Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η νέα φάση του ζεόλιθου

Του Ν. Λυγερού

Η νέα φάση του ζεόλιθου προέρχεται από το στρατηγικό μείγμα των εφαρμογών και των αδειοδοτήσεων. Οι πρώτες δείχνουν πρακτικά στους παραγωγούς τι προσφέρει ο ζεόλιθος στην ποιότητα των προϊόντων και στην αύξηση της παραγωγής. Οι δεύτερες με την πρώτη αδειοδότηση αρχίζουν να προκαλούν το επενδυτικό ενδιαφέρον και αυξάνεται ο αριθμός των υποψηφίων για περιοχές κοιτασμάτων. Ο στρατηγικός συνδυασμός φέρνει τα πρώτα αποτελέσματα και έχουμε όλο και περισσότερα δεδομένα σε τεχνικό και επιστημονικό επίπεδο. Η Θράκη βρίσκεται στο κέντρο αυτού του συνδυασμού και αποδεικνύει ότι έχει πάρει το θέμα ζεστά, ακόμα και σε θεσμικό επίπεδο.

Ζεόλιθος, Άδειες και Υπηρεσίες

Του Ν. Λυγερου

Με την ανάδειξη του θέματος, ο ελληνικός ζεόλιθος κινητοποιεί επί του πρακτέου τις ελληνικές υπηρεσίες όχι μόνο λόγω της γραφειοκρατίας, αλλά επειδή μερικά στοιχεία που αφορούν το περιβάλλον και τον άνθρωπο είναι άκρως σημαντικά. Ο ελληνικός ζεόλιθος πρέπει να αποτελέσει ένα παράδειγμα σε αυτόν τον τομέα, γιατί έχουμε σιχαθεί στην πατρίδα μας απαράδεκτες άδειες που δίνονται με έναν παράξενο τρόπο και που δημιουργούν προβλήματα με μη αναστρέψιμες επιπτώσεις. Η Θράκη και η Μακεδονία δέχονται συνεχώς τέτοιες πιέσεις και θέλουμε ο ελληνικός ζεόλιθος να είναι πεντακάθαρος και σε διαδικαστικό επίπεδο.

Ν.Αναστασιάδης: Χωρίς τη Μόρφου δεν υπάρχει λύση του Κυπριακού

Λευκωσία: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να διαβεβαιώσει ότι δεν θα αποδεχθεί, ούτε και θα συμφωνήσει σε οποιαδήποτε λύση εάν δεν επιστραφεί η πόλη της Μόρφου, χωρίς τη Μόρφου δεν υπάρχει λύση του Κυπριακού, δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, παραλαμβάνοντας την Τετάρτη ψήφισμα από αντιπροσωπεία των Μορφιτών στον Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι από την ανάληψη της Προεδρίας, ο Νίκος Αναστασιάδης έχει θέσει δύο υπέρτατους στόχους, ο πρώτος είναι η επίλυση του Κυπριακού και ο δεύτερος η έξοδος από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.

Η... ΕΛΣΤΑΤ θα κρίνει τον αριθμό των δόσεων του ΕΝΦΙΑ

Η... ΕΛΣΤΑΤ κρίνει τον αριθμό των δόσεων ΕΝΦΙΑ - Πιθανή επέκταση μετά το Φεβρουάριο Την επέκταση των δόσεων του ενιαίου φόρου ακινήτων ακόμα και μετά το Φεβρουάριο εξετάζει η κυβέρνηση. Μπήκαν τόσοι φόροι στα κρατικά ταμεία που... περισσεύουν έσοδα. Αποκαλυπτικά τα στοιχεία του προϋπολογισμού στο επτάμηνο. 
 
Από τα χείλη της ΕΛΣΤΑΤ κρέμεται το υπουργείο Οικονομικών, αλλά κυρίως η κυβέρνηση, αναφορικά με τις ευκολίες πληρωμής που θέλει να κάνει στους φορολογούμενους για την εξόφληση του ΕΝΦΙΑ.

Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, ο φόρος θα αρχίσει να εξοφλείται με καταληκτική ημερομηνία για την πρώτη δόση στις 30 Σεπτεμβρίου. Είδηση αποτελεί το γεγονός ότι ήδη κάποιοι φορολογούμενοι είτε ξόφλησαν, είτε πλήρωσαν μία δόση και συνέδραμαν στα έσοδα του προϋπολογισμού με 58 εκατ. ευρώ.

Αιγιάλεια: Εμφανίστηκε ξιφίας στην Αλυκή - Έτρεχαν να βγουν απο τη θάλασσα οι λουόμενοι - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους και μόλις λίγα μέτρα από τη στεριά, ένας νεαρός ξιφίας έκανε την εμφάνισή του στην Αλυκή προχθές, προκαλώντας αναστάτωση σε όσους κολυμπούσαν και όχι μόνο.
Κάποιοι άργησαν να το αντιληφθούν και κολυμπούσαν αμέριμνοι, ενώ κάποιοι άλλοι είδαν ένα μικρό πτερύγιο να περιφέρεται κοντά τους, νομίζοντας αρχικά πως επρόκειτο για καρχαρία. ΄Εντρομοι άρχισαν να φωνάζουν και να βγαίνουν από το νερό, αλλά το ψάρι ήταν ένας μικρός ξιφίας, ο οποίος έδειχνε χαμένος και “έξω από τα νερά του”.

Νευρολόγος προειδοποιεί: 'Το αλουμίνιο των chemtrails προκαλεί εκρηκτική αύξηση της νόσου, στις Νευρο-εκφυλιστικές ασθένειες'!!

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από ιστορίες για τις «χημικές ουρές» της γεωμηχανικής για την καταπολέμηση της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» μέχρι πρόσφατα.

Είναι μεγάλα και σταθεροποιούνται σε ένα καλά καθορισμένο πρότυπο που τα μετατρέπουν αργά σε τεχνητά σύννεφα. Κύριο μέλημα είναι ότι
εκτόξευαν τόνους ενώσεων αργιλίου νανο-μεγέθους. Έχει αποδειχθεί στην επιστημονική και ιατρική βιβλιογραφία ότι τα νανοκλίμακα σωματίδια είναι απείρως πιο αντιδραστικά και παράγουν μια έντονη φλεγμονή σε έναν αριθμό ιστών.
Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι η επίδραση που έχουν αυτά τα νανοσωματίδια στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό, και σε μια αυξανόμενη λίστα των νευροεκφυλιστικών ασθενειών συμπεριλαμβανομένης της άνοιας του Alzheimer, της νόσου του Parkinson και η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), οι οποίες συσχετίζονται ισχυρώς της περιβαλλοντικής έκθεσης με το
αλουμίνιο.

Άρωμα τρομοκρατίας στη Λεμεσό! Χειροπέδες σε δύο Αφρικανούς ως υπόπτους τρομοκρατικών ενεργειών – Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή τους

- Οι συλληφθέντες κατάγονται από το Κονγκό και τη Σενεγάλη και είναι κάτοχοι ευρωπαϊκών διαβατηρίων
- Στο μικροσκόπιο των Αρχών ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χάρτες και σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι τους
- Οι κινήσεις του άγνωστου 30χρονου στο τζαμί του Αγίου Αντωνίου θορύβησαν τον Μουφτή
- Αναμένεται ενημέρωση από την Ιντερπόλ για την επικινδυνότητα των δύο υπόπτων Σε δύο συλλήψεις προσώπων αφρικανικής καταγωγής προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού καθώς θεωρούνται ύποπτοι για τρομοκρατικές ενέργειες.

Επιστρέφει στη ΝΔ ο Καρατζαφέρης; "Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία"(Βίντεο)

- Προηγήθηκε πρόσκληση στον Γιώργο Καρατζαφέρη από τον Μάκη Βορίδη
- Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ
- "Η διάκριση μνημόνιο - αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει", είπε ο υπουργός Υγείας, ανοίγοντας την πόρτα στον κ. Καρατζαφέρη
Παράθυρο επιστροφής του στη ΝΔ άφησε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Σύμφωνα με το Mega, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε "Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία".

Δίνουν τα κλειδιά των ακινήτων στο ΥΠΟΙΚ -Δεν μπορούν να πληρώσουν για κληρονομιά ή γονική παροχή (Παραδείγματα)

Στα όρια της τρέλας βρίσκονται χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, που καλούνται να πληρώσουν δυσθεώρητους φόρους ακινήτων, σε πλήρη αναντιστοιχία με τα εισοδήματα τους, βιώνοντας τον όρο «αυθαιρεσία» που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών στη Βουλή για να περιγράψει τις στρεβλώσεις του ΕΝΦΙΑ.
Έτσι, σε αντίθεση με τους ιδιοκτήτες των 4.000 οικισμών, οι οποίοι τουλάχιστον προσδοκούν στην επανεκκαθάριση του φόρου με χαμηλότερες αξίες γης, στο «κόκκινο» βρίσκονται εκείνοι που απέκτησαν ακίνητα από κληρονομιά ή γονική παροχή, σε ακριβές περιοχές, των οποίων το εισόδημα είναι όμως χαμηλό, οι ιδιοκτήτες αναξιοποίητων οικοπέδων σε αστικά κέντρα, όπου ο ΕΝΦΙΑ είναι δυσανάλογα υψηλός, όπως και οι ιδιοκτήτες ακινήτων (εισοδηματίες) σε υποβαθμισμένες περιοχές, με πολύ χαμηλή εμπορική αξία αλλά σταθερά υψηλή Τιμή ζώνης.

Vouli Travel Ο γύρος του κόσμου με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Τυχεροί εθνοπατέρες απ’ όλα τα κόμματα, που εκπροσωπούν τη χώρα σε ευρωπαϊκά και διεθνή φόρουμ,συχνά μετατρέπουν τις δράσεις της κοινοβουλευτικής διπλωματίας σε ευκαιρία για να γνωρίσουν δωρεάν νέους τόπους.«Αντίστροφη μέτρηση για την μεΤον γύρο του κόσμου με τα έξοδα πληρωμένα κάνουν δεκάδες Ελληνες βουλευτές, συνεχίζοντας την παράδοση της «κοινοβουλευτικής διπλωματίας», η οποία σε αρκετές περιπτώσεις περιορίζεται σε ταξίδι αναψυχής...