Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Ο Αρκάς με ένα σκίτσο για την Ανάσταση και 10 λέξεις, στέλνει το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα

Ο Αρκάς συνεχίζει τα ευφάνταστα σκίτσα του όχι μόνο για να καυτηριάσει την κατάσταση αλλά και να στηρίξει την προσπάθεια «Μένουμε Σπίτι».

Σήμερα το πρωί, ο Αρκάς, πόσταρε στη σελίδα του στο Facebook σκίτσο με το οποίο εμμέσως υπενθυμίζει σε όλους ότι φέτος το Πάσχα «μένουμε σπίτι» και δεν πηγαίνουμε σε συγγενείς και φίλους, όπως τόνισε την Μεγάλη Τετάρτη για άλλη μια φορά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Το εν λόγω σκίτσο του Αρκά έρχεται σε συνέχεια των προηγουμένων με τα οποία καυτηρίαζε τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό, με αυτό που λέει «Μας τα είχαν πει αλλιώς» για την Ελλάδα να προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Χαρδαλιάς: Διπλασιάζονται τα πρόστιμα από Μ. Σάββατο μέχρι Δευτέρα του Πάσχα - Νέα μέτρα

Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό επαναλαμβάνουν συνεχώς οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης, ώστε να τονίσουν την αναγκαιότητα να μείνουν όλοι οι πολίτες στα σπίτια τους
Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό επαναλαμβάνουν συνεχώς οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης, ώστε να τονίσουν την αναγκαιότητα να μείνουν όλοι οι πολίτες στα σπίτια τους ειδικά το τριήμερο από την Μεγάλη Παρασκευή έως και την Κυριακή του Πάσχα και να τηρηθούν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας που εφαρμόζονται τόσες εβδομάδες, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Κορονοϊός: 9+1 μύθοι και οι αλήθειες – Από τις θεραπείες με αλκοόλ και σκόρδο μέχρι και το… καλοκαίρι - Πολλά γράφονται, λέγονται και ακούγονται αυτό το διάστημα

Κάθε φορά που η ανθρωπότητα βιώνει κάτι πρωτόγνωρο, ή αρκετά μεγάλο για να το αντιμετωπίσει άμεσα, κυκλοφορούν διάφορα πράγματα, αλήθειες και ψέματα, τα οποία αφορούν αυτό το γεγονός.
Σε ένα τέτοιο συμβάν όπως ο κορονοϊός, για το οποίο ακόμη και οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν πλήρως τα δεδομένα και τις παραμέτρους, σίγουρα δεν μπορεί κανείς να είναι ποτέ 100% σίγουρος για όσα λέγονται, ακούγονται και γράφονται.
Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας για τον κορονοϊό υπάρχουν αναρτημένες οι απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις που «βασανίζουν» τους πολίτες αυτήν την περίοδο.

Δημοσιογράφος το 2014 μιλούσε για σχέδιο πανδημίας και παγκόσμιας καραντίνας(Βίντεο)


Ο δημοσιογράφος Harry Vox σε μια ομιλία του το 2014 έκανε για πρώτη φορά λόγο για το σχέδιο της δημιουργίας μιας πανδημίας η οποία θα οδηγούσε σε μια παγκόσμια καραντίνα.