Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Λόγος του Μέγα Αλέξανδρου (Βίντεο)

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ!!!

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
 ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ:
TAYTHN ΓΑΡ ΟΙΚΟΥΜΕΝ ΟΥΧ ΕΤΕΡΟΥΣ ΕΚΒΑΛΟΝΤΕΣ ΟΥΔ'ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΝΤΕΣ ΟΥΔ'ΕΚ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΙΓΑΔΕΣ ΣΥΛΕΓΕΝΤΕΣ,ΑΛΛ'ΟΥΤΩ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΩΣ ΓΕΓΟΝΑΜΕΝ ΩΣΤ'ΕΞ ΗΣΠΕΡ ΕΦΥΜΕΝ,ΤΑΥΤΗΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕΝ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΙΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΙΣΠΕΡ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΙΟΤΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΙΠΕΙΝ.ΜΟΝΟΙΣ ΓΑΡ ΗΜΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΡΟΦΟΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΛΕΣΑΙ ΠΡΟΣΗΚΕ.
(Ισοκράτης, «Πανηγυρικός», 24-25)


Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ):

Ο Σαμψών μιλάει για τη ζωή του σε μια από τις λίγες συνεντεύξεις του - Η αγαπημένη φιγούρα της λαϊκής παράδοσης δεν είναι πλέον στη ζωή(Βίντεο)

Ο Γιάννης Κεσκελίδης, δεν «μένει» πια εδώ. Η αγαπημένη φιγούρα, ο μασίστας Σαμψών, που λύγιζε σίδερα, έσπαγε πέτρες και μάρμαρα πάνω στο σώμα του και τραβούσε φορτηγά, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.
«Δύσκολο πράγμα να σπας τις πέτρες στο στομάχι», ανέφερε ο ίδιος σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει. «Σήκωνα τάβλες, έσπαγα πέτρες και με φώναζαν έτσι. Είχα πολλά μαλλιά» λέει ο ίδιος…γι’ αυτό μ’ έλεγαν Σαμψών. Τα μαλλιά μου τα έχασα, επειδή έσπαγα πέτρες και ξύλα στο κεφάλι μου, απ’ τα ιώδια που έβαζα», συμπλήρωσε.

Ελληνισμός ενάντια στη βαρβαρότητα - Δεν πιάνουν πια τα κόλπα του κομματισμού

Ελληνισμός ενάντια στη βαρβαρότητα
Του Νίκου Λυγερού

Σε αυτές τις εκλογές θα δούμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αντιπαράθεση του Ελληνισμού με τη βαρβαρότητα, και την αρχή της απελευθέρωσης από ένα δικτατορικό ζυγό που θεωρούσε ότι θα διαρκούσε για χρόνια. Όμως αυτή η ιδεολογία είναι αντίθετη στον Ελληνισμό, επειδή αποτελεί αντιπαράδειγμα των θεωριών της. Οι Έλληνες σε αυτές τις εκλογές δεν θα εκφραστούν μόνο σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά κι ενώπιον της Ιστορίας τους,

Κανένας δεν ξεχνά τα ψέματα των Πρεσπών - Μετά το έγκλημα των Πρεσπών έρχεται η τιμωρία των εκλογών

Κανένας δεν ξεχνά τα ψέματα των Πρεσπών
Του Νίκου Λυγερού

Όταν ακούγαμε για μήνες για την πίεση των ξένων για την επίλυση του Σκοπιανού και τώρα ανακαλύπτουμε από το στόμα του ίδιου του Πρωθυπουργού ότι το όλο θέμα ήταν μια ιδεολογική πρωτοβουλία που ήθελε να υλοποιήσει το όνειρό της εις βάρος του Ελληνισμού, ξέρουμε πια ότι το όλο θέμα ήταν ένα άλλο ψέμα της προπαγάνδας. Όσοι έλεγαν ότι πρόκειται για μια συμφωνία υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, τώρα άκουσαν από την εξομολόγηση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών ότι όλα έγιναν σε διμερές επίπεδο χωρίς παρέμβαση άλλων. Έτσι τελειώνουν τα ψέματα των πολιτικάντηδων. Και αυτά τα ψέματα ο ελληνικός λαός δεν