Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Η θάλασσα όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Απίστευτες φωτογραφίες από ελικόπτερο της Lisa Michele Burns

Στέφανος Νικήτας
Από το huffingtonpost   

 Η Αυστραλέζα Lisa Michele Burns τα τελευταία χρόνια ζει στη Προβηγκία, της Γαλλίας και ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη με σκοπό να βγάλει φωτογραφίες για το νέο της φωτογραφικό έργο "The World from The Water".
"Ξεκίνησα να εργάζομαι ως δημοσιογράφος που είχε εξειδικευτεί στα ταξίδια.Τώρα δημοσιεύω έναν οδηγό για φωτογράφους στο The Wandering Lens, το οποίο απαριθμεί τα καλύτερα μέρη σε όλον τον κόσμο για φωτογράφηση δίνοντας παράλληλα συμβουλές για την ταξιδιώτικη φωτογραφία" αναφέρει η Lisa στη HuffPost Greece.

Μαζική εξαφάνιση πλανητών στο ηλιακό μας σύστημα!

Μια νέα θεωρία αναφέρει ότι κάποτε στο ηλιακό μας σύστημα υπήρχαν δεκάδες βραχώδεις πλανήτες οι οποίοι εξοστρακίστηκαν από τους γίγαντες αερίου έξω από αυτό.

Τα σενάρια

Εχουν διατυπωθεί πολλές θεωρίες για την εξέλιξη του ηλιακού μας συστήματος. Οι περισσότερες από αυτές συγκλίνουν στο
ότι στην αρχική του μορφή το ηλιακό μας σύστημα ήταν εντελώς διαφορετικό από ότι σήμερα. Οι γίγαντες αερίου (Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας) ήταν πολύ πιο κοντά στο Ηλιο και υπήρχαν και υπήρχαν και κάποιοι ακόμη μικρότεροι πλανήτες. Η κάθε θεωρία προβάλει και διαφορετικό αριθμό πλανητών πέραν των τεσσάρων αέριων γιγάντων.

Τουσκ: Βάζει και το Κυπριακό στη διαπραγμάτευση με την Τουρκία

Βρυξέλλες: «Ο στόχος είναι σαφής: μια συμφωνία αποδεκτή από όλα τα 28 κράτη-μέλη, καθώς και από τους τούρκους εταίρους μας. Οι εργασίες προχωρούν, αλλά μένουν ακόμα πολλά να γίνουν» αναφέρει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, στην πρόσκληση που απέστειλε στους 28 ηγέτες για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής που έχει στο επίκεντρο την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Ο ίδιος αναφέρει πως ο κατάλογος των θεμάτων που πρέπει να επιλυθούν, πριν να γίνει εφικτή μια συμφωνία, είναι «μακρύς», ενώ ως προτεραιότητα θέτει «να διασφαλιστεί ότι οι αποφάσεις θα σέβονται τόσο το ευρωπαϊκό όσο και το διεθνές δίκαιο».

Στο Μαξίμου η Αντζελίνα Τζολί – Τι είπε στον Αλέξη Τσίπρα (Βίντεο-Φωτο)

Συνάντηση με την παγκοσμίου φήμης ηθοποιό και πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.
Η Αντζελίνα Τζολί έφθασε σήμερα στην Αθήνα και νωρίτερα επισκέφθηκε χώρους φιλοξενίας των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά και στο κέντρο φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων, στον Ελαιώνα..
AdTech Ad
«Βρίσκομαι εδώ ώστε να ενισχύσω τις προσπάθειες της Ύπατης Αρμοστείας και της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να επισπευσθεί η επείγουσα αντιμετώπιση της επιδεινούμενης ανθρωπιστικής κατάστασης» δήλωσε νωρίτερα.

Στα άκρα Μαξίμου - Καμμένος - Ενώ όλος ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται στο πλευρό του Μουζάλα για τα Σκόπια - «Μακεδονία»(Bίντεο)

Μαξίμου: Ο Μουζάλας δεν φεύγει από υπουργός Μετανάστευσης - Τελεσίγραφο Καμμένου: Αν μέχρι τις 9 το πρωί της Πέμπτης ο Μουζάλας δεν έχει παραιτηθεί θα φύγω εγώ - Ο υπουργός Άμυνας ακύρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ και οι συνεργάτες του μαζεύουν τα πράγματά τους από το Πεντάγωνο
Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κόντρα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με το Μέγαρο Μαξίμου για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα ο οποίος σε ένα γλωσσικό ολίσθημα αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».