Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τουρκικές μπουλντόζες στον Προφήτη Ηλία

Ένα ιστορικό μνημείο της χριστιανοσύνης θυσιάζεται στον βωμό του εκσυγχρονισμού. Ο ορθόδοξος ναός του Προφήτη Ηλία στη Σμύρνη, μία από τις λιγοστές χριστιανικές εκκλησίες της περιοχής, μια και στα σχέδια του νέου μεγάλου αυτοκινητόδρομου που ετοιμάζεται πυρετωδώς εκεί ο ναός φαίνεται ότι δεν... χωρά.

Μάλιστα, το θέμα της επικείμενης «εξαφάνισής» του κινητοποίησε και τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έστειλε επιστολή στον Τούρκο ομόλογό του απευθύνοντας έκκληση για τη διάσωση του σπουδαίου μνημείου.

"Θα βιάσουμε μία από τις κόρες του Ομπάμα αν…"


Σε μία δήλωση άνευ προηγουμένου προχώρησε πρώην Ιρανός αξιωματούχος εξαπολύοντας απειλές προς την Αμερική και προς την οικογένεια του Μπάρακ Ομπάμα εν όψει της ψηφοφορίας του Κογκρέσου για τη Συρία.
Ο Alireza Forghani, πρώην κυβερνήτης της νότιας επαρχίας του Ιράν, Kις και αναλυτής με ειδίκευση σε θέματα στρατηγικής, ανέφερε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Daily Caller», ότι σε περίπτωση που η Αμερική πραγματοποιήσει επίθεση κατά της Συρίας, τότε θα υπάρξουν μαζικές απαγωγές και βάναυσες σφαγές Αμερικανών υπηκόων καθώς και θα βιαστεί και δολοφονηθεί μία από τις δύο κόρες του Αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα.

Αρτέμιδα: Ηλικιωμένος ξεψύχησε βλέποντας να τον κλέβουν!


Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν τη γυναίκα του Τραγική εξέλιξη είχε ένοπλη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, τα ξημερώματα στην Αρτέμιδα Αττικής.

Ένας 85χρονος, άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι κρατούσαν δεμένη και φιμωμένη την 74χρονη σύζυγό του για να τους κλέψουν λίγα χρήματα και κοσμήματα που είχαν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα. Η 74χρονη κοιμόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τον 85χρονο σύζυγό της, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και υποστηριζόταν αναπνευστικά στο κρεβάτι του.

Κι όμως ο Κάτσε δεν ήταν ανυποψίαστος για τη μπλούζα του UCK...

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ ανήρτησε την επίμαχη φωτογραφία για να αποτίσει φόρο τιμής σε Αλβανό μετανάστη που έχασε τη ζωή του στη Ζάκυνθο στις 4 Σεπτεμβρίου 2004 σε επεισόδια μετά τη νίκη της Αλβανίας επί της Ελλάδας
Νέα διάσταση στο σάλο που έχει προκαλέσει η φωτογραφία του Κάτσε με την μπλούζα του UCK δίνουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης με αφορμή την ημερομηνία που επέλεξε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (4 Σεπτεμβρίου) για να ανέβει η φωτογραφία στο Facebook.

Μια ιστορία που συγκλονίζει όλο τον κόσμο Κίνα: Η 4χρονη που έχασε τα πόδια της και ζούσε πάνω σε μια μπάλα...


Η περίπτωσή της συγκίνησε το Κέντρο Αποκατάστασης του Πεκίνου που προσφέρθηκε να της κατασκευάσει τεχνητά μέλη
Παγκόσμια συγκίνηση προκαλεί ένα κοριτσάκι, θύμα τροχαίου, που έχασε και τα δυό της πόδια σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών.

Η Qian Hongyan, την αποκαλούν Basketball girl, που προέρχεται από φτωχή οικογένεια ζει τα τελευταία χρόνια με μια μπάλα του μπάσκετ τοποθετημένη στη λεκάνη της για να μπορεί να μετακινείται.

Ευρωβαρόμετρο - «Δεν έχουμε ωφεληθεί από την ΕΕ», πιστεύει ένας στους δύο Έλληνες Ένας στους δύο Έλληνες είναι δυσαρεστημένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Το 52% των Ελλήνων θεωρούν πως το βασικότερο στοιχείο της ευρωπαϊκής ταυτότητας είναι το ευρώ - Για τους Γερμανούς Ευρώπη σημαίνει ελευθερία και δημοκρατία - Οι Ευρωπαίοι δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά 7 στους 10 θέλουν να εκλέγουν τον πρόεδρο της ΚομισιόνΑπογοήτευση για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τάσεις απομονωτισμού από τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, πλήρης αδιαφορία και άγνοια των βασικών οργάνων της ΕΕ, αλλά και σαφής υποστήριξη του κοινού νομίσματος είναι τα στοιχεία που καταγράφει το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο για την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Λουκέτο» στα σχολεία μετά το πρώτο κουδούνι


- Πορεία της ΟΛΜΕ σήμερα στις 18:00 στο Σύνταγμα - Δείτε αναλυτικά τις 49 ΕΛΜΕ που έχουν ήδη πει «ναι» στις κινητοποιήσεις 
Προς πενθήμερη απεργία, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 11 Σεπτεμβρίου προσανατολίζονται ο εκπαιδευτικοί.

Οι συνελεύσεις των τοπικών συλλόγων ενώσεων καθηγητών (ΕΛΜΕ) συγκλίνουν σε απεργία στα γυμνάσια και λύκεια της χώρας από τις 16 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» μέχρι τη νύχτα της Πέμπτης είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες σε 45 ΕΛΜΕ με τους καθηγητές να ψηφίζουν υπέρ της πενθήμερης απεργίας στις 31 από αυτές.

Απίστευτο! Ενοπλη ληστεία στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Οι δύο δράστες άρπαξαν περίπου 6.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν - Η αστυνομία στρέφει τις έρευνές της στις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου προκειμένου να τους εντοπίσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί, από θρασύτατη ένοπλη ληστεία σε τράπεζα, μέσα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Δύο άτομα με καπέλα, μπήκαν στο νοσοκομείο γύρω στις 8:10 και χωρίς να προκαλέσουν υποψίες, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται υποκατάστημα της ALPHA BANK.

Αυτό είναι το «sex tape» για το οποίο εκτέλεσε την ερωμένη του(Βίντεο)


Βίντεο: Αυτό είναι το «sex tape» για το οποίο εκτέλεσε την ερωμένη του
«Sex tape» χαρακτήρισαν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης το βίντεο, στο οποίο τρεις Κορεάτισσες, ανάμεσά τους η πρώην ερωμένη του Βορειοκρεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, φορώντας κορμάκι και καλσόν χορεύουν υπό τον ήχο δυτικής μουσικής και στο οποίο, σύμφωνα με τις φήμες, στηρίχθηκε ο πρώην εραστής της για να δικαιολογήσει την εκτέλεσή της.
Εκτός την Χιον Σονγκ -γολ άλλοι 11 μουσικοί σκοτώθηκαν από το συντηρητικό καθεστώς δημοσίως, σε μια πλατεία, με πολυβόλο, ενώ οι οικογένειές τους στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Σε διαθεσιμότητα και οι Ολυμπιονίκες

Σε διαθεσιμότητα και οι Ολυμπιονίκες
Η ΚΥΑ με την οποία τίθενται σε διαθεσιμότητα 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι δεν προβλέπει εξαίρεση για τους Ολυμπιονίκες -  Μητσοτάκης: Προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει καμία εξαίρεση
Περίπου 900 αθλητές που πήραν θέση στο δημόσιο επειδή πέτυχαν διακρίσεις, κυρίως Ολυμπιονίκες κι όχι μόνο, κινδυνεύουν να μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.
Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία τίθενται σε διαθεσιμότητα 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι δεν προβλέπει εξαίρεση για τους Ολυμπιονίκες, στις τάξεις των οποίων επικρατεί αναβρασμός.

Σενάριο - σοκ με το τεμαχισμένο πτώμα στη Ραφήνα

Σενάριο - σοκ με το τεμαχισμένο πτώμα στη Ραφήνα
Το ενδεχόμενο το τεμαχισμένο πτώμα που εντοπίστηκε στη Ραφήνα να «ταξίδεψε» με πλοίο της γραμμής από κάποιο νησί εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν τη μυστηριώδη υπόθεση.
Εβδομάδες μετά το μακάβριο εύρημα στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στο σκοτάδι.
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η απουσία καταγγελιών εξαφανισμένων γυναικών στην περιοχή έχει κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν το λιμάνι της Ραφήνας, εξετάζοντας το ενδεχόμενο ο δράστης να μετέφερε το τεμαχισμένο πτώμα σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, μέσα σε πλοίο από τα νησιά.

Απίστευτες προσβολές στην G20 στην Αγία Πετρούπολη

Απίστευτες προσβολές στην G20 στην Αγία Πετρούπολη
Ρωσία: Μικρό νησί η Βρετανία. Μόνο ο Αμπράμοβιτς ασχολείται μαζί της - Βρετανία: Είμαστε μικρό νησί αλλά εμείς σας σώσαμε από το φασισμό!
Μπορεί όλοι να περίμεναν ότι τα πνεύματα θα ήταν οξυμένα στην G20 λόγω της πιθανής στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, ωστόσο κανείς δε φανταζόταν ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο.
«Και τι είναι η Βρετανία; Ένα μικρό νησί που κανείς δεν του δίνει σημασία εκτός από τους ολιγάρχες που έχουν αγοράσει την Τσέλσι», φέρεται να είπε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν στο περιθώριο της G20 στην Αγία Πετρούπολη, όταν τα λαμπερά φώτα έσβησαν!
Το καρφί του εκπροσώπου αφορούσε στον Ρώσο μεγιστάνα Αμπράμοβιτς ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας Τσέλσι.

ΚΥΠΡΟΣ:Σωρεία αντιδράσεων, μετά το ολονύχτιο θρίλερ στη Βουλή

Λευκωσία: Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις στο εσωτερικό μέτωπο μετά το χθεσινό ολονύχτιο θρίλερ στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συνεδρία της οποίας λίγο έλειψε να τιναχθούν όλα στον αέρα για το Συνεργατισμό και την δεύτερη δόση του δανείου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, εξέφρασε ικανοποίηση από τη ψήφιση των νομοσχεδίων.

Σε πρωινές του δηλώσεις, ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι με τη διαχείριση που έγινε χθες βράδυ, αποσοβήθηκαν περιπέτειες και προβλήματα.

ΚΥΠΡΟΣ: Για γέλια και για κλάματα

Μια μεγάλη κωμωδία, με τραγικές όμως προεκτάσεις, παίχτηκε χθες στη Βουλή, με πρωταγωνιστές τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ. Κατάφεραν με οριακή πλειοψηφία να απορριφθούν δύο από τα 14 μνημονιακά νομοσχέδια, χάρις στην απουσία στο εξωτερικό, σε κοινοβουλευτικές αποστολές, αρκετών βουλευτών της συμπολίτευσης. Και όταν με την απόρριψη των δύο αυτών νομοσχεδίων διαπίστωσαν πως τίναξαν στον αέρα την προοπτική της εκταμίευσης από το Eurogroup του 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ για ανακεφαλαιοποίση του Συνεργατισμού, όλοι πάγωσαν, και οι βουλευτές αλλά και κυβερνητικοί αξιωματούχοι που παρακολουθούσαν τη συνεδρία. Και αυτό γιατί, όπως είναι γνωστό, η έγκριση και των 14 νομοσχεδίων είναι προϋπόθεση για εκταμίευση του 1,5 δις ευρώ.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ... Απάτη: Χρησιμοποίησε φωτό από το Ιράκ ο Τ.Κέρι για να τεκμηριώσει την χρήση χημικών!

Oταν ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, δηλαδή το ίδιο το κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών αποδεικνύεται ότι χρησιμοποίησε πλαστά στοιχεία για να ... "αποδείξει" ότι στην Συρία h κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ χρησιμοποίησε χημικά, τότε ποια η πιθανότητα  να  είναι αλήθεια τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος ο υπουργός και κατ'επέκταση οι ΗΠΑ;
Και όμως τα παραπάνω συνέβησαν: Στην ομιλία του την περασμένη Παρασκευή με την οποία ο Αμερικανός ΥΠΕΞ προσπαθούσε να τεκμηριώσει την χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ και να στοιχειοθετήσει την ανάγκη στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία, χρησιμοποίησε την φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Ελλήνων Αφύπνιση...O Κίσσινγκερ έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί... ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!(Ε-ΒΟΟΚ)

O Κίσσινγκερ έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί...

ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!


Απόσπασμα από ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ σελ. 112


........Όλος ο υπόλοιπος λαός που πεινάει και λιμοκτονεί πνευματικά, είναι υποχρεωμένος να τρέφεται με την Σύφιλη των Συγκεκαλυμένων Ψευδοεπιστημών εβραιογενών Πανεπιστημίων και Ακαδημιών ενός Προδοτικού Κράτους που αρχαιοκαπηλεύεται τις Επιστήμες των Πατέρων του.
Διότι οι έλληνες πρέπει να ξέρουν σαν επινοητές των ανακαλύψεων της Φυσικής, τους διάφορους κλεπταποδόχους εβραίους Αινστάϊν, Ρήμαν κλπ…

Κλιμάκωση της Κρίσης ...Ρωσικά Πολεμικά περνούν τα στενά των Δαρδανελίων και βγαίνουν στη Μεσόγειο!!!

548_2
The Udaloy class destroyer Admiral Panteleyev passing through the Dardanelles

Ρώσικα πολεμικά κατηγορίας Admiral Panteleyev πέρασαν μέσω των τουρκικών στενών και βγήκαν στη Μεσόγειο
απο χθές το βράδυ

Παρά λίγο «θερμό» επεισόδιο στην Κύπρο - Τουρκικά μαχητικά αναχαίτισαν Βρετανικά EUROFIGHTER

Στο " παρά 5' " αποφεύχθηκε θερμό επεισόδιο μεταξύ Βρετανίας και Τουρκίας..
τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το αρχηγείο της Εθνοφρουράς, η «βόλτα» ζεύγους βρετανικών μαχητικών χωρίς «άδεια» πάνω από το ψευδοκράτος, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Τουρκίας, η οποία έστειλε δύο μαχητικά τύπου F-16 στην Κύπρο για να τα αναχαιτίσουν.
Tα δύο βρετανικά μαχητικά, τύπου Eurofighter Typhoon, τα οποία ήταν σταθμευμένα στις Βάσεις Ακρωτηρίου, εκτελούσαν αναγνωριστική πτήση εντός του FIR Λευκωσίας.

Μπρεζίνσκυ: «Οι bloggers καταστρέφουν την Προπαγάνδα των Καθεστωτικών ΜΜΕ. Η «Παγκόσμια Πολιτική Αφύπνιση» δυσκολεύει τον πόλεμο στη Συρία… Σήμερα είναι πιο εύκολο ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ένα εκατομμύριο ανθρώπους, παρά να τους ΕΛΕΓΞΕΙΣ…»


ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!! Τα blog τους «χαλάνε τη σούπα…» Θα επιτεθεί μόνος του ο ΟΜΠΑΜΑ, με τη ….. συνδρομή ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ και ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. Τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ!

Σχόλιο: Γι αυτό ετοιμάζουν το Γ’ΠΠ ; Είναι πιο εύκολο να μας σκοτώσουν, παρά να μας ελέγξουν…» Κάτι ξέρει ο κος Μπρεζίνσκυ, αφού υπήρξε συνιδρυτής τηςΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, με τον David Rockefeller, το 1973….

Τα τεχνολογικά επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων

Του Δρ. Γιάννης Ελευθερίου

Από το elora

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το ανώτερο επίπεδο του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Από αυτόν πήραν όλοι οι λαοί του κόσμου.

Σήμερα όμως ούτε αυτοί σέβονται την Ελλάδα-μητέρα του Φωτός, ούτε και εμείς οι Έλληνες φαινόμαστε αντάξιοι των μεγάλων Προγόνων μας... Αυτή είναι μία απαράδεκτη κατάσταση, που πρέπει να ανατραπεί πρώτα εδώ, στο εσωτερικό της Ελλάδας, αποβάλλοντας την μίζερη και ανθελληνική ουσιαστικώς εξουσία και πραγματοποιώντας ένα καινούργιο ξεκίνημα. Και είναι βέβαιον ότι και τότε, για μια ακόμη φορά, θα καταπλήξουμε τον σύμπαντα κόσμο και θα ξαναγράψουμε Ιστορία!

Μιλάμε για τρελή ανάπτυξη!!! «Φρένο» από την Ελληνική νομοθεσία σε επαναστατικό όχημα του Πολυτεχνείου Κρήτης!!!

Το αυτοκίνητο είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Κινείται με υδρογόνο και με εξωπραγματικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα!.

Το Eco Racer θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή με κάποιες τροποποιήσεις, ακόμη και με κόστος κάτω των 10.000 ευρώ, ώστε να κατασκευάζεται πλήρως στη χώρα μας και να εξάγεται, αλλά οι αγκυλώσεις της ελληνικής νομοθεσίας, αποτελούν τροχοπέδη στην εμπορική του εξέλιξη, ακόμα κι αν εμφανιστεί επενδυτής για να χρηματοδοτήσει το project…