Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

«Σήκω Ευαγόρα να μας πεις Ελληνική Ιστορία»!


 Γράφει ο Ιωάννης Παρίσης

Σήμερα θυμόμαστε ξανά με εθνικό ρίγος και συγκίνηση και τιμούμε έναν ήρωα και ποιητή, τον 18χρονο Έλληνα Κύπριο μαθητή, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, που τα μεσάνυχτα της 13ης Μαρτίου 1957, ανέβηκε στο ικρίωμα τραγουδώντας την Ελλάδα και την Ένωση. Κι έμεινε Αθάνατος!

Άνευροι υπήκοοι: στίχοι στη μνήμη του Γρηγόρη Αυξεντίου


ΑΝΕΥΡΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ


Τις Κυριακές τα πρωινά, αλλόκοτα ξυπνάω

καμένη σάρκα οσμίζομαι

κι από τη ζέστη σκάω.


Ύπνος βαθύς ενοχικός κι Αυτός σαν εφιάλτης

μπροστά μου εμφανίζεται

ατρόμητος αντάρτης.

Ενεργητική Άμυνα: το δόγμα του αμερικανικού στρατού μετά το Βιετνάμ

Μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ ο αμερικανικός στρατός επιδίωξε με την Ενεργητική Άμυνα να αντιμετωπίσει τη σοβιετική υπεροπλία στην κεντρική Ευρώπη.

Θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί: μας ενδιαφέρει το αμερικανικό στρατιωτικό δόγμα; Η απάντηση είναι ναι, μας ενδιαφέρει γιατί με μια καθυστέρηση λίγων ή πολλών ετών το ακολουθούμε περισσότερο ή λιγότερο επιτυχημένα και γιατί οι κανονισμοί που χρησιμοποιούμε για την εκπαίδευση μας είναι κατά βάση αντίγραφα των δικών τους κανονισμών.
Για να μπορούμε όμως να έχουμε μία κριτική στάση απέναντι στις υπερατλαντικές ιδέες είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τη δυναμική της εξέλιξης τους και τους προβληματισμούς που τις διαμόρφωσαν. Γι΄ αυτό θα επιδιώξουμε σε μία σειρά άρθρων να παρουσιάσουμε την εξέλιξη του αμερικανικού στρατιωτικού δόγματος από το τέλος του Βιετνάμ μέχρι σήμερα.

Μπορεί να υπάρξει δίκαιη κατανομή του πλούτου στο Αιγαίο με την Τουρκία;

Ας μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία και δεν έχει αποδεχθεί την κυπριακή πρόταση για διάλογο για καθορισμό της μεταξύ τους ΑΟΖ

Οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της γείτονας για δίκαιο διαμοιρασμό του πλούτου στο Αιγαίο, αποτελούσε ανέκαθεν την αιχμή του δόρατος της τουρκικής επιθετικής εξωτερικής πολιτικής σε βάρος των κυριαρχικών ελληνικών δικαιωμάτων. Και δείχνουν, δυστυχώς, ότι η «διπλωματία των σεισμών» έφθασε πολύ γρήγορα στο τέλος της.

Ο «πολεμοχαρής Γκάντι», ο Σουλτάνος του Ισλάμ, ο «εραστής» της ΕΕ και ο απατημένος σύζυγος…

 Γιάννος Χαραλαμπίδης 

Οι όροι εντολής του διαμεσολαβητή της ΕΕ, τα προβλήματα και πώς η αναβαθμισμένη τελωνειακή ένωση συνδέεται με την άρση του εμπάργκο και συνιστά πρόκριμα για λύση

Το νέο πολιτικό σκηνικό στο τρίγωνο Αθήνα, Άγκυρα, Λευκωσία θα σχηματιστεί το επόμενο διάστημα, ώς τον Αύγουστο, μέσω των εκλογών σε Ελλάδα και Τουρκία. Ήδη, η Κύπρος έχει νέο Πρόεδρο, ο οποίος επιδιώκει να δημιουργήσει συνθήκες για επανέναρξη των συνομιλιών με πρώτες εξελίξεις τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Εξ ου και η επίσκεψη της αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως των Ην. Εθνών στο νησί και με τις εν συνεχεία επαφές, τις οποίες θα έχει το επόμενο διάστημα στις Βρυξέλλες, με απώτερο στόχο, εάν αυτό καταστεί δυνατό, τον διορισμό απεσταλμένου της ΕΕ στο Κυπριακό.

Μολδαβία: Εξαρθρώθηκε δίκτυο που συνδέεται με τη Ρωσία με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας

Η αστυνομία της Μολδαβίας ανακοίνωσε χθες την σύλληψη μελών δικτύου που θεωρείται ύποπτο ότι έχει οργανωθεί και κατευθύνεται από την Ρωσία με στόχο την αποσταθεροποίηση της Μολδαβίας, με την ευκαιρία νέας διαδήλωσης κατά της φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης της γειτονικής της Ουκρανίας χώρας.

Οι αρχές αυτής της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού λόγω της ακραίας που επικρατεί στις σχέσεις με την Μόσχα, η οποία επιδιώκει την εγκατάσταση βολικής προς το Κρεμλίνο κυβέρνησης στο Κισινάου, σύμφωνα με την Ουάσινγκτον.

Ελληνοτουρκικά: Ξέρει τι κάνει η Ουάσιγκτον ή μήπως ψευδαισθήσεις βασιλεύουν;

Την περασμένη εβδομάδα επισκεπτόμενος την Ουάσιγκτον είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω το σχετικά –με όσα υποθέτουμε– περιορισμένο ενδιαφέρον των ΗΠΑ για τα ελληνοτουρκικά. Η μεγάλη προτεραιότητα των Αμερικανών είναι η ανάσχεση της Κίνας και η ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία. Διέγνωσα επίσης έλλειμμα στρατηγικής για το πώς θα μπορούσε να εξομαλυνθεί συνολικά η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και μια απροθυμία εμπλοκής στη διευθέτηση των διαφορών που χωρίζουν τα κράτη της περιοχής.

TOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΙΛΗ
ΠΗΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ενδεχομένως αυτή να είναι περιστασιακή και να δούμε την Ουάσιγκτον να επανέρχεται μετά το πέρας

Λιμενικό Σώμα: Αποφασίστηκε η προμήθεια δύο παράκτιων περιπολικών σκαφών τύπου P355 – Δείτε αναλυτικά

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη που αναρτήθηκε σήμερα στην Διαύγεια, επιλέχθηκε η «Cantiere Navale Vittoria spa» ως η νικήτρια εταιρεία για τον διαγωνισμό που αφορά την προμήθεια δύο παράκτιων περιπολικών σκαφών τύπου P355, με δικαίωμα προαίρεσης (option) αγοράς δύο ακόμα σκαφών, για το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, «η αποδοχή της οικονομικής

Θέσεις του ΣΕΚΠΥ για βιομηχανικές επιστροφές και έργα από τα εξοπλιστικά προγράμματα

Από Σάββας Δ. Βλάσσης

Με σημερινό δελτίο Τύπου, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολεμικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) “υπενθυμίζει” δημοσίως και με αποδέκτη την κυβέρνηση και όλο το πολιτικό φάσμα, τις βασικές θέσεις – αιτήματά του για διεκδίκηση αξιόλογων βιομηχανικών επιστροφών και υποκατασκευαστικού έργου προς ελληνικές εταιρείες, μέσα από την σύναψη συμβάσεων για προμήθεια οπλικών συστημάτων.

Το δελτίο Τύπου, αναφέρει:

Μετά από μία και πλέον δεκαετία, κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, όπου η προσπάθεια των

«Παιχνίδια» με τη συμφωνία των SSΙ για τα F-35

 Σε επικίνδυνη κατάσταση οδηγείται η Πολεμική Αεροπορία σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί η ελληνοαμερικανική διακρατική συμφωνία SSI.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΩΡΑΪΤΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

την Ελλάδα αποδεικνύεται καθημερινά ότι συνηθίζουμε να υποτιμούμε τους κινδύνους επιπόλαιων επιλογών και να έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη όσον αφορά αυτά που πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε. Σε αυτή την περίπλοκη κατάσταση κινδυνεύουν να βρεθούν η Πολεμική Αεροπορία και η κυβέρνηση που το 2028, εφόσον όλα πάνε καλά, θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν τα πρώτα F-35A.
Και αυτό διότι συνεχίζεται ακόμη και σήμερα η συζήτηση για την ελληνοαμερικανική διακρατική

Περιπετειώδης καταδίωξη και σύλληψη τριών ατόμων - Είχαν κλέψει 300 κιλά χαλκό

 Το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέβαλαν με περιπετειώδη τρόπο τρεις άνδρες για την κλοπή 300 κιλών χαλκού.

Οι τρεις νεαροί, εκ των οποίων οι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν από την αστυνομία, έκλεβαν συστηματικά χαλκό από έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Μάλιστα, η σύλληψη έγινε με περιπετειώδη τρόπο και καταδίωξη, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τους τρεις άνδρες, 21χρονος ημεδαπός και δύο 27χρονοι αλλοδαποί για απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων και κλοπή κατά συναυτουργία.

Το σύστημα, η οργή και οι τραμπούκοι

 Γιάννης Τσαπρούνης 

Ναι, ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει απόλυτο δίκιο. Τον χτύπησαν μπράβοι της νύχτας. Γιατί οι κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία διαφορά από τους μπράβους της νύχτας. Χρησιμοποιούν τη βία και τραμπούκικες μεθόδους για να εκφοβίσουν όποιον θεωρούν αντίπαλο. Οι μπράβοι της νύχτας το κάνουν για τα λεφτά. Οι αντιεξουσιαστές το κάνουν για την… ιδεολογία.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και οι δράστες της επίθεσης κατά του Βαρουφάκη ήταν μπαχαλάκηδες. Προφανώς και ο ίδιος δεν θέλει να την πέσει σε όσους χαϊδεύει τόσα χρόνια. Σε κάθε… συντεχνία υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα.

Μπαλάσκας: Διευθυντές του ΟΣΕ και Ρομά έκλεβαν τους σιδηρόδρομους - «Πάνω από 10 άτομα θα πάνε κατηγορούμενοι για την τραγωδία στα Τέμπη»

Για πρόσωπα που κατείχαν διευθυντικές θέσεις μέσα στον ΟΣΕ και συνεργάζονταν με Ρομά μεταπωλώντας υλικό από τον ΟΣΕ, έκανε λόγο ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Alpha. Μάλιστα ανέφερε ότι πάνω από 10 άτομα θα βρεθούν κατηγορούμενοι για την υπόθεση των Τεμπών ενώ όπως είπε 10 εκατ. ετησίως πλήρωνε ο ΟΣΕ για κλοπές υλικού.

Όπως ανέφερε από το 2000 και έπειτα η ζημιά από τις δολιοφθορές στο σιδηροδρομικό δίκτυο ανέρχεται σε 25 δισ. ευρώ τα οποία «φαγώθηκαν. Δεν υπάρχει κοκαλάκι από αυτά» είπε χαρακτηριστικά και αφορούν επίσημο υλικό του ΟΣΕ όπως καλώδια, τεχνολογικός εξοπλισμός κτλ.

Το Δημόσιο που δεν θέλουμε

Η περίπτωση του ΟΣΕ φαίνεται να συγκεντρώνει όλα τα κακώς κείμενα με αποκορύφωμα την αποσπασμένη αν. εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός πως η υπηρεσία της είναι υποστελεχομένη. Η πιο σκοτεινή, αντιπαραγωγική και επικίνδυνη πλευρά του δημόσιου τομέα εμφανίστηκε και συνεχίζει να εμφανίζεται με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη. 

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

 Το πελατειακό κράτος, το βασίλειο του ρουσφετιού, της ανεπάρκειας και της αναξιοκρατίας είναι εδώ, παρ’ όλα τα μνημόνια, τις υποσχέσεις, ακόμα και τις προσπάθειες που κάνουμε ως χώρα για να τ’ αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά.

Κατάρρευση SVB, Signature: Γιατί οι ελληνικές τράπεζες δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο

Μπορεί να καταγράφεται ως κατάρρευση τραπεζών, αλλά στην πραγματικότητα δεν πρόκειται περί αυτού, αλλά για το σκάσιμο της φούσκας των cryptos από τη φρενήρη άνοδο των επιτοκίων και ήδη, τόσο οι επενδυτικοί οίκοι και οι αναλυτές της Wall Street, όσο και ειδικοί στην Ελλάδα δεν βλέπουν καμιά σύνδεση με τις ευρωπαϊκές τράπεζες και στην περίπτωσή μας ακόμα περισσότερο με τις ελληνικές. Σχετικές είναι οι αναλύσεις της JP Morgan, της UBS και οι δηλώσεις του καθηγητή Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, Παναγιώτη Πετράκη.

Οι ελληνικές τράπεζες έχουν υψηλότατους δείκτες ρευστότητας, μεγάλες καλύψεις στα δάνειά τους και έχουν περιορίσει σημαντικά τα κόκκινα δάνειά τους. Έχοντας υψηλά ίδια κεφάλαια και ρευστότητα κι έχοντας περάσει την πολύχρονη περιπέτεια των δανείων αυτών, μετά την αύξηση των κεφαλαίων τους και την πολιτική αύξησης επιτοκίων της ΕΚΤ, έχουν υποχρεωτικά περιορίσει το δανεισμό των νοικοκυριών.

Εντολή Ντογιάκου σε ΟΣΕ: Να σταλούν οι φάκελοι για όλα τα δυστυχήματα της τελευταίας 15ετίας - Ηδη ελέγχεται το πολύνεκρο δυστύχημα στο Αδενδρο Θεσσαλονίκης.

 Ιωάννα Μάνδρου

Την αποστολή όλων των φακέλων για θανατηφόρα σιδηροδρομικά δυστυχήματα που έγιναν την τελευταία δεκαπενταετία σε όλο το δίκτυο ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, από τον σημερινό διοικητή του ΟΣΕ.

Οπως αναφέρεται στην έγγραφη εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο ΟΣΕ υποχρεούται να ενημερώσει την εισαγγελική αρχή πόσα θανατηφόρα σιδηροδρομικά δυστυχήματα έγιναν τα τελευταία 15 χρόνια, πού έγιναν, πόσα θύματα είχαν και τι έγινε με την αναζήτηση ποινικών ευθυνών για τους υπαίτιους.

Ανάλυση Financial Times: Γιατί η κατάρρευση της Silicon Valley Bank δεν θα προκαλέσει μια κρίση όπως του 2008

Eίναι ένα πρόβλημα κερδοφορίας, δεν είναι μια απειλή για τη φερεγγυότητα στο στυλ της κρίσης του 2008, γράφουν οι Financial Times.

Η εφημερίδα Financial Times παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους η κατάρρευση της αμερικανικής τράπεζας Silicon Valley Bank, δεν είναι προάγγελος μιας κρίσης παρόμοιας με αυτή του 2008.

Στο δημοσίευμα που υπογράφει ο αναλυτής της κορυφαίας οικονομικής εφημερίδας Ρόμπερτ Άρμστρονγκ, ξεκαθαρίζει ότι "η Silicon Valley Bank έχει καταρρεύσει. Με περιουσιακά στοιχεία 212 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κεφαλαιοποίηση 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι την Τετάρτη, είναι μακράν η μεγαλύτερη τραπεζική αποτυχία μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση".

Λιβύη: Αιματηρές συγκρούσεις στην Τρίπολη μεταξύ πολιτοφυλακών

Δολοφονίες εν ψυχρώ που έγιναν στην παράκτια περιοχή της Τρίπολης, Τατζούρα, από ένοπλες ομάδες, ανέβασαν την ένταση και τον τρόμο στους κατοίκους της συνοικίας, καθώς αυτές πραγματοποιήθηκαν, πιθανότατα, στο πλαίσιο του αγώνα για επιρροή στην πρωτεύουσα, γράφει αραβικό δημοσίευμα.

Πέντε ένοπλοι που συνδέονται με την πολιτοφυλακή «Ραχμπάτ αλ Ντούρα», σκοτώθηκαν από άλλους από την πολιτοφυλακή «Λιοντάρια της Τατζούρα», σε αψιμαχίες που έλαβαν χώρα στην οδό  Σαΐλ αλ Ζαρόοκ και κοντά στο στρατόπεδο Ναάμ, η αιτία των οποίων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή

Συνάντηση Πούτιν - Σι την επόμενη εβδομάδα

 

ΦΩΤΟ:Η επίσκεψη αυτή πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο που η Κίνα έχει εκδηλώσει την προθυμία της μεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου Alexei Druzhinin / Sputnik / Kremlin Pool Photo / AP

Την πρώτη συνάντησή του με το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, μετά την επανεκλογή του για τρίτη φορά στον προεδρικό θώκο, σύμφωνα με πηγές.

Η επίσκεψη αυτή πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο που η Κίνα έχει εκδηλώσει την προθυμία της μεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, μια προσπάθεια την οποία η Δύση αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό.

Μπαλάφας για ξυλοδαρμό Βαρουφάκη: Μην ψάχνετε αγνούς αναρχικούς, αλλά χαφιέδες

 

Και το χάιδεμα καλά κρατεί.

Geopolitics με τον Σάββα Καλεντερίδη: Ντέρμπι Ερντογάν - Κιλιτσντάρογλου, τί σημαίνει για την Ελλάδα

 

Η νέα εκπομπή Geopolitics με τον στρατιωτικό αναλύτή και συγγραφέα, Σάββα Καλεντερίδη με όλες τις γεωπολιτικές εξελίξεις τις επικαιρότητας.

Προβάδισμα Κιλιτσντάρογλου έναντι Ερντογάν στις δημοσκοπήσεις

 

Ο Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας & Γεωπολιτικής Θεωρίας ΕΚΠΑ, Γιάννης Μάζης μιλάει στο NaftemporikITV

Κωνσταντίνος Φίλης, Η δύσκολη εξίσωση των Τουρκικών εκλογών. Τα Ελληνοτουρκικά και οι Κούρδοι

 

Οι εξελίξεις στην γειτονική χώρα Τουρκία μετά την προκήρυξη των Τουρκικών εκλογών, ο ρόλος των Κούρδων και φυσικά τα Ελληνοτουρκικά, μπαίνουν στο μικροσκόπιο του Διεθνολόγου και συγγραφέα, Κυρίου Κωνσταντίνου Φϊλη

Ο εραστής της ΕΕ και ο απατημένος σύζυγος του Κυπριακού

 

Γιάννος Χαραλαμπίδης : Ο εραστής της ΕΕ και ο απατημένος σύζυγος του Κυπριακού

@SavvasKalenteridis ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ (12-3-2023)

 

Σάββας Καλεντερίδης: Είναι αδιόρθωτοι

Κ. Μητσοτάκης: Βαριά τα σύννεφα της οδύνης από την τραγωδία των Τεμπών | Ειδήσεις Μεσημβρινό Δελτίο | 13/03/2023

 


1. Κ. Μητσοτάκης: Βαριά τα σύννεφα της οδύνης από την τραγωδία των Τεμπών
2. Εργαζόμενη στην καθαριότητα: Έκαναν το σταθμαρχείο μπαράκι με σβηστά φώτα και μουσική 
3. Καμπανάκι Κομισιόν για την ασφάλεια των πτήσεων: Ελλείψεις σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και προσωπικό

Βαριές ευθύνες και ποινικές διώξεις στους υπαίτιους της τραγωδίας στα Τέμπη | Αταίριαστοι | 13/03/2023

 


1. Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την τραγωδία στα Τέμπη
2. Βαριές ευθύνες και ποινικές διώξεις στους υπαίτιους της τραγωδίας στα Τέμπη
3. Σούνακ για Γλυπτά: Η συλλογή του Βρετανικού Μουσείου προστατεύεται δια νόμου και αυτό δεν αλλάζει

Τουρκία: Ξαναβάζουν θέμα συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου - Σενάρια για ΔΝΤ | Ώρα Ελλάδος 13/03/2023

 


1. Πώς αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί τις κλοπές σιδηροδρομικών υλικών
2. Τουρκία: Ξαναβάζουν θέμα συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου - Σενάρια για ΔΝΤ
3. Γ. Καμπάς για ελληνοτουρκικά: Θα ξανακουστούν απειλές στο πλαίσιο του εκλογικού παροξυσμού

Ο Ακάρ προτείνει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο | Σήμερα | 13/03/2023

 

1. Πορτοσάλτε: «Για να καταλάβεις τι έχει μέσα το κτίριο του ΟΣΕ δες το απ'έξω»
2. Έρευνα για την τραγωδία: Αναλαμβάνουν οι δύο εφέτες ανακριτές
3. Ο Ακάρ προτείνει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο
4. Ο Δ. Καιρίδης και ο Μ. Κωστίδης για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Γιώργος Αποστολέρης, πρώην σταθμάρχης Βόλου: «Πρέπει να κλείσει ο ΟΣΕ» | 13/03/2023 | ΕΡΤ

 

Ο πρώην σταθμάρχης του Βόλου Γιώργος Αποστολέρης μιλά ζωντανά στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ