Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

29 Παραλίες της Ρόδου(Βίντεο)

Τι να κάνετε στη Ρόδο; 
Πού να κολυμπήσετε; 
Ποια παραλία είναι η καλύτερη; 
Αυτό το βίντεο δείχνει τις καλύτερες παραλίες στη Ρόδο

"Φονικός" αστεροειδής πέρασε ξυστά από τη Γη - Τον είδαν τελευταία στιγμή

Ο αστεροειδής με το όνομα "2019 OK" ανακαλύφθηκε από τους επιστήμονες μόλις μία μέρα προτού περάσει σε κοντινή απόσταση από τη Γη. Οι επιστήμονες τον αποκάλεσαν "φονέα των πόλεων", αφού θα μπορούσε να προκαλέσει μια αρκετά μεγάλη καταστροφή. Την Πέμπτη ένας αστεροειδής που ονομάζεται "Asteroid 2019 OK", ταξιδεύοντας με ταχύτητα σχεδόν 24 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, πλησίασε πολύ κοντά στη Γη.
Ο αστεροειδής πέρασε σε απόσταση περίπου 70.000 χιλιόμετρα μακριά από τη Γη και ήταν μια από τις πλησιέστερες προσεγγίσεις στον πλανήτη μας τα τελευταία χρόνια.

Πολύ υψηλός αύριο Δευτέρα 29 Ιουλίου ο κίνδυνος πυρκαγιάς - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν (Φωτο)

Πολύ υψηλός προβλέπεται ο κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr). Συγκεκριμένα, για αύριο προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Κυθήρων)

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Φθιώτιδα)

Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα, Λακωνία)

Περιφέρεια Κρήτης (Χανιά)

Μαγευτικές εικόνες από το ηλιοβασίλεμα στη Νάξο - Εικόνες που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής - ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΡΡΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΑ(Βίντεο)

Ενας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, είναι η πανέμορφη Νάξος.

Το κυκλαδίτικο νησί φημίζεται για την ιστορία του, τα μοναδικά αξιοθέατα, την εναλλαγή τοπίων, τους φιλόξενους κατοίκους του και το καλό φαγητό. Εκτός όμως από όλα αυτά, η Νάξος προσφέρει μοναδικό θέαμα στους τουρίστες που την επισκέπτονται, καθώς μπορούν να απολαύσουν ένα υπέροχο και ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στη φημισμένη Πορτάρα, συναγωνίζοντας αυτό της Σαντορίνης.

Το κατάλληλο timing

Του Ν. Λυγερού

Αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να αλλάξει όλους όσους είχαν συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια για να καταλήξουν στο προσύμφωνο των Πρεσπών αλλά και όσους είχαν ασχοληθεί με την υποτίθεται ελληνοτουρκική φιλία θέλει όντως να κάνει αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει να λειτουργήσει με αυτούς που έπαιξαν το ιδεολογικό παιχνίδι μιας κυβέρνησης που δεν πίστευε στην έννοια του Έθνους και ήταν έτοιμη να κάνει ό,τι μπορούσε ενάντια στον Ελληνισμό επειδή αποτελούσε αντιπαράδειγμα στη θεώρηση