Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Πολυτελής αρχαίος τάφος βρέθηκε στις Σέρρες- Iσως είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου(Βίντεο-Φωτό)

Κοντά σε μια από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις όλων των εποχών βρίσκονται οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη Σερρών, οι οποίοι είναι μια «ανάσα» από το να φέρουν στο φως έναν αρχαίο τάφο 498 μέτρων, ο οποίος εικάζεται ότι είναι η τελευταία κατοικία του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ο Μακεδόνας βασιλιάς ο οποίος κατέκτησε όλο τον τότε γνωστό κόσμο της εποχής του,πέθανε το 323 π.Χ. Στη μακρινή Ασία και η ανεύρεση του τάφου του, αποτελεί όνειρο ζωής για όλο τον αρχαιολογικό κόσμο.

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΥΛΗ 6000 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Μια απίστευτη ανακάλυψη έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στις ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος (καλοκαίρι 2011). 
 
Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη, διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χρονολογία γύρω στο....4000 π.Χ.

Η ΑΟΖ ως στρατηγικός πλούτος της Ελλάδας

Του Ν. Λυγερού

Όταν παλεύεις καθημερινά με προβλήματα τακτικής, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει λύση στρατηγική. Όταν λειτουργείς πάντα στα επείγοντα ή στην εντατική, ο χρόνος σου λείπει τόσο πολύ που δεν συνειδητοποιείς ότι τον χρειάζεσαι για να σκεφτείς διαφορετικά τη δράση σου. Διότι η δράση όταν δεν είναι προετοιμασμένη από την σκέψη όχι μόνο δεν έχει ουσία, αλλά το νόημά της είναι απλώς τυπικό. Δεν μπορεί να σκεφτεί πολλά γιατί σκέφτεται μόνο μετά τα τοπικά προβλήματα. Το πρόβλημα της ελληνικής ΑΟΖ, και το μοναδικό, είναι η εμβέλεια της. Γι’ αυτό το λόγο, τα περισσότερα άτομα δεν καταλαβαίνουν και τη σημασία της και βέβαια δεν βλέπουν ότι είναι το μέλλον την Ελλάδας. Ενώ επί της ουσίας η ελληνική ΑΟΖ υπάρχει ήδη και επηρεάζει τις σχέσεις της με τα άλλα κράτη και με τις συμμαχίες μας.

Γιουνανιστάν 29/05/2020:τα greeklish φεύγουν, τα gr-turkish έρχονται...

Του Γιώργου Ανεστόπουλου

(ανταπόκριση από το μέλλον)

2020. Η επιμονή του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών και της ΜΙΤ σε συνεργασία με το υφιστάμενό τους Υπουργείο Πολιτισμού έφερε αποτελέσματα.
Μπορεί οι Άραβες και οι Σκοπιανοί να τους έφτυσαν στα μούτρα τα τουρκικά σήριαλ, αλλά ένα χωριό κάπου στα νότια της Βαλκανικής χερσονήσου, το Γιουνανιστάν αντιστάθηκε στις πατριωτικές σειρήνες και κράτησε χαρακτήρα.

Τα σπίτια είναι το άλλοθι. Στόχος είναι οι καταθέσεις. Κατάληξη το χάος;

Του Νίκου Καραβαζάκη


«Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες αν δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί», δήλωσε ο Στουρνάρας.

Αφού έλαβαν πρόσφατα 38 δις για την ανακεφαλαιοποίησή τους και συνολικά 160 δις από τον … Αλογοσκούφη μέχρι σήμερα, οι ελληνικές τράπεζες ( ουσιαστικά οι 4 “συστημικές”: Εθνική, Άλφα, Πειραιώς και Eurobank ) καταβροχθίζουν δισεκατομμύρια του ελληνικού δημοσίου ( δηλ. των φορολογουμένων ) χωρίς τελειωμό.

Αυτό το σπίτι είναι δικό μας ... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ

Οι άνθρωποι δεν κατάσχονται...
Του Πάνου Μουχτερού
Από το Κακώς Κείμενα

Θέλαμε για χρόνια να έρθουμε και να μείνουμε μόνιμα στην Ελλάδα. Κάθε φορά που ..
επισκεπτόμασταν αυτόν τον ευλογημένο τόπο για διακοπές, γινόταν όνειρό μας να βρούμε ένα σπίτι όμορφο, κοντά στη θάλασσα, για να περάσουμε σε τούτη την πανέμορφη χώρα το υπόλοιπο της ζωής μας. Να έρχονται και οι καλοί μας φίλοι τακτικά να μας βλέπουν και να απολαμβάνουμε όλοι μαζί την ατέλειωτη μαγεία του ελληνικού τοπίου. Συνεχώς το μελετούσαμε αλλά, λίγο οι υψηλές τιμές, λίγο το ότι δεν βρίσκαμε το κατάλληλο σπίτι, το όνειρό μας έπαιρνε συνεχώς αναβολή.
Μέχρι που παρουσιάστηκε αυτή η μεγάλη ευκαιρία με τους πλειστηριασμούς. Τώρα πια είχαμε τη δυνατότητα να διαλέξουμε ανάμεσα σε δεκάδες, σχεδόν εκατοντάδες, περιπτώσεις κατοικιών που βγήκαν στο σφυρί και σε πολύ ευνοϊκές προσφορές. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η διαφορά στην τιμή ήταν εντυπωσιακή, μιλάμε για δέκα φορές κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: Μας μετατρέπουν σε χωματερή της Ευρώπης. Αποκαλυπτικό βίντεο - ντοκιμαντέρ

Οι κυβερνήσεις κωφεύουν και εγκληματούν την ώρα που σπέρνουν οι νόμιμες και μη πηγές λίπανσης τον καρκίνο...

Πρόλογος: Αραχναίος

Αποκαλυπτικό το ντοκιμαντέρ Toxic Crisis του Ομήρου Ευαγγελινού. Εν μέσω κρίσης και το περιβάλλον είναι από τα πρώτα που πλήττονται μαζί με τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Παρακαλούμε πολύ.. δώστε μας μια πειστική απάντηση για το τι κάνουν αυτά τα αεροσκάφη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν αυτά τα αεροσκάφη. Εμείς όσο κι αν προσπαθήσαμε να δώσουμε μια λογική εξήγηση δεν τα καταφέραμε.

Αν είναι πολιτικά δε μπορεί να κάνουν τέτοιους ελιγμούς, εκτός αυτού απαγορεύεται η παράλληλη πτήση τους.

Αν είναι στρατιωτικά τι κάνουν άραγε; Γιατί συννέφιασε ο ουρανός σε λίγα λεπτά;

Περιμένουμε με ενδιαφέρον και τις δικές σας απόψεις...

Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας: Ο δρόμος προς τη δικτατορία (Βίντεο)

Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας: Ο δρόμος προς τη δικτατορία. Έτσι ακριβώς σκέπτονται.


Αποφασίζουμε κάτι, το εφαρμόζουμε, και περιμένουμε λίγο.
Αν δεν υπάρξει εξέγερση επειδή οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι έγινε τότε προχωράμε βήμα βήμα μέχρι να μην υπάρχει δρόμος επιστροφής.
Το σχέδιο είναι οργανωμένο καλά εδώ και χρόνια.
Από την αρχή ήξεραν ότι το ευρώ δεν θα λειτουργήσει.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ!!!!ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!! ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ …”ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ” !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕ...


Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!!
ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!
Το Κατοχικό σχέδιο προβλέπει!!!

1]Δημιουργία ομάδας επιτροπείας,που θα περιλαμβάνει,την ομάδα εποπτείας,το συντονιστικό
όργανο που θα βρίσκεται πάνω από τον πρωθυπουργό.

2]Την υψηλή εποπτεία του ελέγχου εξουσίας,θα έχει ένα υπερεθνικό όργανο στις Βρυξελλες,

Η χώρα των προβάτων... Πότε θα ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ επιτέλους ...;;;

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια χώρα που την κατοικούσαν πρόβατα. Για χιλιάδες χρόνια ζούσαν στη χώρα αυτή και είχαν γνωρίσει τα πάντα: μέρες μεγαλείου, αλλά και μέρες Εθνικής ντροπής. Κάθε φορά στα δύσκολα, τα κατάφερναν. Μα τώρα, ένιωθαν πως η κατάσταση, ήταν πολύ πιο δύσκολη από άλλες φορές.
Τα περισσότερα πρόβατα, μέχρι πριν από λίγο καιρό, νόμιζαν πως τα πράγματα πήγαιναν σε γενικές γραμμές, καλά. Νόμιζαν πως το πολιτικό τους σύστημα, ήταν δημοκρατία. Πως οι εκλεγμένοι τους στις εκλογές, εκτελούσαν τις εντολές τους. Νόμιζαν πως τα ίδια, ήταν ελεύθερα μέσα στο λιβάδι τους.

Παιδεραστία, αποκρυφισμός, μασονικά σύμβολα και όποιος αντέξει.

Από το chaos-crisis
 
Μιλάμε για παγκόσμια επικράτηση.
 
Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Αναλογιστείτε τα όσα ζήσετε και όσα έρχονται να ζήσετε. 

Ο αναγνώστης ας πάρει μια εικόνα από την σημερινή τραγική κατάσταση….

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ BRITISH COLUMBIA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ CHEMTRAILS!


Wilhelmus Nicholaas Theodore Marie "Bill" Vander Zalm (γεννηθείς 29η Μαΐου του 1934) είναι πολιτικός και επιχειρηματίας στο British Columbia στον Καναδά . Ήταν ο 28ος πρωθυπουργός της British Columbia 1986-1991.


Ο Bill Vander Zalm απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς δεκάδες πολιτικούς σε όλη την Βρετανική Κολομβία (British Columbia) και το υπόλοιπο του Καναδά.

Ἡ μέθοδος τῆς …Kινέζας!

Τελικά ποιός δουλεύει ποιόν; Σε μία χώρα βυθισμένη στην ύφεση. Σε μία χώρα που η αγορά ακινήτων και η οικοδομή διαλύονται. Σε μία χώρα που σχεδόν 1.000.000 ιδιοκτήτες κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν τα ακίνητα τους και που άλλοι τόσοι , σε βάθος 2-3 χρόνων , λόγω των δανείων και της υπερφορολόγησης αντιμετωπίζουν τον ίδιο κίνδυνο. Σε μία χώρα που η ιδεολογία των ανθρώπων που την κυβερνούν είναι το πως θα δωρίσουν στα ντόπια και στα εισαγόμενα “κοράκια” ( η σύγχρονη  λέξη που χρησιμοποιείται  είναι : “επενδυτές”) το κόπο , το αίμα και τον ιδρώτα ολόκληρων γενεών. Σε αυτή τη χώρα λοιπόν , αυτοί που την διαφεντεύουν ,  προσπαθούν να προβάλλουν την αγορά ενός (!) σπιτιού απο μία Κινέζα ως την απαρχή της στροφής …του επενδυτικού ενδιαφέροντος απο το εξωτερικό! Και καλά, οι άνθρωποι αυτοί εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ! Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Από το zagalisa

Καταρρίπτουμε τον τουρκικό μύθο
Η Ζαγάλισα αποκαλύπτει σήμερα μετά από προσεκτική επιτόπια έρευνα πολλών μηνών, ότι ο ισχυρισμός της γέννησης του Μουσταφά Κεμάλ (Ατατούρκ) στη Θεσσαλονίκη είναι ένα μεγάλο και ωραίο ΠΑΡΑΜΥΘΙ, για να κοροϊδεύουν οι Τούρκοι τους εαυτούς τους, αλλά και πολλούς μουσουλμάνους από τη Θράκη. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να τονώσουν το εθνικό φρόνημα, έχει δοθεί «γραμμή», ώστε οποιοδήποτε τουριστικό γκρουπ «Τούρκων» της Ελληνικής Θράκης αποτελούμενο από πολιτιστικούς συλλόγους και κυρίως δημοτικά σχολεία, επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, να πηγαίνει συμβολικά πρώτα στο …σπίτι του Κεμάλ και μετά οπουδήποτε αλλού. Για τον τουρκικό εθνικισμό το ιστορικότερο αξιοθέατο της Θεσσαλονίκης είναι το …σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ!

ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ NASA;(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


ΚΟΜΗΤΗΣ ISON: ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; 'Η ΕΝΑ ΣΜΗΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ;


ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ.

japan-debtΓια να περιγράψει κανείς το χρέος της Ιαπωνίας που έχει φτάσει σε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, πρέπει να βάλει μία μονάδα μπροστά (1) και να αρχίσει να προσθέτει μηδενικά...1,000,000,000,000,000,000,000,000 Αλήθεια μετά το τρισεκατομμύριο πως στο καλό λέμε τον επόμενο γαλαξιακό αριθμό....
*Japan’s Debt Exceeds 1 Quadrillion Yen as Abe Mulls Tax Rise (Bloomberg)
Οπότε, κάνοντας μια σύγκριση με το υπέρογκο δικό μας χρέος, οι γιαπωνέζοι έχουν ήδη σβηστεί από το χάρτη, πρέπει να έχουν εφαρμόσει επάνω τους περίπου εκατό πυρηνικές οικονομικές βόμβες, ίσως μάλιστα να τους έχουν συλλάβει όλους σε στρατόπεδα και τους μαστιγώνουν...

25.08.2013 - Παγκόσμια συγκέντρωση κατά των χημικών αεροψεκασμών



Στις 25 Αυγούστου 2013, γίνεται τα τελευταία χρόνια ένα παγκόσμιο κάλεσμα πορείας κατά των χημικών αεροψεκασμών και της γεωμηχανικής. 

Έχει δημιουργηθεί μια σελίδα στο facebook, η Global March against Chemtrails and Geoengineering, από όπου δημιουργούνται events για κάθε πόλη που δηλώνει ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικές πόλεις σε όλο τον κόσμο που έχουν δηλώσει συμμετοχή για μία πορεία, συγκέντρωση ή δράση κατά των χημικών αεροψεκασμών.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην FEMA προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο στην περιοχή 3 - Γιατί; Αναστέλονται όλες οι στρατιωτικές άδειες.Τι θα συμβεί μετά την 1η Οκτώβρη;E-MAIL-ΒΙΝΤΕΟ


Επείγουσα Fema Περιφέρεια 3 Alert!
FEMA Region III: DC, DE, MD, Πενσυλβάνια, Βιρτζίνια, Δυτική Βιρτζίνια
Αποστολή: την Τρίτη 13 Αυγούστου, 2013 6:43 πμ
Θέμα: Εθνική ενημέρωση από τον Sheldon: Ο γερουσιαστής Sheldon R. Songstad, Ret. του South Dakota State
Πριν από λίγες νύχτες ο Donald Trump ήταν με τον Greta στο Fox News. Είπαν ότι κάτι μεγάλο επρόκειτο να συμβεί, πιθανότατα αρχής γενομένης την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ αυτή τη στιγμή.

Λύθηκε το μυστήριο. Είναι ωκεανογραφικό και κάνει θαλάσσιες έρευνες στη Θάσο!!!

Από το zcode-gr

Πιστεύω ότι ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και ο υπ. Άμυνας πρέπει να παραιτηθούν εντός της ημέρας, αφού ζητήσουν από τον Ελληνικό λαό δημόσια συγγνώμη. Δεν πάει άλλο.  Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και να μην ανοίγει ρουθούνι.
Όταν πρωτοδιάβασα σε κάποιο μεγάλης αναγνωσιμότητας ιστολόγιο, ότι το γνωστό ωκεανογραφικό πλοίο Lone Ranger που ευρισκόταν δίπλα στη Θάσο διεπιστώθη απο το ΓΕΕΘΑ ότι δεν είναι πλέον ωκεανογραφικό αλλά ότι έχει μετασκευαστεί σε υπερπολυτελείας σκάφος αναψυχής και ότι αυτό έγινε στο κόσμο πιστευτό, ανησύχησα για το επίπεδο εξυπνάδας των Ελλήνων πολιτών.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ..!!

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, η Σελήνη φαίνεται να έχει αλλάξει την τροχιά της γύρω από τη Γη, κατά 26 ολόκληρες μοίρες...

Μπορεί να ακούγεται λίγο, αλλά σκεφθείτε ότι μέχρι τις 22 Ιουλίου (και για δεκαετίες πριν) η πανσέληνος ήταν στις 0-7 μοίρες και μέσα σε ένα μήνα άλλαξε κατά 26 ολόκληρες μοίρες!!


Φαίνεται πως κάτι πολύ μεγάλο επηρεάζει την τροχιά της γύρω από τη Γη, αφού και η θέση της σε σχέση με την Αφροδίτη, στον καλοκαιρινό ουρανό, έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Bουνό από άμμο βγαίνει από τη θάλασσα

Κινούμενο... βουνό από άμμο απειλεί να καταπιεί την ακτογραμμή μιας σχετικά παρθένας περιοχής στη δυτική Γαλλία, περίπου 60 χιλιόμετρα μακριά από το Μπορντό.

Ονομάζεται “Great Dune of Pyla”, στην παρούσα φάση έχει μήκος μεγαλύτερο των 3 χιλιομέτρων, πλάτος άνω των 500 μέτρων και ύψος 100 μέτρων. Μετακινείται προς το εσωτερικό της ακτής με ρυθμό άνω των 5 μέτρων το χρόνο. Προς κάθε κατεύθυνση. Και αποτελείται από 60 εκατομμύρια κυβικά μέτρα άμμου!

Μόλις πέντε λεπτά χωρίς Google ήταν αρκετά για να προκληθεί παγκόσμιος πανικός στο Διαδίκτυο

Μόλις πέντε λεπτά χωρίς Google ήταν αρκετά για να προκληθείπαγκόσμιος πανικός, να πέσει η αναγνωσιμότητα στο Διαδίκτυο κατά 40% και η ίδια η εταιρεία να χάσει 545.000 δολάρια.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν έμειναν εκτός λειτουργίας την ίδια στιγμή τα Google.com, Gmail, Google Drive και YouTube για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.


Ο ακέφαλος διαστημάνθρωπος Τoυ Zacharia Sitchin

Ο Zacharia Sitchin είναι σήμερα ο πιο γνωστός ανά τον κόσμο εκπρόσωπος της λεγόμενης εξωγήινης αρχαιολογίας. Όντας ένας από τους πιο... έγκυρους «ανατολιστές» και γνώστης πολλών αρχαίων γλωσσών, κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει πανάρχαια σουμεριακά και ακκαδικά κείμενα και να συνθέσει μια νέα Προϊστορία που κλονίζει όλες τις κατεστημένες απόψεις για την καταγωγή του ανθρώπου και την αληθινή φύση των θεών.

Του Zacharia Sitchin


Ένας ανταποκριτής από την Τουρκία μου έγραψε για να με ενημερώσει ότι υπάρχει ένα παράξενο γλυπτό 3.000 ετών, που θυμίζει το μοντέλο ενός πυραύλου με κωνική κεφαλή, παρουσιάζοντας μου επιπλέον ένα σκίτσο του.