Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Ιστορία: Όταν οι Γάλλοι σκότωναν Έλληνες για να αρπάξουν την Αφροδίτη της Μήλου! Πάνω από 200 Έλληνες έπεσαν νεκροί για να υπερασπιστούν το άγαλμα…

Πολλοί από εμάς έχουμε… επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, και έχουμε θαυμάσει τον τεράστιο καλλιτεχνικό πλούτο που φυλάσσεται σ΄αυτό το Μουσείο.

Ο επισκέπτης μένει έκθαμβος και άφωνος μπροστά σε έργα τέχνης που έχουν δημιουργήσει μεγάλοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, όπου η αρμονία, το αισθητικό κάλλος, και η τεχνική αρτιότητα αποτυπώνονται στο καμβά, στο μπρούντζο και στο μάρμαρο.

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα τέχνης, που η διεύθυνση του Μουσείου προβάλλει με ιδιαίτερο καμάρι, είναι το μαρμάρινο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, ένα έργο που δεν έχει με ακρίβεια προσδιοριστεί από ποιον καλλιτέχνης έχει φιλοτεχνηθεί.

Κύπρος:Ανάληψη ευθύνης από Βρετανία ζητούν οι πρόσφυγες των βάσεων - Εφόσον βρέθηκαν σε έδαφος που τελεί υπό Βρετανική κυριαρχία

Λονδίνο: Δικαστική επανεξέταση του τρόπου χειρισμού από τις βρετανικές αρχές των υποθέσεων των 114 προσφύγων που έφτασαν στο έδαφος της βάσης Ακρωτηρίου στα τέλη Οκτωβρίου και έκτοτε έχουν μεταφερθεί σε εγκαταστάσεις στη Δεκέλεια, προτίθεται να επιδιώξει δικηγόρος που ενεργεί για λογαριασμό ορισμένων εξ αυτών.

Μιλώντας στην εφημερίδα Observer, η Τέσσα Γκρέγκορι που εργάζεται για βρετανικό νομικό οίκο, δηλώνει ότι υπάρχει «ξεκάθαρη παραβίαση» των υποχρεώσεων που έχει το βρετανικό κράτος έναντι αυτών των ανθρώπων.

Διαλύεται η Σένγκεν: Έξι χώρες από τις 26 επανέφεραν τους ελέγχους στα σύνορά τους

Προσφυγικό... Σχεδόν ενάμισι εκατ. άνθρωποι από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, έχουν ζητήσει άσυλο τα τελευταία δύο χρόνια σε ευρωπαϊκά κράτη, προκαλώντας μεταναστευτικά κύματα, τα οποία η Ευρώπη αποδείχθηκε πως δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει. Τρομοκρατία... Το χτύπημα της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι και οι φόβοι για ανάλογες ενέργειες από τους εξτρεμιστές ισλαμιστές, έχουν προκαλέσει τη λήψη σειράς μέτρων τόσο από τη Γαλλία, όσο και από άλλα κράτη. Η Ενωμένη Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα. Θα καταφέρει να διατηρήσει το κεκτημένο της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών μεταξύ των κρατών της;

Ο πρώην "οικονομικός" δολοφόνος Τζον Πέρκινς αποκαλύπτει: "Έτσι αρπάξανε τον ορυκτό πλούτο Ελλάδας-Κύπρου οι δανειστές" - ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Από το pronews
 
Πως Ελλάδα και Κύπρος "αλυσοδέθηκαν" στα μνημόνια με αντίτιμο τον ορυκτό τους πλούτο αποκαλύπτει στον κυπριακό Τύπο ο Τζον Πέρκινς ο άνθρωπος που κάποτε δούλευε σαν "οικονομικός δολοφόνος" λαών και κρατών.

Ο Τζον Πέρκινς δεν δίστασε να μιλήσει ακόμα και για "θανάτους και αντροπές προέδρων και πολιτικών ηγετών" (i' ve seen presidents die έλεγε ο μυστηριώδης άνδρας με το τσιγάρο το στόμα στην διάσημη σειρά X-Files που είχε ως αντικείμενο θεωρίες συνωμοσίας, που τελικά αποδεικνύονται ότι έχουν μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα)

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: Μελέτησαν τις εκλείψεις και βρήκαν πότε σκότωσε ο Οδυσσέας τους Μνηστήρες!

Έλληνες επιστήμονες μελέτησαν τα φυσικά φαινόμενα που περιγράφονται στα Έπη του Ομήρου και τα συνέκριναν με αστρονομικά φαινόμενα, προκειμένου να εξακριβωθεί η ιστορική αλήθεια της αφήγησης.

Πραγματοποιήθηκε μια νέα απόπειρα χρονολόγησης των Ομηρικών Επών, που είναι η ακριβέστερη μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα αναφέρει το kathimerini.gr. «Πιστεύουμε ότι ο μύθος εξυφαίνεται γύρω από πραγματικά γεγονότα», λέει ευθέως η κ. Παναγιώτα Πρέκα-Παπαδήμα, καθηγήτρια Αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η ίδια μαζί με διεπιστημονική ομάδα, η οποία και έκανε σχετικές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, πιστεύουν ότι μερικά από τα γεγονότα που περιγράφονται συνέβησαν στ’ αλήθεια και αποδεικνύουν ότι τα φυσικά φαινόμενα που αναφέρονται συμπίπτουν με τον χρόνο της αφήγησής τους.

Χίλαρι: Θα πω την αλήθεια για τους εξωγήινους αν εκλεγώ Πρόεδρος των ΗΠΑ - Μίλησε και για τα UFO στο πλαίσιο της εκστρατείας της

«Ίσως έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας», πρόσθεσε η 68χρονη υποψήφια των Δημοκρατικών
Την υπόσχεση ότι θα φτάσει μέχρι τέλους στο θέμα των εξωγηίνων και θα αποκαλύψει την αλήθεια στους πολίτες έδωσε η Χίλαρι Κλίντον η οποία δίνει αγώνα για να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προχώρησε σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και δεν δίστασε να σχολιάσει, πως ίσως εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας!

Αρχίσαμε τώρα στη Θράκη Μουσουλμάνος δήμαρχος διαμαρτύρεται για τον Άγιο Βασίλη στα σχολεία

Ο Τζεμήλ Κάπζα λέει ότι σέβεται τις γιορτές των χριστιανών, αλλά υποστηρίζει ότι η θρησκεία τους απαγορεύει τη παρουσία και την επαφή τους με τον Άγιο Βασίλη - «Θίγεται η θρησκευτική μας ελευθερία»
Μουσουλμάνος δήμαρχος διαμαρτύρεται γιατί σε νηπιαγωγεία του Δήμου Μύκης έγιναν εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με Άγιους Βασίληδες!

Ο Τζεμήλ Κάπζα έστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας με το οποίο υποστηρίζει ότι ο δήμος Μύκης αποτελείται από πολίτες αμιγώς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και οι επίσημες θρησκευτικές γιορτές είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Ο Μέγας Βασίλειος ήταν δεσπότης της Καισαρείας και ζούσε αρμονικά με τους συνανθρώπους του, με αγάπη, κατανόηση και αλληλοβοήθεια.

Κάποια μέρα όμως, ένας αχόρταγος στρατηγός - τύραννος της περιοχής, ζήτησε να του δοθούν όλοι οι θησαυροί της πόλης της Καισαρείας, αλλιώς θα πολιορκούσε την πόλη για να την κατακτήσει και να την λεηλατήσει.

Ο Μέγας Βασίλειος ολόκληρη τη νύχτα προσευχόταν να σώσει ο Θεός την πόλη. Ξημέρωσε η νέα μέρα και ο στρατηγός αποφασισμένος με το στρατό του περικύκλωσε αμέσως την Καισαρεία.
Μπήκε με την ακολουθία του και ζήτησε να δει το Δεσπότη, ο οποίος βρισκόταν στο ναό και προσευχόταν.

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά

Αγαπητοί μου φίλοι Έλληνες, γιορτάσαμε και φέτος ταΧριστούγεννα σαν καλοί Χριστιανοί και θα γιορτάσουμε και τηνΠρωτοχρονιά, παρόλα τα ύπουλα χτυπήματα που δέχεται άδικα η χώρα μας. Σας παρακαλώ να μην αδιαφορείτε για την τραγική θέση της πατρίδας μας, γιατί μας χρειάζεται όλους. Πρέπει να προετοιμαστούμε, για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, όταν πάρουμε το μήνυμα για την πολυπόθητη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της και την δική μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Πρέπει ο καθένας από μας τους γνήσιους και σκεφτόμενους Έλληνες με τις μικρές του δυνάμεις να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. Να σταματήσει να είναι παθητικός δέκτης στις παρανομίες της προδοτικής κυβέρνησης και να μην δέχεται σαν αναγκαστικούς τους φορομπηχτικούς κι αντισυνταγματικούς φόρους, που αποβλέπουν στην εξαθλίωσή μας και στην σχεδιασμένη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας. Δεν έχουμε άλλο χρόνο για αδιαφορία, γιατί με το νέο χρόνο μας περιμένουν μεγάλες συμφορές.

«Δώστε το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες για τη βοήθεια στους πρόσφυγες» Δείτε πού μπορείτε να ψηφίσετε

Καμπάνια για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Ελληνες, που άνοιξαν την αγκαλιά τους και υποδέχτηκαν χιλιάδες πρόσφυγες, ξεκίνησαν ακτιβιστές στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας υπογραφές.

«Δώστε την ψήφο σας για να λάβουν οι Ελληνες νησιώτες το Νόμπελ Ειρήνης για τη βοήθειά τους στους πρόσφυγες», αναφέρει ο τίτλος της καμπάνιας ενώ στο συνοδευτικό κείμενο όπου εξηγείται γιατί η ψήφος είναι σημαντική αναφέρεται: «Oι κάτοικοι των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο (και πολλοί άλλοι που φθάνουν εκεί από όλο τον κόσμο, μέλη ΜΚΟ και Ελληνες της διασποράς) κάνουν κάθε τι δυνατό