Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ Πόσοι να είναι οι απόγονοι των Ελλήνων σήμερα στη Συρία;

Η Συρία περιλάμβανε τότε μια ομάδα χωρών και τα σύνορά της ήταν προς βορράν τα όρη της Αρμενίας,προς ανατολάς ο Ευφράτης,προς νότον η Αραβία και προς δυσμάς η Μεσόγειος θάλασσα.
 
Άνω Συρία
Στην άνω Συρία,από τον ποταμό Ευφράτη και τις οροσειρές του Ταύρου μέχρι της Κοίλης Συρίας ο Σέλευκος Α',έκτισε,ανοικοδόμησε ή αναζωογόνησε πάνω από τριάντα ελληνικές πόλεις.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Al Nusra.

Πολλά τα Βίντεο με θύματα αμάχων ορθοδόξων και Αλεβιτών που πρέπει να εξετάσει ο Ο.Η.Ε. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε μια απάνθρωπη δολοφονία τριών ανθρώπων επειδή ήταν αλαουίτες.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Μυστηριώδης Αρχαίος Κόσμος είναι θαμμένος κάτω από τη έρημο Τάκλα Μακάν

Οι αρχαίοι πίστευαν ότι από τη στιγμή που θα έμπαινες σε αυτό το μέρος δεν υπήρχε έξοδος διαφυγής.


Πριν από πολύ καιρό, υπήρχαν σπίτια και ναοί εκεί. Σήμερα, τα πάντα είναι θαμμένα κάτω από την άμμο.

Τα πολύτιμα αρχαία είναι κρυμμένα βαθιά κάτω από την "Sea of Death"(θάλασσα θανάτου), ή αλλοιώς την έρημο Takla Makan. 

Έγιναν ατομικοί πόλεμοι στο παρελθόν;

Της Ιουλίας Πιτσούλη 
Συνταρακτικά ευρήματα σε διάφορες περιοχές της Γης αποδεικνύουν πως στην αρχαιότητα υπήρξε ένας πολιτισμός που είχε στη διάθεσή του πυρηνικά όπλα. Αυτά έγιναν η αιτία της καταστροφής του.

Η άποψη ότι η ανθρωπότητα δεν φθάνει για πρώτη φορά στα παρόντα τεχνολογικά και επιστημονικά επίπεδα είναι πολύ διαδεδομένη σε ορισμένους κύκλους .Ακόμα και ο ίδιος ο Αϊνστάϊν είχε πει κάποτε πως «τα αρχαία πειράματα έγιναν για άλλη μια φορά, οι παλιές γνώσεις ανακαλύφθηκαν εκ νέου». Σύμφωνα με τις σχετικές θεωρίες ο άνθρωπος έχει φθάσει πολλές φορές στο απόγειο της πολιτισμικής και τεχνολογικής του εξέλιξης αλλά εξ αιτίας κάποιας καταστροφής έχει οπισθοδρομήσει και έχει αρχίσει πάλι από την αρχή.
Αυτό αναφέρεται και από τον Πλάτωνα στο έργο του «Τίμαιος» όπου διηγούμενος την επίσκεψη του Σόλωνα στην Αίγυπτο περιγράφει τη συνομιλία που είχε με τον Αιγύπτιο αρχιερέα που του είπε τη χαρακτηριστική φράση«εσείς οι Έλληνες είστε αιωνίως παιδιά. Είστε όλοι νέοι στην ψυχή γιατί δεν θυμάστε τις αρχαίες σας παραδόσεις.

Ν. Λυγερός "Οι ελιές του Ζεόλιθου".(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα
"Οι ελιές του Ζεόλιθου"
Μάκρη Αλεξ/πολης
15/09/2013

Λεωνίδα τρόπαιο 2013

Λεωνίδα τρόπαιο” ……
Κάθε Σεπτέμβριο, ξεκινώντας απο το 2011, οργανώνουμε το “Λεωνίδα Τρόπαιον”, μια Πορεία Τιμής  25 χλμ στο όρος Καλλίδρομο, ακολουθώντας τη διαδρομή της Ανοπαίας Ατραπού, με τέρμα το Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους εκείνους που μπορούν να βαδίσουν όλη την απόσταση.
Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία ιδιωτών με μοναδικό κίνητρο την τιμητική προβολή της ιστορικής Μάχης των Θερμοπυλών και του Λεωνίδα και  ΔΕΝ έχει σχέση με οποιοδήποτε οργανισμό, κίνηση, ή άλλο φορέα.
…… “

http://leonidatropaio.wordpress.com/

Σήμερα εσείς αυρίο εμείς..... και οι προδότες να χαμογελούν.

Του Θάνου
Από το koukfamily

Ο φαύλος κύκλος του αίματος έχει ανοίξει πλέον στην πατρίδα μας...
Ισως κάποιοι ακόμα αρνούμαστε να το δεχθούμε αλλά ο εμφύλιος έχει ήδη ξεσπάσει...

Νομίζετε ότι έχει διαφορά αν ακόμα οι απώλειες είναι μικρές;

Οχι φίλοι μου...

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΑΦΙ-Στις 12 Δεκεμβρίου η δίκη του υιού Καντάφι

Ο Σεΐφ αλ-Ισλάμ, ο ένας από τους γιους του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι, που κατηγορείται ότι "έθεσε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια", παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου στην δυτική πόλη Ζεντέν κατά την έναρξη της δίκης του, ανακοίνωσε δικηγόρος.
"Ο Σεΐφ αλ-Ισλάμ Καντάφι παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Ζεντέν που αποφάσισε να αναβάλει για τις 12 Δεκεμβρίου την ακροαματική διαδικασία ώστε να επιτραπεί η παρουσία και άλλων κατηγορουμένων", δήλωσε η ίδια πηγή.
Ο Καντάφι είχε κληθεί επίσης να παρουσιαστεί ως κατηγορούμενος σήμερα μαζί με άλλους αξιωματούχους του πρώην καθεστώτος ενώπιον δικαστηρίου της Τρίπολης στο πλαίσιο μιας άλλης δίκης που έχει σχέση με τις επιχειρήσεις καταστολής της εξέγερσης του 2011.

Απολογητής του Κάτσε ο Μπερίσα: Ένα μπλουζάκι του UCK δεν είναι απειλή για κανένα

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας πήρε θέση για την επίμαχη φωτογραφία του Κάτσε με την μπλούζα του UCK - Προειδοποιεί ότι αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τιμωρήσει τον Αλβανό ποδοσφαιριστή θα είναι καταστροφή για το σύλλογο και την πόλη της Θεσσαλονίκης

Ακόμα και ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας έφτασε να ασχοληθεί με την υπόθεση της φωτογραφίας του Έργκους Κάτσε με μπλούζα του UCK.

Νέα σύγκρουση Ζωής – Λαζαρίδη από το βήμα της Βουλής

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Εμπρηστική, προβοκατόρικη και πρακτόρικη η επίθεση του κ. Λαζαρίδη» - Χ. Λαζαρίδης: «Δεν αντέχετε την κριτική…»
Στην Ολομέλεια και δια ζώσης δόθηκε η συνέχεια της σφοδρής σύγκρουσης που έχει ξεσπάσει από εχθές μεταξύ του συμβούλου του πρωθυπουργού Χρυσανθου Λαζαρίδη και της κυρίας Ζωης Κωνσταντοπούλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, θέλησε να απαντήσει σε όσα είπε ο κ. Λαζαρίδης εχθές περι «έντασης που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ που τροφοδοτεί την ένταση της Χρυσής Αυγής η οποία οδηγεί σε βία και νεκρούς» και πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στο συνταγματικό τόξο».

Δηλώσεις στη Bild Γερμανοί βουλευτές ζητούν να παραιτηθεί η Ελλάδα από την Προεδρία της ΕΕ

Για οικονομικούς λόγους - Τι απαντά το ΥΠΕΞ

Την παραίτηση της Ελλάδας από την Προεδρία της ΕΕ, την οποία θα αναλάβει την 1η Ιανουαρίου του 2014, ζητούν δύο Γερμανοί βουλευτές των κυβερνώντων κομμάτων, επικαλούμενοι το υψηλό κόστος.

«Η Ελλάδα θα όφειλε να παραιτηθεί από την προγραμματισμένη Προεδρία της για το 2014», δηλώνουν οι δύο βουλευτές του CDU και του FDP, με το επιχείρημα ότι η Προεδρία των έξι μηνών θα κοστίσει στην Ελλάδα περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το βιολί τους οι Τούρκοι για την πτήση της Τράμπζονσπορ


Λευκωσία: Επιμένουν οι Τούρκοι ότι η αποστολή της Τραπεζούντας έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με απευθείας πτήση και όχι μέσω Ρόδου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Χουριέτ», η Τράμπζονσπορ πραγματοποιώντας την πρώτη από το 1974 απευθείας πτήση προς την ε/κ πλευρά, παραβίασε τη διπλωματική στάση της Τουρκίας στο θέμα αυτό.

Σύμφωνα πάντως με το κέντρο επιχειρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας, η πτήση που μετέφερε την ομάδα της Τραπεζούντας για τον αποψινό αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ, ήρθε από το διεθνή αερολιμένα της Ρόδου και όχι από οποιοδήποτε άλλο αεροδρόμιο.

Αμελητέες ζημιές παρουσιάζει το ΧΑΚ

Λευκωσία: Αμελητέες ζημιές παρουσιάζει την Πέμπτη το Χρηματιστήριο, με το Γενικό Δείκτη (στις 13:01) να παρουσιάζει πτώση σε ποσοστό 0,01%, τυγχάνοντας διαπραγμάτευσης στις 94,21 μονάδες.

Αντίθετα ο Δείκτης FTSE/CySE κινείται ανοδικά στις 36,08 μονάδες, παρουσιάζοντας μικρά κέρδη σε ποσοστό 0,45%. Την ίδια ώρα ο ημερήσιος τζίρος διαμορφωνόταν στις €24.678.

Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, ανοδικά κινείται μόνο η Εναλλακτική Αγορά παρουσιάζοντας κέρδη της τάξης του 0,86%, ενώ η Κύρια Αγορά κινείται οριακά με πτώση 0,01%. Οι Δείκτες των Επενδυτικών, της Παράλληλης Αγοράς, των Τραπεζών και των Ξενοδοχείων δεν παρουσιάζουν μεταβολή.

Σε νέα υψηλά τριών μηνών το Χ.Α.

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Σε θετικό έδαφος από την έναρξη των συναλλαγών της Πέμπτης κινείται ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας και, ενισχυμένος σε ποσοστό έως και άνω του 2%, «σκαρφαλώνει» σε νέο υψηλό τριών μηνών.

Το σύνολο σχεδόν των μετοχών στον FTSE Large Cap διαπραγματεύεται με κέρδη, ενώ ξεχωρίζουν μεταξύ αυτών οι Τρ. Πειραιώς και Frigoglass με άνοδο 5,30% και 4,72% αντίστοιχα.

Η ΕΤΕ ενισχύεται 3,54% στα 3,22 ευρώ, ενώ κέρδη πάνω από 3% σημειώνουν επίσης οι τίτλοι των ΕΛΠΕ, Alpha Bank, MIG, ΟΤΕ και Βιοχάλκο.