Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ για τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ; !!! Μία Ιστορική Αλήθεια που Λίγοι Γνωρίζουν !!!

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΣΥΜΒΟΛΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ από το 1600 π.Χ. και η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ του με το ΣΥΜΒΟΛΟ της ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΗΣ του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ…!

Ο διπλός αετός εμφανίζεται στην Ελληνική μυθολογία με το πέταγμα των δύο αετών του Δία που του έδειξαν ότι οι Δελφοί είναι το κέντρο της γης. Σε διάφορα ευρήματα των Μυκηνών και στην Σπάρτη βρέθηκαν οι δίδυμοι αετοί να στολίζουν χρυσά κοσμήματα και πόρπες από ελεφαντόδοντο. Στις πολύχρυσες Μυκήνες και στους Μυκηναίους προγόνους μας ήταν ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Το χρησιμοποιούσαν πριν 3500 χρόνια και φυσικά για να απολήξει σε σύμβολο υπήρχε και στην κοινωνική θεώρηση των Ελλήνων προγόνων μας.

Ανθρώπινος εγκέφαλος συνδέθηκε στο ίντερνετ με εμφάνιση δεδομένων real time Το μυαλό μετατράπηκε σε ειδικό κόμβο το οποίο στριμάρει στο διαδίκτυο

Ο όρος «Ίντερνετ των Πραγμάτων» (ΙτΠ) περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές και τεχνολογίες που συνδέουν μέσω αισθητήρων αντικείμενα της καθημερινότητάς μας με ένα δίκτυο υπολογιστών. Έτσι, τα αντικείμενα που συνδέονται μέσω δικτύου μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα και να μας δίνουν πληροφορίες βασικές για την καθημερινότητά μας. Όπως για παράδειγμα να φροντίζουν για την ασφαλή μετακίνησή μας και την υγεία μας. Αν σας φαίνεται οικείο σαν concept είναι γιατί προσμοιάζει με αυτό που παρουσιάστηκε στην ταινία Matrix με το περιβάλλον μας να μας αντιλαμβάνεται ως ψηφιακές οντότητες.

Τελεσίγραφο πέντε ημερών στην Καταλονία να ξεκαθαρίσει τη θέση της Διαφορετικά η Μαδρίτη θα ενεργοποιήσει το άρθρο 155 του Συντάγματος

Προθεσμία πέντε ημερών, έως τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, έδωσε η ισπανική κυβέρνηση, στον καταλανό πρόεδρο Κάρλες Πουτζντεμόν να διευκρινίσει αν κήρυξε την ανεξαρτησία της επαρχίας ή όχι, μετέδωσε σήμερα το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Efe.
Αν ο Πουτζντεμόν επιβεβαιώσει ότι κήρυξε ανεξαρτησία, θα έχει στη διάθεσή του άλλες τρεις ημέρες για να «επανορθώσει». Στην περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο, θα ενεργοποιηθεί το άρθρο 155 του Συντάγματος που επιτρέπει στην κεντρική κυβέρνηση να αναστείλει την πολιτική αυτονομία της περιφέρειας και να αναλάβει απευθείας τη διακυβέρνησή της.

«Μοντέλο» Μονακό ή Γιβραλτάρ θέλουν για το ψευδοκράτος

Ίσως ως Μονακό, ίσως ως Γιβραλτάρ, το ψευδοκράτος θα πάρει τη θέση του στην διεθνή πολιτική ορολογία με το δικό του μοντέλο, για το οποίο διαβουλεύεται με την «μητέρα πατρίδα» Τουρκία, δήλωσε ο «υπουργός οικονομίας και ενέργειας», Σουνάτ Ατούν, λέγοντας πως δεν πρόκειται να περιμένουν αιώνια όμηροι των διαπραγματεύσεων και μη αναγνωρισμένοι. «Εμείς πλέον αρχίσαμε να το συζητούμε αυτό (το νέο μοντέλο) στην εσωτερική μας πολιτική».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του παράνομου Μπαϊράκ, ο κ. Ατούν μιλούσε στην σύνοδο Ενέργειας στην Αντάλεια Τουρκίας όπου ανέφερε πως εδώ και 40 χρόνια το ψευδοκράτος με τη στήριξη της Τουρκίας στέκεται στα δικά του πόδια και χάρη στην μακροοικονομική και οικονομική πολιτική μαζί με την Τουρκία, έχει πλέον τα δικά του έσοδα.

«Έπεσαν» Facebook και Instagram - Τι συνέβη

Προβλήματα διαπιστώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στις εφαρμογές του Facebook και του Instagram στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε πολλά άλλα Ευρωπαϊκά κράτη.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, το Facebook «έπεσε», καθώς πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν είτε να ανοίξουν την εφαρμογή, είτε να έχουν πρόσβαση στο Messenger.
Παρόμοια προβλήματα διαπιστώθηκαν και στο Instagram.

Λεβέντης σε Παυλόπουλο: Μην υπογράψετε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με την οποία τον καλεί να μην υπογράψει το νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και να τον αναπέμψει στη Βουλή προς πληρέστερη μελέτη και διαβούλευση, απέστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Παρακολουθήσατε ασφαλώς τη συζήτηση στη Βουλή της 10/10/2017 που αφορούσε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη. Το νομοσχέδιο αυτό ήρθε προς ψήφιση χωρίς καμία διαβούλευση και προσυνεννόηση μεταξύ κομμάτων, Εκκλησίας, φορέων και εκπροσώπων της ιατρικής επιστήμης. Παρουσιάστηκε από την κυβέρνηση ως ανθρωπιστικό αίτημα να ψηφίσει η Βουλή, ως βήμα προόδου και ως εναρμόνιση με άλλα κράτη της Ευρώπης. Η Ένωση Κεντρώων έχει βαθύτερα χαρακτηριστικά, τη στήριξη των αδυνάτων, την εμπέδωση δημοκρατικών αξιών και τη διατήρηση αξιών και ηθών, όπως τα διδάσκει η Ορθόδοξη Πίστη μας», αναφέρει ο κ. Λεβέντης στην επιστολή του.

Προσοχή! Μην καλείτε πίσω σε αριθμούς εξωτερικού που σας κάνουν αναπάντητες - Οι αναπάντητες γίνονται συνήθως μεταμεσονύχτια

Υπάρχει κίνδυνος για μεγάλες χρεώσεις, λέει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Πρόκειται συνήθως για κλήσεις από Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Μαλδίβες, με κωδικούς κλήσης 00387 και 00960 αντίστοιχα
Προσοχή συστήνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στους πολίτες, όταν δέχονται ανεπιθύμητες – αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα κινητής τηλεφωνίας από άγνωστους τηλεφωνικούς αριθμούς του εξωτερικού, καθώς στοχεύουν στην οικονομική εξαπάτηση των συνδρομητών.

Σοκ από το ΔΝΤ: Η Ελλάδα δεν πιάνει τον στόχο για πλεόνασμα 3,5% το 2018, χρειάζονται μέτρα €2 δισ! - Τι αναφέρει η έκθεση Fiscal Monitor του Ταμείου

Το Ταμείο προβλέπει ότι το επόμενο έτος το πρωτογενές πλεόνασμα θα ανέλθει μόλις στο 2,2%, έναντι στόχου γα 3,5% - Οι προβλέψεις για έσοδα, κρατικές δαπάνες και διακύμανση του χρέους μέχρι το 2022
Η έκθεση «Δημοσιονομικό Παρατηρητήριο» (Fiscal Monitor) που δημοσιοποίησε σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεν είναι θετική για την Ελλάδα καθώς υποστηρίζει ότι το πρωτογενές πλεόνασμα για τη χώρα μας, το 2018 θα ανέλθει μόλις στο 2,2% του ΑΕΠ, έναντι δέσμευσης για πλεόνασμα 3,5%.

There is no need to be afraid of Turkey

N. Lygeros

USA will continue their geopolitics, no matter what Turkey wants. This is not only a problem of principle but a strategic dogma. Even if Turkey belongs to NATO, this state has its own view which is quite different from other State Members. Its position and opinion against USA, especially this period is due to the fact that they support the idea of Kurdistan. In fact at a practical level, USA supports the Kurds but Turkey sees clearly that it’s not only a tactical choice in the struggle against Daesh. American opinion is positive and not neutral about the creation of Kurdistan. There are some strategic interests as always but the idea is rather simple: why so many millions of Kurds can’t have a homeland?

The Genocide of Rohingya people

The Vanished Horror Man
N. Lygeros


The Capture and Trial of Adolf Eichmann is meaningless if you don’t know the past of the Vanished Horror Man. Without some knowledge about his acts and his responsibility in the Genocide of Jewish People, is simply impossible to understand the obsession to capture him. Even for one of the high rank responsible and one of the most efficient tool, of Nazis Horror, his life after World War II seems to be innocent. That’s why we have to know his vote especially at Wannsee in January 1942. Because Adolf Eichmann wasn’t a simple killer or a serial killer but a massive killer who organized the death of innocent people in the framework of the decisions next to Berlin at this time.