Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

O θησαυρός της Βακτριανής με την Αφροδίτη και Μέγα Αλέξανδρο

Η Αφροδίτης της Βακτριανής. Σαν της Μήλου αλλά φτερωτή και με την ινδική βούλα στο μέτωπο



Μετά τον θάνατο του Μέγα Αλεξάνδρου το 323 π.Χ, η αυτοκρατορία του διασπάστηκε σε τρία μικρότερα βασίλεια. Το βασίλειο της Αιγύπτου ή των Πτολεμαίων, της Μακεδονίας και των Σελευκιδών. Στο βορειοανατολικό άκρο του βασιλείου των Σελευκιδών βρισκόταν η επαρχία της Βακτριανής. Μπορούμε να αντιστοιχήσουμε την γεωγραφική επικράτεια της Βακτριανής με τα εδάφη του σημερινού βορείου Αφγανιστάν και νοτίου Ουζμπεκιστάν και Τατζικιστάν...
 

Το 250 π.Χ, ο διοικητής της Βακτριανής Διόδοτος αποσχίστηκε από το βασίλειο των Σελευκιδών ανεξαρτητοποιώντας την Βακτριανή. Τον διαδέχθηκε ο Ευθύδημος κατά την διάρκεια της ηγεμονίας του οποίου η Βακτριανή παρουσίασε σημαντική ακμή. Ωστόσο ο ηγεμόνας των Σελευκιδών Αντίοχος Γ' εκστράτευσε κατά της Βακτριανής για να την επανεντάξει στο βασίλειο του. 

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!!ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

ΤΟΥ  ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΥ

*ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ(!) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚ ΟΥΕΛΣ. Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΗ

*ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Αποκάλυψη CIA: Υπάρχει αρκετό ουράνιο στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων

Αποκάλυψη CIA: Υπάρχει αρκετό ουράνιο στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων
Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων, καθώς και τη συλλογή δεδομένων για ορυκτά και ενεργειακούς πόρους σε όλες τις χώρες του κόσμου καθώς και τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και άλλες υποδομές και τη χρήση τους.
Η περιοχή της πάλαι ποτε Γιουγκοσλαβίας δεν αποτελούσε εξαίρεση για τη CIA, και σε μία έκθεσή της τον Οκτώβριο του 1955, που είχε καταχωρηθεί ως απόρρητη αναφέρει την ύπαρξη ουρανίου, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα, στην περιοχή του Μοναστηριού σύμφωνα με δημοσίευση του Reuters.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτά είναι τα νέα γενετικά τροποποιημένα μοσχάρια της ΕΕ… (Βίντεο)

Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας.

Αυτό το καταπληκτικό σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.

Αυτό που κρύβεται από το ευρύ κοινό, είναι το γεγονός ότι αυτό το είδος βοοειδών είναι γενετικώς τροποποιημένο.
 Η ανεμπόδιστη ανάπτυξη των μυών τους παρουσιάζει πολλούς κινδύνους για την υγεία, τα μοσχάρια μπορούν να αναπτύξουν διευρυμένες γλώσσες και σκληρά πόδια, που καθιστάτε δύσκολο για αυτά να τρώνε οδηγώντας τα σε πρόωρο και επώδυνο θάνατο.

ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ Mε τρεις ΝΟΤΑΜ "κλείδωσε" η Άγκυρα το Αιγαίο από την Λαδόξερα μέχρι τη Μεγίστη

Λίγες ώρες μετά την καταγγελία του αξιωματικού του Λιμενικού και προέδρου της Ενωσης Λιμενικών Θράκης, Σάκη Ζησίδη περί εντολών "άνωθεν" να μην ενοχλούν τους Τούρκους στην περιοχή της ελληνικής βραχονησίδας Ζουράφας/Λαδόξερας, αλλά και δύο ημέρες μετά την πρωτοφανή ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για απλή "αναγνώριση" (!) και όχι αναχαίτιση του τουρκικού ελικοπτέρου που πέταξε επάνω από την Σάμο, γεγονότα που δημιουργούν ερωτήματα για το επίπεδο κυριαρχίας που έχει αποδεχθεί η Ελλάδα στο Αιγαίο, έρχεται και η πραγματική θύελλα:

Συγκλονιστικό βίντεο – “Λάβαμε εντολή να μην ενοχλούμε τους Τούρκους στο Αιγαίο” – Σε διαθεσιμότητα ο λιμενικός της Θράκης!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης κ. Αθανάσιος Ζησίδης μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι καταγγελίες του σύμφωνα με τις οποίες δόθηκε άνωθεν εντολή να υποχωρήσουν τα ελληνικά περιπολικά από τη βραχονησίδα Ζουράφα, ανατολικά της Σαμοθράκης, τη στιγμή που τουρκικά σκάφη παραβίαζαν τα χωρικά ύδατα.
Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε πως περιπολικά του Λιμενικού Σώματος προσέγγισαν την περιοχή
όταν τουρκικά αλιευτικά συνοδευόμενα από τουρκική ακταιωρό παραβίασαν τα χωρικά ύδατα, ωστόσο δέχθηκαν εντολές να μην πράξουν τίποτα και να αποχωρήσουν.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ F.B.I.: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο.

Τον Απρίλιο του 2011 είχαμε γράψει (πρώτοι) για την δυνατότητα εύρεσης πληροφοριών στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I. "The Vault" . Οι πληροφορίες αφορούσαν αναφορές που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας 60 χρόνια τώρα.. 
Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες,  των τρομοκρατικών οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O.

Ἡ δουλοποίησις τῆς ἀνθρωπότητος μὲ μοχλὸ τὴν …«κλιματικὴ ἀλλαγή»!

Ἡ δουλοποίησις τῆς ἀνθρωπότητος μὲ μοχλὸ τὴν ...«κλιματικὴ ἀλλαγή»!
Ἡ φωτογραφία αὐτὴ ἀποδεικνύει τὴν ἔκταση τῆς ἠλιθιότητάς ποὺ μαστίζει τὴν ἀνθρωπότητα. 

Ἐπιτρέψαμε στοὺς «ἡγέτες» μας νὰ μᾶς φορολογοῦν γιὰ τὴν … «ὑπερθέρμανση» τοῦ πλανήτου, τὴν ὥρα ποὺ χιονίζει στὶς Πυραμίδες τῆς Αἰγύπτου, 

μετὰ ἀπὸ 112 χρόνια (!) καὶ τὴν ὥρα ποὺ στὸν Καναδᾶ οἱ θερμοκρασίες ἔφτασαν τοὺς -40C καὶ στις ΗΠΑ τοὺς -50C, καταρρίπτοντας ἱστορικὰ ῥεκόρ.

Η απαγορευμένη ομιλία του Ρούπερτ Σέλντρεικ για τα δόγματα της επιστήμης (Βίντεο)

Η απαγορευμένη ομιλία (2013) του διάσημου βιολόγου Ρούπερτ Σέλντρεϊκ, σχετικά με τα δόγματα της επιστήμης, με τίτλο “Η Αυταπάτη της Επιστήμης”.
Ο τίτλος αυτός (ακριβέστερα: “Η Περί Επιστήμης Αυταπάτη”) είναι προσαρμογή στον τίτλο “Η Περί Θεού Αυταπάτη”, το γνωστό μπεστ σέλερ του Ρίτσαρντ Ντόκινς που παρουσιάζει την πίστη στο Θεό ως μια παρωχημένη αυταπάτη, νικημένη από την επιστήμη και τη λογική.

ΣΟΚ: Γερμανός χρηματιστής λέει όλη την αλήθεια για την ελληνική κρίση!


Ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ – γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπέδαφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές.

Αντικατάσταση πληθυσμού ... είναι ολοφάνερο πλέον το πού αποσκοπεί η Νέα Τάξη.

''Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι πράξη επαναστατική'', Τζορτζ Όργουελ


Το 2013 έκλεισε με κάποιες ειδήσεις από Ευρώπη και Αμερική που κάνουν ολοφάνερο πλέον το πού αποσκοπεί η Νέα Τάξη. Συγκεκριμένα: Στις ΗΠΑ ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου σύρθηκε στα δικαστήρια από ''ζευγάρι'' ομοφυλόφιλων επειδή αρνήθηκε (για λόγους θρησκευτικής πίστης) να πραγματοποιήσει την παραγγελία τούρτας γάμου! Το δικαστήριο του επέβαλλε να εξυπηρετήσει το ομόφυλο ζευγάρι. Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να κλείσει το κατάστημά του!

Θεσσαλονίκη: Η εικόνα που προκαλεί οργή στο Facebook

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου απέναντι από το ξενοδοχείο Μακεδονία Palace και δημοσιεύτηκε σε σελίδα στο facebook, προκαλώντας την οργή εκατοντάδων χρηστών του διαδικτύου....

Με τις αναρτήσεις τους, ζητούν να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο ασυνείδητος οδηγός. Στην φωτογραφία απεικονίζεται ένα νέο παιδί σε αναπηρικό καροτσάκι, παγιδευμένο στη μέση του δρόμου...

Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα;


Του Θεοδώρου Κουτρούκη
Επίκουρου Καθηγητή Οικονομικής 

των Ανθρώπινων Πόρων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τα νεώτερα στοιχεία για την αγορά εργασίας είναι εξόχως αποκαλυπτικά. Μετά τις σαρωτικές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων και την ασφυκτική πίεση των δυσθεώρητων ποσοστών ανεργίας τα στατιστικά δεδομένα απεικονίζουν τη ζοφερή πραγματικότητα.

Με μισθό κάτω των 1.000 ευρώ (μεικτά) αμείβονται σχεδόν 6 στους 10 μισθωτοί. 1 στις 2 επιχειρήσεις δεν πληρώνει εμπρόθεσμα τους μισθούς.

Όσα θέλετε να μάθετε για το Bitcoin.

Όσα θέλετε να μάθετε για το Bitcoin
Το εικονικό νόμισμα που άλλαξε τον τρόπο των συναλλαγών

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ σημαντική για την ιστορία του εικονικού νομίσματος Bitcoin. Την περασμένη Δευτέρα η Επιτροπή Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίαση με θέμα το Bitcoin.


Αργότερα την ίδια μέρα η αξία του εικονικού νομίσματος ξεπέρασε τα 800 δολάρια ανά μονάδα.

Η νίκη των εναλλακτικών θεραπειών στην υπόθεση του Dr. Stanislaw Burzynski

cancer-free-inquiry_gr-300Νεκρική σιγή είναι το μόνο που απέμεινε, εδώ και  μια εβδομάδα όταν το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας αναγκάστηκε να αποσύρει  τις κατηγορίες του εναντίον του Δρ Stanislaw Burzynski.
Εκτός από κανά δύο τυχαίες εφημερίδες,  μιάς μικρής πόλης, κανα δύο  αμφισβητήσιμα μπλόγκ και ένα μικρό κομμάτι αναφοράς στα νέα  του Σαββάτου σε μια μικρή καναδική εκμομπή, κανένα από τα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν πρόθυμα να αγγίξουν την είδηση, ​​ότι, για άλλη μια φορά, όλες οι κατηγορίες, ενάντια σε  κάποιο γιατρό που έχει κυριολεκτικά και επιτυχώς θεραπεύσει τον καρκίνο σε πολλές περιπτώσεις, απορρίφθηκαν .

Το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας και το Δυτικό ιατρικό κατεστημένο είχε στόχο τον Δρ Burzynski για χρόνια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν απολύτως πρόθυμα και  ” τεκμηρίωναν”  τις κατηγόριες  εναντίον του,  αμαυρώνοντας την δουλειά του, πριν ακόμα εκδικαστεί η υπόθεση του και παρά το απίστευτο ρεκόρ επιτυχία του.

Ανησυχία επιστημόνων για «παρενέργειες» από πειράματα γεωμηχανικής!


Οι ερευνητές από το βρετανικό πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ θέλησαν να μελετήσουν τι θα συνέβαινε εάν συνάδελφοί τους επιχειρούσαν να πυροδοτήσουν τεράστιες τεχνητές ηφαιστειακές εκρήξεις - μία από τις μεθόδους που έχουν προταθεί με στόχο την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής, εάν αποτύχουν οι προσπάθειες περιορισμού των αερίων του θερμοκηπίου με πιο...
ορθόδοξους τρόπους.

Τους φόβους ότι η διεξαγωγή πειραμάτων γεωμηχανικής με στόχο τον έλεγχο του κλίματος θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα αντίθετα από τα επιθυμητά ενισχύουν τα ευρήματα μιας νέας μελέτης. Βρετανοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι μία από τις πιθανές επιπτώσεις είναι η πρόκληση παρατεταμμένης ξηρασίας στους τροπικούς.

Η Γη εισέρχεται σε άλλη μια περίοδο παγετώνων

Η Γη εισέρχεται σε άλλη μια περίοδο παγετώνων. Αυτή τη δήλωση έκανα ιάπωνες επιστήμονες, και συγκεκριμένα ο γνωστός ωκεανολόγος Μοτοτάκα Νακαμούρα.
Μάλιστα, παγώνει τόσο πολύ, που ο φλοιός παγετού μπορεί να φτάσει σχεδόν μέχρι τους τροπικούς. Πράγμα που έχει άλλωστε συμβεί και πάλι στην ιστορία της Γης. Για ένα παρόμοιο σενάριο μιλούν σήμερα πολλοί επιστήμονες, αναφερόμενοι σε στοιχεία πολυετών παρατηρήσεων του κλίματος της Γης. Σημειώνουν ότι συνολικά στον πλανήτη έχουν καταγραφεί 15 περίοδοι παγετώνων διάρκειας 10 χιλιάδων ετών ο καθένας.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΣΤΗΝΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ...

Σίγουρα οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να φανταστούν πως μοιάζει το κρύο στους 50 βαθμούς υπό το μηδέν.

Με τις πολικές θερμοκρασίες να σπάνε κάθε ρεκόρ στην Αμερική δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που αναρτώνται στο διαδίκτυο προσπαθώντας να δώσουν μια εικόνα του πρωτοφανούς παγετώνα.


Η Huffington Post θέλοντας να δώσει μια απάντηση στην περιέργεια που πλανιέται γύρω από το κρύο δημοσίευσε μια σειρά από ασύλληπτες φωτογραφίες που δείχνουν πως ο παγετός έχει φτάσει παντού, από το νερό στη λεκάνη της τουαλέτας μέχρι τα φρούτα και τα κτίρια.

Απαγορεύεται η προσωποκράτηση για χρέη στο Δημόσιο!

Επειδή κάθε μέρα ακούμε για συλλήψεις πολιτών για χρέη προς το Δημόσιο, σκεφθήκαμε να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει σχετική απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου η οποία έχει κρίνει αντισυνταγματική τη στέρηση της προσωπικής ελευθερίας των οφειλετών. Η
εκτέλεση της απόφασης είναι υποχρεωτική και οι παραβάτες πρέπει να τιμωρηθούν.

Πιο γκάφα, δε γίνεται! Άκυρο το ΦΕΚ για τον ενιαίο φόρο ακινήτων; – Το υπογράφει ο... Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

- Ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
- Η γκάφα ολκής έχει γίνει στο ΦΕΚ για τον ενιαίο φόρο ακινήτων που δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκεμβρίου
- Δείτε την απίστευτη φωτογραφία που σαρώνει το διαδίκτυο
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ....



Γκάφα ή απλά ανικανότητα; Για γέλια ή μήπως για κλάματα; Μάλλον, λίγο απ’ όλα.
Έπαθαν σοκ όσοι είδαν τη φωτογραφία που κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου με το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.
Και έπαθαν σοκ όταν συνειδητοποίησαν πιο όνομα συνοδεύει τον τίτλο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Αντί για Κυριάκος Μητσοτάκης, ως υπουργός εμφανίζεται ο πατέρας του, πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ραδιενεργά κατάλοιπα «παγιδευμένα» στην στρατόσφαιρα

Αν και οι νέες εκτιμήσεις βασίστηκαν σε μετρήσεις που έγιναν στην ατμόσφαιρα της Ελβετίας, οι ερευνητές θεωρούν ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.
Τα ραδιενεργά κατάλοιπα των πυρηνικών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στη Γη πριν από δεκαετίες, καθώς και των κατά καιρούς πυρηνικών ατυχημάτων, παραμένουν με τη μορφή σωματιδίων στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, στη στρατόσφαιρα, για πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι νόμιζαν ως τώρα οι επιστήμονες, σύμφωνα με μια νέα ελβετική έρευνα. Πάντως οι επιστήμονες εμφανίζονται καθησυχαστικοί όσον αφορά στις πιθανές επιπτώσεις για την ανθρώπινη υγεία.

Το άγνωστο σε πολλούς φαινόμενο που συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια νοτιοανατολικά της Ρόδου

Ένα άγνωστο σε πολλούς φαινόμενο συμβαίνει  εδώ και χιλιάδες χρόνια νοτιοανατολικά της Ρόδου στη θάλασσα μεταξύ Ρόδου και Κύπρου.
Ένας από τους λίγους  κυκλώνες με αριστερόστροφη κίνηση σε βάθος άνω των 400 μέτρων αναδύει νερά τα οποία  κινούνται προς τη δυτική μεσόγειο και το πέρασμα του Γιβραλτάρ και φτάνουν μέχρι και τον κόλπο του Μεξικού και το λεγόμενο gulf stream.
Υπάρχει μάλιστα και η υποψία πως τα νερά αυτά προκαλούν και μια μικρή αλλαγή στο κλίμα του ρεύματος αυτού και το οποίο ζεσταίνει την Ευρώπη με νερά τα οποία είναι πολύ πυκνά σε αλάτι και κινούνται με πολύ μεγάλη δύναμη.

Κουρουμπλής: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν επί 20 χρόνια αρχηγός της 17Ν

Προσθήκη λεζάντας
Το σύστημα προσπαθεί να μεταφέρει τη μπάλα στην εξέδρα, δήλωσε στον Alpha 98,9 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στο ζήτημα της τρομοκρατίας.
Σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι ο κ. Τατσόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι πράξεις είναι καταδικαστέες. «Αν αρχίσουμε να ενοχοποιούμε και τις ιδέες μπαίνουμε σε επικίνδυνες ατραπούς», πρόσθεσε.
«Υποθέτω ότι παίζεται ένα παιχνίδι με την ιστορία του Ξηρού από τις μυστικές υπηρεσίες», είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε ότι «επί 20 χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της 17Ν».

ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ‏

Πριν από 10 ημέρες η εφημερίδα "Νέα Κρήτη" αποκάλυπτε τον ανεπίσημο χάρτη-σκαρίφημα της PGS, που τόσο το ΥΠΕΚΑ όσο και πετρελαϊκοί κολοσσοί και επενδυτικοί όμιλοι είδαν διεξοδικά,
μετά από τρία αντίστοιχα συνέδρια σε Βαρκελώνη, Βερολίνο και Αθήνα, στη Ρώμη στις αρχές Δεκεμβρίου. Αυτό το ίδιο σκαρίφημα-χάρτης, με όλες τις γραμμές έρευνας που δηλώνουν και τα γεωφυσικά ευρήματα από Ιόνιο μέχρι νότια της Κρήτης, αριθμημένα και τεμαχισμένα δείχνουν πού τελικά η νορβηγική PGS επικέντρωσε το ενδιαφέρον των ερευνών ως προς το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.

Έρχεται νέα μείωση στις συντάξεις

2
Αυξήσεις από 27 έως και 200 ευρώ, στις μηνιαίες φορολογικές επιβαρύνσεις των συντάξεων αναμένεται να προκαλέσει ένα νέο σύστημα υπολογισμού της παρακράτησης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (ΦΜΥ), το οποίο θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά με την πληρωμή των συντάξεων του Φεβρουαρίου με αναδρομική μάλιστα ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2014.
Τα μηνιαία καθαρά ποσά των κύριων και των επικουρικών συντάξεων που θα λαμβάνουν από τον Φεβρουάριο περισσότεροι από 1 εκατ. συνταξιούχοι του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, θα είναι μειωμένα κατά 2,8% έως και 7,5%.

Στον Ανακριτή οι Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας

Ενώπιον των εφετών - ανακριτών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου απολογείται από τις 9 το πρωί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής.

Ακολούθως αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Αρείου Πάγου ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και στη συνέχεια ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας. Και οι τρεις στις δηλώσεις τους χαρακτήρισαν τους μάρτυρες που έκαναν λόγο για τάγματα εφόδου, ψευδομάρτυρες, και υποστήριξαν ότι η αλήθεια θα λάμψει.

«Παγώνουν» τα οικογενειακά επιδόματα-Επανέλεγχος σε όλους τους δικαιούχους

«Παγώνει» η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, μέχρι να υποβληθούν οι φορολογικές δηλώσεις και να ελεγχθεί κατά πόσο πληρούνται τα εισοδηματικά κριτήρια για φέτος
Με δεδομένο ότι οι φορολογικές δηλώσεις θα υποβάλλονται φέτος από τα τέλη Μαρτίου έως και τον Ιούνιο, η καταβολή του επιδόματος θα γίνει το καλοκαίρι - Μαζί η πρώτη και η δεύτερη δόση στο τέλος Ιουνίου και στη συνέχεια άλλες δύο δόσεις μέχρι το τέλος του έτους.
«Παγώνει» η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, μέχρι να υποβληθούν οι φορολογικές δηλώσεις και να ελεγχθεί κατά πόσο πληρούνται τα εισοδηματικά κριτήρια για φέτος.

Όπως αναφέρει το «Έθνος», με δεδομένο ότι οι φορολογικές δηλώσεις θα υποβάλλονται φέτος από τα τέλη Μαρτίου έως και τον Ιούνιο, η είσπραξη του επιδόματος θα γίνει το  καλοκαίρι.

Συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη ο Άγγελος Φιλιππίδης

Οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Κωνσταντινούπολης - Τον «πρόδωσε» το κινητό του τηλέφωνο από τις παρεμβάσεις του στους τηλεοπτικούς σταθμούς - Μέχρι αύριο η έκδοσή του στην Ελλάδα από τις τουρκικές αρχές - Διαβάστε τι δήλωσε αμέσως μετά τη σύλληψή του.Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Τουρκία -και πιο συγκεκριμένα, σε ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη- ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης.