Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Το χρονικό της Μάχης της Κρήτης - Συγκλονιστικό φωτογραφικό υλικό

Από το zarpanews

20 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 1941: Η μάχη της Κρήτης μέσα από το φωτογραφικό υλικό κυρίως των Γερμανών, μετά την κατάληψη του νησιού από τα στρατεύματα τους…
Το χρονικό της Μάχης της Κρήτης 
Νοέμβριος 1940: Η άμυνα της Κρήτης αναλαμβάνεται από τους Βρετανούς. Η 5η Μεραρχία Κρητών μεταφέρεται στην Αθήνα.
15 Απριλίου 1941: Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, αποφασίζεται η κατάληψη της Κρήτης από τους Γερμανούς. Στο β’ 15ήμερο του Απριλίου σχεδιάζεται η μεταφορά Ελληνικών και Βρετανικών δυνάμεων από την ηπειρωτική Ελλάδα στην Κρήτη.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ… ΚΑΚΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ…. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ… Ο ΛΥΚΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΛΥΚΟΣ….!!!

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

Άλλος ένας Στρατιωτικός, ο Στρατηγός (εα) Ειδικών Δυνάμεων κύριος Δρακωνάκης Ιωάννης αρθρογραφεί για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.
Έρχεται να προσθέσει στο σύνολο των πατριωτών την δική του σφραγίδα για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, και μάλιστα με άκρως επιθετικό τρόπο για τις μαριονέτες που μας κυβερνούν, κανενός εξαιρουμένου, και τονίζει με αυστηρό ύφος ότι ο Λύκος ότι και να φορέσει πάντα Λύκος θα είναι, και κακός προωθούμε ως Κράτος την Ελληνο-Τουρκική φιλία…. (δεν έχει και άδικο, η αχαριστία στο μεγαλείο της)

Κοζάνη: Βρήκαν 3 χειροβομβίδες στη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων -Πιθανόν του Β' Παγκοσμίου - ΤΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Τρεις χειροβομβίδες εντοπίστηκαν στη διαλογή της νέας μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στη Κοζάνη, οι οποίες πιθανόν χρονολογούνται από την εποχή του Β' Παγκοσμίου πολέμου.
Τα ηλεκτρονικά συστήματα του εργοστασίου εντόπισαν τις τρεις χειροβομβίδες, στο σημείο όπου γίνεται η διαλογή μεταλλικών αντικειμένων. Αμέσως ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι βάρδιας και τα διευθυντικά στελέχη της μονάδας, τα οποία με τη σειρά τους ανέφεραν το περιστατικό στην αστυνομική διεύθυνση Πτολεμαΐδας.

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Νέα επιδείνωση του καιρού από το πρωί της Κυριακής - Πού θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Η ανάρτηση του γνωστού μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου στο Facebook
Το καλοκαίρι φαίνεται ότι αργεί ακόμα... καθώς ο καιρός τις επόμενες ημέρες αναμένεται βροχερός.
Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ και προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας, που θα ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής (21.05.2017) και θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.

Αποκάλυψη: Ο Ερντογάν έδωσε εντολή στους φρουρούς του να επιτεθούν στους Κούρδους! - Αποκάλυψη από την ιστοσελίδα «The Daily Caller»(Βίντεο)

Οι άνδρες ασφαλείας του Ταγίπ Ερντογάν φωνάζουν: «Λέει επιτεθείτε». Τους λέει επίσης: «ελάτε, ελάτε, ελάτε»
Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η συντηρητική ιστοσελίδα «The Daily Caller», η οποία υποστηρίζει ότι από την ανάλυση του βίντεο της τουρκικής υπηρεσίας της «Φωνής της Αμερικής», προκύπτει ότι την εντολή για την αιματηρή επίθεση εναντίον των Κούρδων διαδηλωτών, έξω από την τουρκική πρεσβευτική κατοικία, έδωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Σόιμπλε: Στην παρούσα φάση η Γερμανία δεν δέχεται μείωση του ελληνικού χρέους...Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας

Το ξεκόβει το Βερολίνο: Ούτε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, ούτε και εξαγορά των δανείων του ΔΝΤ από τον ESMΑνώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα για την ελληνική κυβέρνηση που είχε καλλιεργήσει προσδοκίες για υλοποίηση μέτρων μείωσης του ελληνικού χρέους συνιστά η σημερινή τοποθέτηση εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών στην εφημερίδα Bild.

Σε ερώτηση αν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και η γερμανική κυβέρνηση σκέφτονται αυτό που ζητεί το ΔΝΤ για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των ελληνικών δανείων και περίοδο χάριτος, εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας απάντησε στη Bild: «Δεν συζητάμε ούτε αυτά (σσ. περίοδος χάριτος,επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και σταθεροποίηση των επιτοκίων) ούτε κανένα άλλο σχέδιο για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους».