Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA: Ένα μοναδικό φαινόμενο! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ταυτότητα των Ελλήνων!

Πέρασαν 46.000- 59.000 χρόνια από τότε που ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο, ωστόσο, χάρη στις αναλύσεις του DNA, έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την ταυτότητα των Ελλήνων.
Εντυπωσιακά στοιχεία αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα οι γενετικές έρευνες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σε άλλα ευρωπαϊκά ιδρύματα, συμπληρώνοντας το παζλ για την καταγωγή των Ελλήνων. Τα πιο σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία για τη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας παραθέτει στο βιβλίο του «Η γενετική ιστορία της Ελλάδας – Το DNA των Ελλήνων» ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη έρευνα.

Ποιοι ήταν οι τρεις Μάγοι; Από που ήρθαν; Πως γνώριζαν; Μια πολύ ενδιαφερουσα ανάλυση - ΕΙΘΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο του κειμένου, στις γραμμές του θα ασχοληθούμε με τους τρεις Μάγους που η παράδοση θέλει να οδηγήθηκαν, στο σημείο που γεννήθηκε ο Χριστός, από το «Άστρο της Βηθλεέμ» και να παρέδωσαν στον νεογέννητο Ιησού τα «Τίμια δώρα».
 
Ας δούμε καταρχήν την ιστορία των Μάγων όπως την μάθαμε στα παιδικά μας χρόνια.
 
Η ιστορία αυτή ξεκινά πολλά χρόνια πριν την γέννηση του Χριστού. Τότε ένας Πέρσης προφήτης, ο Βαλαάμ, είπε ότι: «Θα ανατείλει άστρο από τον Ιακώβ και θα παρουσιαστεί άνθρωπος από τον Ισραήλ, που θα συντρίψει τους εχθρούς Μωαβίτες».

Λάμψη στον χθεσινό ουρανό του Λονδίνου έκανε μικρούς και μεγάλους να πιστέψουν στον Άγιο Βασίλη (Εικόνες)

Μια λάμψη πάνω από τον ουρανό του Λονδίνου έκανε μικρούς και μεγάλους χθες βράδυ να πιστέψουν στον Αγιο Βασίλη.
 
Από χθες μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθούν την πορεία του Αγιου Βασίλη στον κόσμο μέσω της NORAD και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Ετσι, πολλοί Λονδρέζοι βλέποντας αυτή τη λάμψη (σαν φωτεινή ράβδο) στον ουρανό πίστεψαν ότι ο Αγιος Βασίλης περνά από τα μέρη τους.
 

Πρόκληση Α.Νταβούτογλου από τις Καστανιές του Έβρου: "Είμαι στην Ελλάδα ή στην Τουρκία";- ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ!

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου έδειξε για άλλη μια φορά για ποιο πιστεύει ότι είναι το καθεστώς της Θράκης δηλώνοντας «Είμαι στην Ελλάδα ή στην Τουρκία;» βγάζοντας το συμπέρασμα ότι είναι στη μέση.
Με τη δήλωσή του αυτή αμφισβητεί ευθέως ότι η Θράκη είναι ελληνική και κηρύσσει μπροστά στα "μούτρα" μας ότι την θεωρεί αυτόνομη.
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου πραγματοποίησε χθες ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος βρισκόταν νωρίτερα στην Ανδριανούπολη στην ανατολική Θράκη.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΧΕΣ" Α.ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ "Χριστουγεννιάτικη" πτήση τουρκικού κατασκοπευτικού CN 235 στο Αιγαίο - Οι Τούρκοι δεν υπολογίζουν τίποτα

Προφανώς ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου λέγοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει αν βρίσκεται "Ελλάδα ή Τουρκία" εννοούσε ότι έιμαστε ένα πια, και έτσι δικαιολογείται να παραβιάζουν τον ΕΕΧ τουρκικά μαχητικά και κατασκοπευτικά αεροσκάφη, την ίδια στιγμή που τουρκικές κορβέτες-φρεγάτες σουλατσάρουν στο Αιγαίο.
Η εξήγηση είναι απλή θεωρούν την χώρα μας επαρχία του τουρκικού κράτους οπότε ελεύθερα μπαίνουν και βγαίνουν, αφού για αυτούς είμαστε μέρος της τουρκικής επικράτειας.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ...

«ΠΝΙΓΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ Η ΑΘΗΝΑ

Παραμονή Χριστουγέννων χθες και χιλιάδες ήταν οι Αθηναίοι που άναψαν τζάκια και σόμπες για να ζεσταθούν.
Αποτέλεσμα ήταν η αιθαλομίχλη να κάνει την επανεμφάνισή της, η πόλη να «πνιγεί» και η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.
Οι καιρικές συνθήκες ευνοούσαν τη συσσώρευση ατμοσφαιρικών ρύπων και για το λόγο αυτό οι αρμόδιες αρχές προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από τα αστικά κέντρα την επανεμφάνιση της αιθαλομίχλης.

Πάφος: Έκανε φτερά χειρόγραφο του Κωστή Παλαμά - Φυλασσόταν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, αφού είχε δωρηθεί το 1951


Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου 
Από το philenews

 Πάφος: Aυθεντικό χειρόγραφο του μεγάλου ποιητή Κωστή Παλαμά με το ποίημα «Κύπρος», το οποίο είχε δωρηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάφου το 1951, έχει χαθεί. Η εξαφάνιση του σπάνιου εγγράφου διαπιστώθηκε πρόσφατα μετά από έρευνα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου και πρώην πρέσβη της Δημοκρατίας στην Αθήνα, Γιώργου Γεωργή, ο οποίος ενημέρωσε πρόσφατα με επιστολή του τον Δήμο Πάφου.

«Η μούμια με τα τατουάζ» -Η 2.500 ετών Ρωσίδα πριγκίπισσα που βρέθηκε πριν 21 χρόνια στους πάγους και η «κατάρα» της που… προκαλεί Σεισμούς και ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ!! (Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ)

Οι δοξασίες και οι προλήψεις καλά κρατούν στη Σιβηρία, όπου γέροντες του Κιν Αλτάι ζητούν να επιστραφεί στον τόπο όπου βρέθηκε πριν από 21 χρόνια μια μούμια 2.500 ετών που ανήκε σε κάποια νεαρή πριγκίπισσα, καθώς θεωρούν ότι το γεγονός ότι την μετακίνησαν ευθύνεται για τις πλημμύρες και τους σεισμούς που έχουν πλήξει την περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Η «πριγκίπισσα των πάγων» ή «μούμια με τα τατουάζ», όπως είναι γνωστή, είχε βρεθεί πριν από 21 χρόνια ανάμεσα σε πάγους, σε ένα υψηλό οροπέδιο στην καρδιά της νοτιοδυτικής Σιβηρίας.