Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Οι Έλληνες Προηγήθηκαν Χιλιάδες Χρόνια των Αιγυπτίων

«Όπως σήμερα θεωρείται αυτονόητη η ενσωμάτωση στην Ελληνική ιστορία του Κρητομυκηναϊκού κόσμου έτσι αύριο θα αποδεχθούν όλοι μιαν αλήθεια, που από τώρα διαφαίνεται: ότι δηλαδή στην Προϊστορία έχουν τεθεί οι βασικές καταβολές του ελληνικού Έθνους και τα κύρια συστατικά του Ελληνικού Πνεύματος.» (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τομ. Α’, σελ. 9, Εκδοτικη Αθηνων)

Αν η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη Ιστορία, τότε όπως θα δείξουμε έχει ακόμα μεγαλύτερη Προϊστορία και οι διάφοροι πολιτισμοί των λαών της Μεσογείου και της Ασίας γονιμοποιήθηκαν από τον προϊστορικό πολιτισμό των Ελλήνων «Διογενών».

Πρωτιά των Ελλήνων Πλοιοκτητών(Βίντεο)


Πρωτιά των Ελλήνων Πλοιοκτητών
Του Ν. Λυγερού

Όσο και να θέλουμε να υποβαθμίσουμε την κατάσταση των ελληνικών δεδομένων, λόγω μιας σαθρής ιδεολογικής πολιτικής και μιας καθημερινής μιζέριας, η αλήθεια παραμένει. Έτσι, όσο και να αμφισβητούν μερικοί την ελληνική ναυτιλία και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, τα δεδομένα τους αντικρούουν. Οι αγορές των πλοίων για ελληνικά συμφέροντα βρίσκονται στην πρώτη θέση παγκοσμίως. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Allied Shipping έχουν ξοδευτεί 3,4 δισεκατομμύρια για την απόκτηση 269 πλοίων.

Η Κορέα έχει

Η Κορέα έχει
Του Ν. Λυγερού

Η Κορέα έχει
κατεχόμενα
στον Βορρά
και δεν είναι
απλώς