Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Θρίαμβος Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Open - Κέρδισε 3-1 σετ τον Φέντερερ (Βίντεο - Φωτο)

Ιστορική νίκη για τον Έλληνα τενίστα - Προκρίθηκε για πρώτη φορά στους «8» σε τουρνουά Grand Slam - Ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλός του
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε μια ακόμα «χρυσή» σελίδα στην καριέρα του, «πετώντας» έξω από τη συνέχεια του αυστραλιανού Open τον κάτοχο του τίτλου, και θρύλο του παγκοσμίου τένις, Ρότζερ Φέντερερ.
Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον θεατών και τηλεθεατών, επικράτησε -και μάλιστα με ανατροπή- του Φέντερερ με 6-7 (11-13), 7-6 (7-3), 7-5 και 7-6 (7-5)!

Εκτακτο:Εκτός ΚΙΝΑΛ ο Θεοχαρόπουλος – Εκτακτο συνέδριο προκηρύσσει η Φώφη

Μετά την απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΔΗΜΑΡ με 29 υπέρ της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, 22 υπέρ αποχής και 2 λευκά, η Φώφη Γεννηματά φαίνεται ότι έλαβε την απόφαση να διαγράψει τον Θανάση Θεοχαρόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα. Μάλιστα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, προκηρύσσει έκτακτο συνέδριο.


Εκτός Κινήματος Αλλαγής έθεσε η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά τον Θανάση Θεοχαρόπουλο. «Η στάση του κ. Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, εξ αντικειμένου υπηρετεί τον κ. Τσίπρα και τους σχεδιασμούς του και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με παλμό, ένταση και πολλά χημικά - Το newsbeast.gr καταγράφει ό,τι συμβαίνει στο Σύνταγμα(Βίντεο - Φωτό)

Από το newsbeast


Ολοκληρώνεται σταδιακά το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς παραμένουν στο Σύνταγμα διαδηλωτές αλλά όχι με τον όγκο που καταγράφηκε νωρίτερα, κι ενώ τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από τη Βουλή, έχουν πλέον τερματιστεί.
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ ξεκίνησαν εκκαθαριστική επιχείρηση στις τελευταίες μικροεστίες έντασης. Παράλληλα, οι συγκεντρωμένοι που περέμεναν ειρηνικά στο σημείο δεν ξεπερνούσαν τα 1.500 άτομα και συνεχώς μειώνονται.

Διάλεξη Ν. Λυγερού:"Η καινοτομία του Νίκολα Τέσλα"(Βίντεο)

Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα: 
"Η καινοτομία του Νίκολα Τέσλα". 
Ανοικτό Πανεπιστήμιο Δήμου Ηλιούπολης. 
Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, ώρα: 19.00 - 21.00

Διάλεξη Ν. Λυγερού:"Ο ρόλος των γονέων στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές των μαθητών/τριων"(Βίντεο)


Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα: 
"Ο ρόλος των γονέων στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές των μαθητών/τριων".
 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά.
 Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ν. Λυγερός - Οικογενειακές σχέσεις και ανθρώπινοι δεσμοί(Βίντεο)

 Οικογενειακές σχέσεις και ανθρώπινοι δεσμοί. 
 Μέρος ΙI - Ν. Λυγερός
Πολίτικο καφέ «Ένα», Λαγκαδάς,
 13/01/2019

Δείτε ζωντανά από την πλατεία Συντάγματος το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - Αθήνα - 20/01/2019


Από το Livemedia