αναζητούσε ένα θαύμα κι αυτό ήρθε από τους 12 διεθνείς του Κώστα Πολίτη, που ανέβασαν στην πλάτη τους όλους τους Έλληνες. Οι δύο εύστοχες βολές του Αργύρη Καμπούρη στον τελικό με τη Ρωσία οδήγησαν στο τελικό 103-101, στην παράταση, και την έναρξη των πανηγυρισμών. Ο Νίκος Γκάλης αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης και πρώτος σκόρερ με 296 πόντους σε οκτώ αγώνες, με δεύτερο, πολύ πίσω του, τον Ντορόν Τζάμσι με 222 πόντους. Κορυφαίος στις ασίστ ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο τότε αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και μετέπειτα ομοσπονδιακός τεχνικός μοίρασε και 17 ασίστ, μία περισσότερη από τον Μπρουναμόντι. Στην καλύτερη πεντάδα επιλέχθηκαν δύο Έλληνες, ο Γκάλης και ο Φασούλας, μαζί με το Μαρτσουλιόνις, το Βολκόφ και το Χιμένεθ.

ΠΗΓΗ onsports
                                             Δείτε  ολόκληρο το παιχνίδι Ελλάδα - Ρωσία

Μπορεί η Επιστήμη να γίνει θρησκεία στην θέση όλων των θρησκειών???? 1ο Μέρος

Σίγουρα όλοι θα αναρωτιέστε που θέλω να το καταλήξω το θέμα και τι είναι όλα αυτά που παρουσιάζω , δεν ταιριάζουν μεταξύ τους (λέτε???) , αλλά θα σας αποδείξω το αντίθετο....!!!

Όλα ξεκινούν περίπου το 1900 από τον Μαξ Πλανκ (Max Karl Ernst Ludwig Planck) ήταν Γερμανός φυσικός και κάτοχος Βραβείου Νόμπελ Φυσικής.
Γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1858 στο Κίελο της Γερμανίας και πέθανε στις 4 Οκτωβρίου 1947 στο Γκέτινγκεν. Θεωρείται ως ο πατέρας της Κβαντικής Θεωρίας.
Ο Πλανκ καταγόταν από οικογένεια πανεπιστημιακών. Ο προπάππος και ο παππούς του ήταν καθηγητές της Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο του Γκέτινγκεν, ο πατέρας του ήταν καθηγητής της Νομικής στα πανεπιστήμια του Κιέλου και Μονάχου, ενώ ο θείος του Gottlieb Planck ήταν δικαστής και συνέβαλε σημαντικά στην Α' έκδοση του γερμανικού Βιβλίου Ιδιωτικού Δικαίου το 1900, που ακόμα και σήμερα ρυθμίζει όλη τη ιδιωτική ζωή των Γερμανών.
Το 1894 ο Πλανκ έστρεψε την προσοχή του στο πρόβλημα της ακτινοβολίας μέλανος σώματος. Είχε αναλάβει να ανακαλύψει για λογαριασμό εταιρειών ηλεκτρισμού τον τρόπο παραγωγής του περισσότερου δυνατού φωτός με λαμπτήρες που θα κατανάλωναν την ελάχιστη ενέργεια. Με το πρόβλημα είχε ήδη ασχοληθεί ο Κίρκοφ το 1859: πώς εξαρτάται η ένταση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπει ένα μέλαν σώμα (ένας τέλειος απορροφητής της ξένης ακτινοβολίας, όπως μία κοιλότητα) από τη συχνότητα της ακτινοβολίας (π.χ. το χρώμα του φωτός) και τη θερμοκρασία του μέλανος σώματος; Το ζήτημα είχε ήδη μελετηθεί πειραματικά, αλλά ο νόμος Rayleigh-Jeans που εξαγόταν με τη βοήθεια της Κλασικής Φυσικής αποτύγχανε να εξηγήσει την παρατηρούμενη συμπεριφορά σε υψηλές συχνότητες, δίνοντας πυκνότητα ενέργειας αποκλίνουσα προς το άπειρο, από όπου και ο όρος «υπεριώδης καταστροφή». Ο Wilhelm Wien πρότεινε τον ομώνυμο νόμο (Νόμος του Wien), που προέβλεπε με ακρίβεια τη συμπεριφορά σε υψηλές συχνότητες, αλλά αποτύγχανε στις χαμηλές. Στην προσπάθειά του να συμφιλιώσει τη θεωρία με το πείραμα, ο Πλανκ ανακάλυψε τον περίφημο Νόμο του Πλανκ για την ακτινοβολία μέλανος σώματος, που θα συγκλόνιζε την επιστήμη της Φυσικής από τα θεμέλιά της. Ο νόμος πρωτοπαρουσιάσθηκε σε μία συνάντηση της Γερμανικής Φυσικής Εταιρείας, στις 19 Οκτωβρίου 1900, και δημοσιεύθηκε το 1901.

Μία πλήρης θεωρητική θεμελίωση του νόμου ήταν έτοιμη στις 14 Δεκεμβρίου 1900, και απαιτούσε ιδέες από τη Στατιστική Μηχανική. Μέχρι τότε ο Πλανκ απεχθανόταν τη στατιστική ερμηνεία του Δεύτερου Νόμου της Θερμοδυναμικής, τον οποίο εκλάμβανε ως αξίωμα ή αρχή: «... μία πράξη απελπισίας... ήμουν έτοιμος να θυσιάσω οποιαδήποτε από τις προηγούμενες πεποιθήσεις μου σχετικά με τη Φυσική...».
Η θεμελιώδης παραδοχή για να μπορεί να εξαχθεί ο Νόμος του Πλανκ είναι ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μπορεί να εκπέμπεται μόνο σε κβαντισμένη μορφή, σε «κβάντα» ή «πακέτα», η ποσότητα της ενέργειας που περιείχε το καθένα από τα οποία ήταν υποχρεωτικώς ακέραιο πολλαπλάσιο μιας στοιχειώδους ποσότητας. Στην περίπτωση αυτή, η στοιχειώδης ποσότητα είναι ανάλογη της συχνότητας της ακτινοβολίας, E = hν, όπου h μία σταθερά που σήμερα ονομάζεται «σταθερά του Πλανκ» και είναι η θεμελιώδης σταθερά της Κβαντομηχανικής.
Αρχικώς, ο Πλανκ θεωρούσε την κβάντωση, στην οποία είχε υποχρεωθεί, ως «μία καθαρώς τυπική παραδοχή... στην πραγματικότητα δεν τη σκεφτόμουν και πολύ». Μόνο που η παραδοχή αυτή ήταν όχι απλώς αντίθετη, αλλά και ασύμβατη με τη μέχρι τότε Φυσική (που από τότε αποκαλούμε Κλασική Φυσική), και απετέλεσε τη γέννηση της Κβαντικής Φυσικής και το μεγαλύτερο διανοητικό επίτευγμα του Πλανκ (πάντως ο Μπόλτζμαν είχε μιλήσει ήδη από το 1877 σε μία θεωρητική δημοσίευση για την πιθανότητα οι ενεργειακές καταστάσεις ενός φυσικού συστήματος να είναι διακριτές). Προς αναγνώριση αυτού, ο Πλανκ τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής το 1918.

Αρκετά ως εδώ , ωραία ρε φίλε και που κολλάνε όλα αυτά με το ότι ένας κλάδος της Επιστήμης κοντεύει να γίνει Θρησκεία......

Προσέξτε , όταν αναφερόμαστε στην επιστήμη αόριστα το κάνουμε αόριστα λόγω του ότι δεν λαμβάνουμε υπόψιν ένα κατεστημένο που ζει και λειτουργεί πίσω από αυτή την βιτρίνα , ένα Ιερατείο , το οποίο Ιερατείο φροντίζει το τι θα πρέπει να ξέρει ο υπόλοιπος κόσμος και σε ποιο βαθμό !!!

Κάτι ανάλογο έκαναν και στο παρελθόν τα διάφορα Ιερατεία των Αρχαίων Ελλήνων * , τα Ιερατεία της Αρχαίας Αιγύπτου (Αιγηίς υπτίως?), τα Ιερατεία των Χαλδαίων Μάγων (Αβραάμ), τα Ιερατεία των Δρυίδων (Κέλτες , βόρειες αρχαίες φυλές) , κ.λ.π, κ.λ.π.....

Ένα διαφημιστικό διάλειμμα......
*Όλοι οι Έλληνες πολίτες /οπλίτες είχαν πρόσβαση σε κάθε Ιερό , σε κάθε εορτή και σε κάθε αρχείο/γνώση που υπήρχε διαθέσιμο/η σε κάθε μεγάλο Ιερό ......μην το μπερδεύουμε , όλοι οι υπόλοιποι ήταν βάρβαροι!!!! (διαβάστε σωστά και κατανοήστε!!!!)
συνεχίζεται....

Έρευνα : The Georgia Guidestones , ένα μνημείο απανθρωπιάς!!!!1ο Μέρος



Δεν μπορώ να ξέρω πόσοι γνωρίζετε για το συγκεκριμένο μνημείο που υπάρχει στην Georgia των ΗΠΑ , αλλά από ότι φαίνεται μέχρι τώρα , κάποιοι προσπαθούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του !!!!

Κατασκευάστηκε το 1980 από κάποιον "R.C. Christian (A Pseudonyn)". Και μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε ότι πίσω εμπλέκεται κάποια NWO χριστιανική σέκτα (γενικά αυτός ο καρκίνος κάνει μεταστάσεις σε ολόκληρο το σώμα της ανθρωπότητας και με διαφορετικές μορφές και μεταλλάξεις!!!) 

Αυτό που έχει μεγαλή σημασία να δούμε πρώτα είναι οι 10 κανόνες (άλλη μια απόδειξη!!).

1. MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000 IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE

2. GUIDE REPRODUCTION WISELY - IMPROVING FITNESS AND DIVERSITY
 
3. UNITE HUMANITY WITH A LIVING NEW LANGUAGE
 
4. RULE PASSION - FAITH - TRADITION - AND ALL THINGS WITH TEMPERED REASON
 
5. PROTECT PEOPLE AND NATIONS WITH FAIR LAWS AND JUST COURTS
 
6. LET ALL NATIONS RULE INTERNALLY RESOLVING EXTERNAL DISPUTES IN A WORLD COURT

7. AVOID PETTY LAWS AND USELESS OFFICIALS

8. BALANCE PERSONAL RIGHTS WITH SOCIAL DUTIES

9. PRIZE TRUTH - BEAUTY - LOVE- SEEKING HARMONY WITH THE INFINITE
 
10. BE NOT A CANCER ON THE EARTH -

LEAVE ROOM FOR NATURE - LEAVE ROOM FOR NATURE
 
Ο ΟΗΕ υιοθέτησε  στην Stockholm on 16 June 1972 μια Συνθήκη, το 1982 γίνεται η επίσημη διακήρυξη από τον ΟΗΕ για ένα νέο κόσμο που αποτέλεσμα αυτής της διακήρυξης είναι το 1992 , 10 +10 (προσέξτε τον χρονισμό..) χρόνια μετά  στο (Rio de Janeiro, 3-14 June 1992)να υπογραφεί τα επίσημα άρθρα του που είναι και τα επίσημα για όλα συμβαίνουν τώρα!!!!
http://www.un.org/documents/ga/conf151/aconf15126-1annex1.htm
Επίσης συνδέστε : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/agenda-21-codex-alimentarius-1.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/psywar-9-anti-psywar.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/psywar-10-anti-psywar.html
συνεχίζεται.....

PIMCΟ: "Σε χειρότερη οικονομική θέση οι ΗΠΑ από την Ελλάδα - Χρωστάνε 100 τρισ. δολάρια"!


Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/
Image"Οι ΗΠΑ είναι στην ουσία σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από την Ελλάδα και άλλες υπερχρεωμένες χώρες της Ευρώπης, αν συνυπολογιστούν όλα τα χρήματα που οφείλονται για να καλυφθούν οι μελλοντικές υποχρεώσεις σε προγράμματα επιδομάτων",  υποστήριξε με σημερινές του δηλώσεις στο αμερικανικό δίκτυο CNBC ο Bill Gross της Pimco, δηλώνοντας δημόσια αυτό που οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί πλέον στη χώρα μας: Ότι στην περίπτωση της Ελλάδας στήθηκε μια χρεοκοπία για να πλουτίσουν κάποιοι.

Συνολικά, ο Gross εκτιμά ότι τα χρέη διαμορφώνονται «κοντά στα 100 τρισ. δολάρια», γεγονός, που αν και λίγο υπερβολικό, θέτει τη χώρα σε μία καθόλου αξιοζήλευτη δημοσιονομική κατάσταση.
«Να σκεφτούμε ότι μπορούμε να μειώσουμε το χρέος μέσα σε ένα ή δύο χρόνια δεν αποτελεί ρεαλιστική υπόθεση», τονίζει ο Gross. «Είναι πολύ περισσότερα από της Ελλάδας, είναι πολύ περισσότερα από οποιαδήποτε ανεπτυγμένη χώρα. Έχουμε πρόβλημα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το λύσουμε γρήγορα».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
Το δημόσιο χρέοςτων ΗΠΑ, φτάνει τα 14,3 τρισ. δολάρια. Όπως σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται χρήματα σε εγγυήσεις για τα προγράμματα Medicare, Mediaid και Social Security, που ανέρχονται κοντά στα 50 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία.

Πρόσκλησις σὲ διάλεξι τοῦ Ν. Πουλιανοῦ.


Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου
Τὸ Σάββατο, 18  Ἰουνίου, στὴν αἴθουσα

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΑΘΗΝΑΙΟ «ΕΚΑΤΗΒΟΛΟΣ»,  

θὰ πραγματοποιηθῇ ἡ ὁμιλία τοῦ καθηγητοῦ ἀνθρωπολογίας  Νικολάου Ἀ. Πουλιανοῦ, μὲ θέμα:

«Ἱστορικὴ διαδρομὴ καὶ προοπτικές».

Φιλονόη.
Διεύθυνσις: Ἀριστοτέλους 36, 1ος ὄροφος, Ἀθῆναι.

Μύκονος: ''Τον σκότωσα και έκρυψα το πτώμα σε σακούλες σκουπιδιών''!Δήλωσε ο Μπαγκλασιανός δολοφόνος...

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_7307.html
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία ενός 32χρονου...

Η σορός του άτυχου 32χρονου από το Μπαγκλαντες ανακαλύφθηκε πριν από δύο εβδομάδες σε ξενοδοχείο του νησιού. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες της αστυνομίας και πριν από λίγες ώρες, συνελήφθη ο δολοφόνος. Είναι ένας 38χρονος ομοεθνής του θύματος που ομολόγησε την ενοχή του και θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Σύρου.

Οι δυο αλλοδαποί είχαν προσωπικές διαφορές. Μετά από έναν άγριο καβγά, στις 14 Μαϊου, ο δράστης σκότωσε τον 32χρονο και τύλιξε το πτώμα σε πέντε μεγάλες πλαστικές σακούλες σκουπιδιών, τοποθετημένες τη μία μέσα στην άλλη! Η εξαφάνιση του άτυχου μετανάστη είχε δηλωθεί στο αστυνομικό τμήμα Μύκονου δυο εβδομάδες αργότερα.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είχε αναζητήσει τον Ασιάτη υπάλληλο, όμως δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει τα ίχνη του και υπέθεσε ότι είχε απλώς εγκαταλείψει τη δουλειά και είχε φύγει από το νησί. Η φρικτή αλήθεια αποκαλύφθηκε στις 30 Μαΐου, όταν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έκαναν εργασίες καθαριότητας εν όψει της τουριστικής σεζόν και βρήκαν το πτώμα στην αποθήκη του ξενοδοχείου...
newsit

Κρήτη-Συνελήφθησαν οι 2 Ινδοι βιαστές της Γερμανίδας ξεναγού..

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/2_14.html
Η Γερμανίδα ξεναγός που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, αναγνώρισε στα πρόσωπα δύο υπόπτων τους βιαστές της...


Δύο Ινδοί που διαμένουν στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν, σύμφωνα με το flashnews.gr, ως κατηγορούμενοι για τον βιασμό μιας 30χρονης Γερμανίδας. Ο ένας απο τους δύο φέρεται ως ο δράστης του βιασμού και ο άλλος ως συνεργός.

Οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου οδηγήθηκαν στην σύλληψη των δύο Ινδών μετά απο πολλές προσαγωγές κυρίως αλλοδαπών, σύμφωνα με τις περιγραφές της άτυχης γυναίκας, η οποία και αναγνώρισε τους βασανιστές της.

To χρονικό του βιασμού
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (12-06-2011) και ενώ 30χρονη Γερμανίδα, που εργάζεται ως ξεναγός στο Ρέθυμνο, έκανε τζόκιν σε παραλία της περιοχής, της επιτέθηκαν οι δύο άγνωστοι και με την άσκηση σωματικής βίας την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο παρακείμενο κτίριο όπου την έδεσαν πισθάγκωνα και την βίασαν.
Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο σημείο και εξαφανίσθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού πρώτα της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ. Παρόλη την βαναυσότητα που έζησε η 30χρονη γερμανίδα, βρήκε το θάρρος και το ίδιο βράδυ κατήγγειλε το περιστατικό.
Πρώτα πήγε σε κοντινή ταβέρνα όπου και ειδοποίησε την Αστυνομία. Η αντίδραση ήταν άμεση. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο που τους υπέδειξε η νεαρή κοπέλα και άρχισαν να τον ελέγχουν εξονυχιστικά.
Η 30χρονη λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη στις προβλεπόμενες εξετάσεις από ιατροδικαστή και στη συνέχεια στο σπίτι της όπου προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη.

‘Ντνέβνικ’: «Ετοιμάζεται ο χώρος για το άγαλμα του Αλεξάνδρου»


Ιούνιος 14, 2011.

«Στην πλατεία της Μακεδονίας, άρχισε σήμερα η τελική ρύθμιση των απαραίτητων στοιχείων ώστε να τοποθετηθεί το μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

» Ο Δήμος του Κέντρου της πόλης των Σκοπίων δήλωσε ότι αυτές τις ημέρες θα εργαστεί για τον καθαρισμό της πλατείας για να γίνει η τοποθέτηση των μνημείων τα οποία θα  πλασιώσουν το κυρίως μνημείο που έχει τον τίτλο : « Έφιππος Πολεμιστής».

Αλβανοτσάμηδες: Επιστολή στο Μπαρόζο


                              Οι αλβανοτσάμηδες έστειλαν επιστολή στον Μπαρόζο
Ιούνιος 14, 2011.

« Ο πατριωτικός σύλλογος «Çamëria», ο οποίος υποστηρίζεται από την Ομάδα των Νέων Πατριωτών του κόμματος των Τσάμηδων, κατήγγειλε για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων τις ελληνικές αρχές, για το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας, κατά το οποίο δεν επετράπη στον Αλβανό υπήκοο, Iliaz Alimani, να εισέλθει στην Ελλάδα από την Κακαβιά, επειδή στο διαβατήριο του, έγραφε ότι γεννήθηκε στο Margëlliç της Gumenicës. Ονομασίες οι οποίες είναι απαράδεκτες για τις ελληνικές αρχές» 

Συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης: Η επαίσχυντη Δανειακή Σύμβαση που υπέγραψε η κυβέρνηση


Συνέντευξη (06/5/2011) του Συνταγματολόγου Γιώργου Κασιμάτη στο Radio9.gr (μαγνητοσκοπημένη), στην οποία δίνει πληροφορίες και επεξηγήσεις για την επαίσχυντη Δανειακή Σύμβαση (είναι πάνω από το Μνημόνιο), που υπέγραψε η κυβέρνηση, ξεπουλώντας την Εθνική μας κυριαρχία και πέρασε στα μουλωχτά από τη Βουλή πριν ένα χρόνο, κατά τη συζήτηση για το Μνημόνιο.
Με τη Σύμβαση αυτή η Ελλάδα έχασε την Ανεξαρτησία της σαν χώρα συνολικά (Εθνική και εδαφική κυριαρχία κτλ) και όχι μόνο οικονομικά. ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.
Να δούμε πότε και ποιοι θα πληρώσουν γι' αυτό το έγκλημα. (2ο βίντεο)


Αν η Τουρκία καταλάβει στρατιωτικά το Καστελλόριζο…

Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/

Τα πολλά και ποικίλλα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν στην εκταμίευση ή μη της δόσεως του μνημονιακού
δανείου του τρέχοντος μηνός έχουν αποσπάσει την προσοχή της Ελληνικής Γνώμης από τα μεγάλα εθνικά θέματα και τις σχετικές
εξελίξεις. Το πλέον πρόσφατο γεγονός που συναρτάται με αυτά είναι η προφανής αδυναμία της Ελληνικής κυβέρνησης να ανακηρύξει την ΑΟΖ της Χώρας μας, φοβούμενη – προφανώς – την Τουρκική αντίδραση και την Συμμαχική …δυσφορία , σε ό,τι κυρίως αφορά το τμήμα της ΑΟΖ περί το Καστελλόριζο και τις παρακείμενες νησίδες Ρώ και Στρογγύλης.
Η απροθυμία, η αμέλεια, οι φόβοι και οι δισταγμοί της Ελλάδος να ασκήσει νόμιμο και μη αμφισβητούμενο δικαίωμά της , μπορεί
να έχουν πολύ αρνητικές επιπτώσεις , ιδιαίτερα στην αποδυνάμωση αυτού , εφ΄όσον τούτο δεν ασκείται εντός ευλόγου χρονικού
διαστήματος !

ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝΟΥΝ “ΑΟΡΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ” ΓΙΑ… ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!

Σχόλιο από Faceof : Για ποιον χτυπάει η ΚΑΜΠΑΝΑ????
Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/

ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝΟΥΝ “ΑΟΡΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ” ΓΙΑ… ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – ΣΕΛ 14)

Ρωσία: Σε νέα της αυστηρή ανακοίνωση, προειδοποιεί ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την είσοδο του αμερικανικού καταδρομικού Monterey στη Μαύρη Θάλασσα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, η συμμετοχή του συγκεκριμένου καταδρομικού στις αμερικανοουκρανικές ασκήσεις, Sea Breeze 2011, αποτελεί πρόκληση για τη Ρωσία. 
Και αυτό γιατί σύμφωνα με τη Ρωσία το Monterey είναι εξοπλισμένο με το αντιπυραυλικό σύστημα Aegis και έχει αποσταλεί στη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας ουσιαστικά για να δρομολογήσει την εγκατάσταση του ευρωπαϊκού κλάδου της παγκόσμιας αντιπυραυλικής ασπίδας. Στο ανακοινωθέν σημειώνεται επίσης ότι η Ρωσία για πολλοστή φορά έχει προειδοποιήσει πως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει αναπάντητες τέτοιες κινήσεις εκ μέρους των ΗΠΑ, λόγω που απειλούν την ασφάλεια της.

Οι συνέπειες, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν θα είναι επικίνδυνες και γι’ αυτό ακόμη μία φορά προειδοποιούμε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.
Οι κινήσεις τους (ΗΠΑ & ΝΑΤΟ) δείχνουν πως ουδείς ωστόσο σκοπεύει να υπολογίσει τη γνώμη μας.
GEOPOLITICS & DAILY NEWS

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Agenda 21 , Codex Alimentarius, ΓΜΤ και εταιρίες , Αποπλυθησμός της ΓΗΣ και άλλες ανθυγιεινές ιστορίες τρόμου!!! 1ο Μέρος

Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι , μια περίεργη κατάσταση έχει υφανθεί από κάποιους που ελέγχουν τον κόσμο μας , έχουν τις τύχες του πλανήτη και τις δικές μας στα χέρια τους και παίζουν τα βρώμικα τους παιχνίδια ελέγχου και Εξουσίας!!!!

Οι παγκόσμιες εξελίξεις μας προσπερνάνε και μας πιέζουν να τις ακολουθήσουμε στον ξέφρενο ρυθμό  τους ακολουθώντας μια πορεία που το τέλος της οδηγεί στην ΆΒΥΣΣΟ !!!!!

Θα ακολουθήσουμε και θα μετέχουμε σε αυτή την μαζική υστερία η θα φροντίσουμε να επιβιώσουμε και στο τέλος να σώσουμε και ότι άλλο μπορούμε??

Η ζοφερή πραγματικότητα μας έχει αποκλείσει κάθε λογική σκέψη , από κάθε ενέργειά μας που θα μας επέτρεπε να επιβιώσουμε , όλα πλέον περνούν στον έλεγχο των Επικυριάρχων......θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω μας ακόμα και στον θανατό μας!!!!

Αρχίζουμε ένα ταξίδι .....στον εφιάλτη!!!!
http://www.un.org/esa/dsd/agenda21/index.shtml
http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp
..........   

Διώκονται οι Βλάχοι της Κορυτσάς, επειδή δηλώνουν Έλληνες!!!

Oι Αλβανοί τους θέλουν Ρουμανικής καταγωγής και όχι Ελληνικής.
Aλβανοτσάμη Υπουργέ Σ.Ξέρα τι λες για αυτό που έχετε χώρα που σέβεται τα δικαιώματα των μειονοτήτων;
(Τιμωρώντας με ένα χρόνο φυλακή επειδή φρόντισε το μνημείο πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών ;)

Διώκονται από τις Αλβανικές αρχές οι Βλάχοι της Κορυτσάς, επειδή δηλώνουν Έλληνες. Οι Αλβανοί τους θέλουν Ρουμανικής καταγωγής και αντιδρούν σε κάθε δήλωση της ελληνικότητας τους.

Στο πλαίσιο αυτό το Πρωτοδικείο Κορυτσάς καταδίκασε τον Ελληνοβλάχο πρόεδρο Ναούμ Ντίτσο της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» Κορυτσάς (η οργάνωση αυτή είναι ανεξάρτητη από την «ΟΜΟΝΟΙΑ» των Βορειοηπειρωτών) μ’ ένα χρόνο φυλάκιση. Ο λόγος; Το ότι συμπεριφέρθηκε ελληνικά, φροντίζοντας για το μνημείο των Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940.

Πέρα από τις συνωμοσίες και τα σενάρια .....σίγουρα κάτι παίζει στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!! 3o Μέρος

Τον τελευταίο καιρό νιώθω ότι ο χρόνος έτσι όπως μας έχουν μάθει να τον μετράμε (ποτέ δεν μπόρεσα να τον καταλάβω και να τον βιώσω....ούτε και να ελιχθώ μαζί του όπως το σύνολο των ανθρώπων...), έχει επιβραδύνει!!!

Για όσους δεν διάβασαν το http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_8124.html, να το διαβάσουν πρώτα και μετά να συνεχίσουν στο παρών άρθρο!!!!!

Δεν ξέρουμε πως νιώθουν τα μωρά μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους την ώρα που είναι έτοιμα για να βγουν/έρθουν στον πραγματικό κόσμο ....ξέρουμε όμως πως νιώθει η Μητέρα .....κάπως έτσι πρέπει να παρομοιάσουμε την ΓΗ/ΓΑΙΑ με αυτό που της συμβαίνει.......ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ το πρόβλημα όμως της ΓΗΣ/ΓΑΙΑΣ δεν είναι ΜΑΙΕΥΤΙΚΌ ....χμμμμ Ή  η Ενηλικίωση της? , άρα ίσως το καλύτερο από όλα θα ήταν να το παραληρήσουμε με την εφηβεία και ειδικά των κοριτσιών ....... Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΗΣ .....θα τα μπλέξουμε καθότι δεν γνωρίζουμε την ηλικίας της ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ,θεωρώ ότι οι γυναίκες θα πρέπει να κατανοήσουν καλύτερα το άρθρο ασχέτως των τεχνικών / μαθηματικών σχολίων.......

Το πρόβλημά μου για το παρών άρθρο έγκειται στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας τα πλήρη στοιχεία και τα αποτελέσματα του περίφημου 
Project Gravity Probe B για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε με τα όσα μέχρι τώρα μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε αλλά ας πάμε πρώτα να ρίξουμε μια ματιά σε ένα πιο γήινο θέμα ,  είναι μήπως λάθος η χρονολόγησή μας?


Επειδή οι νικητές γράφουν και την ιστορία όπως αυτοί θέλουν και εννοώ νικητές τους ΙουδαιοΧριστιανούς που όταν και ανέλαβαν μετά την επικράτησή τους να αποδείξουν και την ορθότητα της μυθολογίας τους !!!
Μια πολύ καλή μελέτη εδώ http://pilaeus.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html , αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν ξεκινάει μόνο από εδώ , ξεκινάει από την πτώση των Ελλήνων και την καταστροφή των μεγάλων Ιερών όπως π.χ του Μαντείου των Δελφών που ήταν επιφορτισμένα με την καταγραφή των γεγονότων και την χρονολόγησή τους κρατώντας ακριβή αρχεία και εννοείται πάντα φυλαγμένα από τους αμύητους και μόνο όσοι Έλληνες συμμετείχαν διαρκώς στις διάφορες εορτές και μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία αυτά (συνεπώς όλοι οι Έλληνες της κάθε εποχής , ήταν και αυτό μέσα στις υποχρεώσεις τους ως πολίτες μιας πόλης να συνεισφέρουν και στα τοπικά ιερά!!!) και όχι μόνο οι αξιωματούχοι η οι φιλόσοφοι της πόλης!!! 


Πάντως ακόμα και εάν έχουν βρεί τον πραγματικό χρόνο που διανύουμε δεν υπάρχει περίπτωση να το μάθουμε γιατί θα καταρρεύσει ο κόσμος μέσα μας πρωτίστως και εννοείται ο κόσμος που αισθανόμαστε τριγύρω μας ...!!!

Κρατήστε αυτό στην άκρη του μυαλού σας και γεμίστε με θετικές ιδέες και αφήστε τα καταστροφολογικά σενάρια τύπου 2012!!!!

Κάτι θα γίνει το 2012 , αλλά ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!!

Ας κοιτάξουμε πως θα σωθούμε οι Έλληνες και πως εμείς θα σώσουμε την Ελλάδα μας!!!!

Συνεχίζεται.....