Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Black Knight Transformer (ΒΙΝΤΕΟ)

Προϊόν της Advanced Tactics το multicopter VTOL UAV με το μάλλον βαρύγδουπο όνομα «Black Knight Transformer» πραγματοποίησε τον Απρίλιο την πρώτη του (δείτε το βίντεο)…


... σύντομη αιώρηση

Το 4.000 λιβρών μη επανδρωμένο όχημα-αεροσκάφος έχει οκτώ κινητήρες με αντίστοιχες έλικες για πτήση και έναν κινητήρα Volkswagen για την κίνηση σε δρόμο.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ 21ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΡΩΣΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Σήμερα γάμος γίνεται….η 21χρονη
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Από το pentapostagma 

Στο Κramatorsk3000 κάτοικοι παραβρέθηκαν σε μια πάνδημη κηδεία για να αποχαιρετήσουν  την 21χρονη νοσοκόμα και φοιτήτρια της Ιατρικής  Julia Izotova. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με 3 ακόμη άτομα δέχθηκε τα πυρά των φιλοδυτικών δυνάμεων την Παρασκευή.Δύο σφαίρες των  14.7mm έκοψαν το νήμα της ζωής της νεαρής φοιτήτριας.Ο θάνατος των φίλων της ήταν ακαριαίος ενώ η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο κατά την διακομιδή.(rusvesna.su 06.05.14)

Δείτε όλες τις παραλίες της Ελλάδας που κέρδισαν «γαλάζια σημαία»

Στη δεύτερη θέση πανευρωπαϊκά η χώρα μας - Πίσω μόνο από την Ισπανία - Ακολουθούν Τουρκία, Γαλλία και Πορτογαλία.

Με 408 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στη δεύτερη θέση, παγκοσμίως, ανάμεσα σε 51 χώρες, καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» στη χώρα, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με «Γαλάζια Σημαία» για το 2014.

Αδοξο «Finish» για το Ράλι Ακρόπολις

Σβήνει από τον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού το φημισμένο Ράλι Ακρόπολις. Αιτία, όπως καταγγέλλουν οι διοργανωτές η μη καταβολή ενός παράβολου ύψους 170.000 ευρώ στην Eurosport Events.23 Αυγούστου 2013. Η διοργανώτρια αρχή του Ράλι Ακρόπολις, η «Celeritas» (είναι η εταιρία στην οποία έχει αναθέσει η ΕΛΠΑ την διοργάνωση τα τελευταία χρόνια) πληροφορείται ότι το «ράλι των Θεών», ένας από τους παλιότερους και σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτου στο κόσμο τίθεται εκτός προγράμματος του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι λόγοι, καθαρά οικονομικοί.

Ινδονησία:Απίστευτο! Βίασαν ομαδικά και περιέλουσαν με λύματα γυναίκα που κοιμήθηκε με παντρεμένο

Το παράνομο ζευγάρι θα υποστεί και δημόσιο ραβδισμό...Μία 25χρονη χήρα από επαρχία στη βόρεια Ινδονησία βιάστηκε επανειλημμένα μπροστά στα μάτια του 40χρονου παντρεμένου εραστή της από οκτώ άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας 13χρονος!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Langsa και είδε το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Jakarta Globe. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι οκτώ άνδρες τιμώρησαν με τον βιασμό της γυναίκας το παράνομο ζευγάρι, όπως ορίζει ο θρησκευτικός νόμος της Σαρία, ενώ ο 40χρονος άνδρας ήταν δεμένος και ανήμπορος να αντιδράσει.

Αποχαιρέτα τις παραλίες που χάνεις...

Από το kefalonitikanea

Ένα βήμα πριν την οριστική ιδιωτικοποίηση των παραλιών βρίσκεται η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών και το οποίο βρίσκεται ήδη σε δημόσια διαβούλευση.

Η εκδίκηση της ξαπλώστρας

Με το σχέδιο νόμου αίρονται όλοι οι περιορισμοί που υπήρχαν ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών στις παραλίες και ανοίγει ο δρόμος για την χωρίς όρους οικονομική τους εκμετάλλευση.

Τεράστιο chemtrail εμφανίστηκε στον ουρανό! Σύγκριση με τις πραγματικές ουρές των αεροσκαφών (contrails) [ΒΙΝΤΕΟ]

Για να πιστέψεις ότι αυτή η ουρά είναι από καυσαέρια πρέπει να είσαι τουλάχιστον αφελής.
Είπαμε.. να μας θεωρείτε βλάκες.. αλλά όχι κι έτσι.. Αμαρτία!

Στην παρακάτω φώτο θα δείτε ένα άλλο αεροσκάφος το οποίο πετάει δίπλα από αυτήν την τεράστια ουρά.

Θα δείτε πρώτον...
πόσο μικρότερη είναι η ουρά που αφήνει αυτό το αεροσκάφος και δεύτερον ότι η ουρά που αφήνει πίσω του σε λίγο εξαφανίζεται (όπως θα έπρεπε πραγματικά να συμβαίνει).

Θα το δείτε και στο βίντεο από το 0:20 έως το 0:30. Το περιστατικό καταγράφηκε στο Las Vegas.

Νήσος ΣΑΣΩΝ Βορείου Ηπείρου — Ένα θαμμένο ξεπούλημα!!!

  — Νήσος Σάσων  1
— Δημοσίευση από Ντελή Παππάς >>> 04 08 2007
— του Πέτρου Κασιμάτη — ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

  — Σάσων. Bραχώδες και αγονο νησί (εκτ. 4,5 τ.χλμ) στην εισοδο των στενών του Oτράντο. Aκρως στρατηγικό το σημείο της και με τον καταλληλο τεχνολογικο εξοπλισμό τα ραντάρ που θα εγκατασταθούν θα μπορούν να <<βλέπουν>> ολη την Aδριατική, το Iόνιο Πέλαγος ενω θα ελέγχεται στρατηγικά ολόκληρη η θαλάσσια ζώνη…
Tο αγόρασε (ναι το αγόρασε!) η Iταλία απο την Aλβανια εναντι 57 δις δρχ. πρωτοτυπωντας παγκοσμιως με αυτην την πώληση Eθνικού αδαφους!!!

Aποχαιρετισμός στα Ελληνικά Οπλα: Αφοπλίζουν τις ΕΕΔ με "χαρτζηλίκι" 2,5 δισ. ευρώ αμυντικές δαπάνες μέχρι το 2019!

Aν όντως ισχύσουν αυτά που αναγράφονται ως "αμυντικές-εξοπλιστικές δαπάνες" στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, καλύτερα η χώρα από τώρα να έρθει σε μία "τίμια συμφωνία" με την Τουρκία, προκειμένου να παραχωρήσει λιγότερα από αυτά που θα χάσει μετά βεβαιότητας όταν συμβεί το αναπόφευκτο, που συν τοις άλλοις θα κοστίσει και πολύτιμο ελληνικό αίμα.

Οἱ Μινωΐτες κυβέρνησαν τούς Ἰνδιάνους;

Οἱ Ἰνδιάνοι καἱ οἱ ἀρχαῖοι Ἕλληνες:
Στην γλῶσσα τῶν Ἰνδιάνων ὁ θεὸς λέγεται Τεό.
Τεοκάλλι, ποὺ σημαίνει «τὸ σπίτι τοῦ Θεοῦ», εἶναι τὸ ἀρχαῖο ἑλληνικὸ «Θεοῦ καλιάς» ποὺ σημαίνει «ὁ βωμὸς τοῦ Θεοῦ».
Ἡ φράση τῶν Μάγιας «Κόνεξ ‘Ὅμον Πάνεξ», εἶναι ἡ ἴδια μὲ τὴν φράση «Κὸνξ Ὀμ Πᾶνξ», ποὺ ἔλεγαν οἱ ἀρχαῖοι Ἕλληνες στὰ Ἐλευσίνια Μυστήρια, τῶν ὁποίων τὸ μυστηριακὸ τελετουργικὸ προέρχεται ἀπὸ τὴν Κρήτη.
Τὴν ἴδια ἑλληνικὴ φράση χρησιμοποιοῦν οἱ Βραχμάνοι στὶς θρησκευτικὲς τελετές τους, μὲ τὴν μορφὴ «Κάνσα Ὀμ Πάνσα».

Το άκρως απόρρητο έγγραφο του Albert Einstein και Robert Oppenheimer για τις σχέσεις με τους κατοίκους των ουρανίων σωμάτων (Βίντεο)



Ο Albert Einstein και J. Robert Oppenheimer έγραψαν μαζί ένα ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο έξι σελίδων, τον Ιούνιο του 1947 με τίτλο "Οι σχέσεις με τους κατοίκους των ουρανίων σωμάτων».
Το έγγραφο αυτό αναφέρεται στην παρουσία αγνώστων διαστημικών σκαφών που είναι αποδεκτή από το στρατό.
Ασχολείται επίσης με θέματα που απασχολούν ικανούς επιστήμονες για να τα αντιμετωπίσουν - όπως από πού προέρχονται, τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση αποικισμού ή / και στην ενσωμάτωση των λαών, και γιατί είναι εδώ; 

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης η Wall Street μετά την ομιλία Yellen

Dow16.502,78101,76 0,62%  



  Nasdaq4.080,76-57,30 -1,38%  

Η Wall Street σήμερα,
(Το τελευταίο επίπεδο κλεισίματος του Nasdaq)
Σε διαφορετικούς "ορίζοντες" κινούνται οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της προέδρου της Fed, Yellen για τη νομισματική πολιτική και την οικονομία.

Μετά το θετικό ξεκίνημα, οι ανανεωμένες ρευστοποιήσεις στις μετοχές του διαδικτύου άφησαν έκθετο τον Nasdaq σε απώλειες, ενώ αντίθετα τα blue chips ανέκτησαν το momentum χαρίζοντας στον Dow Jones κέρδη άνω των 100 μονάδων.

Η αγορά παρακολουθεί και τις εξελίξεις στην Ουκρανία, όπου ο Putin φέρεται να απέσυρε τα ρωσικά στρατεύματα από τα σύνορα με την Ουκρανία, ενώ δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει νέο γύρο συζητήσεων με το Κίεβο.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει 107,86 μονάδες (0,66%) και βρίσκεται στις 16.508,88 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει πτώση 21,93 μονάδων (0,54%) φτάνοντας τις 4.058,83 μονάδες. O S&P 500 σημειώνει άνοδο 8,65 μονάδων (0,46%) και βρίσκεται στις 1.876,37 μονάδες.

Από τις 30 μετοχές που απαρτίζουν το δείκτη Dow Jones 23 κινούνται με θετικό πρόσημο και 7 με αρνητικό. Εξ΄ αυτών τα μεγαλύτερα ποσοστιαία κέρδη καταγράφει η The Travelers Companies καθώς διαπραγματεύεται στα 91,29 δολάρια με άνοδο 1,41 δολαρίων ή σε ποσοστό 1,57%. Ακολουθούν η Verizon Communications Inc με κέρδη 1,40% στα 48,135 και η AT & T στα 35,92 δολάρια με άνοδο 1,21%.

Πτώση 1,59% παρουσίασε το ΧΑΚ

Λευκωσία: Την πτωτική πορεία που ακολουθεί από την έναρξη του μήνα Μάη συνέχισε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Ο Γενικός Δείκτης, για τέταρτη συνεχόμενη χρηματιστηριακή συνάντηση, σημείωσε ζημιές, οι οποίες ανήλθαν σε ποσοστό 1,59%, κλείνοντας στις 107,07 μονάδες.Οι απώλειες της αγοράς, εντός Μαΐου, ανέρχονται στο 5,16%.

Με πτώση της τάξης του 1,07% έκλεισε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος υποχώρησε στις 54,32 μονάδες. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών ανήλθε στις 130.642 ευρώ.

"Πάτησε" τις 1.230 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Της Έφης Γκικοπούλου 
Από το capital.gr

Σε θετικό έδαφος "τερμάτισε" τις συναλλαγές της Τετάρτης το Χρηματιστήριο της Αθήνας, παίρνοντας ώθηση από δεικτοβαρείς τίτλους όπως η ΔΕΗ, η ΕΧΑΕ, η ΜΟΗ, η ΕΥΔΑΠ, ο ΜΥΤΙΛ, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ και η ΕΕΕ. Η συναλλακτική δραστηριότητα διοχετεύτηκε και σε άλλες μετοχές, σε αντίθεση με την χτεσινή συνεδρίαση όπου η Eurobank μονοπώλησε το ½ του τζίρου.

Πέρα από την διάθεση για τεχνική ανάκαμψη του Γενικού Δείκτη ύστερα από την χτεσινή πτώση, η σύσταση "overweight" για το Χρηματιστήριο της Αθήνας που ήρθε σήμερα από την JP Morgan, καθώς και δημοσιεύματα από το Reuters και το Interfax προς το τέλος της συνεδρίασης ότι η Ρωσία απέσυρε τα στρατεύματά της από τα σύνορα με την Ουκρανία, ενώ στηρίζει τη γερμανική πρόταση για νέο γύρο συζητήσεων με το Κίεβο, συνέβαλαν θετικά στην άνοδο.