Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

IMIA 1996...CLEAR AND PRESENT DANGER IMIA 2022!!!

Από Faceof...σκέψεις και συμπεράσματα για τα τελευταία γεγονότα και τις συνέπειες τους για το Ελληνικό δίπολο...

ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ...ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙ???

Προσπαθώ να είμαι ήρεμος και να προσπαθήσω να τιμήσω τους Αθάνατους Ήρωες της χώρας μας που την αποφράδα ημέρα 31 Ιανουαρίου του έτους 1996 έδωσαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη που με αίμα οι πρόγονοί μας τα πήραν πίσω από τους αιμοδιψείς βάρβαρους Τουρκομογγόλους  Οθωμανούς και που δυστυχώς το ανίκανο πολιτικό σώμα της Ελλάδος δεν είχε το φρόνημα και το σθένος να προτάξει μια στιβαρή αποτροπή, ξεπούλησε για κομματικά και ιδιοτελή οφέλη και προς όφελος επίσης αλλότριων συμφερόντων!!!

Δυστυχώς όπως διαπιστώνουμε και από τα τελευταία άσχημα γεγονότα , αποτέλεσμα της κακοκαιρίας "Ελπίδα" είναι πάρα πολλά τα συστημικά προβλήματα και όπως επίσης πρέπει να αλλάξουν/διορθωθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες σε εκείνους που πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα!!!

Όπως φαίνεται τα πράγματα δυσχεραίνουν κάθε μέρα και προς το χειρότερο και με τα τραγικά λάθη όλων των τελευταίων κυβερνήσεων ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα κάθε στιγμή που περνάει!!! 

Η κατάσταση δυστυχώς γινεται ακόμη χειρότερη όταν μαθαίνουμε ότι το κόμμα της αντιπολίτευσης ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΙΝΟ ΘΕΣΕΩΝ του κόμματος και θεωρεί ως επίτευγμα την αισχρή ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ , ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ!!!

Η ρευστότητα που επικρατεί γενικότερα σε διεθνές επίπεδο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΘΗΡΙΟ , ΤΗ ΧΙΜΑΙΡΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ , όπως και οι πολλαπλές αστοχίες πρέπει να μας κάνουν να ακόμα πιο  προσεκτικούς και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα!!!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΤΗΣ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΘΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ!!!


Επίσης απόρρητο τουρκικό έγγραφο που δημοσιοποίησε το NORDIC MONITOR από τον Απρίλιο 2021 και όπου ονοματίζει τα νησιά αυτά ως στόχους κατάληψης τους σε μέλλοντα χρόνο όταν και αυτό θα τους συμφέρει!!!

Τα νησιά και νησίδες είναι : 

Ζουράφα (Λαδοξέρα) και δυο παρακείμενες νησίδες

13 νησίδες και βραχονησίδες στο σύμπλεγμα των Οινουσσών

21 βραχονησίδες στη Θύμαινα

18 στους Αρκιούς

15 στην Ψέριμο

12 στην Καλόλιμνο

2 στο Φαρμακονήσι 

10 κοντά στο Γυαλί (μεταξύ Κως και Νισύρου)

11 στην Λέβιθα (Αστυπάλαια)

2 στην Στρογγύλη

24 νησίδες και βραχονησίδες γύρω από την Κρήτη

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! 

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΣΙΝΚΙ

Πάντα με Υγεία σε Όλους

Χρήστος Faceof Τριμίτζιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου