Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Καραγιαννίδης: «Φαντασιακοί» οι Εθνικοί εχθροί!!!! Ας ρωτήσει τους Αρμένιους, τους Ποντίους, τους Κυπρίους, τους Ίωνες για το πόσο «φαντασιακές» ήταν οι γενοκτονίες τους

Καραγιαννίδης: «Φαντασιακοί» οι Εθνικοί εχθροί!
 «Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα».

Είναι τραγικό, σήμερα, ημέρα μνήμης του Αρμενικου ολοκαυτώματος να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν εκλεγμένοι βουλευτές που «αμφισβητούν»  και ειρωνεύονται.
Είναι συγκλονιστικό, σήμερα που για ακόμα μία φορά οι Αρμένιοι απέδειξαν ότι η συλλογική μνήμη δεν δολοφονείται, να υπάρχουν ελληνόφωνοι που υβρίζουν αυτούς που αγωνίζονται για δικαίωση και εθνική επιβίωση.

Εργατολόγο​ι προς Μανιτάκη: Πραξικοπη​ματικό το νομοσχέδιό σου!

Εργατολόγο​ι προς Μανιτάκη: Πραξικοπη​ματικό το νομοσχέδιό σου!

Την οργίλη αντίδραση της Ένωσης Εργατολόγων Ελλάδος προκάλεσε η επιχειρούμενη από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη συρρίκνωση της προσωρινής δικαστικής προστασίας των εργαζομένων.
Με τρισέλιδη ανακοίνωση της η Ένωση Εργατολόγων βάλλει εναντίον του συνταγματολόγου και υπουργού Αντώνη Μανιτάκη για το «πραξικοπηματικό», όπως το χαρακτηρίζει, νομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει την εξής διάταξη: «Από την έναρξη ισχύος της παρούσας παύουν να ισχύουν για το μέλλον αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν ήδη εκδοθεί και ρυθμίζουν προσωρινά διαρκείς έννομες σχέσεις, εκτός αν έχει ήδη συζητηθεί η κύρια αγωγή στο πλαίσιο της οποία εκδόθηκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων και αναμένεται η έκδοση αποφάσεως».

ΜΗΠΩΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ

Εδώ και 2-3 χρόνια σε διάφορες συζητήσεις που έχω με γνωστούς και φίλους τους έχω εκφράσει μία απορία που έχω και σήμερα αποφάσισα να την πω και δημόσια.


«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο ?»


Θα μου πείτε …όπα ρε μεγάλε από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ?
Γι’ αυτό λοιπόν θα σας το εξηγήσω…

Απίστευτο: Δείτε πώς έγινε ένα hamburger μετά από... 14 χρόνια!

Απίστευτο: Δείτε πώς έγινε ένα hamburger μετά από... 14 χρόνια!
Ο David Whipple διατήρησε, επί 14 χρόνια ένα hamburger που αγόρασε από γνωστή αλυσίδα πρόχειρου φαγητού στις ΗΠΑ 
Ο άνδρας είχε ξεχάσει το burger που αγόρασε για ένα πείραμα το 1999 σε τσέπη του παλτού του, μέσα στην συσκευασία και με την απόδειξη αγοράς. Δυο χρόνια αργότερα το ανακάλυψε αναλλοίωτο και αποφάσισε να συνεχίσει το πείραμά του...
Όπως δήλωσε, αρχικά το αγόρασε και το άφησε στην τσέπη επίτηδες, επειδή ήθελε να δείξει πως γίνεται το φαγητό μετά από ένα μήνα. Καθώς όμως το ξέχασε, το πείραμά του κράτησε τελικά 14 ολόκληρα χρόνια...

Όργιο ανασφάλιστης εργασίας: Χωρίς ένσημα το 40,5% των εργαζομένων

Στοιχεία - σοκ για τη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία στη χώρα μας έδωσαν οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ.
Σε 40,5% ανέρχεται το ποσοστό των εργαζομένων που είναι ανασφάλιστοι, σύμφωνα με ελέγχους που διενήργησε το ΙΚΑ τον Μάρτιο.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΣΕ ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος, και παρουσίασε τα στοιχεία, τόνισε πως το ΙΚΑ οδηγείται σε κατάρρευση.
Όπως επισημάνθηκε η δανειοδότηση του ΙΚΑ προκειμένου να αντεπεξέλθει στη μηνιαία καταβολή των συντάξεων αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς ενώ το 2012 σε σύγκριση με το 2011 οι έλεγχοι που διενήργησε το ΙΚΑ μειώθηκαν κατά 32,33%.

Αντιεξουσιαστές κατέβασαν την ελληνική σημαία από τα Προπύλαια - Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της ιστοσελίδας Indymedia. Κατέβασαν από τον ιστό την ελληνική σημαία. Προσαγωγές και συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν το πρωί στα Προπύλαια, για το κλείσιμο της ιστοσελίδας Indymedia.
Οι αντιεξουσιαστές κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό και ανήρτησαν τη δική τους.
Μάλιστα, ύψωσαν στο κτίριο ένα μεγάλο πανό με την υπογραφή του Indymedia στο οποίο αναγράφεται: ''Raise your voice against state Censorship''.

Μπήκε στην κυβέρνηση με το... σπαθί της

Στη Βενεζουέλα, η πολιτική μετάβαση στη μετα-Τσάβες εποχή... «περνάει» μέσα από τα καταπράσινα μάτια και το καλογυμνασμένο σώμα της Αλεχάντρα Μπενίτες.

Η 32χρονη καλλονή που αναλαμβάνει το υπουργείο Αθλητισμού στη νέα κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο απασχολεί από χθες τα μέσα ενημέρωσης εντός και εκτός της χώρας, τόσο για τη γοητεία της όσο και για το πλούσιο βιογραφικό της. Ορκισμένη οπαδός του εκλιπόντος ηγέτη που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Μαρτίου, πρώην αθλήτρια της ξιφασκίας, μοντέλο και οδοντίατρος στο επάγγελμα (!), θύμισε έντονα σε κάποιους τις καυτές επιλογές του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Από μοντέλο υπουργός», σχολίασαν οι εφημερίδες στη λατινοαμερικανική χώρα.

ΝΔ:Ανθελληνικό παραλήρημα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ(Βίντεο)

Για «ανθελληνικό παραλήρημα» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τοποθέτηση του βουλευτή για τα εθνικά σύνορα.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία «μείζον πολιτικό ζήτημα προκύπτει από το ηχητικό ντοκουμέντο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη, που δημοσιεύεται στα parapolitika.gr, ο οποίος - μιλώντας στην Κ.Ε. του κόμματός του-  λέει επί λέξει: «Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα».

Στη βουλή η δικογραφία με τη μήνυση Καπερνάρου σε Χατζηδάκη

Δικογραφία που εμπεριέχει την Μηνυτήρια Αναφορά του Βασίλη Καπερνάρου σχετικά με ενδεχόμενες παραβάσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη, διαβίβασε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
"Η Ελληνική Κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Αρμόδιο Ευρωπαίο Επίτροπο για τα διαρθρωτικά ταμεία Γιοχάνες Χαν, δεν κατέθεσε αίτημα χρηματοδότησης της Χίου για τις ζημιές που υπέστη από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2012, ενώ είχε την δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση να το πράξει. Σύμφωνα με τον Επίτροπο πολλές Κυβερνήσεις χωρών- μελών έχουν, στο παρελθόν, διεκδικήσει και επιτύχει χρηματοδοτήσεις για ζημιές που προκλήθηκαν από ανάλογες φυσικές καταστροφές" επισημαίνει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Βίντεο-σοκ με τον δολοφονημένο οδηγό του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη


Σε θρίλερ εξελίσσεται η απελευθέρωση των δύο Μητροπολιτών, καθώς το υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί απελευθέρωσής τους.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ αναφέρει: «Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απαγωγή του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου Γρηγόριου Γιοχάνα Ιμπραχίμ παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή όλες τις εξελίξεις και τις σχετικές πληροφορίες.Τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύονται σε διεθνή και ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης πληροφορίες, από διάφορες πηγές, ότι απελευθερώθηκαν οι δύο απαχθέντες Μητροπολίτες. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως. Για οποιαδήποτε επιβεβαιωμένη εξέλιξη θα υπάρξει ανακοίνωση».

Στείλτε τώρα τους καταδρομείς!!!

Στείλτε τώρα τους καταδρομείς!
Από το newsbomb

Η Ελλάδα είναι εγγυήτρια δύναμη του Ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας. Όταν αυτά απειλούνται, οφείλει να επεμβαίνει με όλες τις δυνάμεις
Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ  απήχθησαν από τσετσένους ισλαμιστές που δρουν στην Συρία. Πιο πολύ θα έπρεπε να έχει ήδη συγκλονίσει η γενοκτονία των Χριστιανών που συντελείται στην χώρα εδώ και μήνες με απροκάλυπτη πρόθεση εξαφάνισης κάθε θρησκευτικής μειονότητας στην χώρα, με το πρόσχημα της πτώσης του καθεστώτος Άσαντ. 

Σχέδιο Ανάν: Εννέα χρόνια από το ιστορικό «όχι» της Κύπρου

σχεδιο αναν

-Η «ύποπτη» στάση Σημίτη, Παπανδρέου και η συνεργασία Καραμανλή - Παπαδόπουλου -Η Κύπρος αποδεικνύει πως δεν την τρομάζουν οι απειλές για διεθνή απομόνωση
Εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το ηρωικό «όχι» της Κύπρου στο σχέδιο Ανάν.
Στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004, το 76% των Ελληνοκυπρίων απέρριψαν το σχέδιο του τότε Γ.Γ του ΟΗΕ για επίλυση του Κυπριακού, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα πως η Κύπρος δεν πρόκειται να δεχτεί κανέναν συμβιβασμό που θα θίγει τα συμφέροντά της.
Πρόκειται για την κορυφαία στιγμή στην μακρόχρονη ιστορία της εκκρεμότητας του Κυπριακού, αφού για πρώτη φορά κλήθηκαν οι ελληνοκύπριοι και οι τουρκοκύπριοι να αποφασίσουν σε χωριστά δημοψηφίσματα για την αποδοχή ή απόρριψη ενός σχεδίου λύσης το οποίο συζητήθηκε εξαντλητικά και κατέληξε χωρίς να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των ηγεσιών των δύο κοινοτήτων, με τα κενά να καλύπτονται από την επιδιαιτησία του ΟΗΕ.

Στη Βουλή το σχέδιο της Ελλάδας για τις γερμανικές αποζημιώσεις

γερμανικες αποζημιωσεις
-Αβραμόπουλος: Ότι μας ανήκει θα το διεκδικήσουμε -Τσίπρας: Διεκδίκηση από νέα διακομματική επιτροπή 
Στη Βουλή συζητείται σήμερα το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων έπειτα από σχετική επίκαιρη επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ότι μας ανήκει θα το διεκδικήσουμε με ορθό και νόμιμο τρόπο» ξεκαθάρισε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, διαβεβαιώνοντας ότι το θέμα άνοιξε για να κλείσει με την δικαιοσύνη να θριαμβεύει».
Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας ανέλυσε ένα προς ένα τα βήματα της κυβέρνησης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την θετική έκβαση του ζητήματος σε ένα βάθος χρόνου.

Σόιμπλε: Θα κάνετε ότι σας λέμε

Σόιμπλε: Θα κάνετε ότι σας λέμε
 -Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών στέλνει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη -Το Βερολίνο εξευτελίζει τον Πρόεδρο της Ε.Ε  Μ. Μπαρόζο δείχνοντας πόσο υπολογίζει τα θεσμικά όργανα - Σκληρή πολιτική λιτότητας και τα επόμενα χρόνια
Την επιβεβαίωση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διολισθαίνει, όλο και περισσότερο, σε μία θεσμική εκτροπή που την μετατρέπει σε Γερμανική Ευρώπη, είχαμε αργά χθες το βράδυ με την ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου οικονομικών.
Αφορμή ήταν αυτό που... τόλμησε να ψελλίσει ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο, ζητώντας να χαλαρώσει λίγο η πολιτική λιτότητας στην Ευρώπη.

Οριακή άνοδο καταγράφει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου

Λευκωσία: Οριακή άνοδο καταγράφει κατά τη σημερινή συνάντηση το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με τον Γενικό Δείκτη Τιμών να ανέρχεται στις 12:57 στις 97,21 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,02%.

Την ίδια ώρα ο Δείκτης FFTSE/CySE 20 τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 38,05 μονάδες, σημειώνοντας περιορισμένα κέρδη σε ποσοστό 0,16%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα €62.343.

Σε ό,τι αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, άνοδο σημειώνουν η Κύρια Αγορά σε ποσοστό 0,08%, η Εναλλακτική Αγορά σε ποσοστό 0,69%, και οι Τράπεζες σε ποσοστό 0,07%. Απώλειες καταγράφει η Παράλληλη Αγορά σε ποσοστό 0,68% και οι Επενδυτικές 0,05%. Αμετάβλητος παραμένει ο δείκτης των Ξενοδοχείων.

Άνοδος σε ήπιους τόνους στο Χ.Α.

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Σε θετικό έδαφος από την έναρξη των συναλλαγών κινείται την Τετάρτη ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, διεκδικώντας για πρώτη φορά από τα μέσα Μαρτίου τιμές πάνω από τις 950 μονάδες.

Ανοδικά κινείται το σύνολο σχεδόν των τίτλων του FTSE25, από τη σύνθεση του οποίου ξεχωρίζουν τα ποσοστιαία κέρδη των Eurobank, ΕΤΕ, MIG και ΕΧΑΕ.

Ακολουθούν, ενισχυμένες άνω του 2%, οι μετοχές των FF Group, Μυτιληναίος, Ελλάκτωρ και ΔΕΗ. Στον αντίποδα βρίσκονται οι τίτλοι των Βιοχάλκο και Τιτάν με απώλειες 1,53% και 0,91%.

Γαλανόλευκη σημαίνει… (Βίντεο)

Από το madatoforos

Γαλανόλευκη σημαίνει Ελλάδα…

Γαλανόλευκη σημαίνει Ελευθερία…

 Κι όσο ζω, θα αγωνίζομαι για να κυματίζει ψηλά…

Έτσι όπως της αρμόζει! Joya Koun

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο της φίλης μας Joya…

Θετικό κλείσιμο σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση για τη Wall Street

Dow14.719,46152,29 1,05%  



  Nasdaq3.269,3335,78 1,11%  

Η Wall Street χθες
Σε ανοδικό έδαφος ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Τρίτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street σε μια περιπετειώδη συνεδρίαση με τον βιομηχανικό δείκτη Dow Jones να χάνει  νωρίτερα σχεδόν 150 μονάδες μέσα σε λίγα λεπτά μετά από ψευδές μήνυμα του Associated Press στο Twitter για εκρήξεις στο Λευκό Οίκο.

Το tweet του ειδησεογραφικού πρακτορείο έκανε λόγο για δύο εκρήξεις στο Λευκό Οίκο με τραυματισμό του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα προκαλώντας σύγχυση και πανικό στην αμερικανική αγορά.

Το μήνυμα του Associated Press ανέφερε χαρακτηριστικά: "Συμβαίνει τώρα. Δύο εκρήξεις στο Λευκό Οίκο και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τραυματίστηκε".



Το Associated Press γρήγορα διέψευσε την είδηση ανακοινώνοντας στην ιστοσελίδα του ότι ο λογαριασμός του στο Twitter παραβιάστηκε από hackers. Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε κανένα περιστατικό, ενώ ο εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης Jay Carney δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι ο πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του.

Το Associated Press "ανατίναξε" τον Λευκό Οίκο στο Twitter

Μην τρομάζετε! Η φωτογραφία είναι από κινηματογραφική ταινία
Επίθεση χάκερ στο Twitter του Associated Press. Αναρτήθηκε tweet για εκρήξεις στον Λευκό Οίκο και... τραυματισμό του Μπαράκ Ομπάμα!!!
Ένα Tweet τρόμου, αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Associated Press,  "ενημερώνοντας" τον πλανήτη ότι είχαμε εκρήξεις στον Λευκό Οίκο!
Συγκεκριμένα, το Tweet ανέφερε:

ΣΕΝΚΑΚΟΥ: ΣΤΟ ΝΗΜΑ Η ΣΥΡΡΑΞΗ Ιάπωνας πρωθυπουργός προς Κινέζους : "Θα σας απωθήσουμε δια της βίας"

Η κατάσταση στα νησιά Σενκάκου μοιάζει έτοιμη για σύρραξη, καθώς στα χωρικά ύδατα των νησιών, που διοικούνται από την Ιαπωνία, εισήλθε ένας κινεζικός στολίσκος, αποτελούμενος από 8 πολεμικά πλοία ναυτικής επιτήρησης και σκάφη που μεταφέρουν εθνικιστές. Γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Αμπε : «Θα τους απωθήσουμε δια της βίας αν αποβιβαστούν». Είναι πρωτοφανής η δήλωση-απειλή σε βάρος της Κίνας από το Τόκιο και μία αψυχολόγητη ενέργεια είναι ικανή να πυροδοτήσει έναν πόλεμο στην περιοχή.

Ελεύθεροι οι δύο Μητροπολίτες που είχαν απαχθεί στη Συρία

Ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης Oeuvre d'Orient οι δύο Μητροπολίτες της Ελληνορθόδοξης και της Συρορθόδοξης Εκκλησίας που είχαν απαχθεί στην επαρχία του Χαλεπίου στη Βόρεια Συρία.


'Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων οι δύο Ιεράρχες αφέθηκαν ελεύθεροι γύρω στις 14:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδος). «Οι δύο Μητροπολίτες φέρεται ότι βρίσκονται ήδη στην ορθόδοξη εκκλησία του Προφήτη Ηλία του Χαλεπίου», καταλήγει η ανακοίνωση της οργάνωσης.