Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Daily Mail: Για αυτούς τους 15 λόγους ερωτεύονται όλοι την Ελλάδα - «ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»(Εικόνες)

Τους 15 λόγους για τους οποίους... όλοι ερωτεύονται την Ελλάδα, παρουσιάζει σε άρθρο της η Daily Mail.
Η δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας στο εν λόγω άρθρο, το οποίο είναι σπονσαρισμένο από τα Lidl, με εκπληκτική αμεσότητα περιγράφει τους 15 αυτούς λόγους, από τους όμορφους ανθρώπους, μέχρι το απίστευτα φαγητά με τρόπο που πραγματικά σε κάνει να θέλεις να έρθεις στην Ελλάδα τώρα!

Το δάσος της Στροφυλιάς από ψηλά! Δείτε ένα μοναδικό ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μοναδικό βίντεο για το δασος της Στροφυλιάς που βρίσκεται στη δυτική Αχαΐα θα απολαύσετε σε λίγο. Το υπέροχο τοπίο με τις μαγικές… εναλλαγές από ψηλά, έτσι οπως πολύ σπάνια μπορούν όλοι να το εξερευνήσουν.

Πέθανε ο πραγματικός «τελευταίος των Μοϊκανών»

Σε ηλικία 102 ετών πέθανε ο Joe Medicine Crow, θρυλική μορφή φυλής Ινδιάνων στη Μοντάνα και ο τελευταίος επιζών πολεμικός αρχηγός ινδιάνικης φυλής στις ΗΠΑ.
Θεωρούνταν ειδικός στην ινδιάνικη ιστορία. Τον μεγάλωσαν οι παππούδες του σε μια καλύβα στον καταυλισμό της φυλής, κοντά στο Lodge Grass της Μοντάνα.  Όπως μεταδίδει το AP, το 1939 υπήρξε το πρώτο μέλος της φυλής του που απέκτησε μάστερ , συγκεκριμένα στην ανθρωπολογία. Για δεκαετίες υπήρξε τρόπον o ιστορικός της φυλής του και όλων των Ινδιάνων στις ΗΠΑ  καταγράφοντας την ιστορία της και όλα τα ονόματα των μελών της.

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει

Του Ν. Λυγερού
Ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει, είναι το μόνο σίγουρο, αλλά το θέμα είναι με ποιον και όχι πώς. Γιατί το πώς είναι διαχρονικό και είναι πάντα στο πλαίσιο του Ελληνισμού. Το πρόβλημα είναι πόση σπατάλη χρόνου μπορούμε να αντέξουμε μέχρι να γίνει κατανοητό από όλους ότι ο δογματισμός που ανήκει σε άλλες εποχές δεν μπορεί ν’ αλλάξει τίποτα και βέβαια δεν μπορεί να έχει μέλλον για να προσφέρει προοπτικές στην πατρίδα μας. Διότι το πρόβλημα για την Ελλάδα δεν είναι το μέλλον αλλά απλώς το παρόν. Και ο λόγος είναι απλός με την έννοια ότι κατανοούμε πια ότι μερικοί θεωρούν ότι μετά από αυτούς, δεν υπάρχει τίποτα. Εμείς όμως, θα είμαστε εδώ ακόμα και μετά, δηλαδή μετά το τέλος τους και θα πρέπει να σηκώσουμε το ανάστημα για να ανταπεξέλθουμε στις καταστροφικές επιλογές που έχουν γίνει εις βάρος του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας.

Μεσογειακή ΑΟΖ ενάντια στην τρομοκρατία - Η θαλάσσια αντίσταση

Μεσογειακή ΑΟΖ ενάντια στην τρομοκρατία
Του Ν. Λυγερού

Όλοι μιλούν για το προσφυγικό, αλλά λίγοι εξετάζουν επί της ουσίας τα τρομοκρατικά κρούσματα. Κάθε φορά θεωρούν ότι αποτελούν εξαιρέσεις σ’ ένα κλασικό κόσμο, όπου υποτίθεται κυριαρχεί η ειρήνη. Όμως, αυτή η απλοϊκή προσέγγιση έχει τα όριά της όταν ανακαλύπτουν επιτέλους, τουλάχιστον μερικοί, ότι η τρομοκρατική οργάνωση Daesh χρησιμοποιεί κι εκμεταλλεύεται πηγές ενέργειας, όπως είναι το πετρέλαιο, για να τροφοδοτήσει τον απαράδεκτο μηχανισμό της. Διότι πολύ απλά αξιοποιεί την ενεργειακή εξάρτηση για να προωθήσει τα συμφέροντά της, όπως άλλωστε κάνουν και τα κράτη που την υποστηρίζουν οικονομικά.

Ταξίδι στο χρόνο: Έτσι ήταν ο κόσμος το 1900(Βίντεο)

Adtech Ad
Ένα μοναδικό βίντεο συλλέγει φωτογραφίες από το 1900 και δείχνει πως ήταν ο νέος- παλιός κόσμος Μια ταινία μικρού μήκους συγκεντρώνει φωτογραφίες από το 1900 και δείχνει πως ήταν ο τότε νέος κόσμος μέσα από τα μάτια των ανθρώπων της εποχής.

AdTech Ad


  Η ταινία με τίτλο "Ο παλιός νέος κόσμος" είναι δημιούργημα του Ρώσου φωτογράφου Alexey Zakharov, που αποφάσισε να συγκεντρώσει, για το νέο του εγχείρημα, φωτογραφίες από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου για να δείξει πως ήταν από το 1900 μέχρι το 1940.

Πώς να βρείτε τα κρυμμένα εισερχόμενα μηνύματα που σας κρύβει το Facebook

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες μηνυμάτων στο Facebook. Εκείνα που σας έρχεται κανονικά ειδοποίηση όταν τα λαμβάνετε από φίλους σας, εκείνα που σας έρχονται από άτομα που δεν είναι φίλοι σας, αλλά σας έρχεται ειδοποίηση για το αίτημα και εκείνα που δεν έχουν δει ποτέ το φως του κόσμου.
Όταν κάποιος σας στέλνει μήνυμα στο Facebook και δεν είναι φίλος σας, η εταιρεία το φιλτράρει και είτε το βάζει σε έναν φάκελο που λέγεται «αιτήματα μηνυμάτων» και σας στέλνει ειδοποίηση, είτε δεν το εμφανίζει καθόλου, αλλά το κρύβει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα μηνύματα που το Facebook αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται να δείτε και σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι όλα spam ή διαφημιστικά, αλλά και μερικά σημαντικά μηνύματα ακόμα και για δουλειά.

Προσοχή: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Χαλάζι και ισχυρές καταιγίδες θα σαρώσουν τη χώρα

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (08/04/2016) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν από το μεσημέρι του Σάββατου (09-04-2016) σε αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής χώρας που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς άνεμους.

Έφυγε η Τρόικα από την Αθήνα λόγω υποκλοπών - Θα επιστρέψουν το βράδυ

Αποχώρησαν ώστε η ενημέρωση των ανωτέρων τους να γίνει εκ του σύνεγγυς γιατι θεωρούν ότι τα τηλέφωνα τους παρακολουθούνται όσο βρίσκονται στην Αθήνα! Περίπου... φυσιολογική θεωρεί την στάση τους η κυβέρνηση και φιλοδοξεί να κλείσει την συμφωνία μέχρι το Πάσχα
Αποχώρησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί οι εκπρόσωποι των δανειστών από την Αθήνα, απόφαση που σχετίζεται με την πρόσφατη δημοσιοποίηση της συνομιλίας Βελκουλέσκου-Τόμσεν.