Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη - 10 φωτογραφίες βγαλμένες από παραμύθι

Από το  news247

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε μερικές υπέροχες εικόνες από την φθινοπωρινή Πάρνηθα. Απαθανάτισε και ένα κοπάδι ελαφιών που ξεκουράζονται στο Πάρκο των Ψυχών.
Ένα εντυπωσιακό σκηνικό αντικρίζει κανείς στην Πάρνηθα αυτές τις μέρες, που ο καιρός έχει αλλάξει και το φθινόπωρο έχει έρθει για τα καλά.
Η ομίχλη σκέπασε το βουνό και το τοπίο είναι απόλυτα κινηματογραφικό, αφού μοιάζει βγαλμένο από κάποια ταινία τρόμου ή από παραμύθι.
Ο φωτογραφικός φακός της Eurokinissi κατέγραψε αυτές τις υπέροχες εικόνες, που σίγουρα είναι μοναδικές, αφού δεν τις συναντάμε κάθε μέρα.

Αναθεώρηση του Συντάγματος: Τη Δευτέρα ξεκινά η συζήτηση στη Βουλή - Οι Θεματικές Ενότητες κάθε ημέρα συζήτησης

Με τους εισηγητές των κομμάτων ξεκινά τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, στις 10:00, η συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος στην Ολομέλεια της Βουλής επί της αρχής. Η αυλαία θα πέσει με τις ψηφοφορίες που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, έπειτα από πενθήμερη συζήτηση.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό στον οποίο κατέληξαν όλα τα κόμματα, η κορυφαία αυτή κοινοβουλευτική διαδικασία θα ξεκινήσει τη πρώτη μέρα με συζήτηση επί της αρχής επί όλων των αναθεωρητέων διατάξεων, τις οποίες εισηγείται η Επιτροπή Αναθεώρησης. Τις υπόλοιπες τέσσερις ημέρες, η συζήτηση θα είναι επί των αναθεωρητέων άρθρων. Οι συνεδριάσεις θα ξεκινούν από το πρωί και θα ολοκληρώνονται το βράδυ. Ειδικότερα:

Αγριογούρουνα έφαγαν… κοκαΐνη αξίας 19.800 ευρώ

Ένα κοπάδι αγριογούρουνων έφαγε κοκαΐνη αξίας 19.800 ευρώ, την οποία είχαν θάψει στο δάσος στην Τοσκάνη έμποροι ναρκωτικών.

Η αστυνομία που παρακολουθούσε τις συνομιλίες στα κινητά της συμμορίας, τους άκουσε να παραπονιούνται εξοργισμένοι για την καταστροφή της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, που μέρος της έφαγε ο αγριόχοιρος και η υπόλοιπη βρέθηκε διασκορπισμένη στα ανάμεσα σε φύλλα και κλαδιά.
 
Οι κακοποιοί, ένας Ιταλός και τρεις Αλβανοί, είχαν βάλει την κοκαΐνη σε βαζάκια αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να την προστατεύσει από τα ζώα.

Ετοιμάζουν τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, με μοναδικό θέαμα στη Σελήνη

Στη διαστημική εποχή θα εισέλθουν σε λίγα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες καθώς ο διεθνής Σύνδεσμος Σεληνιακού Χωριού ετοιμάζει μια πρωτοφανή πρόταση που θα περιλαμβάνει θέαμα από το φεγγάρι κατά την εναρκτήρια τελετή των αγώνων.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο διεθνής Σύνδεσμος Σεληνιακού Χωριού (Moon Village Association – MVA), που προετοιμάζει στη Γη τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στο φεγγάρι, ετοιμάζει μια επαναστατική πρόταση που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και το πώς αντιλαμβανόμαστε τον σταθερό ουράνιο συνοδό του πλανήτη μας, το φεγγάρι.