Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Γαλάζιο ηλιοβασίλεμα στον πλανήτη Άρη!!!


ΠΗΓΗ jpl.nasa.gov

Έκτακτο!!! Αρχαίο ελληνικό κιονόκρανο βρέθηκε στον Άρη!!


Το κιονόκρανο έχει το σχήμα του τετράγωνου άβακα και παρουσιάζει ελαφρές παραλλαγές ανάλογα με την εποχή της κατασκευής του.

Οι «μυστηριώδεις» πέτρινες Σφαίρες Moeraki της Costa Rica


Οι ογκόλιθοι Moeraki είναι ασυνήθιστα μεγάλες, σφαιρικές πέτρες, που βρίσκονται στην παραλία Koekohe στο Otago της Νέας Ζηλανδίας.

Το πιο εντυπωσιακό σε αυτούς τους ογκόλιθους είναι το ασυνήθιστα μεγάλο μέγεθός τους και ότι οι περισσότεροι είναι σχεδόν τέλεια σφαιρικοί.

Όμως, οι σφαιρικοί ογκόλιθοι Moeraki δεν είναι μοναδικοί. Πανομοιότυποι σφαιρικοί ογκόλιθοι είναι και οι ονομαζόμενοι Koutu, που βρίσκονται στην παραλία Hokianga της Νέας Ζηλανδίας και φτάνουν σε διάμετρο τα 3 μέτρα. Επίσης στη βόρεια ακτή του Shag Point, 12 περίπου μίλια νότια του σημείου, όπου βρίσκονται οι Moeraki βρίσκονται οι, παρόμοιου μεγέθους, ογκόλιθοι Katiki.

H Handelsblatt γκρεμίζει τον Σόιμπλε: Ούτε μια δεκάρα δεν πλήρωσαν οι γερμανοί για την «διάσωση» της Ελλάδας!

Τα έγραφε ο Δημήτρης Καμμένος εδώ και χρόνια, τεκμηριώνοντας τα. Θυμάστε την KfW που την διαβάσατε πρώτοι εδώ;
Δείτε τώρα τι αποκαλύπτει η Ηandelsblatt, που μόνο «φιλελληνική» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Τι αποκαλύπτει; Τον αστικό, λαϊκίστικο μύθο που θέλει τον σκληρά εργαζόμενο και τίμιο γερμανό φορολογούμενο, να δουλεύει σαν το σκυλί για να πληρώνει τα χρέη του μπαταξή, τεμπέλη Έλληνα. Δείτε τώρα με στοιχεία, πως η γερμανική εφημερίδα αποδομεί αυτόν τον μύθο που συνόδεψε όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις για να εκβιάσει   την υποταγή των Ελλήνων πολιτών.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!!!! ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ !!!!!!

ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ-Η ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΛΑΒΟΦΩΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ- ΓΝΗΣΙΟΙ-ΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΝΑΙ - ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ- ΕΙΝΙΑ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ -''ΗΤΑΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ KΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ'' ΛΕΕΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΥΠΟΥ PLAYMOBIL ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ

Στρατευμένος Πολιτισμός

Του Ν. Λυγερού

Το γεγονός ότι απονεμήθηκε ο Χρυσός Λέων της Μπιενάλε Τέχνης στη Βενετία, στην εθνική συμμετοχή της Αρμενίας, αποδεικνύει ότι υπάρχει στρατευμένος πολιτισμός ενάντια στη βαρβαρότητα. Έτσι όσοι λένε ότι οι καλλιτέχνες δεν ασχολούνται με τα θέματα της Ανθρωπότητας απορρίπτονται επί του πρακτέου. Αυτή η συμβολική βράβευση που συμπίπτει με την επέτειο των 100 χρόνων της Γενοκτονίας των Αρμενίων, είναι και πάλι ένα πλήγμα ενάντια στην αδιαφορία.

Ετοιμοι για στροφή: Επίσημη πρόσκληση στην Ελλάδα από την Ρωσία να συμμετάσχει στη τράπεζα-κολοσσό των BRICS - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΥΦΟΙΚ

Να συμμετάσχει η Ελλάδα ως ισότιμο μέλος στη νέα τράπεζα των BRICS πρότεινε πριν από λίγο ο ΥΦΟΙΚ της Ρωσίας Σεργκέι Στορτσακ και προτείνει τη χρήση του ρωσικού ρουβλίου αντί του ευρώ ως νομίσματος για τις πληρωμές αγαθών και υπηρεσιών, αλλάζοντας τα δεδομένα στο θρίλερ της διαπραγμάτευσης!
 
O Ρώσος υφυπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι η Ρωσία διατίθεται να επενδύσει στην Ελλάδα και στην ανάπτυξη της χώρας ανεξάρτητα με το αν θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές ή όχι.

Βίντεο - Νέο "Αρκάδι" στην Συρία: 250 Ελληνορθόδοξοι περικυκλωμένοι από 3.000 Ισλαμιστές

ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΥΤΙΚΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ "ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
Ένα συριακό "Αρκάδι" εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην βορειοδυτική Συρία όπου διακόσιοι πενήντα Ελληνορθόδοξοι και Αλαουϊτες (κρυπτοχριστιανική σιιτική αίρεση) πολεμούν μέχρις εσχάτων περικυκλωμένοι στο νοσοκομείο της πόλης Τζισρ Αλ Σούγκουρ, από τρεις χιλιάδες ισλαμιστές συμμορίτες, οι οποίοι διαθέτουν βαρύ οπλισμός τον οποίο τους διέθεσε με απλοχεριά η Δύση.

Σοκ: Οι τζιχαντιστές χειρουργούν τις γυναίκες για να επαναφέρουν την παρθενία τους - Τη φρίκη επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ

Μία 21χρονη υπεβλήθη σε αποκατάσταση του παρθενικού υμένα 20 φορές! - Όπλο των τρομοκρατών η σεξουαλική βία
Πέφτουν θύματα απαγωγής, βιαιοπραγίας, σωματικής κακοποίησης, αλλεπάλληλων βιασμών, πωλούνται, αγοράζονται, εκτελούνται…

Είναι πολλές οι γυναίκες, πολλές από τις οποίες ανήκουν στη φυλή των Γεζίντι, που όταν πέφτουν στα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους εύχονται απλώς να… πεθάνουν.