Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Οι 10 γωνιές του πλανήτη που έχουν μείνει ανέγγιχτες από τουρίστες(ΦΩΤΟ)

Τα νησιά και οι απόκρημνες, μαγευτικές γωνιές αυτού του πλανήτη που μένουν αγνές και ανεκμετάλλευτες από τη βαριά βιομηχανία του τουρισμού 

Adtech Ad
Τα ονειρικά μέρη της Γης που ο επισκέπτης χρειάζεται εβδομάδες ταξιδιού για να τα επισκεφθεί ή που απλά η τοποθεσία τους είναι τόσο μακρινή που αδυνατεί να τα φτάσει, με αποτέλεσμα να μένουν ανέγγιχτα από τους, πολλές φορές, ενοχλητικούς τουρίστες.

Ουαλία: Βρέθηκε "δράκος" ηλικίας 200 εκατομμυρίων ετών! (Φωτό)

Δύο ερασιτέχνες κυνηγοί απολιθωμάτων, ο Nick και ο Rob Hanigan, αναζητούσαν απομεινάρια ιχθυόσαυρου σε παραλία κοντά στην πόλη Penarth, οκτώ χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Κάρντιφ της Ουαλίας. Όμως, αντί για ιχθυόσαυρο, οι δύο άντρες ανακάλυψαν το κρανίο και τα οστά ενός αληθινού δράκου, του Dracoraptor hanigani, όπως είναι η λατινική του ονομασία.

Ο δράκος πήρε το όνομά του Dracoraptor, που σημαίνει «δράκος - ληστής», προφανώς από τον δράκο που είναι στην σημαία της Ουαλίας ενώ η η δεύτερη ονομασία είναι προς τιμήν των αδελφών Hanigan.

Ανέλκυσαν πλοίο που είχε βυθιστεί με 1.400 αυτοκίνητα- Δείτε το Βίντεο

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Ανέλκυσαν πλοίο που είχε βυθιστεί με 1.400 αυτοκίνητα!
Δείτε το Βίντεο

Εμπλοκή και των εγγυητριών δυνάμεων στο Κυπριακό, ζήτησε ο Νταβούτογλου - Τα είπε στο Νταβός με τον Μπαν Κι Μουν

Νταβός: Οι διαπραγματεύσεις για μια μόνιμη λύση του Κυπριακού πρέπει σιγά σιγά να περάσουν σε επίπεδο στο οποίο να συμμετάσχουν και οι εγγυήτριες δυνάμεις, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, έπειτα από τη συνάντησή του με τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, στο Νταβός.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Τζιχάν, ο Τούρκος Πρωθυπουργός απαντώντας σε ερωτήσεις είπε ότι με τον ΓΓ του ΟΗΕ συζήτησαν και αυτό το θέμα.

Καρπενήσι: Τα θερμαινόμενα πεζοδρόμια καθαρίζουν μόνα τους από το χιόνι - Η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που εφαρμόζει το σύστημα

Ένας «καθαρός» από χιόνι διάδρομος, όπου οι πεζοί μπορούν να κινηθούν με ασφάλεια, δημιουργείται αυτόματα Στο Καρπενήσι δεν χρειάζεται οι υπάλληλοι ή οι πολίτες και οι επιχειρηματίες να φροντίσουν να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια στο κέντρο της πόλης από το χιόνι.

Κατά την πρόσφατη αστική ανάπλαση, εγκαταστάθηκαν τα «θερμαινόμενα πεζοδρόμια» που φροντίζουν αυτομάτως την εργασία αυτή. Λειτουργούν με σύστημα γεωθερμίας που ανακυκλώνει και θερμαίνει νερό σε βάθος 100 μέτρων μέσα στη γη. Έτσι, δημιουργείται ένας «θερμός» διάδρομος στην επιφάνεια, που διατηρείται καθαρός και άρα ασφαλής για τους πεζούς, καθώς λόγω της θερμότητας το χιόνι που πέφτει εκεί, λιώνει.

Το Μαξίμου «τρέμει» τους αγρότες - Πλημμύρισε από τρακτέρ η Ελλάδα(Βίντεο-Φωτο)

Από το  newsbomb

«Ναυάγιο» η συνάντηση Κατρούγκαλου με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών - Κτηνοτρόφων-ΑλιέωνΣε «θέσεις μάχης» οι αγρότες σε ολόκληρη τη χώρα - Σε Προμαχώνα και Τέμπη τα μεγαλύτερα μπλόκα - Νέο μπλόκο στήθηκε στην Νίκαια - Ο χάρτης των κινητοποιήσεων σε ολόκληρη την χώρα
Συνάντηση είχε το απόγευμα της Πέμπτης (21/3) ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργου Κατρούγκαλου με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών - Κτηνοτρόφων-Αλιέων.

Μονομαχία Τσίπρα - Σόιμπλε στο Νταβός - Τι απαντά η κυβέρνηση στην προκλητική δήλωση Σόιμπλε: «Είναι η εφαρμογή ηλίθιε!»(Βίντεο-Φωτο)

- Δεν θεωρεί προσβλητική η κυβέρνηση την φράση του Σόιμπλε
- Σόιμπλε: Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται! Αν ζητήσω από το γερμανικό κοινοβούλιο να φύγει το ΔΝΤ θα είναι σα να αναβω ένα κερί σε ένα δωμάτιο γεμάτο δυναμίτη
- Τσίπρας: «Είμαι οπαδός της άποψης ότι δεν πρέπει να είμαστε στο σκοτάδι. Καλύτερα να βρούμε τρόπο να απομακρύνουμε από το δωμάτιο τους δυναμίτες»

- ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ