Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ινδονησία:Απίστευτο! Βίασαν ομαδικά και περιέλουσαν με λύματα γυναίκα που κοιμήθηκε με παντρεμένο

Το παράνομο ζευγάρι θα υποστεί και δημόσιο ραβδισμό...Μία 25χρονη χήρα από επαρχία στη βόρεια Ινδονησία βιάστηκε επανειλημμένα μπροστά στα μάτια του 40χρονου παντρεμένου εραστή της από οκτώ άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας 13χρονος!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Langsa και είδε το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Jakarta Globe. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι οκτώ άνδρες τιμώρησαν με τον βιασμό της γυναίκας το παράνομο ζευγάρι, όπως ορίζει ο θρησκευτικός νόμος της Σαρία, ενώ ο 40χρονος άνδρας ήταν δεμένος και ανήμπορος να αντιδράσει.
Οι βιαστές δεν σταμάτησαν όμως μόνο στην σεξουαλική κακοποίηση της 25χρονης χήρας αφού στο τέλος περιέλουσαν το ζευγάρι με ένα κουβά λύματα!

Ο Γολγοθάς του παράνομου ζευγαριού δεν σταματά εδώ αφού πρόκειται να τιμωρηθεί και με ραβδισμό σε δημόσιο χώρο.

Ο Ιμπραήμ Λατίφ, υπεύθυνος για την εφαρμογή της Σαρία στην πόλη, δήλωσε ότι η γυναίκα και ο άνδρας θα υποστούν τον δημόσιο ραβδισμό επειδή παραβίασαν τον θρησκευτικό νόμο, αλλά και οι βιαστές θα οδηγηθούν σε ποινικό δικαστήριο, αφού οι τρεις από τους οκτώ έχουν ήδη συλληφθεί. Σύμφωνα με τον Λατίφ ο βιασμός της γυναίκας δεν λαμβάνεται υπόψη από τον νόμο της Σαρία, επειδή το ζευγάρι διέπραξε θρησκευτικό έγκλημα.

Στην ίδια πόλη τον Ιανουάριο του 2010 βιάστηκε 20χρονη φοιτήτρια από τρεις αστυνομικούς,οπαδούς της Σαρία, επειδή επέβαινε με το φίλο της πάνω σε μηχανή! Τότε οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν σε οκταετή φυλάκιση, ενώ ο τρίτος διέφυγε της σύλληψης.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου