Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Πατρινό Καρναβάλι 2017:ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ του Πατρινού Καρναβαλιού, του Καρναβαλιού των Μικρών και την Τελετή Λήξης(Βίντεο)

Από το thebest


Το Πατρινό Καρναβάλι του 2017 πέρασε στην ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ξανά τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού και του Καρναβαλιού των Μικρών, όπως μεταδόθηκαν από το Ioniοn και το thebest.gr.

Παρουσιαστές των δύο μεγάλων παρελάσεων ήταν ο Τζίμης Πολίτης και η Κατερίνα Τσουκαλά.

Οι ανεμοστρόβιλοι στον Άρη όπως τους κατέγραψε το Curiosity! (Βίντεο)


Έστειλε ομολογουμένως εντυπωσιακά πλάνα.

Το μη επανδρωμένο όχημα, το οποίο η NASA έχει αποστείλει στον πλανήτη Άρη, με στόχο τη μελέτη του εδάφους αλλά και της ατμόσφαιρας κατέγραψε εντυπωσιακούς ανεμοστρόβιλους.

Πρόκειται για ανεμοστρόβιλους, οι οποίοι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, δημιουργούνται από την απότομη αύξηση της θερμοκρασίας του εδάφους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού(Βίντεο)



Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στο Ν. Χαζαρίδη. 
ALPHA Radio 88,6 Καβάλας, 
01/03/2017

Ν. Λυγερός:Στόχος επιτεύχθη - Αρχίζει ο ελληνικός ζεόλιθος(Βίντεο)


Στόχος επιτεύχθη - Αρχίζει ο ελληνικός ζεόλιθος 
28/02/2017 Ν. Λυγερός

Ο συριακός στρατός ανακατέλαβε την αρχαία Παλμύρα

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα κυβερνητικά στρατεύματα ανακατέλαβαν την αρχαία ακρόπολη και σχεδιάζουν να εισβάλουν στην πόλη της Παλμύρας
Adtech Ad
Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους ανακατέλαβαν σήμερα την Παλμύρα  από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
AdTech Ad
"Ο στρατός ανέλαβε τον έλεγχο της ακρόπολης Παλμύρα και της οροσειρά στα νοτιοδυτικά. Τώρα τα κυβερνητικά στρατεύματα είναι έτοιμα να εισβάλουν στην πόλη" ανέφεραν στρατιωτικές πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν στο πρακτορείο RIA Novosti.

Ένταση ΗΠΑ-Τουρκίας: Η Άγκυρα απαγορευει την χρήση της βάσης του Ιντσιρλίκ στην επιχείρηση ανακατάληψης της Ράκκα λόγω Κούρδων - Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ISIS ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ(ΒΙΝΤΕΟ)

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 Από το pronews
 
Η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει την χρήση της ΝΑΤΟϊκής βάσης του Ιντσιρλίκ από τα μαχητικά της αμερικανικής Αεροπορίας για την επιχείρηση ανακατάληψης της Ράκκα, εάν σε αυτήν συμμετάσχουν και οι Κούρδοι του YPG προκαλώντας νέο σκηνικό έντασης μεταξύ ΗΠΑ-Τουρκίας
Oι Κούρδοι της Συρίας έχοντας διακόψει την οδική επαφή της «πρωτεύουσας» του Ισλαμικού Χαλιφάτου Ράκκα με την Ντέιρ Εζόρ ετοιμάζονται για την τελική έφοδο στην πόλη προς ανακατάληψή της.

Ν.Αναστασιάδης: Δεν θα μπω στο παιγνίδι που θέλει η Τουρκία - Δηλώσεις για το Κυπριακό

Λευκωσία: «Δεν είμαι διατεθειμένος να μπω σε ένα παιγνίδι καλλιέργειας του κλίματος που θέλουν, για τους στόχους που επιδιώκουν», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης κληθείς να σχολιάσει επιθετικές δηλώσεις από πλευράς Τουρκίας που έχουν και ως στόχο τον ίδιον προσωπικά.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο του 8oυ Μεσογειακού Φόρουμ για το Πετρέλαιο και το Φυσικό Αέριο, στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος ερωτηθείς για τη χθεσινή του τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και κληθεί σαν πει κατά πόσο υπάρχει οποιαδήποτε πρωτοβουλία από το διεθνή παράγοντα για να αρθεί

ΕΦΚΑ: «Φιάσκο» με το… καλημέρα - Έπιασαν... πάτο τα έσοδα

Τις συνέπειες της φορομπηχτικής πολιτικής «εισπράττει» η κυβέρνηση καθώς τα έσοδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης καταποντίστηκαν.
Η εισπραξιμότητα των εισφορών από ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους παραμένει σε επίπεδα κάτω από 50%.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» για να είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, θα πρέπει να ξεπεράσουν το 75%.
Για το λόγο αυτό άλλωστε έχει δοθεί παράταση για την πληρωμή των εισφορών Ιανουαρίου μέχρι και τις 17 Μαρτίου.

«Κραυγή αγωνίας» από τον Γιούνκερ: Πού πάει η Ευρώπη; - Παρουσίαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Λευκή Βίβλος με πέντε προτάσεις για το μέλλον της ΕΕ στην μετά Brexit εποχή - Κριτική στην Τουρκία από τον πρόεδρο της Κομισιόν
Μια Λευκή Βίβλο για το μέλλον της Ευρώπης παρουσίασε σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιούνκερ. Η Λεύκη Βίβλος, αποτελεί μια απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση έπειτα από τα καταστροφικά προηγούμενα έτη, με κορυφαία γεγονότα την οικονομική κρίση, το μεταναστευτικό και φυσικά, τo Brexit.

Μέτρα 3,6 δισ. για αφορολόγητο-συντάξεις ζήτησε με το «καλημέρα» η Βελκουλέσκου - Ανοιχτά τα θέματα των αποκρατικοιήσεων και της ενέργειας

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις Τσακαλώτου - Χουλιαράκη - Αχτσιόγλου με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Χίλτον - Γράφεται το προσχέδιο τεχνικής συμφωνίας  Προσχέδιο τεχνικής συμφωνίας άρχισαν να γράφουν από χθες, πρώτη μέρα των διαπραγματεύσεων στην Αθήνα, τα επιτελεία των δανειστών. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και σχεδόν μιάμιση ώρα μετά την αναχώρηση των υπουργών και των επικεφαλής των θεσμών, τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών παρέμεναν στην αίθουσα συσκέψεων, γράφοντας πυρετωδώς το πρόπλασμα της συμφωνίας με τα νέα μέτρα που αξιώνουν οι δανειστές. Ακόμα και οι -συνήθως «ανθεκτικοί» σε πολύωρες συσκέψεις- ξένοι τεχνοκράτες, ξεφυσούσαν  αποκαμωμένοι και έψαχναν από πού θα φύγουν, καθώς φαίνεται πως θα συνεχίσουν για πολλές ώρες ή και ημέρες ακόμα να συντάσσουν τον κατάλογο των απαιτήσεών τους.