Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Άγνωστοι Φιλέλληνες: Nors Sigurd Josephson και το «στίγμα» των Ελλήνων στην Πολυνησία

Easter-Island-Pictures
Αγάλματα στα νησιά του Πάσχα
Η ιστορία μας, όπως έχουμε προσπαθήσει να αναδείξουμε σε πολλές μελέτες μας, έχει πολλές χιλιετίες ζωής και μάλιστα σε όλες τις πτυχές της. (πολιτισμός, τεχνολογία, γλώσσα, κλπ). Ο Ελληνισμός ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο από τα πανάρχαια κιόλας χρόνια…
Σε προηγούμενο άρθρο μας μιλήσαμε για τα υπερπόντια ταξίδια των Ελλήνων, ως την Αμερική.

Τώρα ένας άλλος ξένος επιστήμονας έρχεται να επιβεβαιώσει, βάσει έρευνας, την συγκεκριμένη άποψη, συμβάλλοντας και αυτός με την σειρά του στην ενίσχυση της άποψης σε σχέση με την έντονη παρουσία του Ελληνισμού και γενικότερα του ελληνικού στοιχείου σε όλον τον πλανήτη.

ΟΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ!!!

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Αυτά σίγουρα μόνο από τους Τούρκους μπορούσαμε να τα ακούσουμε και να τα δούμε. Πρόκειται για μια καταπληκτική περίπτωση όπου ένα τουρκικό πολεμικό υποβρύχιο ενώ αναδύονταν στην επιφάνεια συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο τουρκικό φορτηγό πλοίο. Μάλιστα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Taraf, ένα τουρκικό υποβρύχιο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού… συγκρούστηκε με ένα φορτηγό πλοίο ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς θύματα.

Τα πρωτοφανές αυτό ατύχημα έγινε ανοιχτά της κατεχόμενης Κύπρου και στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και του τουρκικού λιμανιού της Μερσίνας.

ΟΙ «ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ» ΜΙΛΟΥΣΑΝ… ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Βλέπετε τι κάνει η νεοοθωμανική υστερία που έχει καταλάβει την γειτονική χώρα με τον Ερντογάν τον «Μεγαλοπρεπή» ; Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από μουσουλμάνους και μάλιστα Τούρκους, τώρα… έφτασαν και στο διάστημα! Άφεριν!
Μάλιστα, αν δεν το πιστεύετε την αποκάλυψη αυτή ότι οι εξωγήινοι μιλούν… τουρκική διάλεκτο και συνεπώς είναι… τουρκικής καταγωγής, την κάνει η τουρκική εφημερίδα Habertürk, επικαλούμενη… απόρρητη αναφορά της ισπανικής μυστικής υπηρεσίας, CNI!
Σύμφωνα με την «συνταρακτική» αποκάλυψη της τουρκικής εφημερίδας, σε μια άκρως μυστική αναφορά της ισπανικής μυστικής υπηρεσίας που κοινοποιήθηκε το 2010 από ηχογράφηση δορυφόρου αγνώστων οντοτήτων σε UFO, η γλώσσα που μιλούσαν έμοιαζε καταπληκτικά με τα τουρκικά. Μάλιστα η προέλευση αυτών των UFO, όπως αναφέρεται, θα πρέπει να είναι από τον αστερισμό Άλφα Κένταυρος και θα πρέπει να πραγματοποίησαν ερευνητική αποστολή πέριξ της γης.

ΕΦΤΑ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ!!

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Μεγάλη ταραχή προκάλεσαν στην Τουρκία οι δηλώσεις του γενικού εισαγγελέα της δημοκρατίας της Αρμενίας, Aghvan Hovsepyan, ότι η Αρμενία με την ευκαιρία της μεγάλης επετείου των εκατό χρόνων από την αρμενική γενοκτονία θα οργανώσει μεγάλες κινητοποιήσεις σε διεθνές επίπεδο για να διατρανώσει τα αρμενικά δίκαια. Μεταξύ δε αυτών των αρμενικών δικαίων εκτός από την διεκδίκηση της αναγνώρισης από την Τουρκία της γενοκτονίας είναι και η διεκδίκηση 7 τουρκικών επαρχιών που αρπάγησαν με παράνομο τρόπο από τους Τούρκους.

Τα "τραγούδια των εχθρών"! Οι Τούρκοι λένε για "γκιαούρηδες" και οι Σκοπιανοί θέλουν τη Θεσσαλονίκη

Η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές. Αλλά συμπέρασμα δεν έχει βγει. Τα συνθήματα με τα οποία εκπαιδεύονται τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων από κάποιους θεωρούνται απαραίτητα για το ηθικό και για κάποιους άλλους “εθνικιστικά” και “μισαλλόδοξα”. Νομίζουμε ότι αυτά τα δύο…στρατόπεδα δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν σημείο επαφής. Ακόμη και ο σημερινός ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας όπως θα διαβάσετε, ενώ ως στρατιωτικός έβαζε τους στρατιώτες του να φωνάζουν τέτοια συνθήματα στον Έβρο, αργότερα ως πολίτης άρχισε να προβληματίζεται.

Ο Ιπτάμενος Δίσκος του Νίκολα Τέσλα που δεν κατασκευάστηκε ποτέ. Κρατήστε το «ποτέ!»

Έρευνα, Νίκος Αποστολόπουλος (Ερ.Ε.Ν.Ζω)
Από το erenzw

Ο Νίκολα Τέσλα θεωρείται μία από τις πιο καινοτόμες και μυστηριώδη μορφές που έζησαν ποτέ, ενώ έχει πιστωθεί τη δημιουργία ενός μεγάλου μέρους της τεχνολογίας την οποία εμείς σήμερα θεωρούμε δεδομένη. Χωρίς τη μεγαλοφυΐα του Τέσλα δεν θα είχαμε το εναλλασσόμενο ρεύμα, την αξιοποίηση και διανομή του φωτός, τις ακτίνες Χ, το ραδιόφωνο, το πηνίο Tesla, το τηλεχειριστήριο, τη ρομποτική, το λέιζερ, τις ασύρματες επικοινωνίες, την απεριόριστα ελεύθερη ενέργεια κ.α. Για το λόγο αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Tesla ερεύνησε επίσης το κόσμο της πτήσης και ενδεχομένως, της αντιβαρύτητας. Ο Τέσλα ήταν μια ιδιοφυΐα, και οι εφευρέσεις και οι ιδέες του δεν είχαν όρια.

Εσύ τι θέλεις να τραγουδάνε τα ΟΥΚ στις παρελάσεις;;;

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Έλληνες της Κριμαίας προς τον πρωθυπουργό: "Αλέξη έλα να δεις τη Νέα Κριμαία"

Μετά το δημοψήφισμα και την ενσωμάτωση της Κριμαίας στην Ρωσική Ομοσπανδία οι κάτοικοι της περιοχής ελεύθεροι πλέον να εκφράσουν την εθνική τους ταυτότητα ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και την οικονομία.
 
Μέσα σε αυτούς δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Έλληνες της χερσονήσου οι οποίοι πλέον ξεκινούν να στήνουν και πάλι γέφυρες με την Ελλάδα θέλοντας να δράσουν ως ένα ενεργό κομμάτι του ομογενειακού ελληνισμού.

Σέρρες: Υπερχείλισε ανάχωμα στον δήμο Βισαλτίας - Επεμβαίνει ο στρατός - Στιγμές αγωνίας περνούν τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι(Βίντεο)

"Η κατάσταση σήμερα είναι δραματική", λέει ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Αχινού, Ανέστης Κεμανιτζόγλου
Στιγμές αγωνίας περνούν τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι του δήμου Βισαλτίας Σερρών, καθώς το ανάχωμα στον οικισμό Αχινού, φέρεται ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει πλέον τα ορμητικά νερά του ποταμού Στρυμόνα, μετά το αναγκαστικό άνοιγμα των θυροφραγμάτων της λίμνης Κερκίνης, που έγινε χθες.

Spiegel: Μηδενικό πλεόνασμα για την Ελλάδα και «τρύπα» 20 δισ. στον προϋπολογισμό

Σύμφωνα με τους τρεις «θεσμούς» η χρηματοοικονομική κατάσταση έχει χειροτερεύσει από τον Ιανουάριο λόγω της έλλειψης μεταρρυθμίσεων από την κυβέρνηση Τσίπρα
«Το μπλοκάρισμα των μεταρρυθμίσεων δημιουργεί νέα "τρύπα" δισεκατομμυρίων στον προϋπολογισμό της Ελλάδας», σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel το οποίο σε νέο δημοσίευμά του, έπειτα και από τη χθεσινή υποβάθμισε της χώρας μας από τον οίκο αξιολόγησης Fitch, τονίζει πως σύμφωνα με τους τρεις «θεσμούς», η Ελλάδα θα έχει φέτος μηδενικό πλεόνασμα.

Το όνομα του Αρχιεπισκόπου Ιακώβου δόθηκε σε τμήμα της 33ης Οδού της Αστόριας

Νέα Υόρκη:Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου, του υπουργού Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας Πάνου Καμμένου, του κυβερνητικού εκπροσώπου της Κύπρου, Νίκου Χριστοδουλίδη, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, του αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, του δημοτικού συμβούλου Νέας Υόρκης, Κώστα Κωνσταντινίδη, της πολιτειακής βουλευτή Αραβέλλας Σιμωτά, του πολιτειακού γερουσιαστή Μιχάλη Γιάνναρη, του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πέτρου Γαλάτουλα και πλήθος τοπικών παραγόντων και κόσμου, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου τελετή, κατά την οποία δόθηκε το όνομα του μακαριστού αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής Ιακώβου σε τμήμα του 33ου δρόμου (μεταξύ Ντίτμαρς Μπούλεβαρντ και 23ης λεωφόρου), όπου βρίσκεται η εκκλησία των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΗΠΑ

Ο Καμμένος προτείνει συνεκμετάλλευση των ενεργειακών αποθεμάτων του Αιγαίου με ΗΠΑ
«Οι συνεχείς παρεμβάσεις Ομπάμα προς Μέρκελ θεωρώ ότι έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να έχουμε οδηγηθεί πλέον σε μία πορεία προς τη λύση της πίεσης, την οποία δέχεται η Ελλάδα, κατά παράβαση των διεθνών κανόνων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στις ΗΠΑ.