Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Θεσσαλονίκη: Στα αζήτητα οι προτομές των Μακεδονομάχων - Στα «Σφαγεία» η ιστορία μας (Φωτό)

Στα αζήτητα παραμένουν οι προτομές των Μακεδονομάχων, τρία ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Θεσσαλονίκης ξηλώθηκαν τα αγάλματα τους από την πλατεία τους και μεταφέρθηκαν στα… Σφαγεία! 
Βρίσκονται εκεί, στη σειρά, και… περιμένουν υπομονετικά πότε θα δεήσουν οι υπεύθυνοι να τα επαναφέρουν στον χώρο τους, εκτός εάν τώρα, με την υπογραφή της ντροπιαστικής Συμφωνίας των Πρεσπών, πρέπει να πετάξουμε και τις προτομές αυτών που έδωσαν τον μεγάλο αγώνα και έπεσαν υπέρ πατρίδος για να σώσουν τη Μακεδονία μας…

Η Γενοκτονία των Χριστιανών και η ένοχη σιωπή της Δύσης

Διαστάσεις γενοκτονίας λαμβάνουν οι διώξεις των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της βρετανικής κυβέρνησης.
Οι Χριστιανοί είναι η πλέον διωκόμενη ομάδα στον κόσμο, με τις πράξεις βίας και εκφοβισμού να αυξάνουν συνεχώς. Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών μάλιστα, δήλωσε «συγκλονισμένος» από το γεγονός ότι η «πολιτικά Ορθή» Δύση κοιμάται «τον ύπνο του δικαίου».
Σύμφωνα με την έκθεση, ο Χριστιανισμός τείνει να εξαφανιστεί σε περιοχές της Μέσης Ανατολής, εκεί από όπου ξεκίνησε, παρά το γεγονός ότι κάποιοι αντιστέκονται με κίνδυνο τη ζωή τους.