Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Πες μου τι στιλ διακοπές θες, να σου πω σε ποιο ελληνικό νησί να πας - Αμερικανοί βρήκαν τα 12 καλύτερα - ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΦΑΓΗΤΟ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ... [Εικόνες]

Το ιδανικό ελληνικό νησί για κάθε τύπο ταξιδιώτη εντόπισε αμερικανικός ιστότοπος φτιάχνοντας μια εκπληκτική λίστα-οδηγό για τη χώρα μας.
Ο λόγος για το This Is Insider το οποίο τονίζει ότι η Ελλάδα, με πάνω από 6.000 νησιά έχει να προσφέρει τον κατάλληλο προορισμό σε κάθε είδους τουρίστα. «Αν ψάχνετε για ένα νησί με άγρια πάρτι, ή το τέλειο νησί για οικογενειακές δραστηριότητες ή απλά ένα μέρος για να χαλαρώσετε, σίγουρα μπορείτε να το βρείτε σε ένα από τα εκπληκτικά νησιά της Ελλάδας», σημειώνει και εξηγεί:

Καταρρέει ο ISIS: Εχασε 60% του εδάφους του και 80% των εσόδων του - ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ IHS MARKIT

Μελέτη του γραφείου αναλύσεων IHS Markit κατέγραψε σημαντικές απώλειες για τα εδάφη και τα έσοδα του Ισλαμικού Κράτους σε Συρία και Ιράκ.
Η έρευνα αφορά στην τελευταία τριετία, από τη στιγμή που αυτοανακηρύχθηκε η οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους τον Ιούνιο του 2014.
Μέσα στα 3 αυτά χρόνια, σύμφωνα με την έρευνα ο ISIS έχασε το 60% των εδαφών που είχε καταλάβει και το 80% των εσόδων του. Συγκεκριμένα σε ε εδάφη του Ιράκ και της Συρίας, η κατοχή του μειώθηκε από 90.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα τον Ιανουάριο 2015 σε 36.200 τ.χλμ. τον Ιούνιο 2017.

Η NASA απαντά στους Anonymous για τους εξωγήινους

Με βίντεό τους οι Anonymous υποστήριξαν ότι η NASA είνα έτοιμη να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τον εντοπισμό εξωγήινων
Η υπεύθυνη επικοινωνίας της NASA, Laurie Cantillo περίπου μια εβδομάδα μετά την ανάρτηση του βίντεο, εξέδωσε ανακοίνωση:
«Αν και είμαστε ενθουσιασμένοι από τα πρόσφατα ευρήματα από το διαστημικό παρατηρητήριο της NASA, δεν αναμένεται να γίνει καμία ανακοίνωση που να αφορά εξωγήινη ζωή. Για χρόνια η ΝΑSA έχει επιδείξει το ενδιαφέρον της στην έρευνα για σημάδια ύπαρξης ζωής πέρα από τη Γη. Έχουμε έναν σημαντικό αριθμό αποστολών που προωθούν την προσπάθεια μας σε αυτή την αναζήτηση ζωής σε παρελθούσα περίοδο ή στο παρόν στον Άρη και σε κόσμους πέρα από το ηλιακό μας σύστημα. Αν και ακόμη δεν έχουμε απαντήσεις, θα συνεχίσουμε το έργο μας για να απαντήσουμε στο υπαρξιακό ερώτημα "είμαστε μόνοι μας;"», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΚΑΥΣΩΝΑΣ: «ΒΡΑΖΕΙ» Ο ΤΟΠΟΣ – Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ «ΛΑΒΑ» ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Καμίνι όλη η Ελλάδα – Άγγιξε τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος – Θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή – Συναγερμός σε υπουργείο Υγείας – Τι να προσέξουν οι ευπαθείς ομάδες
Στο έλεος του καύσωνα βρίσκεται η Ελλάδα, με θερμοκρασίες πρωτοφανείς για τα δεδομένα της χώρας μας.
Για το θερμότερο κύμα καύσωνα της τελευταίας 10ετίας κάνουν λόγο οι μετεωρολόγοι που επισημαίνουν στους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή. Ο μετεωρολόγος κ. Γιάννης Καλλιάνος κάνει λόγο για φαινόμενο που θα μείνει στην ιστορία καθώς, τέτοιες θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά σπάνιες για τη χώρα μας και σημειώνονται κάθε 10 - 15 χρόνια.