Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Του Σπυρίδωνος Καραχάλιου από το ethnikistikosagwn
 
ΑΘΗΝΑ 11-2-2013.
Βάλανε κάποιοι που μας αγαπούν πολύ κατά πως ισχυρίζονται κριτές στη ζωή και τις πράξεις μας ανθρώπους που δεν προέρχονται από τον αγιασμένο τούτο τόπο. Ήρθαν όλοι αυτοί, ενδιαφερόμενοι και κριτές, να μας βάλουν στον ίσιο δρόμο γιατί πήραμε λένε λάθος μονοπάτι. Γίναμε σπάταλοι, κακοπληρωτές, απαιτητικοί δίχως παραγωγή δική μας και το κράτος μας δεν μπορεί να συντηρηθεί. Μας ζητούν κιόλας να το ελαφρύνουμε σε κυριαρχία και στρέμματα για να γίνει πιο φτηνό!
Μας ζητούν τα ρέστα οι φίλοι των σπάταλων και διεφθαρμένων πολιτικών ηγετών και δυνάμεων του ντόπιου νεοταξισμού. Αυτοί δηλαδή που ως αφεντικά της παγκόσμιας «ειρήνης» και εξουσίας διόρισαν και επέβαλλαν τους υπαλλήλους τους στην εξουσία της Ελλάδος. Είναι οι δημιουργοί των πολεμικών καταιγίδων και των οικονομικών καταστροφών που καιροφυλαχτούν σαν τα κοράκια για να μεγαλώσουν τα σεντούκια και την εξουσία τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Κολοσσιαίας επιστημονικής σημασίας», αλλά και εθνικής θα συμπληρώναμε από την πλευρά μας, η ανακάλυψη του «υπεργιγαντιαίου» κοιτάσματος στα οικόπεδα 10 και 11, σύμφωνα με τον καθηγητή Αντώνη Φώσκολο, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά για τους φίλους αναγνώστες του «defence-point.gr».
«Εκεί που βρέθηκε το κοίτασμα στην κυπριακή ΑΟΖ υπάρχουν 4 ενεργά λασποηφαίστεια» αριθμημένα ως 965, 966, 967 και 968 (κωδικοί από το πρόγραμμα ODP: Ocean Drilling Program) και τα οποία εκλύουν σύμφωνα με τον καθηγητή Φώσκολο «μεθάνιο πυρολιτικής προέλευσης».

Το άρμα με την Ελλάδα στο καρναβάλι της Γερμανίας! - ΦΩΤΟ

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί ακόμη και στο καρναβάλι της Γερμανίας!

Η Ελλάδα όπως φαίνεται δεν έλειψε ούτε από το καρναβάλι της Γερμανίας!


Συγκεκριμένα στην παρέλαση αρμάτων που έγινε στην Κολωνία, η οποία θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των αποκριών στη Γερμανία, το άρμα που συγκέντρωσε τις εντυπώσεις ήταν αυτό με την .... Ελλάδα!
Τι ακριβώς παριστάνει;

Άθλιο φωτομοντάζ καταγγέλει η Χρυσή Αυγή για τη φωτογραφία από το νοσοκομείο της Τρίπολης-Η κόντρα με τον Λυκουρέντζο- Όλο το παρασκήνιο

Δείτε την οργισμένη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το φωτομοντάζ που έγινε σε φωτογραφία ώστε να απεικονίζονται χρυσαυγίτες με μαύρες μπλούζες με διακριτικά και κοντάρια να περπατούν στο νοσοκομείο της Τρίπολης, γεγονός που έγινε η αιτία να απολυθεί η διοικήτρια του νοσοκομείου.
Αγωγές και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου καταθέτει η Χρυσή Αυγή για το φωτομοντάζ που έγινε σε φωτογραφία όπου φαίνονται χρυσαυγίτες να περπατούν στους διαδρόμους του νοσοκομείου της Τρίπολης.
Η Χρυσής Αυγή στη σχετική ανακοίνωσή της κάνει λόγο για άθλιο φωτομοντάζ, για προπαγάνδα εναντίον του κόμματος καθώς και για συκοφαντική επίθεση των ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε την ανακοίνωση και συγκρίνετε τις φωτογραφίες...
"Με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, που είχε υποστεί άθλια επεξεργασία, τα συστημικά ΜΜΕ οργάνωσαν μία ακόμη συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Για να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι οι Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης, έκοψαν και έραψαν μία φωτογραφία από πρόσφατη εκδήλωση του Κινήματος στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, η επίμαχη εικόνα έχει ληφθεί από την επεισοδιακή συγκέντρωση στην Χερσόνησο Ηρακλείου:

Υπάρχει άνδρας-βρικόλακας στην Τουρκία;

Μια πρωτοφανή περίπτωση ενός άνδρα –βρικόλακα εξετάζουν ειδικοί και επιστήμονες στην Τουρκία. Όπως αναφέρει με σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Huffington Post οι ιατροί του στρατιωτικού νοσοκομείου Denizli -στην νοτιοδυτική Τουρκία- με επικεφαλής τον Direnc Sakarya κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας εμφανίζει συμπεριφορά βρικόλακα.  
Πρόκειται για έναν 23χρονο παντρεμένο άνδρα (το όνομα και η πόλη όπου ζει φυσικά δεν έγιναν γνωστά), με βαριά ψυχολογικά προβλήματα και συμπεριφορά. Αρχικά ο άνδρας χάραζε το σώμα του και μάζευε το αίμα του για να το πει αλλά αργότερα άρχισε να επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους για τον ίδιο λόγο. 

Η Προανακριτική καλεί τη διαχειρίστρια των 550 εκατ. της λίστας Λαγκάρντ

Στο μικροσκόπιο της Προανακριτικής επιτροπής θα μπουν οι καταγγελίες στελεχών του ΣΔΟΕ, που θέλουν την κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου πίσω από τον τραπεζικό λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ με τα 550 εκατ. ευρώ.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, τις επόμενες ημέρες θα κληθεί η κυρία Μαρία Παντελή, η οποία φέρεται διαχειρίστρια του εν λόγω λογαριασμού, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στα μέλη της Προανακριτικής.
Πέραν αυτών, την Τρίτη, κλιμάκιο της επιτροπής θα μεταβεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να δημιουργήσει ηλεκτρονικά αντίγραφα της λίστας και να μοιραστούν στους βουλευτές που μετέχουν στην έρευνα.

Σε επίσημα έγγραφα η κυβέρνηση παραδέχεται το ενδεχόμενο νέων μέτρων 2 έως 4 δισ. για 2015-2016

- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

- Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ παράδεχεται ότι τα νέα μέτρα θα είναι της τάξεως του 2,7 δισ.
- Οι τελικές αποφάσεις για τα πιθανά νέα μέτρα θα παρθούν τον Αύγουστο του 2013 ανάλογα με το έλλειμμα
- Ένα από τα μέτρα που αναφέρονται είναι η διεύρυνση της φορολογικής βάσης, άρα περισσότεροι φόροιΤι κι αν ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος της εξαθλίωσης, τι κι αν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης αρνιούνται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πιθανότητα νέων μέτρων, έρχονται τα επίσημα έγγραφα του αναθεωρημένου μνημονίου, προκειμένου να τους διαψεύσουν πανηγυρικά.

Καταστράφηκαν οι φωνητικές χορδές του Ούγκο Τσάβες

Παρά την προσπάθεια που καταβάλλεται από κυβερνητικούς κύκλους της Βενεζουέλας να πείσουν ότι ο πρόεδρος της χώρας Ούγκο Τσάβες, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο στην Κούβα, αναρρώνει καλά, φαίνεται ότι η κατάστασή του βαίνει διαρκώς επιδεινούμενη.

Σύμφωνα με το «abc.es» (ισπανικό μέσο ενημέρωσης) η ιατρική ομάδα που κουράρει τον...

Εκτός περικοπών οι πολιτικοί...

Απέφυγαν, σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής», τη μέγκενη των περικοπών οι συντάξεις των βουλευτών και των τοπικών αρχόντων, καθώς η σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται στο νόμο 4093/12 και προβλέπει την περικοπή των συντάξεών τους κατά 20% ή 30% δεν εφαρμόστηκε στις 31 Ιανουαρίου και μάλιστα δεν θα εφαρμοστεί ούτε στο τέλος Φεβρουαρίου!

Δεν είναι όμως η μόνη «ιδιότυπη ασυλία» που φαίνεται ότι εξασφάλισαν, έστω και προσωρινά, οι βετεράνοι της πολιτικής και οι τοπικοί μας άρχοντες, καθώς οι μειώσεις όταν γίνουν (λέγεται για το τέλος Μαρτίου) θα υπολογιστούν διαφορετικά από τις μειώσεις που έγιναν στους υπόλοιπους δύο και πλέον εκατομμύρια συνταξιούχους της χώρας!

Εικόνες-σοκ από τις βορειοανατολικές ακτές(Βίντεο)

Ανεμοστρόβιλος έπληξε το νότιο Μισσισσιππή, την Κυριακή τραυματίζοντας πάνω από 12 άτομα και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς.

Να σημειωθεί ότι έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέσσερις επαρχίες: Forrest, Lamar, Lawrence και Marion.

Ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου

Τουλάχιστον 36 άτομα ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου, σε σταθμό τρένου στην Ινδία, καθώς επέστρεφαν από το Κουμπ Μέλα, τη μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή των ινδουιστών.
Σύμφωνα με το Reuters, όλα ξεκίνησαν, όταν τμήμα χαμηλής γέφυρας κατέρρευσε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Αλαχαμπάντ. Το πλήθος αναγκάστηκε να τρέξει γρήγορα στις εξόδους, αλλά επικράτησε στο χάος, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες άνθρωποι.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους Θα κλείσουν δρόμους οι αγρότες

Τον πανελλαδικό συντονισμό για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες από 35 «μπλόκα» στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποίησαν στη Νίκαια την Κυριακή.

Οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα, προκειμένου η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους και προς αυτή την κατεύθυνση έλαβαν τρεις αποφάσεις:

- να υπάρξει πανελλαδικός συντονισμός με τη σύσταση συντονιστικού οργάνου

Νέες μειώσεις μισθών μέχρι και 30% για χιλιάδες εργαζόμενους

Νέες μειώσεις μισθών μέχρι και 30% για χιλιάδες εργαζόμενους
Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο άμεσης μισθολογικής μείωσης βρίσκονται 500.000 εργαζόμενοι, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη παύουν να ισχύουν 42 κλαδικές συμβάσεις. 
Η μετενέργειά τους έχει χρόνο ζωής τριών μηνών. Αν σε αυτό το διάστημα δεν υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση, οι επιχειρήσεις αποκτούν την ευχέρεια να περικόψουν μέχρι και 30% τις αποδοχές του προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα, η διάρκεια της μετενέργειας έχει πλέον περιοριστεί στους τρεις μήνες και στην περίπτωση που στο ενδιάμεσο δεν υπάρξει νέα σύμβαση, οι μειώσεις των μισθών μπορεί να φτάσουν έως και το 30%.

Ο Δήμος Πέλλας ανήρτησε χάρτη με το όνομα των Σκοπίων Macedonia

Ο Δήμος Πέλλας ανήρτησε χάρτη με το όνομα των Σκοπίων Macedonia
Η ιστορικότερη περιοχή της Μακεδονίας έχει στην ιστοσελίδα της χάρτη που αναφέρει τα Σκόπια ως Μακεδονία!
Σε αυτή τη χώρα «βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας».
Την ώρα που οι Σκοπιανοί κλιμακώνουν την προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας, φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστούν ότι ο Παρθενώνας ανήκει στους Σλάβους, στην Ελλάδα κάνουμε τη μία γκάφα μετά την άλλη.
Γκάφες όχι απλές και ανούσιες, αλλά με βαρύτητα και αντίκτυπο σε εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό.
Σε μια τέτοια γκάφα υπέπεσε και ο Δήμος Πέλλας.

Η απόλυτη παράνοια τροϊκανών-Στουρνάρα

Η απόλυτη παράνοια τροϊκανών-Στουρνάρα
-ΦΠΑ 21% για τρόφιμα, φάρμακα, είδη και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης προκειμένου να αυξήσουν τα έσοδα
 -Εκβιασμοί με τη δόση για απολύσεις, άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών και φυλακίσεις οφειλετών
Η υστέρηση εσόδων, που εμφανίζουν απόκλιση 7% από το στόχο που είχε τεθεί για τον Ιανουάριο, αποτελεί τη θρυαλλίδα των εξελίξεων.
Σε σχέση με τον προηγούμενο Ιανουάριο, η πτώση ήταν της τάξης του 16%. Μαζί με τη μείωση των εσόδων από το ΦΠΑ κατά 15%, υπάρχουν δύο συμπεράσματα:
α. Οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν φόρους και οφειλές προς το δημόσιο. Δεν έχουν, δεν θέλουν ή δίνουν προτεραιότητα στην κάλυψη των βιοτικών αναγκών τους. Και γίνονται ολοένα και περισσότεροι.

Παραιτείται ο Πάπας, μέχρι το Πάσχα η εκλογή του νέου Ποντίφικα

Αγία Έδρα: Την πρόθεση του Βενέδικτου του ΙΣτ' να παραιτηθεί στις 28 Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε το Βατικανό, καθώς ο Ποντίφικας αποφάσισε να κατεβεί από την Αγία Έδρα, λέγοντας πως δεν έχει πλέον τη δύναμη να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του.

Η εκλογή του νέου προκαθημένου της Καθολικής Εκκλησίας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι

Κίνδυνοι για το ευρώ αν πτωχεύσει η Κύπρος, λέει ο Άσμουσεν

Βερολίνο: Αν η Κύπρος δεν λάβει διεθνή βοήθεια τότε θα πτωχεύσει, προειδοποιεί το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γιοργκ Άσμουσεν, επισημαίνοντας τους κινδύνους για ολόκληρο το ευρωσύστημα αν μια χώρα μέλος διολισθήσει στη χρεοκοπία.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Handelsblatt», ο κ. Άσμουσεν δηλώνει ότι αναμένει να υπάρξει πακέτο διάσωσης για την Κύπρο μέχρι το τέλος του Μάρτη και σημειώνει ότι «δεν είναι δυνατόν να αναμένουμε μέχρι τις ομοσπονδιακές εκλογές» που θα διεξαχθούν το Σεπτέμβρη στη Γερμανία.

Μικρά κέρδη παρουσιάζει την Δευτέρα το κυπριακό Χρηματιστήριο

Λευκωσία: Μικρά κέρδη παρουσιάζει τη Δευτέρα το κυπριακό χρηματιστήριο. Στις 13.31, ο Γενικός Δείκτης Τιμών σημείωνε μικρή αύξηση σε ποσοστό 0,62%, στις 109,18 μονάδες.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν την ίδια ώρα στις 42,75 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,85%. Η αξία των συναλλαγών ανερχόταν μόλις στις 103.788 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, κέρδη παρουσιάζουν οι δείκτες της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,67%, των Τραπεζών σε ποσοστό 0,70% και της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοστό 1,56%. Αμετάβλητοι παραμένουν οι δείκτες των Επενδυτικών, της Παράλληλης Αγοράς και των Ξενοδοχείων.

Ήπιες διακυμάνσεις και επιλεκτικές κινήσεις στο Χ.Α.

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Υποτονική είναι η εικόνα που διαμορφώνεται στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου της Αθήνας τη Δευτέρα, όπου ο Γενικός Δείκτης εναλλάσσει πρόσημο εκατέρωθεν των 1.020 μονάδων και σε στενό εύρος διακύμανσης.

Οι κινήσεις των επενδυτών εμφανίζονται επιλεκτικές και αφορούν κυρίως τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης. Από τη σύνθεση του FTSE25 τα υψηλότερα κέρδη σημειώνει η μετοχή του ΟΠΑΠ, με άνοδο 1,06% στα 6,,65 ευρώ, ενώ με κέρδη μικρότερα του 1% ακολουθούν οι τίτλοι των Eurobank Properties, FF Group και MIG, ενώ η μετοχή της Εurobank διαπραγματεύεται χωρίς μεταβολή στα 0,608 ευρώ.