Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ Δίνουν το λιμάνι της Ύδρας σε Τούρκους - "Τρίζουν τα κόκκαλα" του ναυάρχου Α. Μιαούλη!!!

Δύο τουρκικές εταιρείες είναι μεταξύ των συνολικά 11 επενδυτικών σχημάτων που προκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τη λειτουργία, τη διαχείριση και την εκμετάλλευση του λιμανιού της Ύδρας, του τουριστικού καταφυγίου του Πόρου, της μαρίνας Αλίμου και του τουριστικού αγκυροβολίου της Νέας Επιδαύρου.
Μοιάζει απίστευτο αυτό που γίνεται. Η κυβέρνηση επιτρέπει την οικονομική διείσδυση των Τούρκων στην Ελλάδα. Της «ανοίγει» διάπλατα τις πόρτες να καταφέρει ότι δεν κατάφερε δεκάδες χρόνια τώρα. Να υποδουλώσει ξανά τους Έλληνες και να υψώσει την ημισέληνο σε ελληνικά εδάφη.

SNOWDEN : ΚΡΑΤΑΩ ''ΒΟΜΒΕΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Από την Press Time που κυκλοφορεί.

Γράφει ο Δρ Αθανάσιος Δρούγος

Διεθνολόγος- Στρατιωτικός αναλυτής


«Κρατάω βόμβες για την Ελλάδα»

«Ο φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας». 
Ε. Σνόουντεν

Έχει στα χέρια του τις συνομιλίες ΓΑΠ- Παπακωνσταντίνου – Στρος Καν, Μέρκελ, Ρεν κ.α.

Ο πρώην πράκτορας της αμερικανικής NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αμερικανική υπηρεσία κρατικής ασφάλειας παρακολουθούσε 38 πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές, περιγράφοντάς τις σαν «στόχους», είναι το πλέον καταζητούμενο πρόσωπο στον πλανήτη. Όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι έχει στα χέρια του «βόμβες» από την παρακολούθηση ελληνικών «στόχων», δεν είναι απλό πράγμα…

Δεκαεννιάχρονη ξύπνησε από το κώμα την ώρα που θα της έπαιρναν τα όργανα(Βίντεο)

Από το justiceforgreece

The girl who wouldn’t die: Incredible story of the 19-year-old who woke up as doctors were preparing to harvest her organs (for the english version and video scroll down)


Ήταν εγκεφαλικά νεκρή και επανήλθε όταν την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα
Η Carina Melchior συνήλθε από το κώμα που είχε πέσει ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, λίγο αφότου οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή και την αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή.
Η 20χρονη βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο Aarhus στη Δανία, όπου νοσηλευόταν, και οι γιατροί ετοιμάζονταν να πάρουν τα όργανά της για δωρεά.

Εξωπραγματική αθλήτρια από το 1972 - Η φιγούρα που κάνει έχει απαγορευτεί!!!(Βίντεο)

Σε μια πραγματικά εξωπραγματική εμφάνιση στις παράλληλες μπάρες, η 17χρονη Olga Korbut της Σοβιετικής Ένωσης φάνηκε να παίζει στα δάχτυλα τους νόμους της φυσικής, αφήνοντας άφωνο το κοινό που την παρακολούθησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972.

Η θρυλική φιγούρα της “Korbut Flip” θεωρείται μια από τις δυσκολότερες και έχει απαγορευτεί εδώ και αρκετά χρόνια, όμως το 1972 έκανε τους θεατές να παραληρούν και να γιουχάρουν έντονα τους κριτές που δεν έδωσαν το απόλυτο 10, 
αλλά μόνο 9.8, στερώντας της ουσιαστικά το χρυσό μετάλλιο και την ευκαιρία να γίνει η πρώτη αθλήτρια με την τέλεια βαθμολογία, κάτι που πέτυχε η Nadia Comăneci 4 χρόνια αργότερα.

Δείτε το βίντεο

Μυστηριώδες Ελληνικό αεροσκάφος αναστατώνει τους Τούρκους

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το  hellas-now



Ένα «μυστηριώδες» Ελληνικό αεροσκάφος το οποίο σύμφωνα με τους Τούρκους παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο την Δευτέρα πρώτη Ιουλίου, έχει αναστατώσει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο γιατί δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα και το είδος του κάτι που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για το σύστημα παρακολούθησης των τουρκικών ραντάρ στην περιοχή του Αιγαίου.

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ Χειραγώγηση των μαζών και παιδεία

Του Νικόλαου Σιάμου
Από το defencenet.
 
Η πλειονότητα των μελών των σύγχρονων καταναλωτικών κοινωνιών, από τη στιγμή που εκχώρησε σε τρίτους το δικαίωμά της να μετέχει της αρχής, επόμενο ήταν να μεταβληθεί σε μάζα.
 
Σ’ ένα, δηλαδή, ανομοιογενές ως προς τη σύνθεσή του ανθρωποσύνολο, το οποίο διακατέχεται από ακατανίκητη ορμή προς οτιδήποτε ερεθίζει τα πλέον πρωτόγονα εκ των ενστίκτων του και ικανοποιεί τις ταπεινότερες των επιθυμιών του.
 

''Μάχη'' στον ουρανό - Απρίλιος 2013 - Από κάμερα ασφαλείας προς την περιοχή 51 (Βίντεο)

Date of sighting: April 25-28, 2013
Location of sighting: Surprise, Arizona, USA


Eyewitness states:
Samsung SCB-2000 security camera again, and took about a weeks worth of video. I was using a 5-50 mm lens on it. Camera was pointed toward Area-51, about 300 miles to the north west. Unknowns, Planes, streakers, rods, satellites, jet fighters, and flashers. I also did a few image inhancements. A few were strange, with many fast movers.

Δείτε το βίντεο

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ Ο χαμός της 9ης Λεγεώνας και άλλοι πολεμικοί θρύλοι

Ένας από τους πιο διάσημους γρίφους της ιστορίας αποτελεί η εξαφάνιση της Ένατης Λεγεώνας, που χάθηκε στην ομίχλη της Βρετανίας στη ρωμαϊκή εποχή.
 
Την ιστορία αυτή των πέντε χιλιάδων (!!!) επίλεκτων στρατιωτών της Ρώμης έφερε ξανά στο προσκήνιο μία ταινία, η οποία βασίζεται στο διάσημο μύθο της ρωμαϊκής Βρετανίας.Ο καθηγητής από το πανεπιστήμιο του Bournemouth, ο Miles Russell, δίνει τη δική του εκδοχή λέγοντας:
 
<< Οι επίλεκτοι στρατιώτες έπεσαν θύματα μιας βάρβαρης ενέδρας. >> Μάλιστα, συνδέει την εξέλιξη της ενέδρας με τη χάραξη των συνόρων μεταξύ Αγγλίας και Σκωτίας. Αν το καλοσκεφτεί κάποιος φαίνεται πως έχει δίκιο μα δεν βρέθηκαν πουθενά τα πτώματα!

Κλίμα έντασης στο κέντρο του Καΐρου


Ρεπορτάζ: Μουζακίτης Σπύρος
Από το real.gr

Η κατάσταση είναι τεταμένη στο κέντρο του Καΐρου μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν τη νύχτα αλλά και το προσκλητήριο των ισλαμιστών για νέες διαδηλώσεις σήμερα για να καταγγείλουν το "στρατιωτικό πραξικόπημα" κατά του Μόρσι και το "αστυνομικό κράτος" που εδραιώνεται, όπως δηλώνουν, μετά και τις συλλήψεις πολλών μελών και στελεχών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

«Αγκάθι» η κινητικότητα στο δημόσιο

Από τις 15:30 βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών  μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και της τρόικας παρουσία του Γ. Στουρνάρα

Την ίδια ώρα από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης διαψεύδεται τηλεγράφημα του ΑΠΕ σύμφωνα με το οποίο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου «επιλεγεί για την κινητικότητα τους δημοτικούς υπαλλήλους και όχι τους καθηγητές.»

«Ιδρύεται» ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης

Από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου το ιδρυτικό συνέδριο - Σκληρή ανακοίνωση για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την Τρόικα

Με την εισηγητική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τους χαιρετισμούς των πολιτικών κομμάτων, θα αρχίσουν οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης, 10 Ιουλίου.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Καψής: Η νέα ΕΡΤ θα ανοίξει τα επόμενα 24ωρα

Φεύγει το «μαύρο» και ανοίγει στα πρότυπα του BBC - Δεν θα επέμβουν τα ΜΑΤ για να εκκενωθεί το κτίριο στη λεωφόρο Μεσογείων

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανοίξει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής, ακόμη κι αν χρειαστεί οι πρώτες εκπομπές να γίνουν εκτός του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, ενώ δήλωσε ότι θα είναι στα πρότυπα του BBC.

Ο υφυπουργός δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα επέμβασης της αστυνομίας για να εκκενωθεί το κτίριο της ΕΡΤ στη λεωφόρο Μεσογείων.

«Άφαντοι» οι Αλβανοί δραπέτες

Προβληματισμός στις Αρχές - Πέρασαν τα ελληνοαλβανικά ο Κόλα και οι συνεργάτες του; - Τους ψάχνουν με θερμικές κάμερες - Πώς έζησαν 20 μέρες σαν τα αγρίμια στα βουνά, κλέβοντας για να φάνε

Χωρίς αποτελέσματα εξελίσσεται η γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή της Παραμυθιάς, τις ηπειρωτικές ακτές και την ελληνοαλβανική μεθόριο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών, που γάζωσαν περιπολικό σε μπλόκο στην Άρτα, έκλεψαν δύο αυτοκίνητα, τα οποία εγκατέλειψαν και συνέχισαν πιθανόν την παράνομη διαδρομή τους με μηχανάκι, το οποίο, χθες τα ξημερώματα, εκλάπη από τη Γλυκή.