Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Συμβουλές για έναν ηθικό βίο - ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΝΙΚΟΝ

"Στο έργο αυτό, παρατίθενται διάφορες πρακτικές διδαχές του Ισοκράτη προς κάποιον Δημόνικο για το πως θα πρέπει να είναι ένας ορθός και ηθικός τρόπος ζωής."

Κανένα να μη κάνεις φίλον πρότου εξετάσης πώς έχει συμπεριφερθή προς τους παλαιούς του φίλους· διότι πρέπει να προβλέπης ότι θα συμπεριφερθή και προς σε, όπως συμπεριεφέρθη προς εκείνους. Να γίνεσαι μεν βραδέως φίλος, αφού δε γίνης φίλος να μένης πιστός εις την φιλίαν.

Χημική επίθεση το τελευταίο διήμερο στην Πάτρα... αεροψεκασμοί χωρίς τέλος! (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν έχουν τέλος οι αεροψεκασμοί τις τελευταίες μέρες πάνω από τον Αχαϊκό ουρανό αλλά το τελευταίο διήμερο έχουν χτυπήσει κόκκινο!

Δεκάδες αεροσκάφη όλη μέρα κυριολεκτικά έκαναν επιδρομή! Ήταν τόσο προκλητικές οι εικόνες που
έκαναν εντύπωση και στους πλέον δύσπιστους!

Εμπλοκή του Συμβουλίου Ασφαλείας στο Κυπριακό

Λευκωσία: «Τα Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας αναμένεται να έχουν ενεργό εμπλοκή στη διαδικασία του Κυπριακού» παραδέχτηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, διευκρινίζοντας ότι «αυτό είναι κάτι που χαιρετίζουμε».

Ο ίδιος επιβεβαίωσε την επανέναρξη των συνομιλιών εντός Μαΐου, ενώ παράλληλα εξήγγειλε συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, μετά την συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη, με τον Ρώσο Πρόεδρο.

Εντοπίστηκαν περιοχές στη Γη που καθιστούν αδύνατη την επιβίωση οποιουδήποτε οργανισμού

Ερευνητική αποστολή του GEOMAR Helmholtz Centre for Ocean Research Kiel της Γερμανίας ανακάλυψαν «νεκρές ζώνες» στον Ατλαντικό Ωκεανό.
 
Μιλάμε για περιοχές στις οποίες η έλλειψη οξυγόνου ή τα χαμηλά επίπεδα του, καθιστούν αδύνατη την επιβίωση οποιουδήποτε οργανισμού.
 
Οι νέες έρευνες εντόπισαν περιοχές, έκτασης ακόμη και 160 χλμ στις οποίες τα νερά περιστρέφονται.

Βερολίνο: Δεν ξέρουμε τίποτα για συνολική συμφωνία - Βρυξέλλες: Ο χρόνος τελειώνει

Άγνοια για την εγκατάλειψη της ενδιάμεσης συμφωνίας και την αναζήτησης συμφωνίας-«πακέτου» δηλώνει η πλευρά Σόιμπλε - Κομισιόν: Τα χρονικά περιθώρια έχουν μειωθεί δραματικά
Αγνοια για το αν η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα δεν διαπραγματεύεται για το τέλος του τρέχοντος προγράμματος, αλλά για ένα νέο συνολικό πακέτο βοήθειας, όπως μεταδίδεται από την Αθήνα, δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Και τώρα ή ρευστότητα ή «ξαφνικός θάνατος» - Θα δώσει ο Ντράγκι «φιλί ζωής»;

«Συνολική συμφωνία» ο στόχος πλέον της κυβέρνησης - Στον ρόλο του κακού και το ΔΝΤ - Σπάνε «κόκκινες γραμμές», στο τραπέζι και το email Χαρδούβελη
Στις... καθυστερήσεις ή στον "ξαφνικό θάνατο" θα κριθούν πλέον οι διαπραγματεύσεις που ξεκινούν και πάλι σήμερα στο Brussels Group, μετά και την πολύωρη σύσκεψη που είχαν χθες βράδυ ο πρωθυπουργός και η Πολιτική Ομάδα Διαπραγμάτευσης, σε ανοικτή γραμμή πάντα και με την Ομάδα Χουλιαράκη που αναμένει νέες οδηγίες στις διαβουλεύσεις που ξεκινούν και πάλι από το πρωί σήμερα στις Βρυξέλλες.

Σοκ: Ο πατέρας τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια την 4χρονη Άννυ

Σοκ: Ο πατέρας τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια την 4χρονη Άννυ
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός της άτυχης 4χρονης δεν θα βρεθεί ποτέ, καθώς ο πα-τέρας την τεμάχισε, την έβρασε και την πέταξε στα σκουπίδια.