Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Παγκόσμιος ξεσηκωμός υπέρ της Ελληνικής Γλώσσας(Βίντεο)

Ό,τι και να κάνουν μερικοί, ο Ελληνισμός έχει τόσο φως μέσα του, το οποίο δεν μπορεί να σβήσει ο σκοταδισμός της Εποχής.
Το κράτος, σαν δεύτερος Μεσαίωνας, επιθυμεί την μείωση και εν συνεχεία στην κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών, τα οποία δήθεν διανοούμενοι και όσοι τους εισακούν, ονομάζουν νεκρή γλώσσα.
Οι εκάστοτε επιτήδειοι πατούν στον «ξύλινο» τρόπο, με τον οποίο διδάσκονται τα Αρχαία Ελληνικά και ζητούν την πλήρη κατάργησή τους, αντί να σκεφτούν αλλαγή στον τρόπο διδασκαλίας.

Καυστικός ο Ρέντσι: Χαμένη ευκαιρία η Μπρατισλάβα - Κάναμε μόνο μια βαρκάδα - «Η ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ»

«Χαμένη ευκαιρία», χαρακτήρισε την σύνοδο της Μπρατισλάβα ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν υπάρχουν ρωγμές στις σχέσεις του με Μέρκελ - Ολάντ.
Με αναφορά στα αποτελέσματα και το περιεχόμενο της συνόδου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρρα υπογράμμισε:
«Εκφράσθηκα με σκληρό τρόπο, όταν στο κείμενο που παρουσιάσθηκε δεν βρήκα ούτε μια σειρά η οποία να αφορά την Αφρική και την μετανάστευση, αλλά ούτε την Ευρώπη και την κοινωνική ανάπτυξη. Για να δοθεί νέα ώθηση, πρέπει να αλλάξουμε την πορεία την οποία ακολουθεί η Ευρώπη, όχι να αλλάξουμε το μέγαρο στο οποίο διεξάγεται η σύνοδος.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ Αύριο η δίκη για τον φονικό εμπρησμό της Marfin

Για αύριο έχει προσδιοριστεί η έναρξη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της δίκης για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin στη Σταδίου που κόστισε την ζωή τριών υπαλλήλων και για την βομβιστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, επιθέσεις που είχαν γίνει κατά την διάρκεια συλλαλητηρίου για το πρώτο Μνημόνιο, τον Μάιο του 2010.
Στο εδώλιο του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου κάθονται ο Θεόδωρος Σίψας 34 ετών, που σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών είναι, μαζί με άλλους δύο άγνωστους, δράστης της επίθεσης με μολότοφ κατά του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου, και ο 34χρονος Παύλος Αντρέεβ, που φέρεται υπαίτιος για την επίθεση στον «Ιανό» μαζί με άλλους τρεις άγνωστους δράστες.

Σφοδρή διπλωματική σύγκρουση ΗΠΑ-Ρωσίας για Συρία - Ρωσία: «Στάση που πλησιάζει στην υποστήριξη των τζιχαντιστών»

Νέα Υόρκη: Η επιδρομή που χτύπησε «κατά λάθος» δυνάμεις του συριακού στρατού από μαχητικά του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ έχει πυροδοτήσει υψηλού επιπέδου διαμάχη στο διπλωματικό επίπεδο μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας, με τη δύσκολη συμφωνία για την εκεχειρία να μπαίνει σε κίνδυνο.

«Λυπάται» μεν η αμερικανική πλευρά για το πλήγμα αλλά αντεπιθέτεται στη Μόσχα κατηγορώντας την για δημιουργία εντυπώσεων, την ώρα που ο Ρώσος πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη βλέπει τη συμφωνία για τη Συρία να «βρίσκεται σε μπελάδες».

Τρόμος στη Νέα Υόρκη από εκρηκτικό μηχανισμό σε κάδο απορριμμάτων - Στους 29 οι τραυματίες - Ανάμεσά τους και ένα οκτάχρονο παιδί(Βίντεο)

Η υπόθεση δεν συνδέεται με τρομοκρατία υποστηρίζει ο δήμαρχος της πόλης - Ανησυχία για την καλωδιωμένη χύτρα ταχύτητας που εντοπίστηκε λίγα οικοδομικά τετράγωνα μακρύτερα - Πληροφορία και για τρίτο ύποπτο εύρημα - Με χύτρα ταχύτητας έγινε η επίθεση στη Βοστώνη το 2013 Εκρηκτικός μηχανισμός σε κάδο απορριμμάτων φαίνεται ότι ήταν αυτός που προκάλεσε τον τραυματισμό 29 ανθρώπων, ανάμεσά στους οποίους και ένα παιδί 8 ετών το βράδυ του Σαββάτου στην καρδιά του Μανχάταν.