Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Το μυστικό ταξίδι του Μ.Αλεξάνδρου (Μέρη Α' Β' και Γ')

Από το conspiracyfeeds


Μέρος Α` : Απόρρητες Διδασκαλίες

Eπιστολή απο τον αδελφό Γιώργο Γάκη

Ο Αλέξανδρος τού Φιλίππου , από πατέρα ήταν Ηρακλείδης καταγόμενος από τόν Κάρανο , απόγονο τού Τήμενου , ο οποίος ήταν...

...ο ιδρυτής τής δυναστείας τών Μακεδόνων , πού μέ Αργείους εγκαταστάθηκε στό χώρο τής Πιερίας-Ημαθίας από τά πανάρχαια χρόνια.
Αιακίδης από μητέρα , καταγόμενος από τόν Νεοπτόλεμο......, γιός
τού Αχιλλέως , γιού τού Πηλέως , γιού τού Αιακού.

I AM MACEDONIAN - discover the truth

                                      ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ NOIAZOMAI

Το έργο του Σόλωνα Κασίνη και η ΑΟΖ

Του Ν. Λυγερού

Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα την εμβέλεια του έργου του Σ. Κασίνη τα πράγματα είναι πολύ απλά, αφού είναι σε όλη τη διαδικασία της αξιοποίησης της Κυπριακής ΑΟΖ από την αρχή των πρώτων διαπραγματεύσεων με την Αίγυπτο το 2001, οι οποίες θα καταλήξουν στην πρώτη συμφωνία περί ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου το 2003. Στη συνέχεια θα βοηθήσει με τις γνώσεις του και το πείσμα του στη θέσπιση της Κυπριακής ΑΟΖ το 2004. Ακολούθησε η συμμετοχή του στη συμφωνία με το Λίβανο το 2007 και τελικά με το Ισραήλ το 2010.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ-Η «πραγματική Ιατρική» του Μέγα Ιπποκράτη μέσα από την Φύση.

Τι Πρέπει να Τρώμε για να Έχουμε Καλή Υγεία;


Θρέφονται δι' αλφίτων, αλεύρων, όψου, ελαιών, τυρού, βολβών, λαχάνων και τραγημάτων, σύκων, ερεβύνθων και κυάμων και ούτω διάγοντες βίον εν ειρήνη μετά υγείας, ως εικός, γηραιοί τελευτώντες άλλον τοιούτον βίον τοις εγγονείς παραδόσουσι.

Πλάτων

ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ 17ο. ΑΙΩΝΑ !!!

Του Παναγιώτη Χαβαράνη
Από το romnios

Τώρα έρχονται στο φως μυστικά, φυλαγμένα για αιώνες.
Σύμφωνα με τον Τούρκο καθηγητή ΣΙΝΑΝ ΤΣΕΤΙΝ, ο πρώτος άνθρωπος, που πέταξε, ήταν ΄Ελληνας.
Οπως αναφέρει ο Τούρκος χρονογράφος και περιηγητής Evliya Celebi, στο φημισμένο δεκάτομο έργο, το Seyahatnâme – «Βιβλίο των ταξιδιών, τον 17ο αιώνα  και, συγκεκριμένα, στις 8 Νοεμβρίου 1673, κάποιος, ονόματι Αχμέτ Τσελεμπί, πέταξε, με φτερά, που κατασκεύασε ο ίδιος, από τον Πύργο του Γαλατά, απέναντι, στην Ασιατική ακτή της Κωνσταντινουπόλεως.

Φάλαινα δολοφόνος καταπίνει ολόκληρο άνθρωπο !!! Το βίντεο που έχουν δεί 34 εκατ. άνθρωποι

Σχόλιο από ALEXANDER

Mοντάζ η όχι τα συμπεράσματα...δικά σας

Φάλαινα δολοφόνος καταπίνει ολόκληρο άνθρωπο !!!

Το βίντεο που έχουν δεί 34 εκατομμύρια άνθρωποι.

Τύχη ο γίγαντας κρυμμένος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα (Βίντεο)

Φαίνεται σχεδόν σαν ένα αστείο, και ακόμη περιμένει την επιβεβαίωση από τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα για την παρουσία ενός πλανήτη που συμβάλλει στην αλλαγή κατεύθυνσης των κομητών και αστεροειδών που εισέρχονται στο ηλιακό μας σύστημα.

Ένας νέος γιγαντιαίος κρυφός πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα

Αυτός ο πλανήτης ονομάζεται Τύχη και είναι ο μεγαλύτερος από τους γνωστούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Η ύπαρξή του έχει προταθεί σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Ίκαρος, το Νοέμβριο του 2010 από τους αστροφυσικούς John Matese και Daniel Whitmire του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες σχετικά με την αλλαγή της κατεύθυνσης των κομητών και αστεροειδών που εισέρχονται στο ηλιακό μας σύστημα.

Πέταξαν το ΔΝΤ, άφησαν απλήρωτα τα “κοράκια” με τα ομόλογα και κράτησαν το χρήμα ΕΝΤΟΣ. Αποτέλεσμα; Η τ. κατεστραμμένη Αργεντινή έχει μόλις 7% ανεργία.

Στο 7,2%, κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, από το 7,9% που ήταν στις αρχές του 2013 έπεσε το ποσοστό της ανεργία σύμφωνα με την πρόεδρο της χώρας

Tο ποσοστό της ανεργίας στην Αργεντινή μειώθηκε στο 7,2%, κατά το δεύτερο τρίμηνο του
τρέχοντος έτους, από το 7,9% που ήταν στις αρχές του 2013, ανέφερε κατά τη διάρκεια
ομιλίας της η πρόεδρος της χώρας, Κριστίνα Φερνάντεζ.

ΟΗΕ: Μην τους λέτε «παράνομους μετανάστες». Να τους λέτε «παράτυπους»

Δείτε το Αγγλικό κείμενο ΕΔΩ

Επικαλούμενα ανησυχίες ότι ο όρος «παράνομος μετανάστης» (ή «λαθρομετανάστης»), ηχεί προσβλητικά υπονοώντας κάποια ενοχή, τα Ηνωμένα Έθνη ζητούν από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την εμπορία ανθρώπων στη Μάλτα, να σταματήσουν να λένε "παράνομος μετανάστης" και να αρχίσουν να λένε «παράτυπος μετανάστης».

Μυστήριο : Τί έχουν βρεί στον Ζάκρο και τον Τσούτσουρο της Κρήτης και τα κρύβουν;Γιατί το μουσείο παραμένει κλειστό;

Μουσείο Ηρακλείου, κλειστό λόγω εργασιών ανακαίνισης από το 2006 !!!

Απίστευτο !!!

Το δεύτερο σημαντικότερο (κατ’εμέ Το Σημαντικότερο !) μουσείο της Ελλάδας είναι κλειστό από τον Νοέμβριο του 2006 λόγω εργασιών ανακαίνισης !!!



Μα τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι,.. σε τόσα χρόνια (6 τον αριθμό) θα σηκώναμε νέο πύργο του Άϊφελ στο Ηράκλειο της Κρήτης !!!

"Περίεργο" e-mail προαναγγέλλει εκλογές για τον … Σεπτέμβριο

Περίεργα πράγματα καλοκαιριάτικα...
Έφτασε χτες στους υπολογιστές όλων των φοροτεχνικών της Ελλάδας ένα ενημερωτικό e-mail από την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων Ελλάδας (ΠΕΦΕ), ενός φορέα του οποίου επικεφαλής είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούσος Ντουκάκης. Πρώην βουλευτής για λίγους μήνες με το κόμμα του Καρατζαφέρη, ο πολυπράγμων κ. Ντουκάκης έστειλε το σημείωμα ενημερώνοντας για διάφορα φοροτεχνικά ζητήματα. Όμως στο τέλος είχε κι ένα πολύ εντυπωσιακό, αλλά και πολύ περίεργο σημείωμα. Ενημέρωνε όλους τους φοροτεχνικούς της χώρας, οι οποίοι αυτή την περίοδο συναλλάσσονται με εκατομμύρια Έλληνες, ότι ανακαλούνται οι άδειες των στρατιωτικών από τις 22 Αυγούστου λόγω… εθνικών εκλογών.

Γκάντι: τα 7 σφάλματα του κόσμου

Ο Γκάντι είχε μελετήσει βαθειά το πρόβλημα της βίας και λίγο πριν την δολοφονία του έδωσε μία λίστα στον εγγονό του, η οποία περιείχε τα 7 λάθη του κόσμου.

1. Πλούτος χωρίς δουλειά
2. Ηδονή χωρίς συνείδηση
3. Γνώση χωρίς χαρακτήρα
4. Εμπόριο χωρίς ηθική
5. Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά
6. Λατρεία χωρίς θυσία
7. Πολιτική χωρίς αρχές

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΞΟΔΟΣ; Προς το χάος σπρώχνει την Ιταλία ο διωγμός Σίλβιο από την "αριστερή" δικαιοσύνη

Θα καταρρεύσει η κυβέρνηση συνασπισμού και η Ιταλία θα οδηγηθεί πάλι σε εκλογές; Αυτό είναι το μόνο βέβαιο σε περίπτωση που ο Ιταλός αριστερός πρόεδροςΤζόρτζιο Ναπολιτάνο δεν δώσει πολιτική λύση και δεν απονείμει χάρη στον ηγέτη του μεγαλύτερου κόμματος της χώρας τον πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος βιώνει τρομακτικές διώξεις για γελοία αδικήματα, όπως το ότι έκανε σεξ επί πληρωμή (!) από μία ιταλική δικαιοσύνη ο οποία λειτουργεί περισσότερο ως"το μακρύ χέρι της τρόικα" και της Αριστεράς στην Ιταλία.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Έτοιμοι για νέες γενοκτονίες οι Τούρκοι: "Στιγματισμένοι" με κωδικό οι Έλληνες!

Προετοιμασία για νέες γενοκτονιες από την Τουρκία θυμίζει η αποκάλυψη της αρμενικής εφημερίδα Agos, ότι το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, φακελώνει τους Ελληνες, τους Αρμένιους και τους Εβραίους, με έναν «κωδικό αριθμό γένους» έτσι ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή εντοπίσιμοι!
Μάλιστα, η Agos απκαλύπτει (και αναδημοσιεύει και η ομογενειακή εφημερίδα «Ηχώ») επίσημο έγγραφο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο αποκαλύπτονται οι ειδικοί κωδικοί αριθμοί οι οποίοι "στιγματίζουν" την ύπαρξη των μη μουσουλμάνων πολιτών της Τουρκίας.
Οι Ελληνες και οι Κύπριοι έχουν τον αριθμό 1, οι Αρμένιοι τον αριθμό 2 και οι Εβραίοι τον αριθμό 3.

Νέα σοκαριστική τροπή στο πρωτοφανές έγκλημα στο Στρέφι Ηλείας: Τα ανίψια του τον φίλησαν κι αυτός τα πέταξε στο κανάλι!!!

Νέα σοκαριστική τροπή στο πρωτοφανές έγκλημα στο Στρέφι Ηλείας: Τα ανίψια του τον φίλησαν κι αυτός τα πέταξε στο κανάλι!  Ο παππούς των δύο παιδιών ήξερε για το έγκλημα
Η εγκατάλειψη από τους γονείς του και η αγάπη που δεν του δόθηκε ποτέ στην τρυφερή ηλικία που βρισκόταν, ήταν ο βασικός λόγος που θόλωσε το μυαλό του 13χρονου δράστη, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έπνιξε τα δύο ανήλικα ανίψια του, ρίχνοντάς τα στο αρδευτικό κανάλι του ΓΟΕΒ. Ακόμα και το τελευταίο φιλί που εκείνα του έδωσαν όταν τον είδαν στο δρόμο της επιστροφής, δεν φάνηκε αρκετό για να σταματήσει την πράξη του.

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμα και στην περιοχή της Βουλγαρίας, με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας να αναμεταδίδουν στοιχεία της υπόθεσης, αποδεικνύουν πως ο έφηβος δράστης έτρεφε συναισθήματα ζήλιας για τα δύο παιδιά, επειδή την αγάπη που εκείνα δέχονταν, αυτός δεν την είχε νιώσει ποτέ.

ΒΙΝΤΕΟ-Οργή για τη ρωσική σημαία

Οργή στη Ρωσία προκάλεσε η κίνηση του μπασίστα ενός αμερικανικού ροκ συγκροτήματος να βάλει την ρωσική σημαία μέσα στο παντελόνι του.

Πρόκειται για τον μπασίστα των Bloodhound Gang, Τζάρεντ Χέισελχοφ.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

Mυκηναϊκοί τάφοι βρέθηκαν στην Αλικαρνασσό...«Αποσιωπούν» την ελληνική καταγωγή τους!

Βαρύνουσας σημασίας για την αρχαιολογική επιστήμη αναφέρει -για τα ευρήματα που βγήκαν στο φως- το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, αγνοώντας επιδεικτικά την ελληνική καταγωγή τους.

Δύο τάφοι από την μυκηναϊκή εποχή, ανακαλύφθηκαν κατά την διάρκεια ανασκαφής που διεξήχθη από το Μουσείο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας της Αλικαρνασσού.

Ξεσηκωμός στην Κύπρο για μια... γάτα!!!


Δείτε φωτογραφίες - Κυπριακή «κάτα» κακοποιήθηκε από ταβερνιάρη και ακολούθησε λαϊκή... εξέγερση.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου περίπου 200 άτομα στο προάστιο της Λευκωσίας, Αγλαντζιά.

Δε διαμαρτυρήθηκαν ούτε για το κούρεμα, ούτε για τα μέτρα της τρόικας, αλλά για την κακοποίηση μιας γάτας από έναν ταβερνιάρη.

«Πιστολίδι» με τραυματία έναν αστυνομικό στα Φηρά-«Άγρια Δύση» έγινε η Σαντορίνη

Ο 40χρονος που πυροβόλησε 29χρονο αστυφύλακα στο πόδι διέφυγε σαν κύριος με προγραμματισμένο αεροπορικό δρομολόγιο ενώ τον αναζητούσαν σε όλη τη Σαντορίνη!
Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για τους χειρισμούς των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Θήρας, αφού κατάφεραν να χάσουν κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια τους τον άνθρωπο που πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν συνάδελφό τους τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Φηρά, αλλά κατάφερε να διαφύγει με το... αεροπλάνο της γραμμής!

Αυστραλία: Ζευγάρι Ελλήνων πέθανε με διαφορά λίγων λεπτών

Αυστραλία: Ζευγάρι Ελλήνων πέθανε με διαφορά λίγων λεπτών
Συγκίνηση προκάλεσε στην ομογένεια η είδηση του θανάτου ενός ηλικιωμένου ζευγαριού με διαφορά λίγων λεπτών της ώρας.
Ο Νίκος Μαρκογιαννάκης, μόλις ξεψύχησε η αγαπημένη του σύζυγος Μαρία την έσφιξε στην αγκαλιά του, με τον δικό του, τρυφερό και δυνατό τρόπο και βγήκε να καπνίσει ένα τσιγάρο, όπως έκανε όταν η καρδιά του είχε φουρτούνες.
Το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να μην την αποχωριστεί. Να μην την αφήσει μόνη της στο μεγάλο ταξίδι.
Περίμενε λίγο να δει το μεγάλο του γιο, το Νικόλα, που ήταν στο δρόμο και μετά έγειρε και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο πιο πέρα από την αγαπημένη του.

Προτάσεις– σοκ της τρόικας για τον ιδιωτικό τομέα

Προτάσεις– σοκ της τρόικας για τον ιδιωτικό τομέα
Η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα αποφασισμένη να επιβάλλει νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Ιδιαίτερα καυτό φθινόπωρο περιμένει την κυβέρνηση, καθώς το Σεπτέμβριο η τρόικα επιστρέφει εκ νέου στην Αθήνα προκειμένου να δώσει την χαριστική βολή και στον ιδιωτικό τομέα.
Η τρόικα τελικά θα φτάσει στη χώρα μας στα τέλη του Σεπτέμβρη. Ανέβαλε το ραντεβού για μετά τις γερμανικές εκλογές προκειμένου να έχει... λυμένα τα χέρια της.
Αν η ελληνική κυβέρνηση δεχτεί τις προτάσεις – σοκ της τρόικας ουσιαστικά θα δώσει τη συγκατάθεσή της ώστε να υποβαθμιστεί η Ελλάδα στα βαλκανικά δεδομένα της οικονομίας και της αγοράς εργασίας.

«Λουκέτο» στα... χαρτιά: Κανονικά εμφανίστηκε ο Πάνος Κιάμος(Βίντεο)


«Λουκέτο» στα... χαρτιά: Κανονικά εμφανίστηκε ο Πάνος Κιάμος
Το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος στη Χαλκιδική λειτούργησε χθες κανονικά παρά το 48 "σφράγισμά" του από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή.
Το ξημέρωμα του Σαββάτου βρήκε το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης να έχει καταφέρει μια σημαντική νίκη στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.
Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος και βεβαίωσε πλήθος παραβάσεων.
Εφαρμόζοντας το άρθρο 13 του Ν. 2523/97 το ΣΔΟΕ σφράγισε το κατάστημα για 48 ώρες. Η "νίκη" του ΣΔΟΕ διαφημίστηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης από το γραφείο τύπου του Σώματος. Ωστόσο η απόφαση αγνοήθηκε επιδεικτικά και το κέντρο λειτούργησε κανονικά.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ!!!

Από το ellas2

23 – 10 – 1936 Γεωτρήσεις σε Μακεδονία και Θράκη, για την ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου!
26 – 10 1936 Αποφυλακίζονται οι κρατούμενοι για χρέη μέχρι 1000 δραχμές!
30 – 10 – 1936 Το Πυροσβεστικό Σώμα επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος!
25 – 12 – 1936 Ιδρύεται οικονομική αστυνομία για την δίωξη του λαθρεμπορίου και την πάταξη της φοροδιαφυγής!
09 – 01- 1937 Αρχίζουν τα μαθήματα της Ελεύθερης Σχολής Κοινωνικής Πρόνοιας!

TZEIMΣ ΓΚΑΛΜΠΡΕΪΘ "Στρέβλωση το ότι το 40% της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα ανήκει σε τράπεζα"

O διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ με συνέντευξή του στη Sueddeutsche Zeitung έθεσε το ζήτημα της κατοχής του 40% της αγροτικής παραγωγής από μία ιδιωτική τράπεζα (συγκεκριμένα στην τράπεζα Πειραιώς αφού τα περιουσιακά στοιχεία της Αγροτικής Τράπεζας πέρασαν στο χαρτοφυλάκιό της), ως "στρέβλωση" του συστήματος της ελεύθερης οικονομίας,
 
Προχώρησε μάλιιστα και περισσότερο και μίλησε για την δράση στην Ελλάδα μιας πολύ μικρής ομάδας πολύ πλούσιων ολιγαρχών που κυβερνούν την χώρα και κάνει λόγο για «πολύ παράξενα πράγματα».

Hugh Jackman (Wolverine) : «Είμαι Έλληνας εξ αίματος»!!!!

Ο Wolverine επιστρέφει πιο θυμωμένος από ποτέ. Αυτή τη φορά η περιπέτεια ταξιδεύει στο Τόκιο, με τον υπερήρωα να προσπαθεί να σώσει, να σωθεί και να ανακαλύψει τη δική του αλήθεια.


O Hugh Jackman μίλησε αποκλειστικά στο Star και στην Έλγκα Νταϊφά και μας αποκάλυψε μια δική του αλήθεια που δεν την γνωρίζαμε. Ποια είναι αυτή; Μα ότι στις φλέβες του κυλάει αίμα… ελληνικό! Βλέπετε οι πρόγονοί του είχαν πάει μετανάστες στην Αυστραλία και όπως λέει και ο ίδιος αισθάνεται Έλληνας.

Στην Αμφίπολη ή στη Βεργίνα;Νέα στοιχεία και διαφωνίες αρχαιολόγων για τον τάφο της Ρωξάνης και του Αλεξάνδρου Δ΄

ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Από το history-of-macedonia
Τις διαφωνίες και τις αντιδράσεις αρχαιολόγων εγείρει η θεωρία που θέλει ο ταφικός περίβολος ο οποίος εντοπίζεται στα όρια της νεκρόπολης της αρχαίας Αμφίπολης να συνδέεται με απογόνους του Μ. Αλεξάνδρου και συγκεκριμένα με τη Ρωξάνη και το γιο του, Αλέξανδρο Δ΄. Κάποιοι υπογραμμίζουν ότι η ύπαρξη του μνημείου Λέοντος, που έχει ταυτιστεί με τον ταφικό περίβολο, υποδηλώνει ανδρική ταφή και νίκη σε μάχη. Άλλοι προσθέτουν ότι σε μια δολοφονημένη σύζυγο, ακόμη και μιας τόσο σπουδαίας προσωπικότητας, δε συνηθιζόταν να αποδίδονται τόσο μεγάλες τιμές με μια τόσο πολυτελή ταφή. Ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η ταυτότητα του νεκρού/ νεκρών, αν όντως υπάρχει ταφικός τύμβος, να αφορά σημαντικές προσωπικότητες- αξιωματούχους του τελευταίου τέταρτου του 4ου αι. π.Χ., που συνδέονται με την περιοχή.

Το Βερολίνο της Άγκελα έχει φαληρίσει - ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Ευρωπαϊκό... Νότο θυμίζει η οικονομική κατάσταση του Βερολίνου, με την εικόνα στα ταμεία της χώρας να περιγράφεται κάτι παραπάνω από δραματική!...
Το Βερολίνο ήταν ανέκαθεν μια από τις υπερχρεωμένες πόλεις της Γερμανίας και έφτασε πολλές φορές στο χείλος της χρεοκοπίας, γράφει στο ρεπορτάζ του το «Έθνος».

Το συνολικό χρέος του Βερολίνου ανέρχεται στα 61 δισ. ευρώ, ενώ μόνο για τους τόκους θα πληρώσει φέτος 2,3 δισ. Αλλα 4,9 δισ. είναι για κοινωνικές παροχές, 1,6 δισ. για συντάξεις, οπότε το 40% του προϋπολογισμού που ανέρχεται σε 22 δισ. είναι ήδη δεσμευμένο.

Καταιγισμὸς πολυπολιτισμικῆς …τηλε-ἐκπαίδευσης.

Από το filonoi.gr

Από τον παρελθόντα μήνα έχει ξεκινήσει από τους τηλεοπτικούς σταθμούς μία υπερπροσπάθεια (;) πολυπολιτισμικής τηλε-εκπαίδευσης.
 
Από τις 10 προβαλλόμενες ταινίες οι 9,8 προωθούν σχέσεις κυρίως μεταξύ ανθρώπων διαφορετικού χρώματος (για να γίνεται εμφανής η πολυπολιτισμικότητα) ή ομοφιλοφιλικών συμπεριφορών.
 
Το θέμα των ταινιών δεν είναι το ζητούμενο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο  γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί ασυνείδητα ένα πρότυπο. 

Συνελήφθη Γερμαναράς για κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας στη Χίο !..Σε συναγερμό η ΕΥΠ

Ομολόγησε ο Ναζί τις πράξεις του !...Μήπως να θυμηθούμε τις φωτιές πέρυσι;Συνελήφθη χθες στη Χίο 72χρονος υπήκοος Γερμανίας για κατασκοπεία.
Κατά τη σύλληψή του είχε δυο φωτογραφικές μηχανές και κάρτες αποθήκευσης με φωτογραφίες από στρατόπεδα της Χίου

Την τελευταία τουλάχιστον τριετία, φωτογράφιζε εγκαταστάσεις, έργα κ.λ.π υποδομές των Ενόπλων Δυνάμεων και Κοινωφελών Οργανισμών, στη Χίο και παρέδιδε το υλικό, έναντι χρηματικής αμοιβής, σε υπηκόους Τουρκίας