Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Μοναδικές ιστορικές ανακαλύψεις στην υποθαλάσσια περιοχή της Δήλου - Έρευνα από 25 Μαΐου έως 15 Ιουνίου 2016

Κατά τη διάρκεια της ερευνητικής αποστολής, υπό τη διεύθυνση της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, εντοπίσθηκαν και αποτυπώθηκαν τοίχοι κτισμάτων στον αιγιαλό κατά μήκος της ακτογραμμής Σημαντικά ευρήματα προκύπτουν από την υποθαλάσσια έρευνα, που συνεχίστηκε στη Δήλο, στο διάστημα από 25 Μαΐου έως 15 Ιουνίου 2016, με στόχο να αποτυπωθούν τα κατάλοιπα που βρίσκονται στη θαλάσσια περιοχή της συνοικίας του Σκαρδανά.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού(Βίντεο)


Συνέντευξη του Ν. Λυγερού
στην εκπομπή ''Μαζί''.
DRTV 29/6/2016.

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Ανάληψη ευθύνης στην εργασία και στην κοινωνία"(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 
"Ανάληψη ευθύνης στην εργασία και στην κοινωνία". 
Αμφιθέατρο Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας. 
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

«Απαγορευτικό» Μέρκελ για τη διάσωση των ιταλικών τραπεζών - Ρέντσι: Δεν θα μας κάνεις το δάσκαλο - Γιούνκερ: Θα κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε «bank run» στην Ιταλία

Ο Ιταλός πρωθυπουργός σχεδιάζει να «ρίξει» κεφάλαια 40 δισ. ευρώ στο τραπεζικό σύστημα της χώρας του, όμως η Μέρκελ επιμένει να... πληρώσουν και οι καταθέτες («bail-in»)
«Απαγορευτικό» έβγαλε η Άνγκελα Μέρκελ στα σχέδια του Ιταλού πρωθυπουργού, Ματέο Ρέντσι, για τη διάσωση των προβληματικών τραπεζών της χώρας του, τονίζοντας ότι οι κανόνες ισχύουν για όλα τα κράτη-μέλη και όλοι οφείλουν να τους σέβονται.

Ντροπή! Η Βουλή «βγάζει λάδι» τον Φίλη για τις δηλώσεις κατά των Ποντίων

Από το newsbomb

Θλίψη και οργή προκαλεί η απόφαση της Βουλής των Ελλήνων να μην άρει την ασυλία του υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Με 167 ψήφους κατά και 25 υπέρ, οι Έλληνες βουλευτές αποφάσισαν πως οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κατά του Ποντιακού Ελληνισμού δεν είχαν τίποτε το επιλήψιμο, ούτε καν σε ηθικό επίπεδο.

"Αντίο" μετά λύπης από τους "27" στη Βρετανία - Δεν βάζουν μυαλό: Ακόμη μεγαλύτερη λιτότητα στα σχέδια του Σόιμπλε μετά το Brexit

Από το thebest

Tη «βαθιά» λύπη των «27» για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο Ην. Βασίλειο, αλλά και την πρόθεσή τους να σεβαστούν τη βούληση της πλειοψηφίας των Βρετανών, εκφράζει η κοινή δήλωση των 27 υπόλοιπων κρατών-μελών. Όπως σημειώνεται στο προσχέδιο που δημοσιεύει το ΑΠΕ, «μέχρι το Ην. Βασίλειο να αποχωρήσει από την ΕΕ, η ευρωπαϊκή νομοθεσία συνεχίζει να εφαρμόζεται στη Βρετανία με όλες τις υποχρέωσεις και τα δικαιώματα που συνεπάγεται».