Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Αντώνης Αντωνάκος:Η συγκλονιστική απάντηση του Θ. Κολοκοτρώνη στην ερώτηση γιατί φοράει περικεφαλαία(Βίντεο)

Η επανάσταση μας έχει σαν τελικό σκοπό να βγάλει από την ψυχή του Έλληνα τον δούλο ραγιά και να τον ξανακάνει άνθρωπο Έλληνα

Το μήνυμα της Ελληνικής επανάστασης του 1821 ήταν εθνικό.Καθαρά εθνικό,το έλεγαν και οι ίδιοι οι επαναστάτες και κακώς κάποιοι σήμερα έχουν διαστρεβλώσει τα νοήματα αυτά και παρουσιάζουν την επανάσταση ότι ήταν κάτι το διαφορετικό.

Ο αγώνας του ανεξάρτητου κράτους θα κρινόταν σε δυο επίπεδα.Το ένα είναι το στρατιωτικό και το άλλο το διπλωματικό.Τα πολεμικά γεγονότα της ελληνικής επανάστασης μαζί με τα διπλωματικά από

Το «χαρτί» των 12 ν.μ., η απάντηση στην τουρκική προβολή του casus belli και στην Αν. Μεσόγειο

Νίκος Μελέτης
Από το liberal 

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα κρατά στο χέρι το «όπλο» της επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. όπου και όποτε επιλέξει να το ασκήσει, ανατρέποντας τα τετελεσμένα που επιδιώκει να επιβάλει τη Τουρκία , έστειλε η Αθήνα την στιγμή που η Άγκυρα βρίσκει αφορμή ακόμη και τον χαιρετισμό του Έλληνα ΥΠΕΞ Ν. Δένδια σε... διαδικτυακή κοπή πίτας, για να τορπιλίσει το κλίμα.

Ο κ. Δένδιας από το βήμα της Βουλής κατά την διάρκεια της διαδικασίας ψήφισης του νόμου για

Ο Ανδρουλάκης «πετσόκοψε» τον Μπορέλ: Δεν σου είπε κανείς να γίνεις Πίος ο ΙΙ, αλλά ούτε και Πόντιος Πιλάτος(Βίντεο)

Να μπει τέλος στην αναβλητικότητα του Συμβουλίου για τις Ευρωτουρκικές σχέσεις και να περιγράφει εκτός του καρότου της θετικής ατζέντας και το μαστίγιο στα συμπεράσματα του επόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ζητά ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, στη συζήτηση για την κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Επισημαίνοντας επίσης την αποσταθεροποιητική δράση της Τουρκίας σε Ναγκόρνο Καραραμπάχ, Συρία και Λιβύη και βεβαίως τις συνεχείς παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων δύο κρατών – μελών, της Ελλάδας και Κύπρου, ο κ. Ανδρουλάκης ρώτησε τον Ύπατο Εκπρόσωπο κ. Τζοζέπ Μπορέλ γιατί «να συνεχίζονται οι πωλήσεις όπλων από Ευρωπαϊκά κράτη προς την Τουρκία, όταν ακόμα και οι Ηνωμένες Πολιτείες σταματούν;».