Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Γ. Αυξεντίου: "Μάθατε πως πολεμούν οι Έλληνες... θα μάθετε και πως πεθαίνουν"(Βίντεο)

«Στην εσχάτην ανάγκην θα αγωνιστώ και θα πεθάνω σαν Έλληνας, αλλά ζωντανόν δεν θα με πιάσουν».

Γρηγόρης Αυξεντίου.

Σαν σήμερα ο ήρωας Γρηγόρης Αυξεντίου πολεμώντας μόνος, περικυκλωμένος από 60 Άγγλους ,έπεφτε νεκρός. Ήταν το τέλος ενός ανθρώπου που απέδειξε ότι ο ηρωϊσμός δεν είναι θεωρία ,λόγια και κραυγές, αλλά αποφάσεις και πράξεις.
Ήρθε στην Ελλάδα για να γίνει στρατιωτικός. Το 1949 απέτυχε στις εξετάσεις της Σχολής Ευελπίδων και γράφτηκε στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού και έλαβε κατάρτιση ανθυπολοχαγού.

Δίπλα μας εξωγήινος πολιτισμός(BINTEO)

Τι έκρυψε η NASA για το Απόλλων 11; Nτοκιμαντέρ που πρέπει να δει κανείς για να καταλάβει τι ακριβώς φοβούνται οι ΗΠΑ. Η πραγματική αποστολή του Απόλλων 11 και η συνάντησή του με εξωγήινο πολιτισμό…

Πριν από χρόνια, η δημόσια τηλεόραση φιλοξένησε ένα ντοκιμαντέρ ισπανικής παραγωγής σχετικά με τις αλήθειες και τα ψέματα που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη.

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Νέος σκεπτόμενος, γιατί θα έφευγα, γιατί να μείνω"(Βίντεο)



Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα 
"Νέος σκεπτόμενος, γιατί θα έφευγα, γιατί να μείνω".
 «Σουκάκειο» Αμφιθέατρο, Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας & Εκπαίδευσης, 
Π.Γ.Ν. Αττικόν, Χαιδάρι , 
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Κι όμως…. Η Μινεσότα φορολόγησε τους πλούσιος και πέτυχε!

Με το παραπάνω σχόλιο ξεκινάει το άρθρο του Κάρλ Γκίμπσον στην αμερικανικής Huffington Post για τα αποτελέσματα της πολιτικής του Μαρκ Ντέιτον, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2011 ανέλαβε κυβερνήτης της Μινεσότα (πληθυσμός 5,5 εκ.) με ελλειμματικό προϋπολογισμό ύψους 6,2 δις δολαρίων και ανεργία στο 7%.
Ο προκάτοχός του, ο Τιμ Πόλεντι, υποψήφιος του Συντηρητικού Κόμματος, υπερηφανευόταν πως ποτέ δεν αύξηση του φόρους στις επιχειρήσεις. Το μόνο που είχε κάνει για να ενισχύσει τα έσοδα ήταν να αυξήσει τον φόρο στα τσιγάρα κατά 75 σεντ. Όσο για τις θέσεις εργασίας, από το 2003 έως το 2010, αυτές αυξήθηκαν μόλις κατά 6.200.
Στον αντίποδα ο Ντέιτον με την ανάληψη των καθηκόντων του αύξησε το φόρο εισοδήματος από 7,85% έως 9,85% για εισοδήματα πάνω από τις 150.000 δολάρια και για νοικοκυριά με εισόδημα άνω των 250.000 δολαρίων. Τα φορολογικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 2,1 δις. Επίσης συμφώνησε σε αύξηση του κατώτατου μισθού στα 9,5 δολάρια την ώρα από το 2018 και προώθησε νόμο για μισθολογική ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών.

Γιατί το ιατρικό σου ιστορικό αξίζει πιο πολύ από τα στοιχεία της πιστωτικής σου;

Ένας πλήρης ιατρικός φάκελος κοστίζει έως 250 δολ. στην μαύρη αγορά του Ίντερνετ έναντι 33 σεντς για ένα αρχείο πιστωτικής κάρτας

Από την Άννα Ρέμπελου
Από το news247

Συναγερμός έχει σημάνει στους κόλπους του αμερικανικού κολοσσού ασφαλίσεων υγείας Anthem. Από τις 4 Φεβρουαρίου, όταν η εταιρεία ανακάλυψε ότι έπεσε θύμα χάκερς, η διοίκησή της κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς ακόμα δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει κλαπεί από τα 80 εκατομμύρια ψηφιακά αρχεία των πελατών και εργαζομένων της. Αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ημερομηνίες γέννησης και πληροφορίες απασχόλησης είναι βέβαιο ότι παραβιάστηκαν.

Το σχέδιο απόβασης του Ισλαμικού Κράτους σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία - Ο τρόμος μεταφέρεται στην Ευρώπη

Σύμφωνα με έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες το think tank για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας Ιδρυμα Quilliam, το ΙΚ σχεδιάζει μίνι «εισβολή» μικρών τρομοκρατικών ομάδων στην Ευρώπη
Απόβαση σε χώρες της Νότιας Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα σε ακτές της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας σχεδιάζουν να κάνουν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο τις στρατιωτικές βάσεις που έχουν δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες στη Λιβύη.

ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ...Διαβάστε τι έγραφε ένας Αμερικανός για την Ελλάδα 66 χρόνια πρίν… Θα εκπλαγείτε!

 Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη χώρα προκειμένου να υποβάλει τα συμπεράσματά του. Συνέταξε τη γνωστή έκθεση ή Μνημόνιο Πόρτερ. Σε αυτή την έκθεση, περιγράφεται η Ελλάδα πριν από 66 χρόνια.Οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και βέβαια ο απλός κόσμος. Διαβάστε τα συμπεράσματα του Πόρτερ και βρείτε τις διαφορές με σήμερα. Η Ελλάδα είναι 66 χρόνια πίσω. Γράφει ο Πόρτερ. «Απ” ό, τι μπόρεσα να διαπιστώσω, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμιάν άλλη πολιτική πρακτική από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος.

Πόσα μας κρύβουν;


Το νησί Δήλος είναι ακατοίκητο .Αυτο το ξέρουμε .Εκει εχει αρχαιολογικα μνημεία .Και αυτο το ξερουμε .Αν πατε να τα δείτε το ξερετε οτι το βραδυ σας απαγορεύουν να μείνετε εκει;

Οι φυλακες θα σας πουν για ασφάλεια των αρχαιοτήτων.Ναι αλλα στο νησι εκτος απο τους φύλακες εχει και αστυνομία

.Η Δήλος ειναι ενα μικρο νησι. Εχει μήκος περίπου έξη χιλιόμετρα και μέσο πλάτος χίλια τριακόσια μέτρα.
Η άνθρωποι που φυλάγουν το νησι ειναι υπεραρκετοί .Τοτε γιατι δεν αφηνουν να διανυχτερευσεις στην Δήλο;

Απίστευτη Τουρκική Πρόκληση μέσα στο λιμάνι του Πειραιά!

TCG Turgut Reis Προκαλούν για μια ακόμη φορά οι Τούρκοι! Η παραπάνω φωτογραφία είναι η Τούρκικη φρεγάτα TCG Turgut Reis, η οποία βρέθηκε από το Σάββατο στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς ολοκλήρωσε το χιλιοστό της ταξίδι.

Η φρεγάτα ανήκει στην πολυεθνική δύναμη SNMG2, μαζί με ακόμα οκτώ πολεμικά πλοία, από τις ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία, ενώ από την ελληνική πλευρά, συμμετέχει η φρεγάτα «Κουντουριώτης».

Καλά όλα αυτά, αλλά η συγκεκριμένη φρεγάτα θα έπρεπε ως ώφειλε να σηκώσει μαζί με την Τούρκικη και την Ελληνική σημαία!

Επτά παραβιάσεις από τουρκικά F-16 αμέσως μετά την απόσυρση της ΝΟΤΑΜ - Έφαγαν "ξύλο" από την ΠΑ

ΤΟ ΠΗΡΑΝ "ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ" ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ
 
 Σε επτά παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου προχώρησαν επτά τουρκικά αεροσκάφη αμέσως μετά την απόσυρση της ΝΟΤΑΜ, τα οποία πέταξαν πάνω από το βορειοανατολικό και το κεντρικό Αιγαίο, ενώ αναχαιτίστηκαν κατά την πάγια πρακτική.
 
Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν τρεις παραβάσεις και επτά παραβιάσεις στο FIR Αθηνών από έναν σχηματισμό έξι πολεμικών αεροσκαφών F-16 της Τουρκίας και από ένα μεμονωμένο αεροσκάφος, δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα. Το μεμονωμένο αεροσκάφος ήταν ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο.

Απόφαση-σοκ: Καταργούνται τα ΤΕΙ!

Θα ενσωματωθούν στα Πανεπιστήμια - Στα ΙΕΚ όσα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις - Όλοι οι εκπαιδευτικοί τους θα ενταχθούν στην πανεπιστημιακή βαθμίδα - Τι λέει στο protothema.gr ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Δημ. Χασάπης
Κατάργηση των ΤΕΙ και ένταξη όσων πληρούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια στα Πανεπιστήμια προαναγγέλλει, μέσα από το protothema.gr, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Δημήτρης Χασάπης.

Οι Τούρκοι παίρνουν πίσω το σχέδιο για πεδίο βολής στο Βόρειο Αιγαίο

Υπαναχώρησαν από το αρχικό σχέδιο για δέσμευση μιας τεράστιας περιοχής μεταξύ Σκύρου και Λήμνου - Διαβάστε την ελληνική αντίδραση - Το άγνωστο τετ-α-τετ του μονίμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ με τον γγ της Συμμαχίας - Πώς άλλαξε το κλίμα η τουρκική γκάφα με την συμπερίληψη της Λήμνου
Η τουρκική κυβέρνηση υπαναχώρησε από τον αρχικό σχεδιασμό να καταστήσει μεγάλο μέρος του Βορείου Αιγαίου μεταξύ Λήμνου, Σκύρου και Αγίου Ευστρατίου σε πεδίο βολής για την πραγματοποίηση ασκήσεων από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη με πραγματικά πυρά.