Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Μια Εικόνα Χίλιες Λέξεις

                                      Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
                                                              ღ Μια Εικόνα ღ Χίλιες Λέξεις ღ

Τεράστια λίμνη ανακαλύφθηκε κάτω από τον πάγο του πλανήτη Άρη - Ελπίδες για την παρουσία ακόμη και ζωής στον κόκκινο πλανήτη

Μια τεράστια λίμνη κάτω από τον πάγο ανακαλύφθηκε στον Άρη, όπου ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί ένας τέτοιος όγκος νερού σε υγρή μορφή, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της ζωής, ανακοίνωσε σήμερα μια διεθνής ομάδα αστρονόμων.
Η λίμνη, που βρίσκεται κάτω από ένα στρώμα αρειανού πάγου, έχει διάμετρο περίπου 20 χλμ. και το σχήμα ενός στρογγυλεμένου τριγώνου, δημιουργεί την ελπίδα για την παρουσία και άλλου νερού, ακόμη και ζωής, στον κόκκινο πλανήτη, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στην αμερικανική επιθεώρηση Science.

Λόγια που σκίζουν την καρδιά: Μανούλα φοβάμαι -Εσύ να μην έρθεις εδώ - ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ (Βίντεο)

Η τραγωδία στο Μάτι, οι δεκάδες νεκροί, οι φονικές πυρκαγιές...
Ενα σκηνικό που μοιάζει με κρανίου τόπος, εκεί που χάθηκαν δεκάδες ζωές.
Μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες και αυτή της οικογένειας Φύτρου.
Η 13χρονη Εβίτα Φύτρου, που πήδηξε από ύψος 15 μέτρων για να σωθεί, ο 54χρονος πατέρας της, Γρηγόρης και ο 11χρονος αδερφός της, Αντρέας. Χάθηκαν, έμεινε πίσω μόνο η μητέρα που δεν κατάφερε ποτέ να πλησιάσει την περιοχή.

Καίγεται και η Ρόδος! Φωτιά στο Μόντε Σμιθ μέσα στην πόλη(Φωτο)

Από το parapona-rodou

Πυρκαγιά ξέσπασε μέσα στην πόλη της Ρόδου και ειδικότερα στην περιοχή Μόντε Σμιθ.

Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στις Κάτω Πέτρες, σε σημείο όπου είχε συμβεί και πέρσι και θεωρείται ιδιαίτερα ανησυχητική.

Οι φλόγες βρίσκονται σε δύσβατη περιοχή.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου έχουν επικεντρωθεί στην πλευρά εκείνη, προτού εξελιχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνη για την παραπλήσια κατοικημένη περιοχή.

Φωτογραφίες: Νίκος Τολίκας, Στέφανος Βελιδάκης, Σεμπάστιαν Καστρουνής

Εθνική τραγωδία με 79 νεκρούς και ώρες αγωνίας για τους αγνοούμενους(Βίντεο - Φωτο)

Από το newsbeast

«Τα περισσότερα θύματα κάηκαν ή πνίγηκαν» - Παραμένουν στα νοσοκομεία 60 ενήλικες και 4 παιδιά - Το χρονικό της τραγωδίας - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ανατολική και η δυτική Αττική

Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοούμενων από τις φονικές πυρκαγιές που σάρωσαν την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και σκόρπισαν το θάνατο, καθώς μέχρι στιγμής είναι θολό το τοπίο σχετικά με το πόσοι άνθρωποι αγνοούνται.