Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

GR80s: Η Ελλάδα του Ογδόντα όπως δεν την έχεις ξαναδεί



Η επίμαχη δεκαετία ξαναζωντανεύει μέσα από 4000 εκθέματα, σπάνιες φωτογραφίες και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό στην πρώτη μεγάλη συμμετοχική έκθεση που διοργανώνεται στη χώρα μας. Μήπως έχεις κι εσύ κάτι από '80;
Adtech Ad
Τι είναι αυτό που προκαλεί τόσο μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από οτιδήποτε αφορά στη δεκαετία του ’80; Χαίτες, βάτες και στρας, βιντεοκασέτες, «Δυναστεία» και «Ντάλας», ηλεκτρονικά παιχνίδια στο Atari και αυτοκόλλητα Panini, Ανδρέας Παπανδρέου και «μόνο ΠΑΣΟΚ», Μελίνα Μερκούρη και Rock in Athens, Γιώργος Κοσκωτάς και Λάγιος Ντέταρι.

Ν. Λυγερός - Απονομή τιμητικού βραβείου από το Παγκόσμιο Κογκρέσο Ουκρανών - Διάλεξη Ν.Λυγερού: "Τα δικαιώματα των Kalash"(Βίντεο)



Ν. Λυγερός - Απονομή τιμητικού βραβείου από το 
Παγκόσμιο Κογκρέσο Ουκρανών. 
Αθήνα, 12/9/16

Πράσινο φως για τα υδροπλάνα στο Ιόνιο - Αρχή από Κέρκυρα, Παξούς, Πάτρα - ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Την άμεση λειτουργία του δικτύου υδροπλάνων στο Ιόνιο επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο ιστορικό δημαρχείο της Κέρκυρας, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας.
«Η αρχή των υδατοδρομίων γίνεται από την Κέρκυρα, έχει ολοκληρωθεί η αδειοδότηση της Κέρκυρας, των Παξών και περιμένουμε την αδειοδότηση της Πάτρας, που είναι θέμα ημερών. Πρέπει να έχουμε ένα αριθμό υδατοδρομίων για να μπορεί να είναι βιώσιμη οποιαδήποτε δραστηριότητα, καθώς οποιοσδήποτε επενδυτής, για να έρθει να βάλει υδροπλάνα, για να λειτουργήσει, θα πρέπει να του εξασφαλίσουμε ένα αριθμό χώρων.

Ένατο μετάλλιο για την Ελλάδα, "ασημένιος" ο Κωνσταντινίδης!

Δεύτερο μετάλλιο για τον Σάκη Κωνσταντινίδη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αυτή την φορά πήρε το ασημένιο στην κορίνα F32 και ένατο συνολικά για την χώρα μας.
Η  συγκομιδή μεταλλίων για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συνεχίζεται και το... κοντέρ γράφει καθημερινά. Η χώρα μας έφτασε τα εννέα συνολικά και ο Σάκης Κωνσταντινίδης πανηγύρισε το δεύτερο σε αυτή την διοργάνωση.