Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ερευνητές έπαθαν σοκ όταν ανακάλυψαν (για ακόμα μια φορά) την χρήση νανοτεχνολογίας στην Μινωική Κρήτη!!!

Την ανάπτυξη της μικροτεχνολογίας κατά τη Μυκηναϊκή περίοδο σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποτυπώνονται σύμβολα σε επιφάνειες μεγέθους φακής, κατέδειξε η μελέτη ενός μικρού ειδωλίου, του μοναδικού που έχει βρεθεί έως σήμερα με χαραγμένα πάνω του σύμβολα της Γραμμικής Β’.

Πρόκειται για ένα χάλκινο μικρό ταυροειδές ειδώλιο, που φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου και τοποθετείται χρονικά στη Μυκηναϊκή περίοδο. Το ειδώλιο ανακαλύφθηκε το 1903 στην Αγία Τριάδα, κοντά στην πλατεία των ιερών (Piazzale dei Sacelli). Το 2010 η τότε διευθύντρια του Μουσείου, Αθανασία

Ο συμπαντικός λόγος του Σωκράτη σε τροχιά γύρω από τη Γη...(Βίντεο)

Με ένα ρητό του μέγιστου Έλληνος φιλοσόφου ξεκινάει το εκπληκτικό timelapse βίντεο του Διεθνούς διαστημικού Σταθμού (ISS) ο οποίος περιστρέφεται σε τροχιά γύρω από την Γη. 

Το βίντεο δείχνει την ομορφιά του πλανήτη μας από εκεί που βρίσκεται ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός της NASA.Δηλαδή στην τροχιά της Γης. Αυτό όμως που μας τιμά και εμάς ως Έλληνες και αποδεικνύει την τεράστια επιρροή που έχουν ακόμα οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι είναι ένα ρητό του Σωκράτους για το πως φαίνεται ο πλανήτης μας αν κάποιος βρεθεί ψηλά στο διάστημα και παρατηρήσει την Γη!

Έλληνας ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ τους Γερμανούς: «Η Ελλάδα είχε 1000 φορτηγά με 40 τόνους νεκρούς το καθένα στον Β’ΠΠ»

Είπατε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε στην Ελλάδα 240δισ. ευρώ σαν δάνειο, το οποίο ισοδυναμεί με 100 φορτηγά από τα οποία το καθένα έχει 40 τόνους χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

Η Ελλάδα έχει 1.000.000 νεκρούς εξ’αιτίας των γερμανών ναζί στο Β΄παγκόσμιο πόλεμο. Αν ο καθένας τους ζύγιζε 40kgr.κατά μέσο όρο (υπήρχαν ανάμεσά τους και πολλά παιδιά ) τότε μιλάμε για 40.000 τόνους νεκρούς, 1000 φορτηγά με 40 τόνους νεκρούς το καθένα. Αν για κάθε νεκρό χύνονταν 4 – 5 λίτρα δάκρυα θλίψης και δυστυχίας, τότε αυτό ισοδυναμεί με 100 φορτηγά με 40 τόνους δάκρυα το καθένα από αυτά.

ΜΑΤ και… αηδίες-Η μόνη λύση για καταστολή είναι οι μανάδες! (Βίντεο)

Όλες οι κυβερνήσεις στον κόσμο, προσπαθούν να ελέγξουν επεισόδια ή ταραχές στέλνοντας τις δυνάμεις καταστολής, είτε λέγονται ΜΑΤ, είτε αλλιώς. Κάνουν όμως λάθος. Θα μπορούσαν απλά, να… εξαπολύουν στους δρόμους τις μάνες των «ταραξιών».
Για του λόγου το αληθές, μπορείτε πόσο χρόνο χρειάστηκε η μητέρα νεαρού διαδηλωτή στην Βαλτιμόρη, για να τον μαζέψει από το δρόμο με… κλωτσοπατινάδα και χωρίς «κιχ» αντίστασης από τον νεαρό.

Λε Πεν: Η Ευρωπαϊκή Ένωση κοροϊδεύει την Ελλάδα

Η ηγέτης του γαλλικού Εθνικού Μετώπου τόνισε ότι οι εντάσεις στη διαπραγμάτευση για το χρέος της χώρας μας αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της ΕΕ Επίθεση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαπέλυσε η Μαρίν Λε Πεν με αφορμή την διαπραγμάτευση της με την Ελλάδα.

Η ηγέτης του γαλλικού Εθνικού Μετώπου τόνισε ότι οι εντάσεις στη διαπραγμάτευση για το χρέος της χώρας μας αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που «έσβησε» τις επιθυμίες του ελληνικού λαού.

Να σταματήσουν οι αεροψεκασμοί στα Τρίκαλα αλλιώς θα στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας στον Ο.Η.Ε.(ΦΩΤΟ)


Τα πράγματα στα Τρίκαλα με τους αεροψεκασμούς είναι απαράδεκτο γεγονός που μας προβληματίζει έντονα.
Παρατηρώντας αυτά τα νέφη που αφήνουν τα αεροπλάνα καταλαβαίνεις πως δεν είναι απλά καυσαέρια, τουναντίον μάλιστα, γίνονται σύννεφα στον ουρανό.
Το trikalazoom αν δει να συνεχίζονται αυτοί οι αεροψεκασμοί πάνω απ΄την πόλη των Τρικάλων, θα αναγκαστεί να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στο Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, και θα ζητήσει να απαγορευτούν να πετούν αυτά τα συγκεκριμένα αεροπλάνα πάνω απ΄τον ουρανό.

Οι άγνωστες πυραμίδες του Σουδάν – Μνημεία σπάνιας αρχιτεκτονικής

Ίσως να μην είναι ευρέως γνωστό, αλλά το Σουδάν είναι η χώρα με τις περισσότερες πυραμίδες στον κόσμο.
Συνολικά στο Σουδάν υπάρχουν πάνω από 1.000 πυραμίδες και περίπου 223 στις πόλεις Ναπάτα, Μερόε, Κούρου και Νούρι.
Οι πυραμίδες στη Μερόε, 200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Χαρτούμ, σπάνια δέχονται επισκέπτες αν και έχουν ανακηρυχτεί από την UNESCO μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Οι πυραμίδες της Μερόε είναι οι τάφοι των ηγεμόνων του βασιλείου των Κους, γνωστοί και ως «μαύροι Φαραώ».

Αναβιώνει ο εφιάλτης - Πυρκαγιά στο δάσος του Τσέρνομπιλ απελευθερώνει τη ραδιενέργεια του 1986! (Εικόνες,Βίντεο))

H ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟ ΘΑΜΜΕΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ - ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ.

Ξαναζεί ο εφιάλτης του Τσέρνομπιλ, καθώς μια τεράστια πυργκαγιά αυτή τη στιγμή κατακαίει τα γύρω δάση και πλησιάζει τις ερειπωμένες εγκαταστάσεις αλλά και το θαμμένο πυρηνικό αντιδραστήρα, απελευθερώνοντας τεράστιες ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα προκαλώντας ένα νέο πυρηνικό "σύννεφο" ακριβώς όπως και το 1986.

Εμπλοκή ή στρατηγική; Γιατί δεν πήγε σήμερα το πολυνομοσχέδιο στους θεσμούς

Συνεδριάζει το Euro Working Group - Αύριο τη σκυτάλη παίρνει το Brussels Group
Σήμερα στις 15:30, ώρα Ελλάδας, συνεδριάζει το EuroWorking Group στις Βρυξέλλες, στο οποίο την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο επικεφαλής του ΣΟΕ Γιώργος Χουλιαράκης. Σημειωτέον, ότι για πρώτη φορά θα υπάρξει και δείπνο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του EuroWorking Group.

Στη συνεδρίαση, ωστόσο, αλλά και στο... δείπνο, κατόπιν, δεν πρόκειται να παρουσιαστεί το πολυνομοσχέδιο, με το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να «αποκωδικοποιήσει» τη λίστα Βαρουφάκη και να περάσει τα πρώτα μέτρα, με τα οποία ευελπιστεί να «ξεμπλοκάρει» την εκταμίευση δόσης ή δόσεων από τα 7,2 δισ. ευρώ που εκκρεμούν.

Τσίπρας: Η Ελλάδα θα προχωρήσει στον καθορισμό ΑΟΖ

Στον καθορισμό Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (ΑΟΖ) προτίθεται να προχωρήσει η Ελλάδα όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και διευκρίνισε ότι αυτό θα γίνει εκεί όπου δεν απαιτείται η συνεννόηση με τρίτες χώρες.
Ελλάδα, Κύπρος και Αίγυπτος αποτελούν πυλώνες ασφάλειας σε μία ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή, ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στις δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς διάσκεψης Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, στην Λευκωσία.