Σάββατο 6 Απριλίου 2019

“Αυτός είναι ο Ταγίπ Ερντογάν”! Ο άνθρωπος που τον παρακολουθεί από το 1994 μας τον αποκαλύπτει!(Βίντεο)

Ποιος είναι τελικά ο κ.Ταγίπ Ερντογάν; Τι θέλει να πετύχει για τον ίδιο και την χώρα του; Ποιες οι πραγματικές του φιλοδοξίες και πόσο έχουν επηρεαστεί από την αλαζονεία; Πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει για την Ελλάδα και που θα καταλήξουν οι συγκρουσιακές επιλογές του ακόμη και με τις ΗΠΑ;

Στο στούντιο του Militaire.gr ο άνθρωπος που από το 1994 τον παρακολουθεί με τρόπο επιστημονικό μας τον αποκαλύπτει. Ο καλεσμένος του Militaire.gr έχει πολλές επιστημονικές ιδιότητες. Ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος υπηρετεί πρώτα απ΄ όλα τη νομική επιστήμη με μεγάλη επιτυχία, αλλά είναι και Οθωμανολόγος

Αποχετευτικό Λάρνακας: Εκτενής νεκρόπολη κάτω από την πόλη (Εικόνες)

Πέραν των 110 ασύλητων τάφων σε μια έκταση αρκετών χιλιομέτρων έχουν ανασκαφεί και τεκμηριωθεί κατά τις σωστικές ανασκαφές στο πλαίσιο του αποχετευτικού δικτύου Λάρνακας. Οι τάφοι πιστοποιούν την ύπαρξη μιας εκτενούς νεκρόπολης, καθώς και τα αρχιτεκτονικά κατάλοιπα της πόλεως-βασιλείου του Κιτίου και χρονολογούνται από την Πρώιμη Χαλκοκρατία μέχρι και την Υστερορωμαϊκή περίοδο (4ο αιώνα μ.Χ.).

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των σωστικών ανασκαφών κατά την περίοδο 27 Ιουνίου 2016 - 31 Οκτωβρίου 2018.

«Βόμβα» από τα Σκόπια: «Θα πάει στη Χάγη η Συμφωνία των Πρεσπών» αποκάλυψε η υποψήφια πρόεδρος του VMRO!

Διπλή "βόμβα" για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μέσω Σκοπίων αλλά και μέσω ΗΠΑ, όπως αποκαλύπτει το star.gr.

Να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ή να αλλάξει το περιεχόμενό της θα επιδιώξει μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης η υποψήφια του VMRO για την εκλογή της ως προέδρου των Σκοπίων, Σιλιανόφσκια, εφόσον κερδίσει τις εκλογές και διαδεχθεί τον σημερινό πρόεδρο της χώρας Ιβανόφ (ο οποίος επίσης αντιτίθεται σφόδρα στη Συμφωνία)!

Γερμανικές αποζημιώσεις: “Αφήστε τα υποκριτικά συγγνώμη και πληρώστε” λέει το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης

Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, με αφορμή την επέτειο της γερμανικής επίθεσης στις 6 Απριλίου 194, ζητά από το Βερολίνο να αφήσει την υποκρισία και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για όσα έκαναν η ναζί στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή την 6η Απρίλη, ημέρα που η ναζιστική Γερμανία, το 1941, επιτέθηκε και κατέλαβε την Ελλάδα, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές στο λαό και τη χώρα μας στα 4 χρόνια της φασιστικής κατοχής, το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα επαναφέρει την πάγια και ιερή αξίωση της καταβολής των αποζημιώσεων προς τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, των επανορθώσεων για την λεηλασία και την καταστροφή της χώρας και την επιστροφή του κατοχικού δανείου και των κλαπέντων και λεηλατηθέντων αρχαιολογικών και πολιτιστικών θησαυρών.

Το ανησυχητικό φαινόμενο με τις νύχτες στην Ελλάδα - Τι αλλάζει όλο και περισσότερο

Οι θερμές μέρες με μέγιστη θερμοκρασία πάνω από 35 βαθμούς Κελσίου και οι θερμές νύχτες με ελάχιστη θερμοκρασία τουλάχιστον 26 βαθμούς σταδιακά μετατοπίζονται όλο και πιο νωρίς μέσα στο έτος, ενώ παράλληλα διαρκούν όλο και περισσότερο, σύμφωνα με μια νέα έρευνα επιστημόνων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).
Η έρευνα, με επικεφαλής τη δρα Δήμητρα Φουντά, κύρια ερευνήτρια του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΕΑΑ, που δημοσιεύθηκε στο διεθνές περιοδικό «Global and Planetary Change», μελέτησε το χρόνο εμφάνισης και τις μεταβολές στην εποχικότητα διάφορων δεικτών θερμοκρασίας στην Ανατολική Μεσόγειο, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο ευάλωτες στην κλιματική αλλαγή περιοχές του πλανήτη, κυρίως όσον αφορά στην επικράτηση θερμότερων και ξηρότερων συνθηκών.

Κινδυνεύει γέφυρα 135 ετών από την κακοκαιρία στην Κρήτη (Βίντεο)

Σκηνές που θυμίζουν τις δραματικές στιγμές λίγο πριν την κατάρρευση της γέφυρας του Κερίτη εκτυλίσσονται στον Μύρτο, που πλήττεται από την κακοκαιρία.

Μια γέφυρα - μνημείο, ηλικίας 135 ετών, κινδυνεύει από την κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί την Ανατολική Κρήτη.

Η γέφυρα του Μύρτου κινδυνεύει να καταρρεύσει, καθώς από τις καταρρακτώδεις βροχές φούσκωσε το ποτάμι και μεγάλοι όγκοι νερού περνούν ορμητικά, υποσκάπτοντας τα πέδιλα της γέφυρας.