Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΜΗΝ κουράζεστε με τους Σκοπιανούς στο τέλος πρέπει να «μετακομίσουν ιστορικά», η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΑΔΑ

Μα τι έπαθαν όλοι τους και συναγωνίζονται ποιος θα πρωτοπεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
Και μαλώνουν και διαπληκτίζονται ενώ αν έλεγαν ¨η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ είναι ΕΛΛΑΔΑ¨ όλα θα τέλειωναν και θα ικανοποιούσαν την ιστορική αλήθεια που αναρριχήθηκε ¨ ως εθνολογική ζωή εκ τάφων από τον τύμβο της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ¨.
Στις 12 Αυγούστου του 2014 με τα πρώτα ευρήματα στο παγκοσμίου πλέον φήμης αρχαιολογικό χώρο του λόφου της ΚΑΣΤΑ στείλαμε αρθρογραφώντας ένα μήνυμα στους γείτονες και σε όλους αυτούς που προσπάθησαν και προσπαθούν ανεπιτυχώς να πλαστογραφήσουν την ιστορία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΛΕΟΝΤΟΣ

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis


Η μεγαλομανία του Ερντογάν να αλλάξει όλη την ιστορική φυσιογνωμία της Κωνσταντινούπολης, αυτή την φορά έπληξε το ιστορικό 1600 ετών βυζαντινό ανάκτορο του Βουκολέοντος που είναι στα πρόθυρα της οριστικής κατάρρευσης.

Τα ιστορικό αυτό ανάκτορο που βρίσκεται στην ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά, μεταξύ των τοποθεσιών Cankurtaran και Kumkapı όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος, είναι υπό κατάρρευση μετά εδώ και πολλά χρόνια εγκατάλειψης του ενώ οι εικόνες που προβάλλονται δείχνουν την πραγματικά θλιβερή του κατάσταση.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ!

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis
 
Με μια πολύ σκληρή δήλωση ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Tanju Bilgiç, αντέδρασε με λίγη καθυστέρηση στις δηλώσεις που έγιναν στην Αθήνα επί τη ευκαιρία της επίσκεψης του πρoέδρου της Αρμενίας Γιουρίκ Σαρκισιάν, για την γενοκτονία των χριστιανών της Ανατολής από τους Οθωμανούς και τους Κεμαλικούς.

Ομοσπονδιοποίηση εντός του συριακού κράτους προετοιμάζονται ν΄ανακοινώσουν οι κούρδοι της Συρίας…Η Ρωσία υπέρ ή κατά ,,,…..τώρα εξηγείται η απόσυρση ;;;;;;….

Το Plan B του Kerry: να χωρίσει τη Συρία

 Για τα εδάφη τα ελεγχόμενα από τους κούρδους στο βορρά της Συρίας ανακοινώθηκε μια προσεχή ομοσπονδιοποίηση.Ο Idris Nassan, στέλεχος της Διεύθυνσης των εξωτερικών υποθέσεων του Kobané, μιας από τις 3 αυτόνομες ζώνες των κουρδικών ομάδων εδώ και 2 χρόνια δήλωσε την Τετάρτη ότι τα εδάφη που ελέγχονται από τους Kurdes υπολογίζουν προσεχώς να ομοσπονδιοποιηθούν.
Λόγω αυτού δήλωσε ο Abdul Salam Ali, αντιπρόσωπος του κόμματος της Κουρδικής Δημοκρατικής Ένωσης στη Μόσχα που μίλησε στο RIA Novosti, «μια διαίρεση σε 3 καντόνια διακριτά στο Β της Συρίας όφειλε να είναι πιθανή σε κάποιες ημέρες». Δεν υπάρχει προς το παρόν καμιά επίσημη οριοθέτηση των εδαφών που περικλείει αυτή η ομοσπονδία.

Εαρινή ισημερία - Η πρώτη μέρα της Άνοιξης: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εαρινή ισημερία

Η αρχή της Άνοιξης

Την Κυριακή ξεκινά η Άνοιξη με την εαρινή ισημερία. Ο Ήλιος θα λάμπει κάθετα πάνω από τον Ισημερινό της Γης
Οι ισημερίες -η εαρινή και η φθινοπωρινή- καθορίζουν την έναρξη της άνοιξης και του φθινοπώρου, ενώ τα ηλιοστάσια -το θερινό και το χειμερινό- προσδιορίζουν την έναρξη του καλοκαιριού και του χειμώνα αντίστοιχα
Τα χαράματα της Κυριακής 20 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 06:30 ώρα Ελλάδας θα υπάρξει η εαρινή ισημερία και θα αρχίσει επίσημα η 'Ανοιξη του 2016 στο βόρειο ημισφαίριο, στο οποίο ανήκει και η χώρα μας, ενώ αντίστροφα στο νότιο ημισφαίριο θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

H FIFA απειλεί: Αποκλεισμός των Ελληνικών ομάδων αν δεν συνεχιστεί το Κύπελλο

Με επιστολή προς τον Σταύρο Κοντονή που συνυπογράφουν FIFA και UEFA, δίνουν διορία δύο εβδομάδων για να συνεχιστεί το Κύπελλο, αλλιώς θα προχωρήσουν σε κυρώσεις. 

Στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής επιτροπής της FIFA υπό τον νέο πρόεδρο, Τζιάνι Ινφαντίνο, στάλθηκε ένα ηχηρό μήνυμα στον Σταύρο Κοντονή για την απόφασή του να διακόψει το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, θα σταλεί επιστολή στις ελληνικές Αρχές με την οποία θα δίδεται προθεσμία δύο εβδομάδων για να συνεχιστεί η διοργάνωση.

Η Τουρκία "χορεύει στο ταψί" τους 28 Ευρωπαίους ηγέτες - Ζητάει απίστευτα ανταλλάγματα για μία συμφωνία που δεν θα τηρήσει - Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ

Οι Ευρωπαίοι πίστεψαν πώς μπορούν να προχωρήσουν σε μία συμφωνία με την Τουρκία για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος και η Άγκυρα τους “χορεύει” στο ταψί, εγείροντας συνεχώς αξιώσεις σε ένα παζάρι που απειλεί να τινάξει στον αέρα ακόμη μία Σύνοδο Κορυφής.

Και το θέμα είναι πώς όσο δεν υπάρχει συμφωνία τόσο η Ελλάδα θα συνεχίσει να “πνίγεται” στους λαθρομετανάστες και στους πρόσφυγες με τα σύνορα στα Σκόπια να είναι κλειστά και τους Τούρκους διακινητές να συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους. Είναι δε αμφίβολο και να υπάρξει συμφωνία αν αυτή θα εφαρμοστεί. Το έργο το έχουμε δει να παίζεται πολλές φορές, όπως με τα κλειστά σύνορα της “βαλκανικής οδού”.

Δραματική έκθεση της ΓΣΕΕ: Ανεργία, φτώχεια, χαμηλοί μισθοί και ζωή... «με το κομμάτι»

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑΣ – ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ - ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

Ένα ζοφερό παρόν κι ένα ακόμη πιο ζοφερό μέλλον προβλέπει η ετήσια έκθεση του
Και όπως δείχνουν τα πράγματα, η «αποφυλάκισή» της θα αργήσει για πολλά χρόνια ακόμη. Ειδικά για την ανεργία, αυτό που εκτιμάται είναι πως θα χρειαστεί πάνω από μία 20ετία για να επιστρέψει στα επίπεδα προ Μνημονίων

Αλεξιάδης: Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα!

Με μια κυνική ομολογία που σοκάρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης επιβεβαίωσε μέχρι... κεραίας τις πληροφορίες για νέα φορολογική καταιγίδα που έρχεται στα εισοδήματα των Ελλήνων. Όπως είπε στη Βουλή, «τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα...».
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, ο Τρύφων Αλεξιάδης υποστήριξε πως: «Βεβαίως θα υπάρχει φορολογική επιβάρυνση στα εισοδήματα του 2016, αλλά θα είναι δίκαιη και αναλογική και θα είναι από ένα ύψος και πάνω».

Η ιστορία του αγρότη που ζητά ευθανασία γιατί τον πνίγουν τα χρέη - «Η ζωή μου δεν έχει πλέον αξιοπρέπεια» λέει ο 70χρονος από το Δομοκό(Βίντεο)

«Ζω σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, δεν έχω να φάω και δεν μπορώ να πάρω τα φάρμακά μου» - Κατέθεσε το ίδιο αίτημα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Συγκλονίζει η ιστορία ενός ηλικιωμένου το χωριό Εκκάρα Δομοκού ο οποίος κατέθεσε την Τετάρτη αίτημα ευθανασίας, εξαιτίας χρέους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο καλείται να πληρώσει!

Ο 70χρονος άντρας, ο οποίος κατέθεσε το αίτημα στο δημαρχείο Δομοκού, μίλησε στο Star Kεντρικής Ελλάδας και αποκάλυψε ότι εξαπατήθηκε πριν 10 περίπου χρόνια από φίλο του τον οποίο εμπιστεύτηκε.

Τρίπλο «τσεκούρι» στις συντάξεις και ο Κατρούγκαλος βλέπει... πρόοδο

Εθνική σύνταξη 320-340 ευρώ, χαμηλότερα  ποσοστά αναπλήρωσης  και μειώσεις επικουρικών έως 40% ζητούν οι δανειστές - Σώζονται οι συνταξιούχοι με συνολικό εισόδημα έως 1400 ευρώ
Αποκλίσεις στο δημοσιονομικό κενό διαπιστώνουν οι δανειστές, ζητώντας μετρήσιμες αποδόσεις που προέρχονται από περικοπές συντάξεων την ώρα που το κυβερνητικό στρατόπεδο αισιοδοξεί ότι το μέτωπο του ασφαλιστικού μπορεί να κλείσει ακόμα και το Σάββατο. Το υπουργείο Εργασίας ζήτησε νέα συνάντηση για αύριο προκειμένου να δεσμεύσει τους θεσμούς να μην αποχωρίσουν από την Ελλάδα, όπως είχαν προγραμματίσει, για το Πάσχα των Καθολικών.