Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΓΑΛΛΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 
Την ώρα που η ελληνική γλώσσα υποβαθμίζεται στην Ελλάδα από το ίδιο το κράτος και επιχειρείται να καταργηθεί ακόμα και η Αντιγόνη, δηλαδή το ελεύθερο πνεύμα των Ελλήνων, Γάλλοι,   2 καθηγητές και ένας εκδότης, προτείνουν στις Βρυξέλλες να γίνουν τα Ελληνικά επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να σταματήσει η πολιτική και πολιτιστική κατρακύλα, στην οποία έχει οδηγήσει την Γηραιά Ήπειρο η Νέα Τάξη, μεταξύ άλλων, μέσω των ανελεύθερων πρακτικών και της ισλαμοποίησης.

Πιστόλι στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη; (Βίντεο)

Αυτή τη φορά το Opportunity Rover της NASA έρχεται να διεγείρει την φαντασία μας με ένα νέο εύρημα που ανακάλυψε στον πλανήτη Άρη και μοιάζει εκπληκτικά με ένα πιστόλι.
Το περίεργο αντικείμενο εντοπίστηκε ανάμεσα στο όρος Edgecumbe και Wdowiak Ridge και μερικοί οπαδοί των UFO πιστεύουν ότι είναι μία απόδειξη της εξωγήινης τεχνολογίας
Οι εικόνες λήφθηκαν από Opportunity Rover της NASA το 2014 και δεν έχουν τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Το Curiosity εντόπισε μούμια στον πλανήτη Άρη; (Βίντεο)

Οι κυνηγοί εξωγήινων δεν παραιτούνται και … συνεχίζουν να αναζητούν στοιχεία ή αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινης ζωής ή κάποιου αρχαίου εξωγήινου πολιτισμού στον πλανήτη Άρη.
Αυτή τη φορά το Mars Curiosity Rover έρχεται να διεγείρει την φαντασία μας. Στην φωτογραφία αποτυπώνονται αρκετές πέτρες, αλλά μία από αυτές φαίνεται να μοιάζει με αιγυπτιακή σαρκοφάγο
Η ΝΑSA κάθε τόσο δημοσιεύει φωτογραφίες από την επιφάνεια του «κόκκινου» πλανήτη και σχεδόν αμέσως υπάρχουν αυτοί που εντοπίζουν, πυραμίδες, κρυμμένα πρόσωπα, αγάλματα, μυστήρια ζώα, ακόμη και το Θεό.

Οργισμένη απάντηση Μέρκελ σε Ερντογάν

“Καμία δικαιολογία για τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί ναζιστικών πρακτικών εκ μέρους του Βερολίνου”, διαμηνύει η Άνγκελα Μέρκελ προσθέτοντας ότι υπάρχουν βαθιές διαφορές με την Άγκυρα. Ενοχλημένοι και Ευρωπαίοι υπουργοί
Adtech Ad
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ διεμήνυσε σήμερα ότι δεν υπάρχει «απολύτως καμία δικαιολογία» για τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που συνέκρινε την απαγόρευση από τις γερμανικές αρχές των πολιτικών εκδηλώσεων στην χώρα τους με τη συμμετοχή Τούρκων αξιωματούχων με τις «φασιστικές πρακτικές» που παραπέμπουν στη ναζιστική περίοδο.

Οι Ασσύριοι της Ελλάδας. Οι άγνωστοι πρόσφυγες από το 1922 μέχρι σήμερα

Από το huffingtonpost

Μια από τις πρώτες κοινότητες προσφύγων της νεώτερης Ελλάδας είναι, μάλλον, και η πιο άγνωστη. Οι πρώτες «καραβιές» τους έφτασαν το 1922 και από τότε η μητρική τους γλώσσα, τα (νέα) αραμαϊκά αποτελούν την αρχαιότερη μητρική γλώσσα Ελλήνων πολιτών. Χριστιανοί όλοι τους, παρότι οι πατρογονικές τους εστίες για αιώνες συγκροτούν αλλόθρησκες νησίδες σε μια «θάλασσα» του Ισλάμ- αρχαίος, λαός, ανθεκτικός όπως τα μέταλλα μετά από αδιάκοπο σφυροκόπημα στο αμόνι: Οι Ασσύριοι.

Δεν πληρώνουν τα δάνειά τους 25 πρώην βουλευτές -Εχουν ένα μήνα προθεσμία να τα τακτοποιήσουν - ΣΤΙΣ ΔΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Στην εφορία αποστέλλονται τα δάνεια συνολικού ύψους 180.000 ευρώ που έχουν πάρει από τον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλεγγύης της Βουλής 25 πρώην βουλευτές και δεν εξυπηρετούνται, είτε από προφανή αδυναμία είτε από αντίληψη.
Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας ότι είναι σε συνεννόηση μαζί τους και έχουν ένα μήνα προθεσμία για να τα τακτοποιήσουν διαφορετικά θα σταλούν στις ΔΟΥ στις οποίες υπάγονται προκειμένου να ρυθμιστεί το χρέος τους.

Μάρτης… γδάρτης! Καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι σε όλη τη χώρα(Βίντεο)

«Γαλάτεια»: Tο τρίτο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό της χρονιάς - Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ – Ισχυρές βροχοπτώσεις χτυπούν ήδη τα δυτικά - Πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Πόσο θα διαρκέσουν και πότε θα επανέλθει η Άνοιξη
Την παροιμία που θέλει τον Μάρτη να είναι… «κακός παλουκοκάφτης» επιβεβαιώνει το κύμα κακοκαιρίας που φτάνει στην Ελλάδα από τα δυτικά.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού και σύμφωνα με τις προγνώσεις για 3 τουλάχιστον ημέρες η χώρα θα είναι στο επίκεντρο του βαρομετρικού.

Ελληνική φρεγάτα κάνει άσκηση με το αεροπλανοφόρο George Bush - Δείτε φωτογραφίες

Εν πλω ασκήσεις (PASSEX) με μονάδες της Ναυτικής Δύναμης Επιχειρήσεων 2 (Carrier Strike Group 2) του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, στην περιοχή Κρητικού - Μυρτώου Πελάγους πραγματοποίησε χθες Κυριακή η φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ.

Στην άσκηση συμμετείχαν πέραν του ελληνικού πλοίου το αεροπλανοφόρο USS GEORGE H. W. BUSH, το καταδρομικό USS PHILIPPINE SEA καθώς και αριθμός από τα οργανικά αεροσκάφη και ελικόπτερά τους.