Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ημέρα μνήμης για τον Κώστα Ηλιάκη με την Τουρκία να προκαλεί σε όλο το Αιγαίο(Βίντεο)


Ανήμερα της ημέρας θυσίας του Έλληνα πιλότου οι Τούρκοι έχουν αναπτύξει σχεδόν όλο τον στόλο τους στο Αιγαίο και παραβιάζουν ασταμάτητα τον ελληνικό εναέριο χώρο…

Οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη ανοιχτά της Καρπάθου, η Τουρκία δημιουργεί και πάλι σκηνικό «θερμού επεισοδίου» στο Αιγαίο με σοβαρές προκλήσεις στον αέρα και την θάλασσα. Έχει αναπτύξει σχεδόν ολόκληρο το Στόλο της στο Αιγαίο, στέλνοντας πολεμικά πλοία στις ακτές της Ευβοίας, ενώ καθημερινά στέλνει μαχητικά της, αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 και ελικόπτερα να πετούν πάνω από τις ακτές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Ένας δάσκαλος από τη Θράκη απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες!

 Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (προωθηστε το)
Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας
Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.

Φάντασμα στο Ντόρτμουντ - Μπάγερν; (Βίντεο)



Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα βίντεο διέρρευσε στο διαδίκτυο που δείχνει κάτι που μοιάζει με φάντασμα να είναι σε γήπεδο!


Στον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Μπάγερν, για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, μια μαύρη σκιά, που μοιάζει με άνθρωπο φαίνεται να τρέχει στο γήπεδο και μετά να εξαφανίζεται…

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει λίγο καιρό πριν σε αγώνα του Κόπα Λιμπερταδόρες, με μια μαύρη φιγούρα να χάνεται μέσα στο πλήθος.

Τώρα αν είναι τρικ του φακού ή κάτι που έχει φυσιολογική εξήγηση κανείς δεν ξέρει.
Δείτε τα βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας…

Μυστηριώδης πυλώνας φωτός έχει αναστατώσει την Φιλανδία. Μερικοί μιλάνε ακόμα και για πύλη.

 Ένας μυστηριώδης πυλώνας φωτός έχει αναστατώσει εδώ και λίγες ημέρες την Φιλανδία.  Η δέσμη φωτός αυτή που τελειώνει σε ένα μεγάλο V, είναι ορατή από...
πολλά σημεία και έχει καταγραφεί σε πολλές διαφορετικές φωτογραφίες, τραβηγμένες από διαφορετικές γωνίες.    
 Ο Jon Inghram εδώ και μια εβδομάδα φωτογραφίζει την στήλη αυτή και με τους εμπειρογνώμονες της περιοχής, αποκλείουν το φαινόμενο να οφείλετε σε κρυστάλλους που να διαθλούν το φως αυτό.  
 Πιθανό το ανθρώπινο μάτι να μη μπορεί να κατανοήσει το φαινόμενο ολοκληρωτικά και στην πλήρη διάσταση του, η ακόμα να μιλάμε για κάποια πύλη ;  

Έτσι θα γίνεται πλέον η δουλειά;;; Πενταπλό ταυτόχρονο ψέκασμα !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό να βλέπεις 5 αεροσκάφη μαζί να αλλάζουν τον ουρανό. Μη μου πείτε ότι απογειώθηκαν όλα μαζί ή ότι έδωσαν ραντεβού... στον αέρα...
Δείτε το βίντεο...

ΜΙΑ ΕΛΒΕΤΙΔΑ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!


Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.

«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ’ απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται».

Για να κατανοήσει ο αναγνώστης τη δήλωση, η Ελβετίδα κάνει τον εξής εκπληκτικό παραλληλισμό:

Κρήτη: Ο... πόνος του Χίτλερ για την Ελλάδα και η ''Μάχη της Κρήτης'' - Τι έγραφε ο Γκέμπελς στο απόρρητο ημερολόγιό του!

Από το newsit.gr

Ο Γκέμπελς, ο υπουργός προπαγάνδας του Χίλτερ, κρατούσε τακτικό ημερολόγιο για τα όσα γινόταν στην Ελλάδα...
24 Απριλίου 1941 (Πέμπτη) Χθες: Οι Έλληνες και οι Εγγλέζοι βρίσκονται σε ραγδαία υποχώρηση. Ο Βασιλεύς Γεώργιος απομακρύνθηκε στην Κρήτη. Λέει ότι προτίθεται να συνεχίσει τον ηρωικό αγώνα από κει. Σύντομα θα τον φροντίσουμε.
25 Απριλίου 1941 (Παρασκευή) Χθες: Διασχίσαμε τώρα τις Θερμοπύλες. Οι Εγγλέζοι σε πλήρη φυγή. Οι νίκες μας προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση. Η βαλκανική περιπέτεια μας έδωσε μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα. Ελληνικές μεγαλοστομίες από την ασφάλεια της Κρήτης. Περί τιμής και τα τοιαύτα. Αρκετά να προκαλέσουν εμετό! Αναφορά από την Ιταλία: Επιχειρούν να υπεξαιρέσουν τις επιτυχίες μας και να μετατρέψουν τις νίκες μας σε ιταλικές νίκες. Ήταν αναμενόμενο. Αλλά ο κόσμος δεν έχει παρά περιφρόνηση για την Ιταλία. Αυτό, ούτε ο Μουσσολίνι δεν μπορεί να το αλλάξει.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ!

20140522-061731-22651352.jpgΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ :

Ετοιμάζεται να φύγει για τριήμερο με εβδομαδιαία κέρδη η Wall Street

Dow16.595,0351,95 0,31%  



  Nasdaq4.154,3422,80 0,55%  

Η Wall Street σήμερα,
(Το τελευταίο επίπεδο κλεισίματος του Nasdaq)
Πιο σταθερά στο θετικό έδαφος πατούν οι δείκτες της Wall Street, με τον S&P 500 να διεκδικεί την πρώτη του εβδομαδιαία άνοδο σε διάστημα τριών εβδομάδων, μετά τα στοιχεία για τις πωλήσεις νέων κατοικιών στις ΗΠΑ που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει 54,84 μονάδες (0,33%) και βρίσκεται στις 16.597,92 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο 10,09 μονάδων (0,24%) φτάνοντας τις 4.164,43 μονάδες. O S&P 500 σημειώνει άνοδο 5,62 μονάδων (0,30%) και βρίσκεται στις 1.898,11 μονάδες.

Από τις 30 μετοχές που απαρτίζουν το δείκτη Dow Jones 24 κινούνται με θετικό πρόσημο και 3 με αρνητικό. Εξ΄ αυτών τα μεγαλύτερα ποσοστιαία κέρδη καταγράφει η Nike καθώς διαπραγματεύεται στα 76,18 δολάρια με άνοδο 1,30 δολαρίων ή σε ποσοστό 1,74%. Ακολουθούν η Caterpillar με κέρδη 1,01% στα 104,12 δολάρια και η Walt Disney στα 82,91 δολάρια με άνοδο 0,68%.

Στον αντίποδα, οι τρεις μετοχές με τη χειρότερη επίδοση σήμερα είναι η Pfizer (-0,20%), η JP Morgan Chase (-0,08%) και η The Travelers Companies (-0,04%). Οι πρωταγωνιστές της ημέρας.

Οι αμερικανικές μετοχές παραμένουν κοντά σε ιστορικά υψηλά επίπεδα τις τελευταίες εβδομάδας, καθώς οι επενδυτές "ζυγίζουν" την ήπια, αλλά καλύτερη των εκτιμήσεων, ανάπτυξη της κερδοφορίας των επιχειρήσεων, την σχεδόν "βουβή" ανάκαμψη στους περισσότερους τομείς της οικονομίας αλλά και τις πενιχρές προοπτικές αποδόσεως από άλλα πάγια όπως τα ομόλογα.

Εβδομαδιαίες απώλειες 4,60% στο ΧΑΚ


Λευκωσία: Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στο κυπριακό Χρηματιστήριο κατά την τελευταία χρηματιστηριακή συνάντηση της εβδομάδας. Ο Γενικός Δείκτη, λόγω των ανοδικών τάσεων που επικράτησαν στο δεύτερο μισό της συνάντησης, έκλεισε τελικά με θετικό πρόσημο και στις 102,31 μονάδες, σημειώνοντας οριακή αύξηση σε ποσοστό 0,06%. Παράλληλα, η αγορά κατέγραψε εβδομαδιαίες ζημιές της τάξης του 4,60%.
Αύξηση σε ποσοστό 0,21% παρουσίασε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος έκλεισε στις 52,36 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις €208.864.

Non-stop ανοδικά ο Γενικός Δείκτης

Της Έφης Γκικοπούλου 
Aπό το capital.gr

Συνέχισε με κέρδη η αγορά την Παρασκευή, αψηφόντας ενδεχόμενο «πολιτικό» ρίσκο, δύο εικοσιτετράωρα πριν την τελική μάχη των επαναληπτικών και των ευρωεκλογών. Η Τσεχία και η Ιρλανδία προσέρχονται στην ευρω-κάλπη σήμερα, ενώ χτες την έναρξη έκαναν η Αγγλία και η Ολλανδία. Πολλοί αναλυτές φοβούνται την άνοδο που έχουν προκαλέσει τα μέτρα της λιτότητας, ειδικότερα στις οικονομίες του νότου, και ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα πολλοί να ψηφίσουν ευρωσκεπτιστικά και αντιευρωπαϊκα κόμματα.