Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πασαλάρης:"Και τι έγινε που έφαγε δυο σκαμπίλια η Λιάνα;"- Η Ρένα Δούρου το... ευχαριστήθηκε!

"Μεγάλη διάσταση δόθηκε στα χαστούκια του Ηλία Κασιδιάρη" ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει πως η Ρένα Δούρου το... ευχαριστήθηκε! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο prismanews.gr μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές, για τη Χρυση Αυγή για τη στάση των ΜΜΕ αλλά και το κίνημα των αγανακτισμένων που "ήλπιζε να καταλήξει σε Νέο Γουδί". 

Διαβάστε τη συνέντευξη:  

Ν.Λυγερός-μνημείο Γενοκτονίας των Ποντίων


Διάλεξη του Νίκου Λυγερού
στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τη Μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων
Άρνισσα Πέλλας
10 Ιουνίου 2012

Ν.Λυγερός "ΑΟΖ ενάντια στην κρίση"


Διάλεξη του Νίκου Λυγερού
με τίτλο: "ΑΟΖ ενάντια στην κρίση"
Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης
Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η αλήθεια για τράπεζες και χρέος από ένα 12χρονο κορίτσι

Η αλήθεια για τράπεζες και χρέος από ένα 12χρονο κορίτσι
Μια 12χρονη κοπέλα εξηγεί την αλήθεια για το χρέος και τις τράπεζες, αναφερόμενη στην περίπτωση του Καναδά.
Πολλοί Έλληνες χρήστες δημοσιεύουν και κοινοποιούν το βίντεο, με το σχόλιο ότι ''ακόμα και ένα 12χρονο κοριτσάκι γνωρίζει την αλήθεια''.
Η 12χρονη Βικτόρια Γραντ μιλά με απλά λόγια για καταστάσεις που βιώνουμε και εμείς στην Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο:

Κανέλλη σε Ντινόπουλο: Όταν έρθει η ώρα θα σφάξω και εσένα (Βίντεο)!

Η βία έχει διάφορες μορφές!
Πολλές φορές ένα νεύμα ή μία λέξη μπορεί να βάλουν… μπουρλότο σε μία συζήτηση!
Θυμάστε την χαρακτηριστική ατάκα της κας. Κανέλλη στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή...του Παπαδάκη...
«Εύκολα θα σφάξω και εσένα» είχε πει η Κανέλλη στον συνομιλητή της!
Δείτε το βίντεο…

ΑΓΡΙΟΣ καυγάς Τσαπανίδου – Βορίδη στον «αέρα»(Βίντεο)

Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου το πρωί της Δευτέρας με την ίδια και το Μάκη Βορίδη να έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση.
Καλεσμένοι στο στούντιο ήταν ο υποψήφιος της ΝΔ και η Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ.
Oι δυο υποψήφιοι βουλευτές ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση και η Πόπη Τσαπανίδου επενέβη!
"Είναι δυνατόν να οδηγείτε το λαό σε τέτοια παραφροσύνη;
Τι ακούμε πια!" είπε ο Μάκης Βορίδης στην Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε σε έντονο ύφος "κι εσείς δεν τους ελέγχετε!
Έχουμε μπει σε μια διαδικασία απαράδεκτης ανοχής μιας τρομαχτικής μπουρδολογίας".

Η Ελένη, το κινητό του Δελατόλα και ο... σεβασμός στην Ελληνική δικαιοσύνη!! (Βίντεο)

Από το megalimarmaga

Έλα ..."Ελένη... καλημέρα, σε παίρνω από τον Παπαδάκη από την εκπομπή έχουμε περιστατικό. Δηλαδή «Βγάλε ένα ενταλματάκι στον Κασιδιαρη»!!


Σε ποια μιλάς ρε Δελατόλα έτσι ξεδιάντροπα σε πανελλήνια ακρόαση; Στη γυναίκα σου, στην κόρη σου, στη φιλενάδα σου; Από που κι ως που έχεις το προσωπικό τηλέφωνο της κυρίας Ράικου; Πληροφοριοδότης της είσαι;

"Άναψε φωτιές" η αντιπυρική περίοδος



Το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Πλέον, έχουμε διανύσει το 1/3 του Ιουνίου, η αντιπυρική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά οι ελλείψεις και τα τεράστια προβλήματα δεν έχουν ακόμη επιλυθεί με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιδράσεις.

Η φετινή αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς. Τα κονδύλια- αρκετά μειωμένα, ελέω μνημονίου- δόθηκαν με 2 μήνες καθυστέρηση, οι διαγωνισμοί για την πρόσληψη εποχικών πυροσβεστών καθυστέρησαν, ενώ τα επίγεια και εναέρια μέσα φαίνεται να μην επαρκούν για να αντιμετωπιστούν όλα τα περιστατικά που ενδεχομένως να παρουσιαστούν.

Με σφαγή κινδυνεύουν στη Συρία 400.000 Ελληνορθόδοξοι από τους αντικαθεστωτικούς

Με άμεσο αφανισμό κινδυνεύουν στη Συρία οι χριστιανικές κοινότητες ορθοδόξων, καθολικών, κοπτών κλπ, που αριθμούν 2,25 εκατ. ανθρώπους σε περίπτωση που επικρατήσει το αντάρτικο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που υποστηρίζεται βέβαια από τους δυτικούς, κυρίως τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, αλλά και όλα τα αραβικά κράτη με φιλοδυτικά καθεστώτα. Ανάμεσά τους και ένας μεγάλος αριθμός Ελληνορθοδόξων που κυμαίνεται μεταξύ 300 και 400.000 πιστών.

Πατριάρχης Μόσχας από Αμμόχωστο: "Η Ρωσία θα βοηθήσει ενεργά την Κύπρο"...



Επίσκεψη με ιδιαίτερη σημασία στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσίων Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’. Ο Πατριάρχης διαβεβαίωσε πως "Η Ρωσία θα συνεχίσει να βοηθά ώστε το πρόβλημα των προσφύγων της Κύπρου να επιλυθεί και να επιστρέψουν στα σπίτια και στις περιουσίες τους", ενώ στο Παραλίμνι, στρατιωτικό απόσπασμα της Εθνικής Φρουράς απέδωσε τιμές αρχηγού κράτους και οι πάντες ζητούσαν από τη Ρωσία να επέμβει.επίσης δήλωσε ότι "Η Ρωσία είναι εδώ για την Κύπρο"...

Αρχαία ελληνικά σε δημοτικά σχολεία της Βρετανίας

Αρχαία ελληνικά σε δημοτικά σχολεία της Βρετανίας

Σχόλιο από ALEXANDER
 
Παντού μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά εκτός από την Ελλάδα!!!


Τα αρχαία ελληνικά περιλαμβάνονται στις ξένες γλώσσες, που θα διδάσκονται οι μαθητές στη Βρετανία από την ηλικία των επτά ετών, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα που έθεσε προς δημόσια διαβούλευση η βρετανική κυβέρνηση και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από το 2014

Η υποχρεωτική διδασκαλία των ξένων γλωσσών από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού είναι μία από τις επτά μεταρρυθμίσεις που εισηγείται η βρετανική κυβέρνηση.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του Ιφ. Αμυρά

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του Ιφ. Αμυρά
Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσαν οι εμπρηστικές δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ιφικράτη Αμυρά, οι οποίες απειλούν να τινάξουν στον αέρα την προεκλογική στρατηγική της Κουμουνδούρου.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, κ. Ελένη Ράικου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί εάν διαπράττονται τα αδικήματα της πρόσκλησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων, όπως ληστεία, ανθρωποκτονία, απαγωγή.
Την έρευνα ανέλαβε ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Δραγάτσης και πρώτος μάρτυρας αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Γιάννης Μιχελάκης.

Τη σύλληψη του Θ. Πάγκαλου ζητά ο Χάρρυ Κλυνν

Τη σύλληψη του Θεόδωρου Πάγκαλου ζητά, με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα, ο γνωστός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν.

Αναφερόμενος στην «τραγωδία» της πατρίδας του και κατακρίνοντας τη κυβέρνηση για σχέσεις πελατείας και διαφθοράς, ο Χάρρυ Κλυνν γράφει: «Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος δεν είναι πλέον βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, παραδέχτηκε (Βουλή, 21.09.2010) ότι αυτός και το κόμμα του παραβίασαν συνειδητά το Σύνταγμα των Ελλήνων, τους νόμους και την ηθική τάξη, με αποτέλεσμα να βλαφτεί κατάφωρα το Δημόσιο συμφέρον και να οδηγηθεί μοιραία η Πατρίδα μας στην τραγωδία που ζει σήμερα».

Μηνύσεις κατά πάντων από τον Η. Κασιδιάρη

Συνοδευόμενος από περίπου έξι άνδρες, ντυμένους με σκούρα ρούχα και κασκέτα, προσήλθε στην Εισαγγελία ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους, θα υποβάλει μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα για παράνομη κατακράτηση και σε βάρος του δημοσιογράφου -ήταν παρών στο στούντιο- Αντώνη Δελατόλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.

Φράγκος: "Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού"

"Εύχομαι να λειτουργήσει η Δημοκρατία και με αμεσότητα να παραδώσω στον αιρετό Υπουργό Άμυνας", δήλωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος από τα Μαράσια του νομού Έβρου.

Ο κ. Φράγκος, πρώην αρχηγός του ΓΕΣ, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς φίλους και συμμάχους. "Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού.

O Ρουμπινί ξανακτύπησε Το Euro 2012 θα γίνει ...Drachma 2012!

Ο Νουριέλ Ρουμπινί, νομπελίστας οικονομολόγος και προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έχει πολλές φορές αναφερθεί στο παρελθόν στη σκοπιμότητα μιας εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.,

Σήμερα, έδωσε μία άλλη διάσταση με ...χαριτωμένο τρόπο. Ο Ρουμπινί ανέβασε στο twitter μία ανάρτηση στην οποία έκανε ένα λογοπαίγνιο με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα, γράφοντας πως το Euro 2012 μπορεί να μετονομαστεί σε Drachma 2012.

"Δάση"... στην Αρκτική

Για πρώτη φορά επιστήμονες βρήκαν τεράστιους θύλακες φυτοπλαγκτού κάτω από τους πάγους του Αρκτικού Ωκεανού. Το εύρημά τους ανατρέπει την επικρατούσα θεωρία, ότι τέτοιες «οάσεις» δεν μπορούν να δημιουργηθούν κάτω από το θαλάσσιο πάγο, ο οποίος μπλοκάρει τις αχτίδες του ηλίου αποτρέποντας την ανάπτυξη βλάστησης. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ίδιοι το χαρακτηρίζουν τόσο «απρόσμενο σαν να βρίσκει κανείς ένα τροπικό δάσος στη μέση της ερήμου».

Ο γόρδιος δεσμός για την επόμενη μέρα

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης από το real.gr

Ελπίδες για σχηματισμό κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ γεννιούνται από τις προτάσεις που κατέθεσαν χθες Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, αν βεβαίως έρθει πρώτο το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, ενώ αν αναδειχθεί πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ οι εξελίξεις για κυβερνητική λύση καθίστανται πιο περίπλοκες.

Οι προτάσεις Ευ. Βενιζέλου και Φ. Κουβέλη, παρά τις διαφορές τους και τις σκοπιμότητες που προφανώς έχουν λόγω της προεκλογικής περιόδου, αποτελούν βάση συζήτησης για σχηματισμό κυβέρνησης την επόμενη ημέρα.

"Κρεμασμένος" ο Αγγλος στη Ζάκυνθο - Ανύπαρκτη η Πολιτεία

Ασχημο παιχνίδι επεφύλαξε η μοίρα σε έναν 32χρονο Άγγλο που είχε έρθει για διακοπές μαζί με την 7 μηνών έγκυο γυναίκα του, ο οποίος στην προσπάθειά του να πραγματοποιήσει πτήση πάνω από το Ναυάγιο, το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε κανονικά με αποτέλεσμα να σκαλώσει στην πλαγιά πάνω από την παραλία.
Ο άτυχος νεαρός ήταν επί δύο και πλέον ώρες κρεμασμένος αναζητώντας βοήθεια, χωρίς να μπορούν οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο να μπορούν να προσφέρουν την όποια βοήθεια.

Πρέβεζα: Τα ψάρια βγήκαν στη... στεριά! (Βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία της Πρέβεζας, όπου βγήκαν στην στεριά εκατοντάδες ζωντανά ψάρια! Οι θαμώνες και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων κοίταζαν έκπληκτοι τα ψάρια να «χτυπιούνται» στην στεριά, ψάχνοντας απεγνωσμένα τρόπο να ξαναμπούν στην θάλασσα.
Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έσπευσαν να τα βοηθήσουν να μπουν στο νερό πριν πεθάνουν, ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν να… τα πάρουν για μεζέ!

Ισχυρή άνοδο παρουσιάζει το κυπριακό Χρηματιστήριο

Λευκωσία: Ισχυρή άνοδο παρουσιάζει κατά την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με το Γενικό Δείκτη να ενισχύεται στις 13.32 κατά 5,06%, τυγχάνοντας διαπραγμάτευσης στις 126,57 μονάδες.

Την ίδια ώρα, ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 47,99 μονάδες, παρουσιάζοντας κέρδη σε ποσοστό 4,94%. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών ανερχόταν, την ίδια ώρα, στα επίπεδα των 325.398 ευρώ.

Αφορμή ανόδου για το Χρηματιστήριο της Αθήνας το ισπανικό "πακέτο"

Του Δημήτρη Ζάντζα από το capital.gr

Με το «βλέμμα» στις εξελίξεις στην Ισπανία, ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας αντιδρά ανοδικά τη Δευτέρα, ανακτώντας το επίπεδο των 500 μονάδων.

Σε ποσοστό έως και άνω του 8% ενισχύεται ο δείκτης των τραπεζών, ενώ σε θετικό έδαφος διαπραγματεύεται το σύνολο σχεδόν των τίτλων του FTSE20, με τα υψηλότερα ποσοστιαία κέρδη να εντοπίζονται στους τίτλους των Τιτάν, Alpha Bank, και Βιοχάλκο.

Αντίθετα, αμετάβλητη στα 1,43 ευρώ διαπραγματεύεται η μετοχή της ΔΕΗ, που βρέθηκε νωρίτερα να υποχωρεί σε ποσοστό έως και 2,80% στα 1,39 ευρώ.

Το κλίμα τόσο στις ευρωπαϊκές αγορές όσο και στο Χ.Α. διαμορφώνει σήμερα η ευρωπαϊκή απόφαση στήριξης των ισπανικών τραπεζών, ενώ αναμένεται ακόμη η ανακοίνωση των ειδικότερων όρων του προγράμματος.