Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Διάλεξη Ν. Λυγερού:"Από την πολεμική τέχνη στη στρατηγική τέχνη"(Βίντεο)


Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα:
 "Από την πολεμική τέχνη στη στρατηγική τέχνη"

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Ελαιόλαδο, Ζεόλιθος, Ελληνισμός"(Βίντεο)


Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα: 
"Ελαιόλαδο, Ζεόλιθος, Ελληνισμός".
 12/06/2014

Απίστευτη ιστορία επιβίωσης: Σκύλος ναυαγός επέζησε για μέρες επιπλέοντας πάνω σε σανίδα (Εικόνες)

Μία απίστευτη ιστορία επιβίωσης, ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας με τη διάσωση ενός σκύλου ο οποίος επέζησε για μέρες πάνω σε ένα κομμάτι ξύλο που επέπλεε στη θάλασσα.
Ο τετράποδος ναυαγός ήταν αρκετά τυχερός ώστε να εντοπιστεί από τον Φιλιπ Λατού, κομάντο των ειδικών δυνάμεων Νέας Ζηλανδίας, ο οποίος περιπολούσε στον κόλπο του Σμοουκχαουζ, κοντά στο νησί Great Barrier.

Έρχεται τις επόμενες ημέρες καύσωνας με βροχές

Έρχεται τις επόμενες ημέρες καύσωνας με βροχές
Στους 37 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος την Τετάρτη και την Πέμπτη -Σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού
Προ των πυλών φαίνεται πως βρίσκεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού, καθώς αναμένεται να κάνει «ποδαρικό» τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας να αγγίζει ακόμα και τους 37 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες.
Αναλυτικά, τη Δευτέρα, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ.

Χάος ξανά στην Ουκρανία: Αυτονομιστές κατέρριψαν αεροσκάφος(Βίντεο)


Χάος ξανά στην Ουκρανία: Αυτονομιστές κατέρριψαν αεροσκάφος
Δεκάδες ουκρανοί στρατιώτες νεκροί -Η Ρωσία κάνει λόγο για παραβίαση των συνόρων της
Κλίμα πολέμου για άλλη μία ημέρα στην Ουκρανία, με φιλορώσους αυτονομιστές να καταρρίπτουν αεροσκάφος, οδηγώντας στο θάνατο δεκάδες ουκρανούς στρατιώτες.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στρατού Βλάντισλαβ Σελεζνόφ, 49 ουκρανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους όταν φιλορώσοι αυτονομιστές αντάρτες κατέρριψαν ένα μεταγωγικό αεροσκάφος πάνω από το αεροδρόμιο του Λουχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία.
Λίγο νωρίτερα το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι ένα ουκρανικό μεταγωγικό αεροσκάφος IL-76 καταρρίφθηκε από τους αυτονομιστές αντάρτες στο Λουχάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία.

Η Γερμανία μάς παρακολουθεί μέσω Διαδικτύου

Η Γερμανία μάς παρακολουθεί μέσω Διαδικτύου
Ρόλο «Μεγάλου Αδελφού» παίζει στην Ελλάδα και σε άλλες 195 χώρες η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Γερμανίας-Πώς γίνονται οι υποκλοπές και ποια ηλεκτρονικά δεδομένα έχουν μπει στο στόχαστρο
Σάλο αναμένεται να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις-φωτιά που θέλουν την Γερμανία να παίζει το ρόλο του «Μεγάλου Αδερφού» σε 176 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.
Μάλιστα, οι αποκαλύψεις έρχονται σε μία περίοδο μεγάλης αντίδρασης από πλευράς Γερμανίας, σχετικά με τα όσα είχε υποστηρίξει ο Έντουαρντ Σνόουντεν για τις παρακολουθήσεις των Αμερικανών. Ετσι, λοιπόν, η Γερμανία από «θύμα» υποκλοπών, όπως παρουσιαζόταν, αντιστρέφει τους ρόλους της και γίνεται η ίδια η χώρα που παρακολουθεί σχεδόν τους πάντες, η οποία «κρατά» από τον Απρίλιο του 2010.

Ζακ Αταλί: Το Game of Thrones είναι ο κόσμος που έρχεται

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το Game of Thrones γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία; Σύμφωνα με τον οικονομολόγο και πρώην σύμβουλο του Μιτεράν, Ζαν Αταλί, γιατί πολύ απλά περιγράφει τον κόσμο που έρχεται μετά το τέλος της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας και δεν είναι άλλος από έναν νέο θεαματικό Μεσαίωνα όπου καμία εξουσία δεν είναι σταθερή.
Ο Ζακ Αταλί σε άρθρο του, όπως δημοσιεύει η huffington post, αναφέρεται σε μία πληθώρα σειρών, οι οποίες όπως λέει είναι απολαυστικές αλλά ωθούν στην ταχύτερη δυτικοποίηση του πλανήτη. Οσον αφορά το Game of Thrones σημειώνει: «Και εμφανίστηκε το Game of Thrones, η πιο μεγάλη σειρά, αυτή που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της, η πιο καταπληκτική για όσα λέει για την εποχή μας. Μια παραγωγή του αμερικανικού καναλιού HBO, εμπνευσμένη από τα μυθιστορήματα του R.R. Martin, η οποία παίχτηκε ήδη σε τρεις σεζόν και η τέταρτη παίζεται τώρα, σε ένα κλίμα παγκόσμιας υστερίας που δεν έχει ξαναϋπάρξει.

Διαβάστε την "Επιστολή Ελληνίδας" που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ



Σχόλιο από ALEXANDER

Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο  

Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.

Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:...
"Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4,

Πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ.

Γράμμα από τη Βραζιλία


Από το sombrero.gr

Μπέλο Οριζοντε, Δευτέρα 17.06.2013

Αγαπητέ φίλε,

ναι μιλάω σε εσένα που ακους Βραζιλία και σκέφτεσαι παραλίες, τακουνάκια, ανάποδα ψαλίδια, υπερμεγέθεις κώλους και ατελείωτα πάρτι. Συγγνώμη που σου χαλάω το όνειρο, αλλά το πάρτι τελείωσε. Η μάλλον έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν σου το είπανε. Εδώ εξάγουμε, αλλά δεν πίνουμε καφέ, δεν χορεύουμε σάμπα εκτός των ορίων του Ρίο ντε Ζανέιρο ή μάλλον χορεύουμε σπάνια έτσι κι αλλιώς. Μέχρι και στην μπάλα εξάγουμε πλέον αμυντικά χαφ και στόπερ. Τα στερεότυπα μας τελείωσαν όπως και η υπομονή.

Αμερικάνος δημόσιος υπάλληλος παραδέχεται τη χρήση και δυνατότητες του «σούπερ όπλου» HAARP

http://www.allnewz.gr/uploads/1/1/0/9/11093193/4503767.png?715 Ενώ το HAARP και ο έλεγχος του καιρού έχει ονομαστεί ως θεωρία συνωμοσίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, κατά τη διάρκεια ακρόασης της Γερουσίας την Τετάρτη, ο David Walker, αναπληρωτής βοηθός γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, την τεχνολογία και την μηχανική , έριξε μια βόμβα απαντώντας σε ερώτημα που του τέθηκε από τη Lisa Murkowski σε σχέση με τη διάλυση της εγκατάστασης των 300 εκατομμυρίων δολ. - του High Frequency Active Auroral Research Program στην Gakona αυτό το καλοκαίρι.

Γουρούνι κερδίζει την ελευθερία του (Bίντεο)!!!

Μέχρι και τα ζώα αρχίζουν να επαναστατούν σταδιακά, ενώ οι νεοέλληνες απολαμβάνουν την φραπεδιά τους...

Δείτε το βίντεο