Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Η Σμύρνη μάνα καίγεται!!!-Δεν ήταν μόνο η Σμύρνη!!!Οι τουρκικές σφαγές σε αριθμούς-ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ(Βίντεο)




Αυτά είναι τα νέα γενετικά τροποποιημένα μοσχάρια της ΕΕ - Ο Θεός να μας φυλάει (Φωτό - Βίντεο)

Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας. Αυτό το καταπληκτικό σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα.

 Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.

Προχωρά το “deal”: H Ρωσία ενέκρινε δάνειο για την πώληση 32 Su-35S στην Τουρκία για την αντικατάσταση των F-4E!(Βίντεο)

Χαμηλότοκο  δάνειο, προσφέρει  η Μόσχα στην Άγκυρα  για την προμήθεια 32 Su-35S, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά πριν από λίγο.
Αυτό έγινε γνωστό από πηγές της κατασκευάστριας UAC, όπου προστίθεται πως τα αεροσκάφη θα χρησιμοποιηθούν για την αντικατάσταση  των F-4E 2020 της τούρκικης Αεροπορίας και όχι ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση ναυαγίου στην υπόθεση των F-35, κάτι που σημαίνει πως η k;yria εναλλακτική για τα F-35 ίσως έχει τον αριθμό -57, μπροστά από το Su.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχεται κρίση – Η Άγκυρα στέλνει μια «ανάσα» από το Καστελόριζο το Oruc Reis

Στα ύψη η ένταση με την Τουρκία.Σε περιοχή της τουρκικής υφαλοκρηπίδας, δίπλα ακριβώς στην ελληνική και με μικρή επικάλυψη της κυπριακής υφαλοκρηπίδας, στέλνει τελικά για έρευνες το δεύτερο σεισμογραφικό σκάφος της, το Oruc Reis, η Τουρκία, καθώς με Navtex που εξέδωσε το απόγευμα αναγγέλλει έρευνες από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 20 Οκτωβρίου σε περιοχή νοτιοανατολικά του Κας.

Θέμα παράνομων ενεργειών Τουρκίας ενώπιον Ευρ. Συμβουλίου

Το θέμα των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας εντός της κυπριακής ΑΟΖ, ζήτησε να τεθεί στην ατζέντα  του Ευρωπαϊκού  Συμβουλίου  του Οκτωβρίου, και συγκεκριμένα στο σημείο "τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής" ο Μόνιμος  Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ, Νικόλαος Αιμιλίου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων (ΣΓΥ) στις Βρυξέλλες.

Το αίτημα της Λευκωσίας, υποστήριξε με τοποθέτησή του στο ΣΓΥ ο αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ελλάδας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Τριπλό χτύπημα» από τον Γερμανό ΥΠΕΞ για Ελλάδα και Κύπρο: «Έχουμε φανεί ήδη πολύ περιοριστικοί έναντι της Τουρκίας»

Δυσάρεστες εκπλήξεις έκρυβαν οι δηλώσεις του Χάικο Μάας μετά τη συνάντηση με τον Νίκο Δένδια, αφού «αδειασε» τόσο την Ελλάδα, όσο και την Κύπρο μη καταδικάζοντας την Τουρκία για τις παραβιάσεις της ιδιαίτερα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο έκρυβαν οι απαντήσεις που έδωσε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια.

Στις 24 Σεπτεμβρίου η συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Ντ. Τραμπ

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόλαντ Τραμπ, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την επομένη, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι είναι «πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στα τέλη του μήνα στην Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Τα ΕΛΤΑ καταγγέλλουν παράνομη χρήση της επωνυμίας τους σε ηλεκτρονικά μηνύματα - «Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δε συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές»

Για παράνομη χρήση της επωνυμίας «ΕΛΤΑ» μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και συνιστούν στους πολίτες να είναι προσεκτικοί σε περίπτωση λήψης τέτοιων μηνυμάτων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δε συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές, ούτε αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω των οποίων προσφέρουν συσκευές κινητής τηλεφωνίας στους πελάτες. Συνιστούν στους πολίτες να είναι προσεκτικοί σε περίπτωση που λάβουν τέτοιου είδους μήνυμα και να το αγνοήσουν.